Keep your dream alive

Livet från den ljusa sidan, så att säga.

Huvdstaden ska få sig ett besök av ball(e)a brudar!

Publicerad 2009-10-30 21:06:50 i Special moments,

Hejhopp!
Nu nördar jag Martypartys dator. Me like! :D
Maritna packar och jag.....borstar håret. Nyduschad vettni. Lyssnar på Markus Krungegård och lever loppan!
För vetnivetnivetnivetnivetni? VI SKA TILL STOCKHOLM IMORGON!!!
Tycker det ska bli ytterst roligt också. Frihamnen ska få ett besök av oss balla brudar, så liksom det blir en visit på Körslaget. Jävligt roligt ska det bli vill jag lova Er. Men liksom, Jag - Martina - Stockholm, kan det bli något annat än bra? Nej, tänkte inte det. Well nu ska jag publicera detta I guess, men hoppas att Ni har en bra kväll!

Love.
S.

Södra Malmö för en gång skull

Publicerad 2009-10-22 23:29:35 i Special moments,

Godkväll!
Tänkte blogga lite om gårdagen faktikst. För det var bannimej en bra dag/kväll!
Ola skulle ju till IKEA som jag nämnde och jag satte min rumpa på tåget från Helsingborg klockan 13:10!
Var i Svågertorp (á la Malmö Syd) vid 14:10 där jag mötte upp Emma. Det var ju hennes första besök på IKEA!
Vi promenerade bort till själva IKEA i kylan och ja, det var mysigt. Scenen var ute och vi beslutade oss (HAHA!) för att gå in och checka in stället. SJUKT STORT!!

Vi kom till resturangen där det blev käk (kycklingfile, pommes & bearneisås = 35 kronor! ME LIKE! ) och ja, mys i resturangen helt enkelt. Vi bestämmde oss för att promenera ut en sväng för att se vad som hände på scenen och vips så stod där en Pernilla. Kramkalas och sådära. Chill, snack och flumm vid parkeringen tills Adina & Baloosan också kom. Eftersom Perni hade dator med sig och jag ville försöka mig på att förstå mig på en MacBook (vadfan är det för jälva skit? HAHA!) så ja, tog vi upp datorn helt enkelt. Visserligen är datorn fin, men alltså........jag tycker jag klarar mig bra med microsoft/windows! HAHA! 
På scenen blev det knäckebrödsdans och vi såg folk hoppa fallskärm. Ohh, tufft!! ;) Några andra tjejer kom också, och vi bestämmde oss för att kila in på IKEA och fika lite. För 8,30 fick man (2 tårtor för 50:- /6= 8,30:-!). Vid 5 på Simsnoak (tror det var så ja...), en dans/musikgrupp. Coola och ja, vi dansade helt enkelt! Vi behövde ju värma oss (även om IKEA lånade ut filtar!) så funkade dansen skitbra! Vid 6 började Pauline och då var det ännu mer chill. Christina och Sara kom och vi blev happy!!! SÅ ROLIGT ATT NI KOM!!!!! 

Kvart i sju bestämmde vi oss för att inta våra platser (nej där var inte så mycket folk..) och vid sju kom Eula himself ut. Han körde fem låtar; Feelgood, Love in stereo, SOS (HAHA, S(ofie).O(la).S(ofie), smarthead här! 8) ), Sky´s the limit och givetvis; NATALIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (Behöver jag säga ännu en gång att jag älskar den låten live?). Ola var på G i alla fall, och så var även vi. Efteråt blev det signering vid kravallen och ja, Ola är bäst! Punktsluttackochhej - leverpastej!

Vi sa hejdå, så satte jag, Emma & Perni oss på tåget mot Växjö. Perni hoppade av på Malmö C och jag och Emma åkte vidare mot Lund. Hoppade av där, kilade in på 7eleven (vi var där inne i en kvart, hur lyckas man? BESLUTSÅNGEST!!) och sen så blev det lite mys inne i väntsalen innan jag kilade ut och väntade på Pappa (hehehohiohih, varför betala hela resan hem själv när man kan betala halva & åka med pappa resten?) och vi brummade sen hem i den gröna faran hem till lilla Bulleberga! Jag och Pappa körde lite teori i bilen (skyltar & var man ska hålla blicken när man kör) och sen så ja, tillslut så var vi ju himma! :D 

Nördare lite vid datorn sen så var det beeeeeeedtme!

Men tack alla söta hjärtan för idag!
Och liksom; Tack Ola! :')

Bilder kommer en annan vacker dag, när jag har dom.
Men jag kan bjussa på en från Olas blogg/facebook!


GILLA! *klick*

..ännu en dag med sammanställningar!

Publicerad 2009-10-21 10:53:10 i Vardagar,

och att göra diagram till statistiken om det hela. Ganska så enformigt faktikst!
Men ja, jag ska inte klaga. Börajde 10 över 10 (EXTRA SOVMORGON!!!) och har två lektioner, sen så slutar jag halv 1. TJOHO, Jönsson gilla! Sen så sätter jag mig på ett tåg ner mot Malmö-stad för att gå på IKEA och se någon påg göra en riiiiiiktig popshow vid 7 ikväll. Tror han heter typ, Ola? Undra vem han är? Jag har hört från någon att han ska vara bra 8) Idag har Emma också sin IKEA-debut! :o Svimma inte nu läsare, men hon hade aldrig varit på IKEA. För mig är det ganska så väldigt o-troligt. Jag trodde att alla hade varit på IKEA. Men så fel hade jag! 8)
Well, jag är med när Emma tar första steget in på IKEA i alla fall. DET känns stort!!

Nej men nu ska jag gå ner till syster & ta en panodil. Har huvudvärk nu, och det vill jag bra gärna inte ha ikväll.
Hoppas att Ni söta har det bra, och att Vi kanske ses ikväll? Be there @ IKEA Svågertorp klockan 19:00! :D HAHA!


Love.
S.


Vet Ni vemhan är? :o HAHA!

Sammanställningar hit och dit

Publicerad 2009-10-19 09:16:41 i Vardagar,

Godmorgon!

Sitter i skolan nu och sammanställer undersökningar, från Scorett. Det är så långt som jag har kommit.
Det är inte en höjjdare att göra en måndagsmorgon efter fyra timmars sömn. Nejtack!
Men ibland har man inget val, och jag har gjort lite i alla fall. Vi har engelska efter denna lektionen, wihow, glosförhör. Har jag gjort glosorna? Nej. Jag glömmde (helt ärligt!) häftet i skolan i fredags. När jag gick ner till knutpunkten med Marija P i fredags, så pratade vi om vi hade läxor, så hon bara; ...och glosorna tills på måndag!
Katsching, där trillade poletten ner och jag skulle inte hinna upp till skolan. Men ja, jag ska säga helt ärligt som det är till vår lärare, för ja....en gång är ingen gång, kan ju jag känna. Och det var ju helt ärligt, att jag glömde det.

Vad ska jag annars hitta på idag? Inget speciellt.
Fortsätta med sammanställningen nu, see you later (aligator)! HAHA!

Love.
S.

(Denna bloggen känndes ju meningslös...)

...som en gång glömmde två gånger!

Publicerad 2009-10-17 19:58:08 i Vardagar,

HEJHOPP! :D
Nu är jag back in skåne, efter en visit i Halland - Ullared!
Jönsson gilla läget. Gick upp vid halv 6 imorse (jag trodde det var ett skämt :( ) och kvart över körde vi in till sis & kenny. Käkade frukost där innan vi alla körde (minus Kenny) upp till Ullared. Rolig bilresa, och det är enormt skönt att sova i bilen. Jag somnade utanför Landskrona och vaknade upp i Falkenberg. ME LIKE! :D Eller okej, jag var vaken i ca 5 minuter på Hallandsåsen också, men annars så sov jag hela vägen. Dock sörjde jag för att jag missade Halmstad. "MEH, NU MISSADE JAG JU HALMSTAD JUUU!!!" HAHA, men det tänkte jag ta igen på hemvägen! Väl i Ullared var det bara att ställa sig i kö (det var flera år sedan sist vi behövde göra det) och efter 1,5 timme var vi inne. Det blev väldigt flummigt i vårt köande i alla fall. HAHA, jag tror alla i vår familj blev tappade på BB när vi var små.......HAHAHAHAHAHAHA!!! Well, efter 1,5 timmes köande så var vi inne och då var det bara att ge sig på vift. Det blev en runda till hårfärgerna för at kirra biffen till bästa vän (DEN STÅR PÅ MITT NATTDUKTSBORD!!!) och även ett samtal med henne. Och vet Ni? JAG ÄR I LINKÖPING OM EN VECKA!!! :D
Men ja, jag hittade lite inne på Ge-kås i alla fall, en tjocktröjja (eftersom min gråa på något mystiskt sätt försvann under Diggiloo i just Ullared för två månader sedan....) och en kofta/tunika. Himmlans mysig!
Vi körde hem vid halv 4 och det blev mat på donken. Det var längesedan jag åt en hel stor meny där! Men ja, McFeast in my heart. HAHA, direkt därefter somnade jag och vaknade i...Helsinbgorg. Missade alltså Halmstad, ÄNNU EN GÅNG!!! Illa. Vi var hemma vid 6 snåret i alla fall och ja, sen så har jag checkat lite facebook och Riverside. Liksom, åhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhw!!!!! :')

Nu börjar snart körslaget (om typ 2 minuter) och ikväll kör team Lund Olas dunderhit Natalie!!
Rösta om Ni känner för det, och om Ni tycker att dom gör låten bra!
Ring 099-402 03 eller SMS:a OLA till 72 400!

Nu ska jag kila ner i alla fall!

Love.
S.

Något har flyttat in i min dator

Publicerad 2009-10-17 00:10:43 i Vardagar,

Det är ett musikprogram.
Gratis, om man har fått en inbjudan.
JÄVLIGT BRA!!


...och jag tror någon kallar det för Spotify!

HAHA, jag vet att jag är lite efter med det, men ja, bättre sent än aldrig right?
Justnu borde jag egentligen inte vara uppe egentligen med tanke på att the jönssons ska till Ullared imorgon ( :') ) och ska upp innan fan har skorna på sig. Eller ja, halv sex. Och det är tidigt för att vara en lördagsmorgon!
Men hey, jag har ju en hel bilresa att sova mig igenom. HAHA. Dock så tänkte jag tipsa om Idol-Nicklas blogg innan jag skriver tack och hej för det här inlägget. Liksom, ÅHHHHHHH!!!! :D
Jag gillar honom. Skön stil, bra röst (han är på bättringsvägar!) & så är han sådär frukantsvärt......jag kan inte säga söt men jag kan inte säga snygg heller. Så liksom, en blandning av det  + lite till? :D HAHA, bra förklaring Jönsson. TACK JAG VET! HAHA! Nej men ja, jag gillar honom. GO NICKLAS LIKSOM!! :D

Vad tycker Ni om året Idol föresten? :D

Nej men nu ska jag publicera & sen blir det att sooova. Godnatt!!

Love.
S.



Nicklas :)

 

Jag har världens roligaste förebild

Publicerad 2009-10-15 23:37:24 i Musik,


Seriöst, Ola och hans facebook-statusar alltså, liksom;
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!!!!!!


Ibland undrar jag varför det inte finns fler killar som är som honom?
Humorn alltså, så jävla klockren!

Eller så kan det ju faktikst vara så att jag är extremt lättroad också...

bloggtorka

Publicerad 2009-10-13 23:35:20 i Vardagar,

Jag tror jag har något som kallas för bloggtorka.
Hoppas att Ni har lite överseende med det.
Men nu när jag endån är här inne kan jag ju slänga iväg ett litet inlägg.

Jag sitter i alla fall med huvudvärk nu, lyssnar på Molly Sandén, och pratar med bästa vän.
Elva dagar kvar, sen ska jag leva loppan i Linköping i tio dagar. I need it, more then ever!

Nu ska jag krypa ner i sängen, läsa några sidor i Twilight (gissar på ett kapitel...) och sen ska jag snarka.

Godnatt!!

Love.
S.

Gråskalebilder är fint tycker jag

Publicerad 2009-10-12 23:13:10 i Tankar,



Ibland behöver man nog ge sig en egoboost.
Och idag får det bli en sån i bloggen.

Tackochhejförmig!

P.S Tänkte också meddela att jag har läst 150 sidor Twilight på två dagar. GO JÖNS!!! D.S

"Alla vi som älskar Lund klappar NU *klapp klapp*"

Publicerad 2009-10-10 19:13:01 i Musik,

GODKVÄLLER SÖÖÖTA VÄNNER!!! :D
Här sitter jag, peppad och glad, för vet ni vad?
JAG FICK NYSS ETT SAMTAL FRÅN STOOOOOCKHOOOOLM!!!!!! :D
Peppade & glada vänner jag har där uppe i den staden! :D :D :D :D :D
Körslaget ikväll igen, och ikväll kör Team Lund (Ola) Frank Sinatras "New York New York"
Tycker Ni att Lundakören gör en bra insats ikväll?
Ring då 099-402 04 eller så kan Ni smsa "OLA" till 72400


LOUND, SCHALALALLA (8)


Det händer inte så mycket i jönssons lilla liv

Publicerad 2009-10-07 21:50:21 i Vardagar,

 

Det är ungefär detta som händer.
Jag lever (äter mat, går i skolan, andas, sover osv osv.)
och så läser jag. Twilight. Boken är så mycket bättre än filmen.
Även om jag nu stör mig väldigt mycket på stora skillnader mellan filmen och boken.
För Er som har sett filmen, så äter dom ju alltid mat borta, på den där resturangen?
I boken lagar Bella all mat. Det är en stor skillnad som jag stör mig väldigt mycket på!

Men ja, det är ungefär det mina dagar går ut på. Att leva & läsa.
Torsdag imorgon, redan. Det är helt sinnes vad veckorna går fort.
Men inte är jag ledsen för det inte. Snart höstlov, wihow!

Vad hittar Ni annars på under era dagar små söta läsare?

We´re only watching the stars

Publicerad 2009-10-05 23:22:48 i Vardagar,

Watching the stars - Brolle
så jävla bra.

Nej men godkväller!
Här sitter jag och tänkte blogga lite. Kan vara uppe lite längre (detta är egentligen stört) för jag har sovmorgon imorgon. En timme hit eller dit gör faktikst sjukt mycket. Och imorgon är det chill dag i skolan, så det kommer nog att bli bra skulle jag tro. Men ja, vad har jag hittat på i helgen? Jajo, det var ju som sagt körslaget i lördags. Roligt värre och jag var fett pepp. Även om det var ganska så ensamt (jag förstår inte varför min bror inte ville titta på det med mig? HAHA!) så var det ganska så roligt också. Ingen åkte ut, och det är jag glad för. Men nästa vecka är det på riktigt, och då gäller det att rösta för den man tycker ska stanna. Don´t forget that!
Igår då så var det en ganska så upptagen dag. Gick upp tidigt (halv 10!!), åt frukost och sen nördade jag lite facebook. Det blev konstaterat att folk tycker jag ska flytta hemifrån så jag kan bjuda på bakis-mat! HAHA!
Sen tog jag tag i att städa och jag rensade min garderob. Tjoho, kul att det går mot mörkare tider och det jag äger är: linnen? Liksom, jag känner att min garderob är så bra. Men ja, det blev städat i alla fall och sen chill hela eftermiddagen. Vid fem snåret kom Cina, Mats, Martin, Hampus & Kajsa. Hampe & Kajsa sov här inatt, och jag och Martin hade en del att prata om igår. I like him, my cousin! :D

Skolan idag och det var chill. Fick VG på det där provet jag skrev om och ja jag är vell nöjd. Men varför 3 poäng ifrån MVG denna gången också? Well, det är bara bita i det sura äpplet, VG är ett bra betyg det också.

Nu tänkte jag krypa till sängs och imorgon är det skolan igen. Men nu är det inte långt kvar till höstlovet, ME LIKE!
Tallboda & bästa vän, HERE I COOOOME!!

Godnatt!

Love.
S.

Städa - Plugga - Läsa - Skriva

Publicerad 2009-10-04 13:31:58 i Vardagar,


Första delen är avklarad nämnligen städningen. Det blev en rensning av mina kläder också...... :(
Varför tar det alltid i att behöva slänga kläder som man älskar? Suck, nu är det gjort i alla fall.
Jag tänkte gå ner till sopstationen med en papperskasse och lite annat smått skit som vi har här hemma, men ja, så bra gick det. Jag han tänka tanken sen öppnade himmlen sig. Kul -.- Ska i alla fall sätta igång med att plugga lite nu, sen så får det bli en dusch emellan också. Sen så ska jag nog läsa en sväng i Twilight om jag inte får feelings att fortsätta skriva på min grej :D Men nej, om man kanske skulle plocka fram böckerna nu då? :D
I think so yees. Men vi hörs sen! :D

Love.
S.

Slänger in en bild från igår. Chips är gott! :D

Hjärtechips <3

"Mamma jag har en mus på mitt rum.."

Publicerad 2009-10-04 10:52:15 i Vardagar,

...trodde jag. Jag vaknade av något kravsande borta vid datorn och blev....livrädd. Jag hatar möss!
Så jag kilade ner till mamma, berättade vad jag trodde, och det bestämmdes att vi skulle sätta en mus-fälla. HA!
Jag åt min frukost, och kilade sen upp till mitt rum igen, för att se om jag i alla fall kunde så några spår frånen liten mousie mousie. Jag hittade dock inga spår så jag trallade in till storebro och frågade om han hade hört något (med tanke på att våra rum är väggivägg) och då får jag veta att det tydligen låter som om något rafsar, då han rör på sina fötter vid datorn. TJOHOOO, ingen muus! :D :D :D Eller okej....jag är ju inte säker. Men nu tror vi på det att det är Robbans fötter. Well, jag är vaken nu i alla fall. Tidigt för att vara jag och jag är glad för att jag inte sov bort halva dagen. Förmiddagen ska i alla fall bestå av städning och lite så. Sen så ska jag plugga lite Inköp & Varuhantering och sen läsa lite Twilight. HAHA, det där med att läsa Twilight är faktikst också läxa......

Nej men nu ska jag fixa en bra spellista (eftersom jag inte har spotify än....skandal jönsonn!) och sen är det städning som gäller. Vi syns i dimmorna! ;)

Jag kunde inte ha haft en bättre dag

Publicerad 2009-10-04 01:41:40 i Special moments,



Lotta på Liseberg, 22 Juni 2009
I miss that day.


Det blev så spontant.
Så oplanerat, men så galet bra.
Gratis resa upp (TACK SANDRA!!!!!!!!!!!!!!!),
bästa vän, andra fina vänner, återträff med Emmy,
ett spontanbesök av Christina och Sara, vattenkrig & sol.
Toalettbeök x 165415346587, B&J glass, Brolle,
Christer Sjögren, Lotta, Ola och en massa kärlek och lycka!

Jag kan säga såhär att:

Jag hade världens bästa "dagen-innan"-dag då.
Dagen innan jag skulle fylla 17.


Tack fina Ni som var med! :*

Om det regnar fyra timmar i sträck är det nog höst va?

Publicerad 2009-10-03 17:34:08 i Vardagar,

Goddagens söta läsare!
Idag är det lördag, vilket är trevligt. Sovmorgon hade jag, vaknade halv 1 -.- Mindre kul faktikst, för då försvinner hela dagen. Men ja, what to do? Är man trött så är man. Sandra och Kenny var här imorse (eller ja, eftermiddags blir det ju.. ) och det var trevligt. Jag käkade väldigt god frukost med rostemackor och te, vilket jag älskar!
Annars har jag inte gjort...något speciellt alls idag. Chillat och ikväll blir det givetvis; KÖRSLAGET!! :D
Premiär ikväll och som alla nog vet så är ju Ola är ju med och tävlar för Lund! :D

Imorgon kommr Hampus och Kajsa hit. De ska sova här en natt, då Mia (min moster ni vet!) åkter ner för att fixa lite med lägenheten. Fredde bor ju kvar till jul, men där finns ju saker som ska med/inte med hem och sådära, så hon ska fixa och trixa lite, medans Fredde jobbar. Så imorgon kommer dom hit och sover här tills på måndag, mysigt värre! Så Cina kommer hit med dom imorgon eftermiddag då Martin också hänger på. Roligt värre! :D
We need to talk liksom. Om allt och ingenting. Känns det som!

Men ja, nu så ska jag gå ner och se vad man kan äta till middag. Mamma och Pappa ska iväg och tydligen stannade storebror hemma i alla fall. Så vi får fixa eget krubb. Men det kirra vi. Det vore lite illa om man inte gör det om man är 17 och 19 år....HAHA! :)

Hur har Er dag annars varit? :)

Love.
S.



Viva la vida á la Lundakören

Publicerad 2009-10-02 21:51:58 i Vardagar,

Godkväller söta läsare!
Känner att det var...längesedan jag bloggade ordentligt. Så nu täntke jag göra det.
Förra helgen innebar chill och lite mindre chill. Väldigt chill lördag då jag gjorde i princip...ingenting.
På söndagen bar det av till Hyllinge för att gå på allsång på familia. HAHA, Anders, Anders & Robin!
Vilken Anders pratar jag om då? ANDERS FERNETTE SÅKLART!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 
Det var roligt, och hans nya singel är galet bra. I like it! :D Signeringen var flumm och ja, det var roligt helt enkelt. Sen så träffade jag Jossan för första gången också, roligt värre!! :D En aning stressigt när vi skulle åka hem (på varsetthåll, Emma & Jossan mot Åstorp & jag mot Helsingborg) men ja, det var väldigt roligt att ses i alla fall! :D Hela veckan i skolan har varit chill, men den har gått galet fort. Var hemma i Onsdags men ja, jag är frisk nu i alla fall. Hade prov idag också, i företagsekonomi. Skrev nog det bästa provet jag gjort i hela mitt liv. Sensation för det Jönsson! Inte en tvekan på ett enda svar! GILLA LÄGET ALLTSÅ! :D
Idag bar det också av till Kristianstad för att träffa Emma en snabbis, HAHA, jag har fått låna Twiilight av henne! :D Det blev en del flum om att jag brukar vara på zoo, och att det bara var Matte som fattades igår...och att Emma drömmer koko.En brunett till Danny? HA HA HA HA, säger jag! Men ja, min dag har i alla fall bestått av att åka väldigt mycke tåg. Först 1,5 timme till Kristianstad från helsingborg. Sen 1,5 timme hem från Kristianstad. Tjohooo, 3 timmars tåååg. HAHA, men ja, det var det värt, för jag träffade ju Emma. Och Jessica på tåget! TREVLIGT VÄRRE! :D Var hemma vid sju snåret, då det blev käk och sen så blev det Idol. Jag gillar det programmet alltså! :D Ola visade sig i rutan och gjorde reklam för både körslaget och sin egen kör. Jisses, över mina förväntningar där alltså. Inget illa menat mot Ola, he´s the best, men alltså....det var bra. Och imorgon är det ju som sagt premiär och då kör pågakören; VIVA LA VIIIIIDA!!!!!
Även om den ibland påminner mig lite om Johan Palm (HAHA!) så tror jag att Ola & hans kör kommer att göra den kanonbra imorgon. Det syntes på honom idag att han är taggad till max och att han verkligen längtar efter morgondagen. Även om nervositeten sannerligen finns där. Men det gör den vell hos alla? HAHA!
Nej men nu så ska jag publicera detta är det tänkt, och sen nörda vidare. Fem i halv 11 är det idol igen, och då får man se vem som blir årets 11 fredagsfinalister. Glöm inte det! Och glöm inte heller....att körslaget börjar ju imorgon. 20:00 på TV4 är det som gäller! :D :D



Om

Min profilbild

Sofie Jönsson

20 åring, som älskar livets glada stunder, även om hon vet att hon ibland måste gå igenom svåra för att komma dit. Familj, vänner och musik ligger mig varmt om hjärtat. Och hon lovar, att hålla sina drömmar vid liv.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela