Keep your dream alive

Livet från den ljusa sidan, så att säga.

Malmö Arena, Yazmina och äcklig varm chocklad

Publicerad 2009-02-28 17:09:44 i Allmänt,

Idag är det Lördag vilket innebär heeeelg, vilket har inneburit sovmorgon. HEHE, jag var helt död när jag kom hem vid halv 1 inatt. Då undrar kanske ni vad jag hade pysslat med igårkväll?!
Jo, det var nämnligen såhär att jag var i Malmö med Jénny för att träffa Yazmina.
Jag och Jénny tog 18 tåget till Malmö där vi tog oss en promenad till Gustav Adolfs torg, där bussen mot Malmö Arena skulle gå ifrån. Ja, påvägen dit så gick vi förbi en massa ställen, som gav oss minnen. Sommartoppen 07 i mitt hjärta!
Ja, vi var vid Gustav en bra bit innan bussen skulle gå, så det blev bara till att vänta. Medans vi stod och flummade om Dammfri vägen (HAHA) så kommer det någon som också skulle med vår buss. Ja, kan ni gissa vem?! Precis, Yazmina.
Eftersom Jénny har träffat henne några gånger innan, så hälade dom och så hade vi sällskap på bussen ut till arenan. Trevligt värre. Malmö arena är stor iaf, och man kunde då inte missa att det var Melodifestival på gång där ute!
När vi väl kom dit, så checkade vi runder lite och eftersom vi inte hade biljetter (skulle ju bara träffa Yaz) så bestämmde vi oss för att vi ville tillbaka in till stan igen. Men när vi kollade bussarna, så gick inte nästa buss föräns kvart i tio, då klockan var åtta. Jippie....
Men vi gick till närmsta busshålsplats, vilket var Elinelund, och tog sedan bussen därifrån in till stan igen. När vi väl var tillbaka vid Gustav så var klockan närmare nio så var vi lite törstiga, hungriga, kissiga och väldigt kalla så vi tog oss till donken. Väl på donken så köpte vi glass, McFlurry Lion, och varmt att dricka. Jénny en Latte (BLÄ!!) och jag en varm chocklad. Dock fick jag en stoooor varm chocklad, men bara en påse o´boy pulver så min chocklad smakade ingenting. Så besviken jag blev, Men glassen var god iaf. Vi hade det myspysigt på donken iaf och sedan var vi i stan ett tag efter det. Vi tog 20 över 11 tåget hem och jag var hemma sisådär tjugo över tolv. Det var en väldigt trött Sofie som kom innanför dörrarna då vill säga. Idag har jag sovit bort halva dagen, hehe, vaknade vid halv ett. Åt frukost och sedan kom Sandra och Kenny så jag fick vara lite social med dom. Annars har jag bara städat och läst faktikst. En bok jag måste rekomendera är "Expert på att rodna". Verkligen jättebra bok!
Jag har visserligen läst den innan, men den är så braa. Och sist jag läste den var i 8:an eller nått, så.
Sedan måste jag påpeka att jag känner mig extremt handikappad utan MSN. Det kanske låter stört, men jag gör det. Jag och Emma fick ta oss ett snack på MSN igår när jag satt i skolan (det gäller att ta vara på tiden!!) om varför jag varit så oktiv där. Där fick jag veta att dom (Emma, Jénny, Christina och Sara) ska på nattklubbsgigget med EMD i Varberg, och jag vill vill vill vill. Men nejfan, det går inte, för jag är inte arton. SUCK!
Men nästa vecka kommer det ut signeringsdatum med EMD (Mattias liksom! (a) ) och jag hoppas att det blir några söta små besök i das skåneland, för jag vill vill vill träffa Matte! Och eftersom jag vet att det antagligen inte kommer bli något med Ola nu i vår, eftersom han promotar sin Good Enough utomlands så liksom, då tänkte jag att det vore roligt att kunna gå på Mattes spelningar. Ola är fortfarande numbero ono, men liksom, Matte är så bra! 
Sedan måste jag bara påpeka att jag saknar Martina så himmlans mycket. Det var en vecka sedan vi sågs, men det känns som om det var hundra år sedan. Åhh, jag hatar åldersgränser och jag hatar avstånd "/
Nej men nu så ska jag publicera detta, och hoppas på att det snart blir mat...för jag är hungrig. Men ha det så fiint!
Love Love // Sofie 
Utanför arenan

   
Jénny                      Jénny & Jag           Mitt ute i ingenstans

Onsdag

Publicerad 2009-02-25 20:30:55 i Allmänt,

Idag är det onsdag (datorn funknar någorlunda nu btw) och det är bara två skoldagar kvar denna veckan. Det är ju sjukt vad veckorna går fort. Imorgon är det en vecka sedan Stockholm, det om något är ju koko. Och jag saknar Martina, bara så att ni vet det liksom. Så jaha, här sitter jag en onsdagskväll och har det trevligt. HAHA, det beror på om man tycker att plugga är trevligt men mjaa, det är helt okej. Jag borde plocka fram Småföretagandet också, men jag orkar verkligen inte. Just nu så vill jag bara gå ner till systeryster som är häär. Men jag får överleva!
Jag sitter iaf med mitt bransch och produktkunskaps arbete just nu. Töntig som jag är, så valde jag att skriva om Digiloo-biljett, vilket i sig blev ganska så bra. Jag tror ju lätt att Jerica kommer att tycka att min framsida blev kanonsnygg, för Ola tar inte alls upp hela vänstersidan, nejdå, inte alls. HAHA, jag kan faktikst inte hjälpa att pressbilden passade så bra där, och ja, det är ju inte fel igentligen, för Ola ska ju faktikst medverka i Diggiloo 2009. Så helt fel på det är jag inte!
Men ja, datorn funkar som sagt någorlunda nu. MSN funkar dock inte, och som jag skrev i inlägget om förklaringen så ja, mejla eller nått, om ni vill ha tag på mig. Nej men nu så ska jag avsluta mitt arbete, och mejla det till Jerica. Tror jag.
Hur har eran dag varit?!

Förklaring

Publicerad 2009-02-24 18:49:33 i Allmänt,

Hejhopp!
Jag lovade en förklaring, till varför bl.a Olas grattis inlägg kom upp idag, och ja, here it comes!
Vår dator har fnatt på riktigt, och ja, datornissar ni kanske har räknat ut att det är virus, och ni som inte har gjort det, så kan jag meddela att det är virus. Dock inget som visas på virusprogrammet, men ja, vi är helt säkra på att det är det!
Inte är vell min bror ett datasnille för inget va?!
Så MSN funkar inte,  så där kan jag inte vara aktiv. Interneten flippar som tusan när jag väl sitter här, och ja inget funkar som jag vill, vilket leder till att jag inte kan vara så aktiv. Så jag vet inte hur mycket jag kommer blogga framöver, om det vill fixa sig med datorn eller inte, men jag ska försöka blogga så mycket jag kan i skolan. Och liksom, vill ni mig något, så är jag just one call away, eller ett sms eller ja, sådära. Ni kan också mejla, för mejlen kollar jag varje dag i skolan. Sedan glöm inte att jag har facebook också, viktigt viktigt!
Men bara så att ni vet, varför min blogg är som den är och ja, bara ni inte tror att jag dissar MSN eller så, för ja, det vär där hela alltet började. Och tro mig, vi har verkligen försökt allt, men det vill inte som vi vill.....
Men nu vet nu iaf, så att ni inte tror att jag har gått och blivit värsta dissaren på msn och häär, och sådära. Men som jag sa, jag ska försöka hinna kolla allt i skolan och så :)
Nu när jag endån sitter här, så kan jag ju meddela att kära Ola har gått och skaffat sig blogg (klicka på bilden nedan så kommer ni dit), vilket jag tycker är väldigt roligt faktikst. Värsta superuppdatteraren är vad han är och roliga inlägg skriver han också.Vi gör honom större än typ, schulman nu vaaa?! :D HAHA, ja, jag gillar att han bloggar iaf. Nej men nu så ska jag publicera detta, så ni verkligen får veta, varför det ääär som det är. Ha det så bra, tills nästa gång, jag kan blogga. HAHA
Tjingtjong!

Vad är det för en dag?!

Publicerad 2009-02-24 18:41:02 i Musik,

(Låtsas som att detta inlägget är för igår, det kommer en förklaring sen, okej?!)

VI GRATTULERAR VI GRATTULERAR VI GRATTULERAR VÅRAN OLA IDAAAAAG!
Grattis på 23-års dagen sickan!Melodifestivalen 2009

Publicerad 2009-02-23 12:09:41 i ,

(Detta skulle publicerats igår, men då hade min blogg lite fnatt, så det får bli idag, men backa tillbaka bandet 24 timmar när ni läser det)

Hejhopp!
Idag är det söndag, och as you know, så var det den 3:e deltävlingen av Melodifestivalen 2009 igår.
De som gick direkt till final var Molly Sandén (vilken begåvad tjej!!) och EMD .
GRATTIS GRATTIS GRATTIS!!
Tjoho, Baby Goodbye är bra bra bra. Dock kanske inte direkt det jag hade förväntat mig av EMD, men ack vad bra det faktikst var! :D
I like them. HAHA, eftersom jag inte har så mycket till liv en söndagseftermiddag, så checkade jag lite klipp med grabbarna och ja, jag har aldrig påstått att dom är normala tillsammans va?! :D
Well, här kommer ett roligt klipp, inföööör melodifestivalen, och ett där Erik påstår sig att "älska" aftonbladets recensent Markus Larsson, efter att ha sågat grabbarna och sagt att "det var mycket snack men liten verkstad med den dära knasgruppen". Yeah right, se hur det gick liksom?! Så jävla liten verkstad kan det ju inte ha varit, om dom nu gick direkt till final, eller?!
Ja, jag har min åsikt om Markus Larsson, och det är inte första gången han är negativ mot artister som kommit från Idol, så att han sa något sådant, det förvånade mig inte. Vad tycker ni om honom föresten, Markus Larsson?! Bra eller dålig recensent?! 
Och vad tyckte ni om lördagens artister? var EMD & Molly rätt som skulle gå till final?!
Nej nu så ska jag publicera det hära, och glöm inte kolla in klippen.Tjingeling! :D


Inför Meldodifestivalen:
"HEEEEEEEEEEJ SIV!!"
 

EMD: Vi längtar till nästa sågning!
 

Världens finaste

Publicerad 2009-02-22 00:43:32 i Allmänt,Nu är jag hemma i lilla skåne igen, efter att ha spenderat mitt sportlov hos världens bästa vän, närmare bestämt Martina Maria Holgersson. Tack tack tack tack tack tack tack tack tack för allt denna veckan Martina. Verkligen!
Du är världens bästa vän, med en sådan fin personlighet, och ja du är världens bästa, that´s it!
Denna veckan, ja den har varit obeskrivlig. Liksom, lek i lekparken i gamla Linköping, STOCKHOLM (!!!!), snusktolkningar, mobbing av "'Är längst ner i ugnen verkligen längst ner i ugnen?!" (HAHAHAHA, förlåt "X"), shopping, godis, Matte, hissblickar, vänskap, kärkek, ja liksom, allt denna veckan har varit så fruktansvärt underbart fantastiskt bra. Jag vet inte hur jag ska kunna förklara hur glad jag är att Martina finns i mitt liv. Martina är liksom...världens finaste!
Tack Martina, för världens bästa sportlov. Du och jag, alltid. Twinsoul!

Love Love // Sofie

(Ni kommer att få se fler bilder från veckan sen en dag, jag loooovar)

Tallboda, världens bästa Tallboda

Publicerad 2009-02-17 22:31:39 i Allmänt,


Vi är sååå snygga, ALLTID!


Hejhopp! :D
Nu är jag hos världens bästa, hehehohohihihi, här är treeeeeeeeeevligt! :D
Ballle äger på kareoke, bara så att ni vet liksom! :D:D:D:D:D:D:D:D
Yeah yeah, vi har nyss kollat lite biljetter till en viss stad, GUD VAD TREVLIGT SÄGER JAG! :D
Nej men nu så ska jag publicera detta, även om det kanske inte blev så seriöst. Jag har det bäääst iaf! :D:D:D:D:D:D:D:D
Love Love // Sofie

Imorgon

Publicerad 2009-02-15 14:40:56 i Allmänt,

Hejhopp!
Nu är det söndag igen, och ja, inte är jag särskillt ledsen för det inte. Det brukar vara att när det är söndag, så är att alla är halvtrötta och vill inte att dagen ska ta slut. Men så är absolut inte jag idag. Jag vill att dagen ska ta slut, så att det kan bli måndag. Och nu tänker ni säkert : What? Är människan störd eller?
Ja jo, lite kanske, men ja, imorgon då händer det grejjor. Jag ska bla. sätta mig på ett x2000 för andra gången i mitt liv, och det tåget ska ta mig till, ja vart då? PRECIS, Linköping! :D
Wihow, jag ska till Martina imorgon, och jag längtar sååå. Men även om jag vill att denna dagen ska ta slut, så får jag ju ta vara på den. Packa borde jag göra, bestämma vad jag ska ha med mig, och inte med mig. Sedan så borde jag plugga lite Matte också...jag har missat två matte-lektioner denna veckan, så ja. Anders (min mattelärare då alltså) trodde jag hade skolkat ifrån lektionen i fredags. Jag och Mikaela mötte honom i trappan, så stirrar han mig i ögon och med världens allvarligaste ton : Var var du på lektionen?! *stirrar sönder mig*
Jag : Hos tandläkaren....
Anders : jahaaaaa.......*går*
HAHA, jag hade faktiskt medddelat om att jag inte skulle komma, men ja, jag kan inte begära för mycket liksom.
Så några tal borde jag allt räkna idag. Dock kom jag nyss på att jag har glömt miniräknaren i skolan, nej nej nej :(
Illa illa illa, men ja, jag får vell försöka överleva endån.
Ja, igår jag kan ju berätta lite om igår. Martin och Jenny kom igår, vilket var väldigt trevligt. Mats (min mosters sambo) konstaterade bra saker om Ola."Det är något med Olas låtar...dom liksom fastnar, och det är Det som gör dom så braaaa!!!"  HAHA, han förstår allt Mats alltså! :D
Well, det var ju andra deltävlingen i Melodifestivalen igår, om ni missade det. Måns Zelmerlöw och H.E.A.T. gick vidare till final, och Amy och Lili & Sussie gick vidare till Andra Chansen!
Jag tyckte Måns låt var riktigt bra, jag nynnade på den hela kvällen igår. HAHA
En annan viktig sak att berätta är att igår, så var det ett år sedan Ola medverkade i Melodifestivalen och stod i ABB-arena och sjöng Love in stereo för första gången för hela svenska folket. Det är sjukt, att det har gått så fort! :o
Men ja, okej nu så ska jag plocka fram matteboken, och räkna några tal. Ha det så bra! :D

Love // SofieBild lånad av Gylleneskor.se

Fresh Prince of Bel Air

Publicerad 2009-02-13 17:29:39 i Allmänt,

Hejhopp! :D
Nu är jag hemma, vilket innebär : SPORTLOV!
Det var en mycket glad Sofie Jönsson som gick ifrån Nicolaiskolan idag, kan jag ju säga.
Well, idag har jag haft en lektion. Info. & Layouten var inställd, vi slapp göra något på Småföretagandet, så vi kunde gå (lektionen var förövrigt uppflyttad till Info& Layout tiden) och efter det, så var det NK, där jag och Mikaela jobbade på som tusan. Så ja, vid 5 över halv 2, så slutade jag. Och jag kom till skolan, vid 11 tiden. Gott snack! :D
Ja jag fick iaf vänta i Helsingborg i en timme, och under den tiden, så gick jag in på bibblan för att se om där var någon bok, jag behöver läsa. Så det fick bli Sandor/slash/Ida, vilket jag i sig inte har läst. Men sett filmen har jag, men det var sjuuuuuuukt längesedan. Förvisso gick jag in på bibblan om hopp om att få låna hem Twilight. Inte Om jag kunde drömma! Dock hade dom inte den hemma, för den var utlånad, men jag står först på listan att få den!
Jag tror jag vet en Fröken Holgersson som blir glad nuuu! :D
HAHA, ja, jag mötte Sara på knutan iaf så vi tog tillsammans tåget hem. Trevligt värre! :D
Sen väl hemma, så fastnade jag vid TVn, det var ju Fresh Prince of Bel Air. SÅ ROOOLIGT! :D
haha, även Will Smith såg ju bra ut på den tiden också! HAHAHAHAHA xD
Men ja, nu så ska jag kila ner, vi ska snart äta. Varma mackor, GOTT! :D
haha, eller "mackejäärn" som vi alltid har sagt. HAHAHA, sjukt gott iaf! :D
Bloggar kanske mer ikväll, eller nått.

Love Love // SofieFresh Prince of Bel Air

Biblioteket

Publicerad 2009-02-13 12:03:00 i Allmänt,

Hejhopp! :D
Nu sitter jag i bibblan med Mikaela, och har nyss fixat färdigt NK-arbetet som ska lämnas in idag. SKÖNT!
Ja, jag kom i princip nyss till skolan iaf, för jag har varit hos tandläkaren och lagat hål. fyfan!
Förlåt, men jag hatar att gå till tandläkaren. Inte för att läkaren är otrevlig, men ilksom, på något sätt så är det....konstigt!
Lukten, Rummen, Sakerna, ja det är mysko. Och idag gjorde jag något hemskt, lagade ett hål. FY FAN FÖR BEDÖVNINGSSPRUTAN! :o
Jag hatar det, hatar hatar hatar. Men ja, det gick relativt snabbt iaf, coh nu är tanden lagad. Fast den gör ont nu, och liksom, jag har inte kunnat äta någon lunch "/
Well, vi börjar vårt småföretagande om en halvtimme, för den lektionen är uppflyttad för vi skulle inte ha Anna-Lena. Så vi slutar 14:25. MEN, jag hoppas att jag kan få gå typ, 10 minuter tidigare, så jag slipper vänta här i Helsingborg en timme. Det vore skönt liksom. för sen så är det?! jo vadå?! SPOOOOOOOORTLOV!!!
Det ska blir så sjukt skönt, att slippa denna skolan i en vecka, och få komma upp till Martina. I need her, mer än någonsin just nu. Och juuuuste, imorgon kommer min moster och hennes sambo, möjligtvis Martin och Jenny också! :D HAHA, Martin är min kusin,och ja, Jenny är hans flickvän, som jag nog tror att ni räknade ut!
Trevligt ska det bli iaf, för ja har inte träffat dom på eeeeeeeviheter. Mats gillar Natalie, och det gillar jag! :D
Men ja, publicera nu kanske?! Ja, varför inte. Ha det braaa! :D
Love Love // Sofie


ajjj....det gör ont.....

Digiloo

Publicerad 2009-02-12 15:15:19 i Allmänt,

hejhopp!
jag gillar Jerica, liksom, åhh, she´s so god.
För liksom, på bransch och produkten, så ska vi välja något att "köpa" valfri vara då såklart, och så frågade jag om man fick välja såhär biljetter (för det köpet jag ju trottsallt ibland!) och hon bara : SJÄÄÄÄÄLVKLART! :D
Så ja, jag ska välja Digiloo-biljett, ohc berätta om den. HAHA, okej ni kanske tycker det låter sjukt töntigt, men det fanns inget annat roligt kvar att välja mellan. Och ja, jag tänkte vell mest säga det, för att blogga lite iaf. Nu så ska jag sluta, vi får sluta när vi vill, och sen så ska jag gå direkt till Jenny. hoho, hoppas att hon bjussar på en macka eller nått!
FÖR JAG ÄR HUUUUUUNGRIG!
Liksom, HAHA, Mat i mitt hjäääääärta!<3<3
Nej men nu måste jag verkligen kila, tjingeling! :D

Idolers bloggande

Publicerad 2009-02-10 11:16:51 i Allmänt,

Vet ni vad jag har konstaterat? (Jag har för mycket fri tid, jag vet! xD )

Att Matte, ni vet hans om står för M:et i EMD?! :D
Ja, han är väldigt duktig på att blogga. Iaf om man jämför med Danny och Erik.
Och jag tycker det är väldigt bra, väldigt väldigt bra. För liksom, dom är inte ute nu och promotar, utan satsar stenhårt inför melodifestivalen, och i just dom lägena, så är det väldigt viktigt att man är mån om sina fans. Ola är också sån, han har bloggat en del på sista tiden, och jag tycker det är väldigt bra. Man behöver kanske inte skriva värsta långa romanerna varje gång, men iaf visa att man bryr sig. Och det gör Matte, i just EMDs fall. Och Ola, i Olas fall. Men ja, han är ju inte med i något band, så därför är det ju bara han som kan blogga. Men ja, ni fattar tanken!
Sedan den 4:e Ferbruari så har Matte bloggat 5 gånger på expressenbloggen, och på EMDs hemsida, så har han hunnit blogga två gånger, sedan den 4:e. Erkänn att det inte är illa pinkat, för en man i 27 års åldern som samtidigt har hunnit vara i Åre och gigga med Rix och haft ett nattgigg på Cindrella och en massa annat ovanpå deet?!  :D
Liksom, ja jag tänkte bara påpeka, att det är bra gjort, och att det är en viktig sak, att ta vara på det man han.

Och Ola då, han har inte bloggat lika ofta, meeeeen, det kan ju vara lite svårt om man har legat dygrak i sängen i 6 dagar i influensa. Men nu så, nu är det spurt på herrns bloggfingrar. Och as you know (om ni läst min blogg vill säga) så kan han vara duktig, på att skriva romaner till bloggar också. HAHA, nej men liksom, allvarligt, det är viktigt det dära, att ta vara på det man har.

Jag som fan till båda två, blir väldigt glad av att läsa det iaf. Vissa kanske bara ser det som en liten sak, men ja, jag tycker att det är viktigt iaf :D

Nu tänkte jag faktikst kila ner och äta lite lunch (ni vet det som hände förra veckan med Drama lektionen?! Favorit i repris denna veckan!) för ja, jag måste kila till tåget om 50 minuter. Men som sagt, ta vara på det ni har!

Love Love // Sofie


Bloggning Bloggning Bloggning Bloggning Bloggning Bloggning
Bloggning Bloggning Bloggning Bloggning Bloggning Bloggning
Bloggning Bloggning Bloggning Bloggning Bloggning Bloggning


ARN

Publicerad 2009-02-08 23:24:59 i Allmänt,

Shitpappa...jag är helt tagen!
ARN var så bra!!!
Jag såg som sagt 1:a igår, Tempelriddaren, och den tyckte jag var bra liksom.
Men Riket vid vägens slut var mycket bättre. Okej nu kanske ni tycker det verkar helt konstigt, vadå gillar sofie sånna filmer? Historiska svenska filmer? Det är vel inte något Sofie kan gilla?!
JOOO FÖR DET ÄR DET!
Jag älskar sånna filmer, dock finns det ju inte så många...inte som är svenska, för det är det som gör det så bra!
Är det någon av er som har sett Snapphanarna? En sån julgrej som visades på SVT 2006?
SÅ BRA, JAG LOVAR!!!
Det är ju i ungefär samma stil som ARN, fast snapphanarna är mer...skånsk. HAHA xD
Men ja, ni vet iaf nu, att ARN är en film jag tipsar er om!
Nu så ska jag gå och sova, skolan imorgon, och prov också...det känns ju bra, jag som knappt har hunnit plugga. Men så kan det gå, om man är sjuk om helgerna. Men ha det så bra, och sov så gott!

GOD NATT!


Klicka på bilden, så kommer ni till SVTs hemsida, och kan se trailern för Snapphanarna!

Söndag kväll

Publicerad 2009-02-08 20:21:15 i Allmänt,

Tjingeling!
Nu så blir det en kort blogg, jag vet att jag varit dålig på att uppdattera, men så kan det gå om man inte är riktigt frisk och kry. Nu ska jag iaf kila ner och titta på Arn-Riket vid vägens slut. Får se om den är bra, mamma och pappa sa att den var det iaf, och dom hade ju rätt om 1:an så varför skulle dom ha fel om denn?  Som sagt, TVn kallar!
Love Love // Sofie


Har ni sett ARN filmerna? Isf, vad tyckte ni? :)

Melodifestivalen 2009

Publicerad 2009-02-07 22:42:09 i Allmänt,

Godkväll läsare!
Nu har jag varit vaken i 4,5 timme. Inom loppet på den tiden har jag hunnit:

  • Äta mat (<3)
  •  fått interneten att funka,
  • Sura över hur sverige röstar i Melodifestivalen
  • Blivit besviken på melodifestivalen,
  • SMS-bombat Junior om min besvikelse
  • Tittat på halva Arn- Tempelriddaren!

Ni kanske undrar lite, varför jag bara har varit vaken i 4,5 timme? JOO, för att jag har sovit resten av tiden såklart!
HAHA, nej men okej, jag har varit sjuk. Eller är sjuk, då känner jag mig helt okej nu.
As you know, så har jag varit dunderförkyld, och när jag vaknade imorse, så han jag bara äta frukost, och duscha, innan jag var så trött så jag däckade i sängen ingen. Så okej, om man ska räkna med den tiden däär, så kanske jag har hunnit vara vaken 5,5 timme idag. Och så är jag endån trött nu!
Well, inatt drömde jag übersött om Matte, och det var sån dröm, som man inte ville vakna ur ni vet?
Ja, han är mysig iaf, Mattias Andréasson. Och glöm inte att han uppträder i Melodifestivalen den 21:a Februari med EMD. Viktigt att komma ihåg, och vitkigt att rösta då också!
För ja, vad tyckte ni om dagens Mello? Som ni kanske har förstått, så blev jag besviken.
Artisterna var bra, men liksom hela upplägget, allt gick så fort, det var inga roliga videos innan låtarna, som förra året, och liksom, mjaa, jag gillade inte det. Antingen så var Göteborg ingen bra delfinal, eller så kommer Mello att vara så alla gångerna? Vilket jag inte hoppas...
Men vi tar nya tag inför nästa vecka så bla. Måns Zelmerlöw och Markoolio medverkar!
Nej nu tänkte jag kila ner, och titta vidare på Arn. Ha det så bra!

Looove // Sofie


 


Klipp med EMD från Melodifestivalen, roligt värre! (Y)

Erik: Jättesvår fråga, jag har ju igentligen ingen jättestor relation till Melodifestivalen.
Jag kollade på det när jag var liten, men jag har inget minne av det.
Danny: Du kollade inte på det förra året eller?  *menande till Erik*
Erik: Neej!
Danny: Gjorde du inte?
Matte: Vi var ju till och med där!

Förkylning

Publicerad 2009-02-06 10:22:22 i Allmänt,

Tjingtjong!
Nu sitter jag häär, och har lektion. Och så snorar jag!
Jag HATAR att vara förkyld -.-
Det är något bland det värsta som finns. Att ha problem med att andas, och inte nog med det, så känns min hals som om där är en motorsåg i den, haha, eller nått. Det gör iaf ont, men ja, I SURIVIVE!
Ikvällså blir det Torp till Jessica med 9:abn tjejerna, trevligt värre. Dock sover jag inte hos fröken Sidenros eftersom ja, jag är förkyld och behöver inte smitta ner mina kära små vänner, med mina nysattakter om nätterna, höhö
Nej men nu så ska jag och Mikaela jobba vidare, men ha det bäst!

Love // En förkyld Sofie

Jag har världens finaste Idol

Publicerad 2009-02-04 21:07:07 i Musik,

Ur Olas mobildagbok :

"Hur mår ni alla?????


Jag har varit och är iof fortfarande sjuk! INFLUENSA!!!!!

Jag har legat raklång i 6 dagar i feber. Har inte haft ngn kraft överhuvudtaget! Min hals har gjort så ont att jag inte har kunnat käka! HELT SJUKT! Jag som älskar mat! Har gjort slut på två flaskor med flytande honung! Har sovit typ 3 timmar varje natt och dom timmarna har inte varit i streck vill jag lova. Mina "stora" muskler har inte orkat någonting.

Men idag vaknade jag och kände att det hade börjat vända! Det var som att himlen öppnade sig och sa välkommen tillbaka till livet Ola!
Jag är så galet tacksam över allt, att ha ben att stå på, att ha en hjärna som funkar, ögon att se med, vänner och familj som bryr sig! Helt enkelt att ha alla möjligheter att göra vad jag vill med mitt liv! Jag känner mig så tacksam över saker som man inte tänker på annars i livet!

T.ex

Efter min monster frukost imorse (som aldrig har varit så god) så satte jag mig bara i fönsterkarmen och bara kollade ut över vackra sthlm! Satt och kollade på människor som gick förbi, några höll handen och va förmodligen så kära som man kan vara, nån stressade för att hinna med bussen. Jag kollade på ett träd som bara gungade och blev verkligen helt tagen av det "enkla", det här trädet har lixom växt upp ur jorden typ 15 meter och ut i en massa vackra grenar. Halva året bildar det sjukt fina gröna blad i olika former. MAGISKT! Några av er kanske tycker att nu har han fanimej spårat, hahah men vilken känsla det är ATT KÄNNA!


Det finns så mkt i livet som man inte är tacksam för och som man inte njuter av, som man tar förgivet. Saker som man borde värdesätta på ett helt annat sätt. Varje individ har ett val. Att se det jobbiga och fokusera på det eller att se det underbara och fokusera och känna de. Jag säger inte att det är enkelt, men vill man egentligen att det ska vara enkelt?
Samtidigt ska man tänka på att utan det jobbiga så känner man inte det härliga och underbara. Jag menar käkar inte jag dom där fiskbullarna så fattar jag kanske inte heller hur god den där löfbiffpastan egentligen är. Eller bråkar inte jag med mamsen så kanske jag inte fattar hur underbar relation vi har. Jag tror att allt i livet är motpoler! Plus och minus!Fick bilderna idag från rockbjörnen helt grymt! Många minnen som alltid kommer finnas kvar! Ett av dom är när jag kommer ut på baksidan och ni står där, ni har röstat så sjukt mkt för att vi ska vinna det här! Vi har varit nära i flera år men iår tog vi den! Galen feeling ( kolla bilden )!!!

NJUT AV LIVET OCH VA TACKSAMMA FÖR DET NI HAR!
MAN VET ALDRIG HUR MORGONDAGEN SER UT!

2009 HERE WE COME!


Kärlek / Ola"Läs det fetstilta, och inse hur mycket rätt han har i det han skriver.
Om man inte ser det onda, hur vet man då vad det goda är?


Jag har världens finaste Idol, världens bästaste och finaste Ola Svensson! :')
That´s it!

<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3

Information & Layout A

Publicerad 2009-02-04 13:16:13 i Allmänt,

Nu har jag information och layout, och jag frrrryser. Varför är här så kallt i vår datorsal?!
Well, vi slutar tidigare idag, 10 över 2. Vår svenska blev intställd, så ja, vi har info & layout på svenskatiden istället!
HOHO, våra lärare är ganska så snälla med det faktiskt!
Men nej, nu så ska jag lyssna på vad Anna-Lena har att säga!

Love // Sofie

Jonas Bane á la Kim Dahlberg

Publicerad 2009-02-03 23:06:25 i Allmänt,
Nu så ska jag gå och sova, efter ett litet roligt samtal med Martina på msn, HAHA.
Stalker hit, och stalker dit, HAHA. Sedan får man inte glömma att jag höll på att börja lipa när jag såg Andra Avenyn. Sorry ni som inte såg det idag, men Kim....har HIV!
Nörd jag vet, men det är så bra!
Men som sagt, bedtime .
jag har ju sovmorgon ända tills klockan sju imorgon. JIPPIE! :D
HAHAHAHAHAHAHA xD


GODNATT!

Tillhörande till inlägg "Videosar"

Publicerad 2009-02-03 18:24:40 i Musik,


Original Video- More videos at TinyPic
(Hoppas det funkar, Hoppas det funkar, Hoppas det funnkar!!)

Lund, 11/10 -08, SjungGung <3
"Vadå?! VILLE HAN INTE HA DOM?!?!?!??!?!?! :o"


Dock tycker jag att ni ska ignorera mitt exreeeemt ljusa skrik, efter mitt skratt, för ja, det var INTE meningen att det skulle bli så ljus. HAHA, men det ville inte min hals förstå. Ja, jag och Martina ska söka till Idol, för vi sjunger såååååå fint. HAHA

Våfflor

Publicerad 2009-02-03 13:41:44 i Allmänt,

Tjeeenare! :D
Nu sitter jag i B310 och har Näthandel. Trevligt värre, lite svårt ibland bara. Så har jag också fått veta, att jag ska ha prov på måndag, på kapitel 1 och 2. Så jag får vell hoppas att det går bra.
Ja, vad har jag annars gjort idag? Jo, jag kom till skolan halv 9 imorse, och skulle ha drama. Men nejnej, tror ni vår lärare kom?! NEJ JUUUUSTE! Och så visste vi att vår NK var inställd, så även idag, hade jag håla till 20 i 1. Så jag tog tåget hem till Jénny och åt våfflor och spelade Wii.  Våfflorna smakade gottigottgott, och jag söööög på Baseball på Wii. HAHA
Jag tog iaf 12 tåget tillbaka till Helsinborg, och nu sitter jag häär, och bloggar. Intressant va?!
Efter denna lektionen, så har vi Matte (gissa vem som blir glad över det?! :D:D:D:D:D:D) och sen så ska jag ha genomgång med Anders, sen så blir det slutirutan för skolan för idag. Jippie! :D
Sedan ikväll så ska jag plugga lite Engelska, vi har 10 glosor till imorgon i Engelska. JOBBIGT!
HAHA, 10 glosor, det är ju íngenting i jämnförelse med de 32 vi hade med Siv förra året. Åhh, Sivan!
För alla er, som liksom, inte vet, så var Sivan min gamla Engelsklärare. Och hon ska sluta på Linåker till sommaren, det fick jag veta igår....tråkigt!!!!
Även om hon var sträng, så var hon bra. Det märker man, i efterhand.
Nej men nu så ska jag publicera, så vi kan sluta. HAHA
Love Love // Sofie


Videos

Publicerad 2009-02-02 20:45:00 i Musik,

IDAAAAAAAAAAG ÄR JAG PÅ OLA-HUMÖÖÖÖR! :D
Så jag slänger in lite videos, från ställen jag varit under 2008. Världens kingigaste år, jag lovar! :D
Jag måste ju också berätta att alla videosarna inte är mina, men ja, titta och njut! :D


 
Trelleborg, 27/3 -08 "Åhh, men TACK!!"Jönköping, 26/4 -08, WILDKIDSBARNEN!!!Helsingborg, 9/5 -08, "Ni göööder honom!"


Sedan så hittar jag ingen från Kristianstad, så det betyder att ni får lite fler, från gigget efter, vilket var Landskronagigget! :D:D
Landskrona, 12/7 -08,  ALLSÅNG (!!!!)Landskrona, 12/7 -08, GÅÅÅÅÅÅSHUD!!!Landskrona, 12/7 -08, Wildkids Wildkids Wildkids! <3<3<3Kivik, 14/7 -08, förlåt...Halmstad 17/7 -08 , "Är ni Halmstad stekare eller?!" HAHAGöteborg, 28/7 -08, "Vadå?! Är ni två tillsammans?! :o"
Ola sjunger dock inte på videon, men checka hur han stekar där bak.
Värsta steeekarn! xDMalmö, 16/8 -08, "BRRRRRRRRRRUDAR!!!"


(DAMP, Lundivdeon vill inte läggas upp, det kommer i ett annat inlläg -,-)
HAHAHAH, ja hoppas att ni gillade videosarna lika mycket som jag, för 08 var ett fantastiskt år. Och jag saknar det!
Men nu så tänkte jag flumma vidare med Martina, och sådära. Sen vid 10 så blir det Prison Break, TJOHOOOO! :D
Love Love // Sofie

Skolan imorgon, nej nej, inte för Sofie inte!

Publicerad 2009-02-01 22:56:53 i Allmänt,

Godkväller! :D
Jag tänkte slänga iväg ett blogginlägg, nu innan jag går och lägger mig. Jag tääänkte vara i säng, lite tidigare än halv tolv idag. HAHA, mina tider är verkligen inte bra för hälsan alltså. Jag sover dryyygt 6,5-7 timmar per natt.  Bra? Neej, verkligen inte. Men jag överlever, dock lite trött. Well, jag ska inte till skolan imorgon, i vilket fall som helst. För jag ska till "tannapregaren", HAHA, alltså tandläkaren. Usch, jag vill inte, för jag vet att dom kommer skälla på mig. För jag har ett hål i en tand, och det är ett stort hål. Dom försökte laga det förra året, med en provisorisk fyllning men det har släptt, och jag har inte hunnit få tid, förräns nu. Så det kommer jag att få skit för. Och så kommer dom säkert att fråga hur ofta jag äter godis, och dricker onyttigheter och blaha blaha. Vilket jag kanske gör för ofta, jaaa!
Och efter det, så ska jag till Linåker och prata med Markus. Låna lite böcker av honom, till mitt NK-arbete. Han är bra han, så hjälpsam, även oma man inte är hans elev längre. Sjukligt bra lärare är han också, enligt min åsikt. Matte/Teknik/Fysik har han, och ja, han är duktig, och man lär sig väldigt mycket utav honom. Så jaa, ni som inte har haft honom, har gått miste om bra utbildning, MOAHAHAHA! xD
Ja, som sagt, jag ska tid, och vara där, och plugga lite är det tänkt. Och ni som läser tänker säkert : Men varför ska hon inte tillbaka till sin vanliga skola, istället för att hänga på sin gaaaaaaaaaaammla skola?
JOOO, jag kan förklara för er att det är för att imorgon, så ska Nicolai ha Idrottsdag. Och där hade jag valt att gå "vinterpromenaden" som är mellan nio till tolv. Så hade jag inte kunnat vara tillbaka i Helsingborg förräns tidigast halv elva, och då sa min lärare att jag skulle ta ledigt hela dagen istället, för jag skull endån inte hinna ikapp dom andra! :D
Och det tackade jag föööör :D
HAHA, ja vad har jag annars gjort i helgen då? Ja, igår så sov jag bort halva dagen, vaknade halv ett. Bra sofie!
Men så kan det gå, om man tittar igenom Prison Break avsnitt som man missat i veckorna. HAHA xD
Annars så städade jag hela eftermiddagen igår, plockade undan, damsugade, tvättade golven, rengjorde skåpen på toaletten. Och så vek jag tvätten, när jag endån var i farten. HAHA, bra jobbat jöns!
Ja, efter deeeeeet, så lagade jag och pappa mat. Det är mysigt att laga mat med pappa för han är så duktig på det, och han har sina små tricks och knep, som man själv inte skulle tänka på. Gott blev det iaf, och vi åt fläskfilé, potatisklyftor och en "pappasås". HAHA, alltså, en som han knåpat ihopa helt själv med andra ord. HAHA xD
Senare igårikväll, så var det final av Körslaget, som Team Bollnäs (med Hanna Hedlund i spätsen) vann. Dock tycker jag att Team Uddevalla (givetvis med Uddevallas egna Erik Segestedt i spätsen!) skulle vunnit. För deras pengar skulle gått till något så mycket finare. Han skulle skänkt 500 000 svenska riksdaler till Saronhuset i Uddevalla, som ger folk mat, och någonstans att bo, för att kunna överleva. Men ja, allt kan inte gå som man vill här i världen,  men jag röstade iaf på Erik. "Hej, Erik här. Tack för att du har valt att lägga din röst på mig och min kör. det betyder guld. Puss och Kram"
Något i den stilen fick man höra när man ringde och röstade på team Uddevalla. Belive it or not, Erik låter ganska så söt! HAHAHAHHAHAHHAHAH, sa jag verkligen det dääära? xD
Men ja, jag pratade lite med Martina på msn, som är världens bästa vän, och världens finaste människa. Jag är så tacksam över att hon finns i mitt liv. Min bästa vän, min tvillingsjäl, Martina Holgersson! <3
Seeeeeeeeeedan, så bestämmde jag mig mitt i natten för att se det sista avsnittet av Prison Break som jag hade missat, och däckade inte i sängen förräns vid två snåret.
Imorse gick jag upp vid 11, käkade frulle, var på ICA, och sedan ahr ajg i princip bara suttit här. Hjälpte pappa där ute innan lite, det var sviiiiiiiiiinigt kallt ute. Flummat med Martina har jag gjort, och så har jag gjort kärlekskort till mig och Matte. HAHAHAHHAH, vilket liv, en söndag som denna! :D
Nej, nu så ska jag gå och sova, men ni får ha det så bra, tills jag bloggar nästa gång.
Godnatt och sov så gott!

Looove // Sofie


Martina & Jag, vi är lite som vi är, men vi har förbaskat roligt!
"Vem åkte du hiss med senast?!" HAHAHAHHAHAHAHHA xD

Om

Min profilbild

Sofie Jönsson

20 åring, som älskar livets glada stunder, även om hon vet att hon ibland måste gå igenom svåra för att komma dit. Familj, vänner och musik ligger mig varmt om hjärtat. Och hon lovar, att hålla sina drömmar vid liv.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela