Keep your dream alive

Livet från den ljusa sidan, så att säga.

Today

Publicerad 2008-12-28 14:08:55 i Allmänt,

hejhopp! :D
Nu tänkte jag slänga iväg ett liiiitet liiitet blogginlägg om vad jag har tänkt göra idag! :D
Om typ några minuter så rullar bilen ner mot Veberöd och till Mia & Fredde. Vi ska fika lite, och umgås sen så blir det att ta bussen därifrån till LOOOUND (my love<3) för att hämta Martina. IHHHHH, idag, ÄNTLIGEN!!!
Fatta som jag längtat till det! :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
HAHA, nej men nu så ska jag ta mitt pick och pack och kila ner, för att snart hoppa in i bilen! :D
Ni får ha väääääärldens bästa Söndag mina käära läsare!
KRAAAAAAAAM //
Sofie

Det bästa jag vet

Publicerad 2008-12-26 22:13:54 i Allmänt,

Något bästa jag vet är :

VÄNNER
Tack gode gud för Er, för vad skulle jag gjort annars?
Allt från norr till söder, lite sådär i mitten, och två hus ifrån mig finns mina vänner, och jag är evigt tacksam för att dom finns, för utan dom, hade jag inte varit den Sofie jag är idag.

IDOLER
Tänk vad mycket det kan göra, att ha en Idol? Jag har en Idol, och han (Ola) är något bland det bästa jag vet.
För utan honom, så hade jag inte haft många av mina underbara vänner som jag har idag, jag hade inte haft alla dessa minnena, alla dagar då jag mått bra och jag hade nog inte haft min absolut bästa vän!
Och jag är även här evigt tacksam att han gör det han gör, och han är den han är, för hade han inte gjort det och hade han inte varit det, vem hade jag varit då?

KÄRLEK
Kärlek, på alla sätt och vis är något bland det bästa som finns. Att se ett par stå och pussas i kylan för att hålla värmen, det är fint, för det är kärlek. Att se två vänner kramas, det är kärlek det också och det är väldigt fint.
Kärleken är fin och bra helt enkelt

LUND

Den staden, den staden. Jag var där idag, och att komma ut från centralen och gå in mot stan, det är något bland det bästa som finns. Det kanske låter konstigt att ha en sådan kärlek till en stad, men det kan man ha, tro mig!
Minnen finns där på Mormors café, Filmstaden, Doken, Mårtenstorget, Hotel Condoria, Fiskaregatan, och ja, t.om domkyrkan.
Mitt smultronställe, kan man nog kalla att Lund är för mig!


 

bara för att vara duktig!

Publicerad 2008-12-25 23:11:44 i Allmänt,

Precis som rubriken låter, så tänkte jag berätta vad som sker imorgon.....
JAG SKA TRÄFFA CICCIE I LUUUUUUUND! :D

Det ska blir reuligt tycker jag, för Ciccie är reulig, och snäll, och allmänt jättebra!
NU så ska jag verkligen gå ner, och titta på TV. Ni får ha det bäst, och sussa så gott, när ni nu gör det!

Love Love // Sofie

En vecka sedan sist...del 2

Publicerad 2008-12-25 22:46:40 i Allmänt,

Såja, nu kan jag fortsätta!
Jag kände att den innan blev en aning lång, så liksom, haha, ja då kändes det bättre att dela upp i två delar.
På Emmas födelsedag gjorde jag inget vidare speciellt, dagen bara flög förbi, och ja, vad är det för dag efter den 23:e December? JOO DEN 24:E!!
och det innebär? JUUUUUUUUUUULAFTON! :D
Precis, igår var det julafton och det var en trevlig. Jag firade hos min farbror i Ekeby med min pappas sida av släkten. Maten smakade gott, och så gjorde även saftsåsen. HAHA, gröt är inte riktigt min grej, om man säger så, så jag äter alltid bara saft sås. Tomten kom också och hälsade på faktiskt, eller nej, det var inte tomten, det var tomtemooor, för tomten var sjuk :( tråkigt va? :(
Men tomte mor var trevlig, och jag hade varit snäll iår, för jag fick allt några klappar. Inte sådär överdrivet många,som 3852 stycken, men några. Jag fick :

Pengar som ENDAST får användas till Diggiloo biljett 
Champagneglas, Orrefors
Mascara, Isadora
Parfym
Pengar


Ja, jag är nöjd iaf. Det kanske inte är så mycket i sig, men det är inte det som räknades. Jag fick det jag ville, och det räcker för mig. Iår var också första julen som vi firade utan min syster, vilket kändes..tomt!
Hon har alltid funnits där på julafton, men nej, nu var hon i Götlaborg hos Kennys farmor och farfar.
Jag vet, det kommer att bli så, men det kändes så tomt. Och därför var det extra roligt när hon och Kenny kom idag! :D

Jag, idag så har jag vell inte gjort så mycket. Eller jo, jag har varit oerhört duktig och städat hela mit rum. Från topp till tå. Eller kanske man ska säga från låda till golv? HAHA, nej men jag rensade i mina lådor, och lite så, så nu är här fint igen, för det här kan ju inte se ut som om en bomb har varit här när världens bästa vän kommer hit! :D
Och det gör hon redan på söndag vettni, och jag är fett med glad för det, för jag saknar henne en aning ganska så väldigt jättemycket. Och ja, jag ska lämna världens bästa år med henne, och det känns så BRA!!

Nu så tänkte jag publicera detta, och lägga till lite fler bilder från den gångna veckan, och sen så ska jag kila ner till TVn och äta lite godis och så. Men ni får ha det bäst, och så bloggar jag mer en annan gång. Eller ja, först och främst måste jag ge er en APLLÅD om ni har läst både del 1 & 2, innan jag gör allt det dära jag sa!
Men ni får ha det bäst, och ha en trevlig fortsättning!

Julkärlek // Sofie
19/12-08, Julklappar


19/12-08, vi var på lite flumhumör! xD


19/12-08, "ju mer vi är tillsammans tillsammans tillsammans, ju mer vi är tillsammans, ju glaaaaaadare vi blir!"22/12-08 Junior & Baloo i väntan på Idolerna22/12-08- Robin, Alice & Kevin på signeringen


22/12-08 - Robin på signeringen, efter att ha tagit ett snack med Emma, och inte kunnat signera det jag ville till henne! :(

En vecka sedan sist.. del 1

Publicerad 2008-12-25 21:25:54 i Allmänt,

...eller nästan iaf!

Hej alla läsare!
Jag vet, det är inte en vecka sedan jag bloggade senast, för det gjorde jag igårnatt, alltså natten till julafton, men sedan jag bloggade ordentligt så är det lite mer än en vecka sedan. Och vad har jag att komma med i försvar?
Nej, inga läxor eller inlämmningar, inget datorförbud, inget "datorn-är-sönder", och ja, vad har jag att komma med?
En anledning är att jag inte har någon ork (förlåt :$), för jag har börjat på måååånga inlägg, som jag sedan inte skrivit färdigt, utan dom ligger där, halvdanna och absolut inte klara, och så har dom inte blivit publicerade!
Men nu tänkte jag att nu får jag ta mig i kragen (var finns kragen på en T-shirt? xD) och blogga lite. höhö xD

Den senaste veckan, så har det hänt en del. Kanske inte sådär överdrivet seriösa saker, men endån, så har det hänt en del.  I Fredags, alltså den 19 December, så slutade vi skolan. Vår klass skulle titta på film, och det var bestämmt att vi skulle ses klockan 10:00 i C107, vilket är vårt "hemklassrum". Och ja, hur många var vi egentligen? typ, halva klassen?!
BRA JOBBAR HP1D! Inte..
Men ja, vi som var där såg iaf "Jersey Girl" åt godis och kakor och hade det allmänt mysigt. Vi slutade vid 20 i12 då jag gick jag ner till stan, och vem möter jag på vägen om inte min käre vän Sara?! :D
HAHA, ja jo, jag mötte henne och vi bestämde oss för att gå ner tillsammans, till Kullagatan för vi både behövde kolla lite i butikerna. Vi hann iaf med halv 1 tåget hem, och jag kan säga att det var skönt att komma hem, och kunna säga att man hade : JULLOV!!!

På kvällen så bar det av två hus ifrån mig till mina kära vän Sara, samma Sara som jag hade träffat på stan, för tjejmiddag/julklappsbyteskväll, eller hur man nu ska säga det. Det var jättemysigt, med god mat, och underbara vänner!
Vi flummade, åt mat, och tittade i skolkataloger (Jag & Maria vet iaf en snygging på Nic, HAHA xD) och bara var!

Tack för en underbar kväll/morgon tjejer <3


Mina julklappar :
Sminkborstar
NagelfilLördagen spenderade jag med att inhandla en julgran med pappa och storebror, klä den med min syster och ja , på kvällen kom farfar också, så käkade vi lite mat, och sådära! :D
& SISTA AVSNITTET AV SVENSSON SVENSSON, sörj sörj sörj! :( :( :( :(
Jag gillar det programmet starkt och nu är det slut! :( tragiskt tragiskt!
På söndagen hände det vell inte så värst mycket mer än att jag konstaterade att det var en vecka tills Martina skulle hit, och att det bestämmdes att jag skulle se tre Idolfinalister på Center Syd på måndagen! :D
TREVLIGT VÄRRE!
Så ja, på måndagen så spenderade jag dagen med att....ja, inget vettigt, mer än att stresse lite så jag han med tåget 17:55 till Jénny där vi kvart i 7 åkte brum brum bil till Lödde. (TACK FÖR ATT JAG FICK ÅKA MED!!!)
Och ja, vi kom dit vid 7 tiden, lite över kanske, mötte upp Baloo och Sandra H och lite så, då även Sandra O kom och joinade oss, så började vi köa. Ja, för er då som har varit på Center Syd, där dom skulle vara, så skulle dom vara i gamla Åhlens lokalen. & där är såhär stängsel ner nu, för att där inte är något, och ja, scenen stod klart innanför, och allt, men nej, stängslet var nere ända tills kvart över 8 (Idolerna skulle uppträda halv 9), då det var PACKAT med folk och ja, folk kröp under stängslet, coh sen ruuuuuuuusade dom bort till scenen. Ja, vi fick ganska så bra platser, dock blev vi av med båda Sandra i folkhavet. Någon, jag har ingen aning om vem, körde sin klack rakt in i min vad sådär 8 tusen gånger,  och ja, jag kan vell gå med på om dom råkar göra det en eller två gånger, men tre fyra fem, nej då är det liksom, ENOUGH!
Ja, vidare på det behöver jag inte gå mer än att säga att när man är på en signering eller konsert eller liknande med en artist, så gäller det att visa RESPEKT! Respektera varandra, coh står man packade som sillar, så hjälper det INTE av att trycka lite till. För liksom, man kommer inte längre fram, och det enda det leder till är att det blir tjafs!

Idolerna kom, Robin var först ut och ja, jag blev lite besviken på honom, förlåt, men ja, han var tråkig på scen, sen så var det Alice, JÄTTESÖT verkligen, och sen så var det KEEEEEEEEEEEEEEEEEEEVIN! :D
Fatta vilket ös den människan har, man blir helt glad av att se honom! :D hehe, I like him! :D
Han körde halva "Gimme Gimme" och sen så blev det vinnarlåten. Vi såg lite, sen så tog vi oss ur klungan, och tog oss ganska så snabbt till signeringskön. Jag & Baloo blev systrar för en stund (HAHA, man måste ju ha en plan liksom xD) och vi kom fram till signeringsbordet. Kevin var helt söt, och brydde sig, medans Alice nog inte sa ett ljud till mig, och det gjorde inte Robin heller. Men ja, jag ska inte klanka ner på någon, för det kan inte vara lätt att komma ut i aritstlivet. Från att kanske ha varit en Svensson Svensson, till att vara någon som alla i hela Sverige vet vem man är!
Ja, det blev lite snabbt där vid signeringen, och Baloo fick vår signerade skiva. VARSOGOD FRÖKEN JARESTIG!!
Det blev lite hälsande på lite "Ola-folk" som också var där, som ALLTID är trevligt och sen så bar det av till donken för att fixa lite dricka, törstiga som vi var, sen så bar det av hem, tillbaka till teckomatorp där jag hoppade på tåget hem.
TACK FÖR EN BRA KVÄLL!!
Väl hemkommen den kvällen, så blev det lite dator sedan Cityakuten och Prison Break som mina kära föräldrar hade spelat in, och 00:10, natten till den 23:e December ringde jag och sjöng för min kära vän Emma Gustafsson som fyllde myndig. Ohlala, jag har så fin sång sådär mitt i natten! :D
Det blev lite prat hit och dit, om bra saker med att vara 18 (och vi konstaterade att det var min 16,5 års dag! xD) och ja, lite som hade hänt detta året. Vid halv 1, så kännde vi att vi kanske skulle lägga på, och gå och sova. And so did we! :D

okej..jag ska bara publicera detta, det kommer en fortsättning direkt efter..

18-år

Publicerad 2008-12-24 00:10:28 i Allmänt,


23/12-08, DAGEN DU EMMA BLEV MYNDIG!!

GRATTIS ÄLSKADE EMMA PÅ 18-ÅRS DAGEN!!!
&
ja, jag ska bättra mig på att blogga jag looovar, men liksom, nu har jag verkligen  inte tid, för nu ska jag sova!
Men jag LOVAR, jag ska bättra mig!Julkääärlek //
Sofie

Face Book

Publicerad 2008-12-17 22:22:02 i Allmänt,HAHA, idag fick jag mig allt ett litet skratt när jag loggade in på Face Book. & ja, Markus han är bra han! :D
Och anledningen är att: JAG FICK VG PÅ MITT MATTEB PROV!!!
HAHAHAHA, men ja nu så ska jag snart stänga av datorn. Sista ordentliga skoldagen för iår imorgon!
& ja som sagt, ett skratt förlänger livet!
God Natt! // Sofie

Mat

Publicerad 2008-12-16 17:55:37 i Allmänt,

Nehe ni, vetni?
Nu så ska jag gå ner och sätta igång pastan, för jag är hungrig!Okej, kom ihåg att jag inte blir lissen i ögat om ni röstar på Ola i hans kategorier! :D
Men ja, rösta iaf. Rockbjörnen är trottsallt svenska folkets musikpris. Och visst vill ni ha ett finger med i spelet om men som ska vinna va? ;)

http://aftonbladet.se/nojesbladet/musik/rockbjornen2008/
http://aftonbladet.se/nojesbladet/musik/rockbjornen2008/
http://aftonbladet.se/nojesbladet/musik/rockbjornen2008/

Måste man vinna?

Publicerad 2008-12-13 23:15:27 i Allmänt,

Tjohejsan!
Idag ska jag ta upp ett roligt ämne, nämnligen Idol. Ingen har nog missat att det var final igår och Kevin vann. Värdig vinnare?
Jag gillar honom, han verkar så go och glad. och hans version av vinnarlåten var bäst. Inte för att Alice gjorde den dåligt, verkligen inte, men jag blev mer berörd av Kevins version. Men Alice är en värdig tvåa, och jag tror att det kommer att gå bra för henne med. Liksom, se på dom andra tvåorna?

2004: Darin
2005: Sebastian 
2006: Erik 
2007: Amanda Jenssen 

Sen så behöver man inte vinna eller komma tvåa för att klara sig. Titta på Ola, han kom åtta och han är en av sveriges största artister. I år kan ni inte inte ha missar Feel Good?
Och sommarhitten från förra året hänger fortfarande kvar, Natalie. Den kan nog alla minst en mening på, för även den spelades flitigt på ALLA radiostationer. Liksom, börjar jag på "Do you feel like I feel Natalie" så vet nog alla vilken låt det är jag menar. Liksom, två stora sommarhittar, år efter år. 
En annan stor grej som har hänt med Ola iår var att han deltog i Melodifestivalen med låten Love in stereo. 2008 slutar snart och Ola går in på sitt 3:e år som etablerad artist. Liksom, han kom på ÅTTONDE PLATS?!

Titta på Måns Zelmerlöw , han är ett annat exempel. Han deltog i Melodifestivalen 2007 med Cara Mia och den var en av 2007s hetaste låtar den också. Då släppte han också en platta, men en massa bra låtar och jag såg han live det året, alltså 2007 och han var förbaskat bra live. Just nu, så jobbar han med sin 2:a platta, och liksom, Måns kom på 5:e plats 2005. Ett 3:e exempel är EMD.
Erik, Mattias och Danny, alla tre har medverkat i Idol. Erik 2:e (2006), Matte på 5:e (2007) och Danny kom på 6:e (2006) plats. Liksom, ni kan inte ha missat Jennie let me love you?

Iaf, många av de gamla idolerna var där igår, och ni kan checka in Idolmedleyt hääääär!

Jag hoppas iaf att det kommer att gå bra för Alice, för hon är en duktig tjej. Det är det ingen tvekan om den saken.
HAHA, jag kännde att det blev ganska så många länkar där, men liksom, ni måste ju veta vad jag pratar om, och kan jag länka, så länkar jag. höhö! :P

Jag kom på nu, att väldigt många av mina länkar, dom finns i idolmedleyklippet. HAHA xD
Sista helgdagen imorgon, och sen så börjar skolan igen på måndag. Men heeey, det är bara 5 dagar kvar. Varav 4 är skoldagar, och den 5:e är skolavslutningsdag. hehe, trevligt värre! :D
På kvällen den 19:e, alltså skolavslutngingsdagen så  bär det av till Sara (det är ju sååå långt, 2 hus härifrån xD) för lite tjejmiddag med tjejerna från 491. MYYYSIGT. Jag saknar dom!
Nej men en avrundning här kanske, eller vad säger ni? ja , jag ska iaf kila ner och titta på svensson svensson, vi har spelat in vettni. Ni får ha det så bra, och så får ni sova så gott, när ni nu somnar, för det hade jag tänkt göra!

Kram & kärlek
Sofie

Idoler som klarat sig, även om de inte vunnit!(FRIDA C:s BILD)
Och så har vi ju min favorit, Ola!

Mjölkmaskinen

Publicerad 2008-12-11 22:01:05 i Allmänt,

Godkväll! :D
Nu är klockan 5 i 10 och jag ska stänga av datorn om 5 minuter. Varför bloggar jag ALLTID i sista minuten? Alltid? :o
Jag har nog lite problem. & ja, nu har det gått ytterliggare 3 minuter. BRA SOFI! not!
Men ja, okej dagens viktigaste :

1. Martina har tagit av sin tandställning (det är liksom , ÅHHH!)
2. Jag har köpt nya skor! :D
3. JAG HAR SKRATTAT!!


Ja, det var nog det viktaste. typ!
& glöm inte Idol-finalen imrgon. Vem vinner och vem försvinner? Alice eller Kevin? Vem tror du?!

Nej nu måste jag stänga av. Ni får ha det bäst! :D
KRAAAAAAAAAAAAAAAAAAM
Sofie

P.S

HAHAHAH,  innan jag publicerar måste få berätta vad det står på vår mjölkmaskin i skolan.
Ett ritkigt torrt skämmt, men liksom, det är ganska så rolig. Well here it comes :

(Det är bild på kossor, med pratbubblor)
Den ena kossan till den andra : Vad ska du ha på dig på bröllopet ikväll?
Den andra kossan svarar : KOSTYM!!


HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA xD

D.S

Johan Wissman

Publicerad 2008-12-10 21:18:16 i Allmänt,

Hejhopp!
Vet ni vad som slog mig igår när jag tittade på ett program?
Jag har haft friidrott i samma hall som Johan Wissman. Alltså, det är ju inte värsta saken i sig, men liksom, det slog mig igår, att det mååååste varit honom. Vem skulle det annars vara liksom?
För kolla här, förra veckan eller ja den 28 November, så hade vi friidrott på idrotten. Och eftersom att där ligger en friidrottshall vid Olympia, alltså området olympia så hade vi friidrott där för det är nära och bra till skolan. När vi kom in, så var där två killar som sprang. Eller ja, dom joggade ner, för att dom antagligen hade tränat!
När jag såg den hära killen, så tyckte jag att jag kände igen honom, men liksom, jag kunde inte sätta in honom någonstans. Så igår, när jag såg ett program på datorn, så såg jag honom där, och då trillade poletten ner: DET VAR JOHAN WISSMAN!!
Liksom, det är inte så konstigt att han var i den hallen, för han representerar IFK Helsingborg, och kommer från Kvistofta.  Vilket ligger i Helsingborgskommun. Coolt va? HAHA, okej nej det är inte värsta grejen, men liksom, endån. Att jag kommer på det såhär två veckor efter att det har skett. HAHA xD

Nej men nog babblat om Wissman, och vidare till hur det är med mig. Med mig så är det bara bra, eller ja, jag har lite ont i handleden fortfarande. hehe, bambi på hal is var och hälsade på hos mig i fredags, och gjorde så att jag bara  *KABOM* rakt ner i isen, och la all tyngd på handen. Vilket har lett till en stukning!
Men jag överlever, trust me! 
Just nuuu, så har jag kommit in i en  "jag-måste-lyssna-på-westlife-på-youtube"-period. Seriöst, hur bra är dom inte?
Och okej, jag är inte värsta fanset, men vilka minnen har man inte till vissa låtar? typ, skoldiscona i 3:an?
Ja, dom är bra helt enkelt :D
Skolan går fina fisken, eller ja helt okej iaf. Jag pratade betyg med Kristina idag om Administrationen, och jag fick VG på provet som skrevs i fredags, så hon ligger mellan att välja VG eller MVG. Jag vill vill vill ha MVG!
Liksom, det känns lite såhär knäppt. Jag gick ut nian med ett MVG i betyget, och fick inte MVG på ett enda prov under hela nians gång, och nu så liksom, ligger jag så högt? Ja, jag känner mig stolt över mina prestationer denna terminen iaf! :)
För den är faktikst snart slut, redan på fredag nästa vecka.......shitpappa! :o
Har jag verkligen gått en hel termin, utan 4:9:1 vid min sida? Det känns så sjukt, och jag saknar dom. Men det blir bättre och bättre med klassen, faktikst. HP1D är en ganska så schysst klass!
Nej men vad säger ni, ska jag publicera nu? HAHA, det kan ni ju verkligen svara på om jag sitter här och skriver känner jag, verkligen. HAHA xD

& ja, liksom, ehm, hehe, Ola är söööööt, om ni missat att jag har den åsikten. Jag kände att jag var tvungen att flika in lite om honom också, för han är ett hett ämne (HAHA, tolka det som ni vill) på min och Martinas konversation on msn just nu! Men ja, jag ska fortsätta att tönta vidare nu på msn, och on the world wide web. Men ni får ha det så fint, tills jag skriver nästa gång. Nej vänta, jag måste flika in en annan sak också, som faktiskt handlar om Ola.
Jag var inne på EMDs hemsida idag, och skulle kolla om någon liten trevlig människa vid namn Mattias Andreasson hade bloggat, och ja, jag är nog synsk för det hade han. Han berättade massor av trevligheter, och han skrev bla. detta:

.."Vi har hängt mest med Ola och han är en riktigt skön snubbe tycker jag!"

Även om dom är konkurrenter, så kan Matte se honom som en trevlig människa. För konkurrenter, det är dom. Det är alla artister. Men jag vet att alla inte fixar att jobba med personer som har samma typer, och även samma fans. Det har EMD och Ola, liksom jag gillar Matte (inte som Ola, men jag gillar endån Matte, lite iaf) och sen så gillar jag Ola. Men ja, jag gillade att han skrev sådär Att man även som konkurrenter kan acceptera varandra som människor!

Nej nu så ska jag faktikst publicera det hära. Men som jag skrev innan, så får ni ha det fint, tills jag skriver nästa gång!

Kram & Julkärlek
Sofie

Johan Wissman

Wildkidsbarnen

Publicerad 2008-12-09 21:39:18 i Allmänt,

Hejhopp! :D
Som jag informerade er om igår, så var det ju faktiskt wildkidsbarnenes ett års dag igår. & nu tänker ni, (ni som inte känner mig): & VAD MENAR HON MED WILDKIDSBARNEN?!
Jo, jag kan liksom, jag tänkte att jag kan berätta den sagan för er.

Det var en gång, för lääänge länge sedan (okej, lite mer än ett år xD) så satt Martina Holgersson och Sofie Jönsson vid varsen dator, i varsen del av vårt avlånga Svearike. Eftersom de gillar att chatta med varandra, så gjorde dom det en höstkväll. Och flummiga som dessa tjejer är, så kom dom till att och prata om lite olika saker och ting. B.la Ola (Ola Svensson) eftersom att det liksom, det är han som har gjort att dom lärt känna varandra. Iaf, dom babblade och så babblade dom lite till, oooooooch så babblade dom lite till. Mitt i allt så började dom komma in på en annan Ola, vilket vara Ola Lindholm. Ni vet vem han är va? Ola Lindholm, programledaren för wildkids. Iaf, det blev lite missförstånd hit och dit, om vilken Ola som gjorde vad, och därav fick flickorna lite knäppa fantasier i sina huvud. Och så har det fortsatt!
Och ja, det var inte den kvällen den 8:e december 2007 som det dära flummandet om Wildkidsbörjade, det var några veckor innan det. Men eftersom att vi konstaterade att vi skulle vara med i wildkids, så skulle vi ha Ola som lagmedlem. Like a monkey! HAHAHAHA xD (fatta vilka konversationer vi hade om det dära på msn! xD)
Anyway, den 8:e December 2007 så blev det bestämt att Martina Holgersson skulle till las Stockholmia för att gå på en signering med Ola himself på Heron City. Det blev också bestämt att Martina skulle försöka förklara allt det hära för Ola, and so did she. Och han han garva, och han garva , vänta, sa jag att han garvade? HAHA xD
Allt var som gott förklarat för herr Svensson, och han gillade det. Och sedan den dagen, den 8 December 2007 så har det fortsatt. Martina är Wildkids-Martina, och jag är Wild-Sofie, och Ola är Apan Ola!

Well, som jag sa, så har det fortsatt. Och då, den dagen herr Ola fick veta, så hade jag och Martina aldrig träffats. Men lite mer än 4 månader senare, närmare bestämt den 26 April 2008 så skulle Ola ha signering i Jönköping och det blev bestämt kvällen innan att Sofie skulle dit med en vän från Skåneland. Sofie var inte sen med att informera hennes bästa vän via msn om att hon skulle dit, och eftersom att det inte är såååååå långt mellan Linköping och Jönköping, så tog sig även Martina dit. IHHHH, Sofie var så glad! :D
Morgondagen kom, då hon tog sig till Lund där hon blev hämtad i bil, och den brummade upp mot Jönköping.
Vid 11, halv 12 tiden den dagen, så sågs Martina och jag för första gången i våra liv. SOFIE HAR ALDRIG VARIT GLADARE!
Sofies bästa vän, som bor 40 mil ifrån henne, hade hon äntligen fått träffa. Ohja, de skulle ju faktiskt se Ola också, och eftersom att han visste det hära om wildkids så blev han glatt förvånad, när såg tjejerna. Signeringen var underbar,  och Ola var urtrevlig. Det var den dagen, då alla tre wildkidsbarnen träffades tillsammans för första gången!

Och efter det, har det verkligen bara fortsatt. Utöver den gången i Jönköping, har vi wildkidsbarn, alla tre då, kunnat träffas 2 gånger till.

Landskrona 12/7-08
Lund 11/10-08

Men det har ju bara varit de gångerna med Ola. Utan Ola, har vi faktiskt setts fler gånger. Jag var hos henne på höstlovet (där jag hade världens bästa höstlov, liksom allt vårt flummande, skrattande och godisätande) och hon ska komma ner till mig på jullovet. Och jag längtar!

Tänk vad mycket som kan ske, av att man tar kontakt med någon via sin Idol.
Jag har gjort det, och jag ångrar det inte en sekund.
Martina är min bästa vän, den som står mig närmst, även om det är 40 mil mellan oss.
Tack för att du alltid finns där Martina, jag skulle inte klara mig utan dig. Tack tack tack!
Jag älskar dig! <3Nu så ska jag snart stänga av datorn, och plugga lite extra till prover imorgon. hehe, Praktisk Marknadsföringsprov är det som står på schemat. Sista provet för denna veckan. Det är nog t.om sista läxan för denna veckan! :D
Nej men som sagt, stänga av datorn var det. Ni får ha det bäst!
En sak jag vill säga innan jag publicerar detta inlägget är att : Våga chansa!

Kram & Godnatt
Sofie

NEJ MEN VÄNTA VÄNTA VÄNTA, jag har ju glömt en sak.
Eller nej förlåt, två saker:

1. Idag är det ett år sedan jag såg Ola på Julgalan i Skurup!
2. Anna har namnsdag idag, GRATTIS ALLA ANNOR!

(Nu låter det ego, men grattis till mig själv på namnsdagen!)

1-år

Publicerad 2008-12-08 21:07:30 i Allmänt,

Vet ni vad det är för dag idag?

Det är Wildkidsbarnens ett års dag!TACK FÖR VÄRLDENS BÄSTA ÅR FAVORIT OLA & FAVORIT MARTINA!

<3<3<3<3<3<3<3<3

Ett skratt förlänger livet

Publicerad 2008-12-06 21:23:49 i Allmänt,

"Ni är inte riktigt kloka ni två, men det är ingen nyhet!"

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA xD
Förlåt, men det är så kul   *dööööd*


Nej nu så ska jag lämna datorn ett tag, för att kila ner och titta på lite Svensson Svensson. 
Tänk på att skratta här i livet, för det är viktigt. För as you know, ett skratt förlänger livet!
Och vid det här laget, kommer jag leva i tusen år till! HAHAHA xD

LOOOOOOOOOOOOOOOOVE
En glaaaaaaaaad Sofie

Baka en kaka?

Publicerad 2008-12-06 13:28:06 i Allmänt,

Hejsan! :D
Nu tänkte jag blogga lite igen. Både om bra och dåliga saker. Så liksom, varför inte direkt börja med det dåliga? Så man får det överstökat liksom? Well, here it comes!

Ni som känner mig, vet att jag totalt har kärat ner mig i den svenska serien Andra Avenyn (www.svt.se/andraavenyn)
När jag gick in och kollade på deras hemsida idag, så fick jag se en väldigt trevlig sak, nämligen det här:Ja, som ni läser, så ska Maya Rung (Liv) & Jonas Bane (Kim) till Malmö. Men ser ni tiden? 12:00?!
VAD ÄR DET FÖR JÄKLA TID?!
Jag hade så gärna velat åka ner, men nej nej, för då går Sofie i skolan. I HELSINGBORG!
Åhhhh, jag vill vill vill!
Hoppas att det typ, går att lösa. För liksom, serien är så bra, och liksom Kim är min favorit. & eftersom att Jonas Bane, ska DIT, så hade det ju varit en stor chans för mig att träffa honom!
Liksom, hur ofta har  man chansen att träffa en skådespelare som man verkligen gillar? :o
åhh, jag säger bara : SUCK!

Okej, vidare till det roliga. Vet ni vet ni vet ni?
HAHA, nej det vet ni inte för jag har inte skrivit det ännu. HAHAHHAHAHHAHAHHA, torrt, men roligt! xD
Iaf, ni kan inte direkt missat att jag har en bästa vän uppe i norrland, haha, okej Östergötland, närmare bestämt Linköping, och varför inte närmare bestämt att berätta att hon heter Martina Holgersson? HAHA, ja iaf, hooooooooon vet ni vet ni vet ni? HON KOMMER NER TILL MIG PÅ JULLOVET! :D
Fattar ni hur glad jag är för det?! :D HEHE, japp och hon ska fira nyår i skåneland också! :D
Ihhhhhhhhhhhhhh, fattar ni lyckan hos mig för det? IHH, och nu bokar Jörgen (hennes pappa alltså) biljetterna! :D
JAG ÄR SÅ GLAD!

Just nu så känner jag mig väldigt sugen på att baka just nu. Har ni något förslag?
Det är bara jag och min bror hemma, för mamma och pappa är i lübeck med pappas bröder o farfar!
Trevligt värre för dom säger jag, för liksom, att gå på julmarknad i Lübeck är en grej i sig! :D
Jag har varit där 3 gånger med min gamla tyskaklass, eller ja, dom som läste tyska med Kristina på Linåkerskolan. Galet mysigt är det. Om ni har en lista på saker att göra i livet, så skriv in att gå på julmarknad i Lübeck. Liksom, jag lovar, ni kommer inte att ångra er.

Nu kanske jag ska avrunda, och likosm, publicera detta inlägget? HAHA, i think so! :D
Men ni får ha det bäst, så skriver jag, en annan gång, en annan tid, fast antaligen från samma dator! HAHA xD

Julkärlek
Sofie

Rockbjörnen

Publicerad 2008-12-05 21:44:56 i Allmänt,

Hejhopp! :D
Nu sitter jag här och skriver så gott jag kan med min stukade hand. Bambi på hal is kan man nog kalla mig!
Jag & skridskoåkning kanske inte är en så bra kombination. men iaf, här kommer ett väääääääldigt viktigt meddelande:


OLA ÄR NOMINERAD TILL ROCKBJÖRNEN! :DOla på årets rockbjörnen gala. Dock tog han inget pris då.
Får vi se honom med en björn i handen iår?

Jag tycker det, men vad tycker du?!


Nej, men rösta på vem du vill, fast jag blir inte direkt lissen i ögat om du slänger in en röst på Ola. För han är värd en!

http://aftonbladet.se/nojesbladet/musik/rockbjornen2008/

Looooove

Sofie

Julbak

Publicerad 2008-12-04 19:04:07 i Allmänt,

Hejhopp!
Nu sitter jag på försammlingshemmet tillsammans med Jenny, Sandra och Sara. På schemat idag, så stod det Lussekattsbakning. MM, det är så mysigt! :D
Liksom, lussekattsbakning+julmusik+vänner= MYS!
Ohja, i like it. Dock fick det mig att tänka på när jag och Baloo (Martina från Malmö, om ni skulle missat) bakade lussebullar tills det var Ola i Skurup. Pimp my lussebulle skulle man kunnna kalla det! HAHA xD
Dock ser inte våra ut så, utan dom är lite mer...normala! HAHA xD
Nej, men nu så har dom snart jäst färdigt, så nu blir det snart att fixfixa lite! :D
Ni får ha det bäst, tills jag skriver nästa gång!

Julkärlek
Sofie
Mina & Baloos lussekatter från förra året
8 December 2007

Irritation

Publicerad 2008-12-04 11:30:12 i Allmänt,

Godmorgon!
Eller god förmiddag kanske man borde säga. Nu har jag datorkunskap, och det går helt okej.
Dock känner jag mig en aning irriterad för att jag fick stressa sönder när jag kom till knutan, för...ingenting!
JUSTE, vi hade inte lektionen, även om det var bestämmt. För att göra en lång hisoria kort, så kom inte läraren, som vi senast igår eftermiddag, bestämmde med att hon skulle komma. & så skulle vi tydligen ha någon annan, som vi inte hade den blekaste aning om. Så den lektionen blev inställd! :(
Det är snart lunch, dock inte världens godaste men ja, i will survive. Och jag fick nyss veta att en annan lite mindre rolig sak, eller hur man nu ska säga det. På skolan, så har man sånt att man kan gå in hemmifrån på sina grejor, att komma åt sina filer. Att man loggar in, o sen så får man upp ett extra skrivbord, så som det ser ut i skolan. Men det har inte funkat för mig där hemma, och så pratade jag med min lärare om det nyss, och hon mejlade service disk. Alltså, dom som har hand om servern. Så visade det sig, att det beror på att jag har vista, för dom inte har fixat så att det går att öppna, om man har vista som operativsystem. Liksom, roligt att vi har vista på båda datorerna där hemma då! :(
Åhh, denna dagen har verkligen inte börjat bra. Det som dock var bra igår, var att vi hämtade hem vår nya bil! :D
HE HE HE, den är rööööööd! :D
Och jag som älskar färgen röd. Ja, bilen är fin! :D
Nej, nu så ska jag försöka mig på dom sista uppgifterna i boken och så får vi se hur det går!
Ha det bäst, så bloggar jag sen någon gång!


Looooove
Sofie

Malmö

Publicerad 2008-12-02 12:29:58 i Allmänt,

Hejhopp!
Om 26 minuter går mitt tåg till Malmö, och här sitter jag och inte är färdig.
Bra Sofie!
Tack jag vet!
HAHA, nej men ja, jag ska iaf till Malmö idag och shoppa med Jénny á la Junior för vi är lediga idag. Skolstaden är inte överdrivet snåla med att ge lediga dagar. höhö!
Skriver antagligen mer ikväll!

Love
Sofie

Om

Min profilbild

Sofie Jönsson

20 åring, som älskar livets glada stunder, även om hon vet att hon ibland måste gå igenom svåra för att komma dit. Familj, vänner och musik ligger mig varmt om hjärtat. Och hon lovar, att hålla sina drömmar vid liv.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela