Keep your dream alive

Livet från den ljusa sidan, så att säga.

Ett hejdå!

Publicerad 2012-10-13 20:05:24 i

Förra fredagen, den femte oktober tjugohundratolv, då hade vi avskedspartajj för våra älskade Erica, Alma och sist men inte minst, Martin. Det var en av de roligaste kvällarna jag har haft på dölänge. Vi började på Harrys i Lund med käk och goda skratt, sedan fortsatte vi till Malmö och Big Bowl för att visa hur duktiga vi var på att slå ner käglor. Vilket inte var vår absolut starkaste sida, ingen av oss. Oavsett om man var nykter eller ej! Efter två timmars bowling, dans, shottar och cider drog vi vidare in till Malmö för utgång, och vi hamnade på Chili och gick BANÄNAS!! 

Jag och Martin dealade om att att dansa som om det inte fanns någon morgondag, och ALLA i vårt gäng var på det!    
Så efter någon timme inne på Chili så kände vi oss färdiga för kvällen, och drog oss hemåt. Bengan tog tåget, och vi andra delade plats hos taxi Wendt. Så efter en fantastisk kväll av god mat, gott sällskap, galen bowling, att sitta på nitar, dans och fina fina vänner, var det godnatt. Och denna veckan, har vi allt fått fräscha upp minnet hos några av oss, och skrattat så vi gråtit. Så summan av kardemumman var: Vi är så jävla bra!

Denna veckan på jobb gick fort, vi vinkade som sagt av Erica för nya äventyr på Dressmann på Emporia på fredagen, och i Onsdags vinkade vi av bästa Martin, för nya äventyr på LEVI´S på Emporia. Och nästa vecka, vinkar vi av Alma för äventyr rakt över gatan från vår butik, in på Flash. Skönt att hon inte försvinner bort så långt. 
 
Så, let´s give u some pictueres of the legendary night:

Love.
S.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Sofie Jönsson

20 åring, som älskar livets glada stunder, även om hon vet att hon ibland måste gå igenom svåra för att komma dit. Familj, vänner och musik ligger mig varmt om hjärtat. Och hon lovar, att hålla sina drömmar vid liv.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela