Keep your dream alive

Livet från den ljusa sidan, så att säga.

Veckorna går fort

Publicerad 2009-09-24 22:08:05 i Vardagar,

..det gör dom verkligen!
Well, torsdag idag. En helt okej dag. Skolan var bra, jag & Mikaela kubbade ner till stan på hålan för att handla en tröjja som tydligen var slut. HAHA, bradär! Terasstrapporna t/r inom loppet på 3 minuter. Good work!
Efter skolan så träffade jag Emelie Nilsson på knutan. Roligt att ses igen! Vi pratade lite, och jag fick veta en del saker. Jisses säger jag bara! Himmel och pankaka. Hem då, se lite Tyra och lite GossipGirl. Roligt värre!
Stack ner till försammlingshemmet vid halv 6 då det blev snack och pärlsortering. HAHA, vilket liv alltså...Idol när jag kom hem vid 8 och sen så har jag bara suttit här. Fick ett sms av bästavän nyss och liksom, iloveyou! Men annars då, vad har hänt i min vecka? Joo, jag åkte ner till Lund i tisdags och handlade ett par nya jeans. Bra storlek, trodde jag. Insåg att dom var för stora och bytade dom i Onsdags ute på Väla i Helsingborg. Så nu har jag ett par mörkblåa, snygga stuprörsjeans. Andra paret stuprör i hela mitt liv, jag tror mina vader har minskat.............när jag var ute på Väla så träffade jag Annapanna á la Turkland, som berättade att Anders Fernette ska till Helsingborg på Söndag. I´LL BE THERE!!!!!!!!! Och justja, imorgon ska jag till Veberöd efter skolan och till Mia, min moster, som fyller 36. GRATTIS!!
Men ja, kanske ska avrunda här? Känner att det blev en ganska så meningslös blogg i alla fall.
Hoppas att Ni söta läsare har det bra!

Love.
S.


P.S  Kärt barn har många namn, HAHAHAHAHA!! D.S

Kommentarer

Postat av: Emmy

Publicerad 2009-09-24 22:49:53

MenMenMenMen! åh AAAAAnders, jag vill,vill,vill!!! haha, okej 8)

Postat av: Sara

Publicerad 2009-09-25 15:41:54

Du glömde nämna Thomas Dileva och chokladmuffins! :O ;) Viktigt värre! <3

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Sofie Jönsson

20 åring, som älskar livets glada stunder, även om hon vet att hon ibland måste gå igenom svåra för att komma dit. Familj, vänner och musik ligger mig varmt om hjärtat. Och hon lovar, att hålla sina drömmar vid liv.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela