Keep your dream alive

Livet från den ljusa sidan, så att säga.

"Men varför läser DU detta ämnet?"

Publicerad 2009-08-31 23:03:33 i Vardagar,

Godkvällers!
Min dag har varit bra. Lite...knepig, men bra. Var på min första F.Ek (Företagsekonomi) lektion idag och jag möts av ett: "Men varför läser DU detta ämnet?  Men du har ju läst SmåföretagandeA kursen ju!"
Jo men tackar som frågar, förlåt att det intresserade mig då. Och visserligen att ämnena är lika, men det kan ju vara bra att ha läst båda. Ähh, vissa av våra lärare är lite koko på min skola. Men ja, vad har jag mer gjort idag än att varit i skolan? Jooo...jag har.....vilat. Och så har jag varit inne en sväng hos Amanda ikväll. Tösastackarn har blivit opererad i handen, och kunde inte göra någonting med högerhanden. Så snäll som jag är plattade jag hennes hår (skolfotto imorn!) och målade naglarna på henne. My neighbour Amanda Mimmi Birgitta Hansson liksom. Annar så har det varit flumm på msn med Martina. HAHA, och jag fick nyss höra den sjukaste saken.
HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA , jag är nog jävligt lättroad alltså. HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!!
Tänkte bara påpeka det!

Nu blir det snart bedtime. Har sovmorgon till klockan 7 imorgon, så galet skönt!
En timme hit eller dit på morgonen gör stooor skillnad! Hoppas att Ni mår bra i alla fall!

Love.
S.

Det är något speciellt med Mårtenstorget i Lund alltså..!

Publicerad 2009-08-30 22:09:29 i Special moments,

Tjingeling tjohejsan!
Här sitter jag nyduschad (och håret har fått sig en omgång hårinpackning också, slitet som det var!) i min nya rixfmtröjja och mjukisar och tänkte skriva lite om gårdagen. 

Det började att jag tog åttatåget (som förövrigt var typ, en kvart försenat pga banarbete -.-) och mötte upp Jénnsan & Emmsan i torp, då vi sedan åkte vidare till Lund. Trallade bort till Mårtenstorget och parkerade oss. Hälsade på Janni & Alex och sen så blev det flumm hela förmiddagen lång och andra från Olafamiljen kom (Olafamiljen = Olas namn på oss fans, efersom ja, vi är som en familj helt enkelt!) och vi flummade. Lekte lekar, dansade (jag ska på bröllop om två veckor, ahh!!) och skrattade. Så som det ska vara helt enkelt!
Vid halv två snåret börjades det med soundcheck och Anders var först ut. Jisses amalia, jag dog.
Väl där, när han kom ut och hade sitt soundcheck så....trillade poletten ner på mig och Emma, hur bra han verkligen äääär och liskom, ja vi blev väldigt pepp! :D Jag och Pernilla trallade bak för att träffa Göteborgarn (eftersom jag hade tjatat om att jag ville träffa honom) och ja, det gjorde vi helt enkelt. Tog lite bilder och så pratade vi lite sådär, mysigt.

    

 

Efter det blev det lite flumm till, jag gjorde plakat (både till Anders och Ola!!) och sen så hade Ola soundcheck. Vilket vi gillade! Vi kilade bak där bak, o ja vinkade till pågen innan han hoppade in i bilen med Jocke för att åka vidare. Jag, Emma, Rebecca och Pernilla gick bort till upplevelsebyn och tävlade lite, och ja, tog översnygga bilder. Hälsade på Tommy på lilla scenen, tävlade och vann tröjjor. Sen bar det av till stora scenen igen, för att ja, köa. HAHA! 

   

Allting började vid sju snåret och Ramsells var som vanligt först ut och vetni; STEFAN VAR MED!!!!!! 
Yes säger jag bara, han är så mycket bättre än han andra killen. Lite lågt ljud dock, men ja, det funkade. Sedan rullade det på med artister såsom Kim (ibland är hans scenframträdande väldigt mysko), Janet, Velvet och Starpilots. 3:e sista ut var då Anders och ja, så himmlans duktig var han. HAHA, det bästa var endån detta;

"Åhh, många Ola-fans ser jag..! *tittarutöverpublikenochstannarpåmigochEmma*
ÅHHH, Emma och Sofie, jag tycker om Er också!"

Tack Anders. Sen så körde han sin sista låt; Without you!!! Jisses Amalia, så bra den är och gud vad publiken kunde den. DET GILLAS! :D Efter Anders så var det Sarah Dawn Finer och ja, hon är duktig. Hon började väldigt roligt med; Ja, så har jag då kommit hit för att vara förband till Ola! HAHAHA, det där var ju faktikst roligt! (eller så är det bara jag som har störd humor! xD ) Well, hon var duktig i alla fall och vilken röst hon har. Magiskt!
Seeeeeeeeeeen så sist men absolut inte minst så var det Olas tur. Publiken var på som tusan när Wedberg och Fylking skulle presentera honom (värdarna för kvällen!) vilket betydde att publiken var på. Ola, schalalala(8) 

Ola brakar ut på scen i alla fall, och kör sina tre låtar. Feelgood, Sky´s the limit och sist men inte minst Natalie.
Jag kan ju säga såhär; VILKET DRAG, VILKEN PUBLIK, VILKEN OLA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ungefär så skulle man nog kunna förklara det. Om ja, jag ens ska kunna försöka förklara det, för känslan var...galen. Men väldigt positiv. Man såg lyckan, glädjen och en skvätt tårar i hans ögon! Första gången på hemma plan, på den plats han växt upp. Och när jag såg honom tårögd, blev jag (känslmännniskans mästare!) blödig. Med gråten i halsen (av lycka!) sjöng jag för kung och fosterland i Natalie. Och gud vad bra det var, och vilket bra avslut Ola gjorde på hela RixFm-turnén! Sedan kan jag ju glädjande berätt att Anders var ute och tittade på Olas framträdande också, vilket gjorde mig glad. Roligt att artister kan se på varandra, och uppskatta det! (Notera att han hade med sin dotter som ville springa till Ola hela tiden, HAHAHA!!)

 

Efteråt blev det lite chill och ja, artisterna skulle ta sig från scenområdet. Träffade Anna gjorde jag också, och det blev en stoooooooooor kram. Men ja, som sagt artisterna skulle komma ut, vilket Anders gjorde. Han skrev autografer till några tjejer, och sen så knackade Emma och jag honom lite lätt på axeln och möttes av ett; TJEJER!!!!!!!!!!!!!!! och en stor kram! Och så ja, pratade vi lite och som sagt han gillade vår skylt. "Emma& Sofie  <3 Anders". Enbart sanning i det dära. Men ja, sen så trallade han vidare med sin familj och sen blev det lite kaos när herr Svensson kom ut. Han skrev lite autografer till några, och sen hoppade han in i bilen. Och sen så gick folk framför bilen.......vilket jag inte riktigt förstod någon mening med. Men ja, tydligen är det inte meningen att man ska förstå allt!

Vi trallade ner till centralen och lämnade Adina, Pernilla och Baloo, och tryckte själv biljetter. I förebyggande syfta om att där skulle var för mycket folk på centralen när vi skulle trycka sen. Gick till stortorget och var lite vid efterfesten där vi träffade Jessica och Tessan lite också. Och så spelade Robin Bengtsson också, vilket jag inte tittade på. Tog tåget hem vid 20 i 12 där vi mötte Jeppe (min kusin) och hade lite argumentering om RixFm artisterna, såsom Ola. HAHAHAHA, och han var sååååååååå nykter. Eller inte....
Jénnsan och Emmisen hoppade av i Torp i alla fall och jag åkte hem till mig. Kom hem och gav pappa världens största kram eftersom det faktikst var hans födelsedag och åt lite tårta som dem sparat till mig. Och så däckade jag i sängen vid ett snåret. Men ja; TACK ALLA FÖR IDAG!!


Jag måste också säg att alla bilder är antingen; Emmas, Pernillas eller Adinas!

Love.
S.

Jag blir inte förvånad längre

Publicerad 2009-08-28 14:16:36 i Allmänt,

Goddagens!
Här sitter jag, i princip nyvaken. Hemma från skolan idag, skitbra sofie!
Eller inte.... Men grejjen är att igårkväll började jag få huvudvärk (som jag får ganska så ofta nuförtiden, därav rubriken; jag blir inte förvånad längre!) och ja, jag gick o vilade en sväng vid åtta. För att jag inte orkade vara uppe mer, med min huvudvärk. Sen så vaknar jag 04:05 av att jag har näseblod. Redan sovit åtta timmar liksom. Sen så sommar jag om, och går upp vid 6 för att egentligen gå till skolan. Men givetvis har inte huvudvärken släppt och jag går ner och pratar med mamma (hon såg ju att jag såg ut som ett jävla spöke & typ, ville gråta!) så jag sjukanmälde mig och sen gick jag och sov sisådär 6 timmar igen. Nu mår jag i alla fall bättre, även om min kropp fortfarande är lite ringrostig. Fråga mig inte varför, men den blir alltid så när jag har haft såndär extrem huvudvärk. Men jag lever i alla fall och det är ju bra!
Något som är mindre bra är att jag missar alla våra lektioner idag, och det är ingen bra början på 2:an. Men liksom, what to do? Det skulle ju inte funka om jag gick till skolan med den huvudvärken. Okej, över till ett mycket roligare ämne;

IMORGON ÄR DET RIXFM FESTIVAL I LOOOUND!!!!

Jag är fett taggad, och liksom, Lundakalaset har gett mig bra minnen. HAHA, jag menar, det var ju E.M.-D förra året!
"MIN FRU?!" . Men iår är det inte två gossar i samma band, utan iår är det två andra gossar, som kör solo båda två.
Euuula (antar att Ni inte blir så förvånade) och Anders Fernette (f.d Johansson).
Jag antar att Ni inte misatt att jag gillar Ola men Anders kanske var en smygare för er. Men jag har alltid tyckt om honom, ända sedan han vann Fame Factory. Han är så otoroligt duktig, och det ska bli riktigt roligt att se honom live. Igen!
För jag har gjort det förut, belive it or not. RixFm festival i Halmsta -06 (då jag preciiiiis missade Ola :( ) och RixFm festival i Malmö -07. Så nu blir det ännu ett rixgigg med Anders. Ska bli ruligt! :D
Och för er som missat vem han är, så check this out:

Without you


 If it´s all I ever do

 
Hungry eyes


Nu ska jag fixa lite med bloggdesignen och sådära. Jag kan inte lova något, men vi får se hur det går!

Love.
S.

Skeula nuee!

Publicerad 2009-08-24 08:02:14 i Vardagar,

Godmorgon!
Nu är jag fit for fight för skolan.
Kubb & föreläsning står på schemat, låter jobbigt va?
HA, nej men nu så ska jag gå till bussen.
Take care!


Love.
S.

Ännu en Söndag

Publicerad 2009-08-23 12:18:43 i Allmänt,

Söndag idag. En sån slöe-söndag. Det får man lov att ha va? Även om man nyss har haft tio veckors sommarlov? BRA!
Men om jag ska berätta min helg så ja, jag var hos farfar igår. Och det var mysigt! Vi kunde sitta ute och fika, och sådära. Sen så blev det grillad kassler, potatissallad och grönsallad till middag. MM, så gott!
Idag ska jag inte hitta på någonting. Ta det lungt, andas och liksom, gå och lägga mig i tid ikväll. Ska upp klockan sju imorgon. Det kommer att bli kämpigt, men det ska jag nog klara i alla fall.

Vad hittar Ni på idag då?

Love.
S.

School is back

Publicerad 2009-08-21 20:31:14 i Allmänt,

Godkväller!
Datortime igen. Ovanligt? Njäee....
Ja, skolan började idag i alla fall. Började klockan 13:00 (så jävla onödigt!) och slutade tio över två.
Sjukt skönt, men endån...konstigt. Fick veta att en av våra lärare hade gått bort under lovet, och ja, jag kan ännu inte riktigt förstå det. Läraren (nämner inga namn, är ganska ohyggligt!) var en snäll människa. Hon var sträng, men så snäll. Och man lärde sig något på hennes lektioner. Men liksom....nu kommer vi inte ha henne något mer. Jag kommer aldrig mer få träffa henne. Never ever! Det är lite jobbigt faktikst, när människor försvinner!
Ni undrar kanske; Var hon gammal?
Nej, det var hon inte. Runt 50 kanske!

Då blir antagligen nästa fråga; Vad dog hon av då?
Cancer....

Och allt detta, hände under loppet på tio veckor. 
Så liksom, jag tänkte säga det att; Ta hand om varandra, och lev din dag som om det vore din sista!



Nu ska jag allt pyssla ihop en ny design hit faktikst. Känner att denna är lite...vit & tråkig.
Får se vad som händer! :)

Love.
S.

NRJ in the park är inte min favorit

Publicerad 2009-08-20 16:09:56 i Special moments,

Hejhopp!
Sista dagen på sommarlovet idag. Känns....bra faktikst. Känns bra att komma tillbaka till det vanliga.
Även om sommarlovet har varit underbart, så ska det endån bli skönt. Men ja, jag börjar klockan 13:00 imorgon, så ja, det blir en soft dag. Tänkte berätta om NRJ in the park i Malmö igår nu dådå. Ola var ju på plats!
Kan säga att det ges både ris och ros till det hela, men mest....ris. Jag var på plats vid kvart i tio i alla fall, och slog mig ner vid scenen, och pratade lite med Janni. Gick för att hämta Emma på centralen vid halv elva, men tji fick jag, alla tåg i södra sverige var beordrade att inte röra sig. Något, elfel eller hur det nu var. Så jag trallade tillbaka till torget, och slog mig ner vid Janni då Adina också kom. Och vetni? Adina hade en present till mig. POLLY!!!!
Vid elva trallade jag tillbaka till centralen, igen, för att möta upp Emma som då tillslut hade kommit dit. Vi tog oss ner till donken, för att handla lite mat och dricka, och sen var det att köa köa köa. Flummigt och stekigt. Jag och Emma lirade fotboll (läs; kaffemugg/läskmuggs-boll!) och jag ägde sönder Emma. HE HE HE HE, kanske tvärtom.....
Men ja, vid halv fyra snåret kom Pernilla och lite senare även Baloo. Ola hade soundcheck vid fyra halvfem snåret, och det var vid soundcheckets början som detmindrebra började. S-U-C-K säger jag bara! Ola var i alla fall söt, och gud vad fin han är i sitt nya hår. Verkligen jättefint!!!!! Men ja, hehe, vi hade våra platser längst fram, och hade ett gäng idioter bakom oss. "Sluta prata, SJUNG ISTÄLLET!!" Det finns ju faktiskt en mening med soundcheck, haha!
Ja, vi stod där tills det började med en DJ vid kvart i sju, då det.....ett ganskasåmycektmerjobbigt!. Folk dansade (det är okej att dansa, men liksom, man kan inte dansa som om du står mitt på ett dansgolv, när du i själva verket står på andra raden på en konsert!) och vi blev knuffade till höger och vänster, framåt och bakåt. Och det var inte bara vi som blev det....
Vi bad folk sluta, men tydligen har folk svårt att förstå vibbar och tillsägelser från folk runtomkring. Det var liksom inte bara vi som sa ifrån. Själva gigget började kvart över sju, och Ola var 3:e ut. Dead by April var före, och ja, dom var bra dom också! Men ja, Ola var 3:e ut och började med Feel Good och det var feelings på hög nivå. Sen så blev det Sky´s the limit, och jag älskar den låten live. Och ja, sofar så var allting bra. Sedan började ja......det lite mindre bra. Eller okej, jag älskar Natalie, men det funkar inte med idioter bakom sig. Så liksom, mitt i låten blir jag inknuffad i kravallen av dendansandetjejen, och slår i revbenen. Kabom, asont och jag börjar gråta (kalla mig töntig, men gör det ont så gör det!!!). Försöker vara med (jag sa ju att jag älskar Natalie, eller hur?) men det går inte. Vaktis kommer, jag gråter, och jag blir övelyft. Hur det än är, så är jag och min kropp viktigare än att höra en låt live. Hur det än är......

Får vatten och kan får chans att andas hos rödakorset och sedan får jag komma ut. Möter upp de andra, och förklarar läget. Träffade Ola väldigt snabbt efteråt i alla fall, kramades, och sen ja....sen så satt vi. Pratade, flummade, och öhm, döpte bollar. Åkte hem vid 20 över 10 och var hemma vid 11. Pratade med mamma o pappa, och sådära, och sen så blev det bedtime.

Tack för idag, och liksom, tack fina Ni för att ni bryr er.
& liksom; Tack Ola!



<3

Ullared goes flummigt för några dagar

Publicerad 2009-08-18 20:09:25 i Special moments,

Som sagt, det blev Diggiloo i Ullared i alla fall. Såg lite mörkt ut ett tag, men visst är det så att efter regn kommer solsken? Ja, så var det i alla fall gällandes denna saken. Det började i Tisdagskväll då jag tågade upp till Halmstad med en enorm packning. Åkte hemifrån vid sex (världens bästa pappa skjutsade mig till stationen & vi filosoferade som bara Jönssons kan göra! ) och var i Halmstad vid åtta. Bytade tåg i Helsingborg, där jag mötte Samra. Trevlig tjej ifrån Jénnsans klass. Men ja, var i Halmstad vid åtta då jag promenarade till Österskans, med min enorma packning. AJJJ!!
Checkade upp var Martinas buss skulle komma, sedan kilade jag ner till Hemköp, med min enorma packning, och fixade lite käk. AJJ! Tillbaka till Österskans där jag parkerade mig vid bussen och vid nio kom världens bästa Martina. Wiho! :D :D Vi kilade bort till stationen, med världens största packning-ar, och ja, där mötte vi upp Anna. Brummade upp till Ullared och checkade in på campingen vid halv elva snåret. Då vi också fick veta att planerna om att tälta gick i kras.
Då blev det bestämmt att vi fick sova i Annas husvagn, och liksom; TACK FAMILJEN LUNDQVIST!!!
Det blev lite nattamat för oss ungdommar, vilket var underbart gott. Sen så blev det bedtime, och ja, Martina hade sin "att-sova-i-sovsäck"-premiär, och ja, vi sommnade fint där på natten!

  

Vaknade vid niosnåret när Martinas alarm började låta. Klarvaken, tjoho. Vi låg och drog oss ett tag, sedan blev det fixfix och vid tolv tog vi oss bort till Ge-kås för att gå en sväng där inne. Anna hade ju aldrig varit där! Blev en snabb visit, och ja, vi köpte lite...vad vi tycker om. HAHA, godis. Kilade tillbaka till campingen och husvagnen vid tre snåret, för att lämna/hämta grejjor så vi kunde gå till Idrottsplatsen där Diggiloo skulle vara. Tror Ni där var någon vid husvagnen? NEJ! HAHA, dock kom Annas föräldrar väldigt snart efter att vi kom dit, och ja, vi fixade och sedan kilade vi bort till Ullareds IP då. Först på plats vid vår ingång (tillsammans med en söt gubbe!). Vi flummade, och efter ett tag kom Emmy och Linn också. Mycket trevligt. Insläpp vid sex tiden och vi fick kanonbra platser. Tjoho!!!

  

Vi mös runt på området, träffade Mojje ("Jaha, jag trodde du sa; Bjuder du på biiiira? HAHA") och såg hans lilla framträdande vid lilla scenen innan allting började vid 8. Jag säger bara såhär; GALET KUL!!!!!!!!!
Ola är duktig (jag är impad alltså!!!), Arja is the qeen och Thomas Pettersson är klockren. HAHAHAHA!!!!!!!!!
Jag råkar ju också i Mellomedlyt kläcka ur mig något som ja, det var inte meningen att det skulle låta som det lät, men ja, öhm, jag tycker i alla fall det jag sa. HAHA!

    

Det var ju bara första akten. Andra akten var också galet bra, om man bortser från regnet. Liksom, hello himmlen öppnar sig. HAHA, men alltså man kunde ju inte bli mer än blöta och det blir inte bättre för att man tjurade så vi var på G genom hela andra delen också. Himmlans bra var det och liksom, Ola och I belive I can fly. Duktiga Du! :')
Vi trallade fram till scenen i slutet och ja, det var kung. Så galet bra alltså!!!! :D
Efteråt var det signering och ja den var....flummig. Vi dumpade alla våra saker bakom signerings-stället, och flummade (klockan var typ, mitt i natten = extra flumm!) och sedan ställde vi oss i signeringskön. HA HA HA HA!!
Brolle var astrevlig (Hejhej, Brolle!*tarihand*), och Ola var...flummig. HAHAHAHAHAHA, han är koko ibland alltså!
Det blev bilder tagna (en vanlig, och en flummbild á la fiskpose! "Det blev ju värsta ljudeffekterna där juuu!!!!") , som kommer upp när Anna har skickat dom. Pratade lite med Therese sen om Polen och sådära, innan vi åkte hem till campingen där det blev sängen. 

TACK FÖR EN GALET BRA DAG!!!!!!!!!!!!!!!


Känner att jag egentligen har massor att ta igen..

Publicerad 2009-08-14 21:20:14 i Allmänt,

..av vad som hänt om dagarna, men just nu får de viktigaste dagarna högst prio.
Som Ni då märkt så har jag bloggat om Göteborg (det var nog den tråkigaste ola-dags-bloggen jag skrivit, förlåt!) och ja, annars har det bara rullat på om dagarna.
Detta hände förra veckan;

Måndag: Göteborg, Liseberg
Tisdag: Åka hem från Göteborg,
Onsdag: Fika i Landskrona med Linåkertjejerna
Torsdag: PLANERA ULLARED!! (& allt går, bara man vill!!!)
Fredag: Hämta tält i Tågarp hos Jennypenny!
Lördag: Städa
Söndag: Åka till Emma & vara hos henne


Denna veckan då;
Måndag; Åka hem från Emma, PACKA!!
Tisdag:  PACKA & åka till Ullared!
Onsdag; DIGGILOO (med världens bästa vän, Martina & Anna!!)
Torsdag: Ullared & åka hem från Ullared :(
Fredag: Lund med Jénnsan
Lördag; Tjejmiddag @ Saras place
Söndag: EMD-Malmö (förlåt EMD-nissar, men det funkar inte!)
Klassträff med 4:9-1 i Röstånga!


Kuligt värre alltså. Och lagom hektiska veckor!
Men alltså, jag lever på mottot att man ska leva sitt liv och följa sitt hjärta, and that´s what i´m doing!

Love.
S.

Sveriges andra största stad intogs av skåningar

Publicerad 2009-08-14 20:52:09 i Special moments,

Nu kommer äntligen inlägget om Göteborg.
Blir nog inget långt men ja, det blir ett inlägg i alla fall.

Som sagt, så var det tidig morgon på måndagen. Upp vid 8, fixa o dona och gå från Frida vid kvart i nio. Och en spårvagnsresa (dock byte någonstans) senare var vi utanför Liseberg. Väl där så slog vi oss ner, jag och Frida medans de andra gick och köpte frukost. DONKENFRUKOST!! Så sjukt gott det dära. Insläpp vid 11, då vi inte kom längre än till avspärrningen, och ja, där blev det tre timmars väntan. Till. I regn! Men ähh, lite regn dör ingen av!
Det blev lite besök utanför Liseberg också (wohow, kul att jag inte ens hittar i Göteborg) men ja, allt löste sig och jag var fit for fight, på riktigt, för ännu en allsång på Lisan. Insläpp från avspärrningen vid två och vi fick kanonbra platser.
Soundcheck, genrep, och en massa flum innan det började,  och ja, det var alldeles trevligt. Rebecca & Deniese var också där, precis som fina lilla Linslus. Tjoho! :D Det började vid 8 i alla fall, och jag gillar verkligen Lotta Engberg alltså.
Arja sjön solo, och så även Jessica Andersson (dock med Niklas som spelade gitarr!) och ja, det var allmänt roligt.
Arjas allsång var "högt över havet" och ja, vi fick vara med på den. HAHA, bokstavligt!
Det blev Mellomedly med alla Diggiloo-artister, och sen så var det Tingaling och ja, jag har sagt att Arja är grym va?HAHA! Mojje i pausen med lite rockgrej á la barnvisor och det var galet kul. "Lille katt, lille katt (8)"
Avslut var det med Italienlåten och ja, det var galet roligt. Vilken feeling alltså! :D
Träffade dock inte Ola efteråt men ja, man kan inte ha all lycka varje gång. Liksom, jag hade finfina vänner på Lisan, the qeen of Diggiloo och ja, god mat, så liksom, varför klaga? Tack alla som var med, och tack FridJesp för de två nätterna hos Er!!!


Some pics;

  
   


Packning

Publicerad 2009-08-11 00:57:08 i Allmänt,

Tjohejsan!
Har varit hos Emma sedan igår, och kom hem vid sju idag.
Sen så har det bara varit packa packa packa. Ska jag till Norrland? NEJ!
Jag ska till Ullared och gå på Diggiloo med världens bästa vän & Anna.
Tjoho vad roligt det ska bli. Och hey, vad roligt att det kommer fler bloggläsare.
Det uppskattar jag. Och liksom, blogginlägget om Göteborgsvistelsen kommer.
Snart. Det har bara inte funnits....tid. Men ja, det kommer!
Nu ska jag gå ner, och dricka lite vatten innan det är bedtime.
Ska upp tidigt (offrar en extra timme för en radiointervju 8) ) imorgon och hämta busskortet på kommunhuset med Amanda. Och fem över sex börjar resan mot Norrland! :D JIPPI!!!
Ha det så bra, och liksom, godnatt!

Justja, måste flika in lite roliga saker från Emma-vistelsen

Dagens klipp;

"Ser jag tjock ut?"


"Sala here we come som dom brukar säga i alla filmer man har sett"



Kvällens med Martina är;
TEKOKAREN!!!!!!


Men som sagt, godnatt!

Love.
S.

Skauneflickor intar Halmstad

Publicerad 2009-08-05 23:25:20 i Special moments,

Okej, då börjar jag berättelsen om min lilla trip. Dag för dag, inlägg för inlägg.
Som sagt i Lördags var det kalas för Kajsa i lilla Veberöd. Det var jätteroligt att träffa familjen igen, i´ve missed them!
Dom har ju bott i Taiwan nu i två år (Fredde, mannen i huset, har haft utlandstjänst på Sony Ericsson där) och nu har Mia och barnen flyttat hem. Fredde jobbar där nere till jul, sen flyttar han hem helt han också. Men ja, det blev en massa lek i kajsas rum, pusselbyggande, och prat med the worlds greatest kusin, Martin. Sen så hade Hampe kissat i brallan också (och absolut inte bara spillt cola, nejdå!), HAHAHA! Så mycket vi skrattade nere vid barndelen vid bordet. HAHA, kul att ha småkusinerna hemma i släkten igen! :D Jag åkte hem med Sandra och Kenny vid elva snåret, då vi var hemma hos dom vid tolv. Drack lite té och målade naglarna med storasyster. Hihi, jag älskar att vara hemma hos dom. Sedan så blev det x-antal avsnitt av någon svensk serie som hette fyra för tre. Galet rolig faktikst! HAHA!
Somnade gjorde jag vid två snåret, i diva-delen på soffan. GALET SKÖÖÖNT!!! :D



Klockan ringde vid halv åtta, då det bara var att pallra sig upp, och vara tyst som en mus. Sandra och Kenny sov ju fortfarande. Fixade mig, och tog frukost (ovanligt stor frukost, men det är alltid extra gott hos syster!!) och tittade lite TV. Väckte Sandra som skulle promenera med mig till stationen, vilket vi också gjorde. Var där i god tid (alla som känner mig vet att jag annars brukar komma i sista minuten!) så vi han fixa Sandras måndaskort också, innan jag hoppade på tåget som tog mig till Ängelholm. Väl i Ängelholm blev det byta till buss. Jag tog en bra plats, och helt plötsligt kommer en läskig hög/full gubbe och sätter sig bredvid mig. Det där var läskigt. Han sa ingenting visserligen, men han var väldigt läskig. Väl i Laholm blev det byte till tåg, där the rest of the skaunetöserna satt. Blev lite uppdate om hur det hade varit för dem i Båstad, och om hur deras resväskor mådde och hette. Rex, och den enhjulade banditen! HA HA HA!
Väl framme i Halmstad vid elva snåret, då vi packade in väskorna i två skåp och fräschade upp oss. Parkerade oss sedan vid scenen (inte längst fram, lagom i mitten!) och ja, var som vi var, FLUMMIGA!!

  

Sedan kännde jag ett behov av ett toalettbesök ("Jag måste kiiiiissa" HAHA!) så jag och Jénsan tog en promenad ner till stan för att besöka donken. Och plocka ut pengar. Och handla lite dricka, så vi inte skulle tuppa av på kuppen. Vi gick förbi uteserveringen på donken, för att kila in på deras toaletter. Väl dä inne hör vi några tjejer småfnittra och säga "Vågar vi gå fram? Tar du bild då? Nej men duuu får gå först". Jénsna besökte toaletten och jag utforskade varför tjejerna var så fnittriga. Och det var som vi trodde. Pojkarna satt där ute och drack kaffe, och de var dem tjejerna ville ha bild med. Och dem hade vi gått förbi! HAHA!
Jag gjorde dock mitt toalettbeösk (med lyse av min lampa på mobilen, för jag inte ville betala fem spänn för att få ljuse!) och sedan kilade vi ut och hälsade på pojkarna. När man hälsar möts man från han jag tycker om av ett; Hee..*tittarpåmigochler*EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!  Gull!! Vi konstaterade att det var bra med mig och Jénsan, sedan insåg Sandra (Uddevalla) att det var VI som var där och hon utbrister; ÄR NIIII HÄÄÄÄÄÄR?!?! VAR ÄR EMMA?!?! Jotack Sandra, vi var där. Vi informerade också att Emma var vid scenen (då Erik glatt börjar lyssna på vad vi babblar om) och att ja, hon var på plats helt enkelt. Och vem börjar fetele om inte Erik? Roligt det dära.
Vi sa hejdå och fick ett "ja men vi ses sen, PUSS&KRAAAM" från Danny och vinkvink från E & M. Danny är ju ganska så gull ibland. HAHA! Vi trallade in på Hemköp där det köptes yoghurtmedmüsli (som jag spillde över hela linnet sen, som såg ut som ja, gudvetvad!) och lite ja, proviant. Som är samma sak som godis

 
Trallade ner till scenen igen, där vi träffade våra kära vänner, och flummade ett tag till. Och jag fick låna Emmas linne, för att inte skrämma världen med fläckarna på linnet. HAHA! Sedan blev det att parkera sig för spelningen och vid två började. Värd var Zillah och Totte och liksom, så himmlans roliga. Första artisten upp på scen annars var Star Pilots, som ja är helt okej. Sen så var det Alice Svensson (Idol-Alice ni vet?) och ja, sist ut var EMD. De körde några låtar, och Matte körde In Overtime. Kul att jag var den enda i närheten som ens kan låten 8) Efteråt var det signering vid kravallen och ja, det är ju som det är. Jag kom aldrig ens fram, och ja, Erik var lite koko. "Jag får inte kramas, jag är ju som sagt sjukt!!!!!!! *demostrerar hur han hostar*" HAHAHA, störda människa! Sen så ja, vi kilade bak, träffade femma (emmas soulis!) och sådära. Sedan kilade jag och Emma ner till stan (så fel gissning!) och ja, satt på en bänk och pratade. I needed that!!
  
  


Sedan gav vi upp hoppet och kilade upp till stationen för att möta upp Jénsan och Baloo. När vi går där, och pratar om EMD (just idet läget var ju ju faktikst Erik) så möter vi honom, komma gåendes med hans lilla rullväska. Liksom, "När mna pratar om trollen". Det blev roliga saker konstaterade och Erik tyckte att Emma skulle köpa ett nytt hjul till sin väska. HAHAHAHAHAHA, så roligt det var. Vi kilade vidare, coh runt hörnet stod Danny med lite fans (Sandra o co.) och så blev det hälsning där också. "Heej..igen!" HAHA! Men som sagt jag och Emma skulle till stationen och vi kilade dit. Vinkade dock av Erik som körde i sin fina vita bil (gissar på att han skulle hem till Uddevalla!) och sen så trallade vi bort till Jénsan och Baloo. Hämtade ut grejjerna och köpte biljetter. Jag hade Ola-lakanet som filt (sjukt mysigt!!) och Danny bara garavade åt mig. Dock blev det ju givetis en tumme upp!!! :D 

Tågade upp till Göteborg, där vi blev hämtade av Frida och Jesper. ÄNTLIGEN säger jag bara!!! Det var så roligt att träffa Frida igen, och gaaah, jag är helt kär i deras lägenhet. Så himmlans mysig, och fin och ja, allt. Vi myste med mackor, och poppisar. Jag blev den nya Johan Glans ("Åhh, JUUUUUUUUUUUUICE!!!!!!!") och vid elva-halv tolv snåret så var det bedtime. Sov på en galet skön luftmadrass (sån stor och hög ni vet?) och ja, vi skulle ju upp tidigt morgonen efter! :D



Efter fem minuter hos Frida & Jesper. Jag citerar Jesper 
"Det ser ut som ett afghanistanskt flyktingläger!"


Love.
S.
 

I´ve found the qeen

Publicerad 2009-08-04 22:45:07 i Allmänt,

Tjohejsan!
Är hemma från min lilla trip nu.
Allt från att inse att man gått förbi pojkar på donken (ja, det var EMD jag skulle se i Halmstad!) till att få ett "Hee....*tittar på mig* EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!"  av finis är ganska så bra. Att sedan inse att det faktum att det faktikst är så att det ibland stämmer att när man talar om trollen så kommer dom. Sedan att åka ett tåg med fina vänner, där man möts upp av ännu en fin vän vid namn Frida i Göteborg, och får lyxen att åka bil ut till Frölunda (varav chaffören var Jesper, Fridas sambo). Mysa i en underbart fin lägenhet, och sedan dagen efter gå på allsången på Liseberg, där man får höra "Dom där fansen är ju trevliga" från en legendarisk kvinna vid namn Arja Saijonmaa. En Ola som får leka tolk till vår skånska stavning på plakatet, och sedan se honom bryta ihop när han väl inser vad där står. Sedan får vi inte glömma det viktigaste; Allsången med Arja. Ola är kingen, men jag har verkligen hittat drottningen. ARJA SAIJONMAA!!!
Det får jag bannimej säga att det är något som är så underbart bra!!!

Tack alla för dessa dagarna!!!

Det kommer längre inlägg om det senare, men nu ska jag hoppa in i duschen, och packa upp!

Love.
S.

I´m lovin´ it

Publicerad 2009-08-01 14:49:37 i Allmänt,

Nu har jag packat färdigt. Tror jag!
Det är bara den andra mobilen (som jag ringer gratis hem med!) och laddaren till den mobilen, sen så är jag fit for fight för resan. Dock ska man ju inte glömma att jag ska på kalaset idag, myckt viktigt. Det är inte varje dag ens kusin fyller fem år liksom 8) Men ja, jajg ska dyka in i kylskåpet nu i alla fall och äta en mycket sen frukost. Råkade glömma den mitt i alla packning, och duschning och ja, allt vad det nu var. Ha det bra, så höööörs vi!

Love.
S.

Om

Min profilbild

Sofie Jönsson

20 åring, som älskar livets glada stunder, även om hon vet att hon ibland måste gå igenom svåra för att komma dit. Familj, vänner och musik ligger mig varmt om hjärtat. Och hon lovar, att hålla sina drömmar vid liv.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela