Keep your dream alive

Livet från den ljusa sidan, så att säga.

Höstlovet @ Linköping

Publicerad 2010-11-10 22:57:48 i Special moments,

Sofie Jönsson is alive igen, efter 1,5 dygn i sängen. Verkligen, sängliggandes i 20 timmar.
Både på gott och ont. Just nu är det bra i alla fall, känner bara lite smärta i nacken, men ingen big deal. Som om det vore en chees på McDonalds! I söndags, kom jag i alla fall hem från ett sjuhelvetes bra höstlov hos bästa vän.
Inga krav, inga måsten, utan..man bara var. Det är det fina med Martina. Att där, kan man bara vara. Kul har det varit i alla fall, jävligt kul. Det blev Norrköping x2, träffa Deniese, Rebecca och Emma C, vara på IKEA, IKANO, och sen så var vi på en så jävla bra filmvisning på bio också. HA HA HA HA, okej bra var den ju inte direkt. Se aldrig, "Du kommera tt möta en lång mörk främling". Ett litet tips bara! Vi har i alla fall vänt på dygnet, varit pensionärer, knarkat (smärtstillande! Skadade_tjej!), käkat godis, tittat på Idol, film, och gråtit lite grann också.
I och med att jag tipsade om en films om ni INTE borde se, så kan jag ju tipsa om tre filmer som ni borde se. MÅSTE se. Om ni inte gjort det redan vill säga 8) Det är, Dear John (Vi satt seriöst och storbölade, båda två!), The Runnaways (Shit, Martys tips detdär! Men så himmla bra!!) och sist men inte minst; KILLERS!  Ashton Kutcher är ju för jävla bra (och het, det går inte att undgå i den filmen! HEHE!) och hela handlingen var sjuk, men den var himmla kul. Så, till alla er som inte sett dessa filmer; SE DOM!

I vilket fall som, så fick jag en massa bilder av Marty också, från de senaste gångerna vi setts. Då jag inte äger någon fungerande kamera....8) Så blir det ju automatiskt, att hennes används. Så, here comes en bildbomb, från maj, till Agusti.

LOVE.
S.

En helg i Maj :Sommarlovet:


Vi besökta Kolmården också, och jag var som ett litet barn på julafton.
Nalle Puh, släng dig i väggen. Här är det världens starkaste Bamse som gäller.
Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Sofie Jönsson

20 åring, som älskar livets glada stunder, även om hon vet att hon ibland måste gå igenom svåra för att komma dit. Familj, vänner och musik ligger mig varmt om hjärtat. Och hon lovar, att hålla sina drömmar vid liv.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela