Keep your dream alive

Livet från den ljusa sidan, så att säga.

Lördag

Publicerad 2009-01-31 19:58:49 i Allmänt,

Godkväller mina kära vänner! :D
Ja, nu är klockan tio i åtta, och om tio minuter, ja vad börjar då?
JO KÖÖÖÖÖRSLAGET! :D
Wohow, det är final ikväll och det står mellan Team Uddevalla (Erik Segerstedts kör) och Team Bollnäs (Hanna Hedlunds kör). Vem tror ni vinner, vem tror ni försvinner?
Jag hejjar på Erik i alla fall. Jag tycker att han är värd vinster, och Uddevalla är värd vinsten, efter hans kämpande. Men jag tycker absolut inte att Hanna har varit dålig, men jag tycker i alla fall att Erik ska vinna.
Nog pratat om det, vad har ni hittat på idag?
Själv så sov jag bort halva dagen, vaknade halv 1. Bra Sofie, bra bra bra, not!
Dock hörde jag min bror vid halv 11 när han sa till någon såhär "Kan inte jag få gå in och väcka Sofie?" och sen så storfnissade han. Och så svarade jag att : NEEEEEJ, det ska du inte!
HAHAHA, jag hör i sömnen vettni. Ja, utöver att jag sov bort halva dagen, så har jag städat resten av den. Här är nu kliniskt rent på mitt rum, dammat, damsugat, tvättat golven, och bäddat sängen. 10 poäng till mig!
Sedan så gjorde jag rent ute i skåpen i badrummet och damsugade där + mamma och pappas rum! :D
Seeeeeeen, så får vi inte glömma att jag rengjorde duschen också från kalk, och när jag endån var i farten, så vek jag lite tvätt också. HAHA, när jag väl städar, så gör jag det ordentligt.  Ja, har det hänt något annat speciellt då?
Mja, igår var Vi, jag,mamma och pappa hos Sandra och skulle fika, vilket ledde till att vi åt middag där (jag har världens bästa storasyster vill jag bara notera!) och sedan såg vi Let´s Dance också, och åt godis. HAHA, händelserikt va?
Sedan så har jag fått veta idag (jag är säkert helt efer...) att Johan Palm har skrivit kontrakt med Sony BMG, och har ny flyttat upp till Stockholm. Inte illa pinkat av den 16-åringen inte. Well, GOD LUCK JOHAN! :D
Nej, men nu så måste jag publicera och springa ner, så ni får ha det bäst, tills jag bloggar nästa gång!

Love Love // Sofie


Johan Palm
Erkänn att han ser ganska så bra ut på denna bilden? ; )

ZzzzZzzZzz

Publicerad 2009-01-29 22:37:37 i Allmänt,

Nu så ska jag sova, efter en aning flummigt prat med Martina på msn. HAHA xD
GOD NATT PEOPLE!!

"Övning ger färdighet"

Missa

Publicerad 2009-01-27 21:01:31 i ,

Gissa vem som kommer att missa när EMD är med i Melodifestivalen?
Inte är det jag, nej nej, absolut inte. Varför ska jag liksom ha oturen och göra det?!
DET ÄR VELL INTE NÅGOT SOM SKULLE KUNNA HÄNDA MIG?!
Jo...för det är det........

Tisdag, härliga Tisdag...eller?

Publicerad 2009-01-27 20:06:47 i Allmänt,

Godkväll kära vänner!
Nu när jag börjar skriva är klockan 19:17 och jag lyssnar på Mattias. MM, han är bra han, min "man"!
HAHA, internt internt, även om inte Matte fattar det själv. Well, han är bra, det är det ingen tvekan om!
Checka in hans Myspace vettja, eller bara sök på youtube, på Mattias Andréasson, så lär ni får upp några godingar!
Ja, härliga tisdag var rubriken. Ja, för vissa var det kanske så, och det var en härlig tisdag för mig, delvis.
Det började med att jag imorse tog bussen med Sara in till Landskrona, för att sedan ta tåget därifrån, till Helsingborg. Allt för att slippa dötid. Jag hatar som sagt att vänta!
Well, min drama började fem över halv nio, och när klockan var 08:32 var det bara jag som fanns på plats. Lite konstigt tyckte jag. Well, Hiba och Johan kom tillslut, och så även vår läraren. Men när klockan var tio i nio så var det bara fyra personer som hade kommit till lektionen. Jag, Hiba, Johan och Admir. Bra, fyra personer, av fjorton!
Skulle vi bara vara fyra personer på den lektionen? Lyckat om det är drama....
Ja, det kom inte fler, kan jag ju meddela, så vi fick sluta, vilket ledde till att vi hade håla...i tre timmar och fyrtiofem minuter!
Igentligen så var det "bara" i två timmar, för enligt schemat så skulle vi haft mentorstid, men den behövde jag inte komma på. Så vad skulle jag göra i tre timmar och fyrtiofem minuter, helt ensam, i skolan?
Precis, jag kunde inte göra något vettigt, så jag satte mig på första bästa tåg, ner till Lund för att fönstershoppa lite. Jag vet, det låter stört, för jag kunde lika gärna ha gjort det i Helsingborg, men det är ändån inte samma sak. Lund är mycket mysigare, och det är alltid skönt att komma ifrån den stad, som man vanligtvis brukar spendera åtta timmar per dygn i.
Väl i Lund, så blev det lite tittande på kläder, hittade dock inget, tyvärr...
Jag som behöver kläder liksom. Ja, till lunch så blev det en cheesburgare med bara ost på donken. Gott, gottigottgott!
Dock mycket onyttigare. En fördel med att gå på donken i Lund, är att den dära unga killen, han är ganska så söt. Det konstaterade jag idag. Och på donken i Lund, där gör dom reklam för sina pågar. Idag spelades "Brother oh Brother" med Måns. Trevligt värre!
Ja, jag tog tjugo i tolv tåget tillbaka till Helsingborg, där jag hade mina två och enda lektioner för dagen.
Samtidigt som skoldagen var härlig, så var den inte härlig. Tänk vilken sovmorgon jag hade kunnat ha!
Men nu får man inte tänka så, inte inte inte.
Ja, om lite mer än en timme så börjar Andra Avenyn och enligt tidningar (och deras hemsida!), så ska det bli ett nytt fusk på Harry Brandelius-gymnasiet. Ohh, spännande!
Nej men nu så tänkte jag publicera detta, men ha det bra, och glöm inte att ta hand om varandra.

Loove // SofieMattias Andréasson

Kusinbarn

Publicerad 2009-01-25 14:07:35 i Allmänt,


Gissa vem som ska få ett kusinbarn?! :D
Jo, JAAAAAAAAAAAG! :D
Grattis Angelica & Viktor säger jag! :D

Malmö

Publicerad 2009-01-24 22:48:03 i Allmänt,

Godkväll! :D
Nu tänkte jag berätta om min trevliga dag, i Malmö, med trevliga vänner.
Jag gick upp vad halv 9 snåret, duschade, fixade mig och allt såntdära, kom i panik på att jag glömt ta ut pengar, och tänkte turba ner till affären, men sen så blev det att jag lånade pengar av mammi. Tog 10 tåget ner till Malmö, där jag mötte upp Turkland (Anna) på tåget, så vi åkte tillsammans. I Lund, hoppade Ciccie på och vid 20 i 11 tiden intog vi Malmö central. Vi hittade rätt buss, tog oss till Värnhem, och promenerade sedan bort till SATS, där vi skulle spendera dagen. Today was a Danny-day! :D
Japp, vi skulle se Danny, med andra ord. Vi hittade som sagt ganska så smidigt dit, gick i 3511 trappor (det var ju värre än i skolan för bövelen!) och kilade bort till Emma och Jénny som hade varit där, en aning tidigare än vi. HAHA xD
Vi flummade, käkade banan, träffade byggar bob, och hade det allmänt trevligt. Vid 1 tiden, så var det insläpp till stället där det skulle vara uppträde. HAHA, innan det var insläpp, så sjöng vi och gjorde lite reklam för Ola, haha, bra när vi skulle se Danny, men ja, det var trevligt! :D Feel Good & Natalie, både i orginalverisoner och på svenska, ja det låter bra! (Y) Well, insläpp vid 1 tiden, och ja, det blev lite...panikartat. Inte så farligt, livsfarligt, men ja, jag tappade jackan, snubblade, för att folk tryckte. jag förstår det inte, jag gör verkligen inte det!
Ja vi stod vid sidan av scenen, coh ja, vi hade bra syn helt enkelt. Det började med att dom från SATS visade vad man kunde gå för kurser (säger man så? xD) på gymmet, och vi tjoade och stimmade, som vi blivit tillsagada att göra!
Sedan så var det tobbe trollkarl, HAHAHAHAHAHAHAHAHA, så sjukligt rolig, hahahhahahha, vi skrattade för bövelen mer än barnen, haha, och det var typ, tillägnat barnen. hahhahah xD
Ja, efter tobbe, så var det Danny, och han sjöng Tokyo, If only you och Radio. Trevligt värre, söta blickar, och ja, "skaaaune, schalalalala!" HAHAH, mobbare är vad han är! xD
Sedan efteråt så var det signering, och vi kom ganska så långt fram i kön. Vi fick lite smått panik, för att vi inte skulle hinna träffa honom, eftersom vi skulle på bio, men vi han. Han var trevlig, signerade, och så blev det lite smått prat om Ola också. För Danny skrev såhär i sin blogg i torsdags kväll :

"Jag vart överlycklig och lättad när Ola Svensson kom ut på scen och bjöd på lite hederlig god POP, färg och leende. Och Grattis till Rockbjörnen får man la ta och säga! Skönt med lite färg och fart från en lockig gåsepåg"


Så sa jag iaf till Danny att det var schysst sagt, för dom är trottsallt konkurenter dom två, och han sa att han var glad att Ola vann, och sådära. Schysst, dom verkar ha fått pease dom två. Eller nåt...
Well, jag och anna körde lite repliker från discodaggarna och vi informerade honom, om att vi faktikst skulle se den, direkt efter. Vilket han tyckte var trevligt! :D
Sen så blev det kramkalas, och highfive på bra musiksmak, och sen så blev det tjaråå.
När vi kom ut, så fick vi veta, att alla inte skulle hinna gå på signeringen, vilket i sig var väldigt synd. Det var max 25 pers som han, och det kvar knappt en fjärdedel av alla som var där. Synd, faktikst, jag tycker verkligen det!
Well, vi fixade oss för att kila ner till bussen, och i väntan på baloo, så stack jag,emma och turkland in på coop och handlade godis, och sedan tog vi bussen till Davidshall ("Davidskök", "Davidsträdgård", HAHA xD) för att köpa biljetter till bion. Snubben i kassan var faktikst lite smått otrevlig men ja, vi fick våra biljetter! :D
Filmen var sjukt söt, Mattes karaktär "Nisse" var så sjukt söt, en tjock och så sööt mask. HAHAHAHAHA xD
Filmen var som sagt bra, och söt och ja, disco is the shit! haha, eller nått! :D
Efter filmen så kilade vi ut, och åkte en ganska så proppfull buss till centralen (ungefär som 3:an när man ska till skolan...) där vi fick turba med att ta ut pengar, och trycka biljetter och så. Sedan blev det att säga hejdå till Emma och Baloo på centralen, för vi andra, alltså jag, Jénny och Turkland, skulle med 17:21 tåget!
Tack för en trevlig dag tjejer!! 
Det visade sig även att Ciccie skulle med 17:21 tåget, så vi fick sälskap av henne och ja, det har varit en trevlig dag iaf.
Händelsefull, och trevlig dag. När jag kom hem, så fastnade jag häär, pratade lite med Martina, såg en übersöt bild på henne och Ola från rockbjörnen (Martina, den ÄR söt, våga inte säga något annat!) och lite så. Vid halv 10, så blev det käk, tacos, haha, gott. Samtidigt som jag fixade min tacos så var det Körslaget på TV och Team Erik är i final i körslaget. TJOHOO! :D
Nej, nu är det tänkt att jag ska kila ner och titta på lite film, och sådära. Men ha det bäst, så skriver jag en annan gån!
Love Love // Sofie

Lite biler från dagen, dock inte jag som är papparazzi till alla (vissa dock, fast med Emmas kamera!), kolla och njut! :D

Jag, Turkland, Ciccie & Flum    
   

Junior


Turkland & Flum


SATS-folket
   

Tobbe Trollkarl, så sjukligt rolig!!                                          


Danny


Danny


Danny


Discodaggarna (Matte längst till höger, sööötis!!)


Slutligen, jag & byggare bob!  (Y)

Klockor

Publicerad 2009-01-24 09:34:27 i Allmänt,

..ja, varför är det så förbsakat snyggt?
Jag gillar verkligen den, som en accessoar. Eller inte bara, för klockor har ju trottsallt sin funktion, att man ska kunna se vilken tid det är, men som accessoar, är den förbaskat snygg. Inte bara på tjejer, utan även på killar!
Jag vet inte, jag har fastnat för det. Inte för att jag själv använder det så ofta, men liksom, det är snyggt!
En annan sak som jag också tycker är snyggt, det är glasögon. verkligen alltså!
Jag känner många som har glasögon, och ibland blir jag smått avundsjuk. HAHA xD
Inte för att jag vill ha synfel, utan för att det är så snyggt. Sara, min kära vän Sara, hon har ett par råååsnygga D&G-glasögon, som hon inte så ofta använder. sjukligt snygga är dom, och det blir liksom, så stiligt på något sätt!
Och nuförtiden, så uppfattar jag inte det som att har man glasögon, så är man en "glasögonorm". Verkligen inte!
Men ja, nu så måste jag publicera, och stänga av, men jag måste ställa en fråga först :

Vilken accessoar tycker ni är snygg?
Gissa vems? Sjukligt fina är dom iaf! :)

"Din jävla sooopa!!!"

Publicerad 2009-01-23 21:49:10 i Musik,HAHAHAHAHA, DET VAR SÅ SJUKT ROLIGT!!
"Vad fan gör du? DIN JÄÄÄVLA SOOOPA!"
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA xD
Så klockrent! xD

mihi, jag gillar Ola, om ni typ, missat det! :D

Ola : Jag lipade som en femåring!

Publicerad 2009-01-23 15:42:45 i Musik,

Tjenare! :D
Nu så funkar det som jag vill igen, tjoho för det.
Japp, idag är det fredag, juste fredagen den 23:e Januari. En dag, som är en "dagen-efter"-dag, en "det-är-x-antal-månder-kvar-tills-y-blir-z-år" och "dagen-innan"-dag. HAHA, en mycket "dagig"-dag!
HAHA, ja, för det första, så är det ju dagen efter Rockbjörnen vilket har varit en stor händelse iår. Ola vann, för årets låt (vilket ni nog inte har missat...) och ja, jag är så stolt över honom. Han är bäst! :D
Och så är det ju såhär då också va, att det är exakt en månad kvar till Ola himself blir 23, hoho, han blir 23 år  den 23:e Februari, HAHA xD
Well, sen så är det 4 månader kvar till jag blir 17, tjoho, och sen så är det 11 månader kvar till Emma blir 19. DET NI! ;)
Grattis till oss alla tre, i förskott, eller nått! haha xD
Det gäller ju att vara ute i god tid....HAHAHAHAHAHAHA xD
Den 3:e och sista kategorin, för att vara en "dag"-dag, det är att imorgon, så är det två år sedan jag tog av min tandställning? fattar ni?! TVÅ ÅR SEDAN?! :o
Det är galet alltså, det är galet vad tiden går fort. Det är ganska så skönt att vara utan den, men samtidigt, så saknar jag den lite ibland. För den var bra till vissa saker. Well Well! :D
Imorgon så blir det Malmö med Emma,Junior, Baloo, Tukrland, och titta på på "Discodaggarna" och lite så. Roligt tycker jag! :D
Well, nej men nu så ska jag publicera detta, och om en halvtimme börjar OTH, så jag får nog slå mig ner vid TVn snart.
HAHA, men ha det bäst, tills jag bloggar, the next time! :D

Love Love // Sofie

Här har ni en liten intervju med Ola, efter att han hade fått veta att han faktikst vann pris, för årets låt, Feel Good
Han är så glad, det bara lyser om honom. Han är bäst! <3

uppdate från stockholm

Publicerad 2009-01-22 22:51:35 i Musik,

Mihow, jag har nyss fått en uppdate från stockholm, av min bästa vän. 
Sjukligt bra hade det varit, Martinis var glad, Anna var glad, OLA VAR GLAD , Johan Palm hade varit söt, Martina hade stött på min man, och ja liksom, ÅHHHHHHHHHHHHH! :D
Nu så ska jag kila ner, ta lite nässpray och sen försöka sova. jag kan ju dock inget lova...haha, jag är alldeles för sprallig för  att kunna sova igentligen. Men ja, man ska ju upp till skolan imorgon!
hehe, men ännu en gång :

GRATTIS TILL OLA!!!

Här kommer lite bilder, som jag lånat av aftonbladetOla med sin nalle! :D


Ola uppträder med Feel Good


Fans, i alla dess sorter.
Jag tycker att jag skymtar både två skåningar och en östöting? :D haa ;)


Nej men allvarligt nu, GOD NATT! <3

ROCKBJÖRNEN!!!

Publicerad 2009-01-22 22:16:30 i Musik,Årets låt
Ola - Feel Good


Grattis Grattis Grattis!

Han är bäst, och jag blir så stolt över honom. Den nallen, är han så förbaskat värd, vår Ola. Värd, av alla tusen olika anledningar. Shit, den människan, den människan. Jag finner inga ord, för min lycka just nu!
Jag är också sjukligt stolt över oss, hans fans. Att vi fixade det, liksom, ihhhhhhhhhhh! :D:D:D:D
jag är med andra ord. S-T-O-L-T!!!

:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Rocknallen, ikväll smäller det! :D

Publicerad 2009-01-22 09:46:42 i Musik,

Godmorgon! :D
Nu sitter jag och har svenska, och ja, där kan jag inte göra så mycket. Min första bok har jag läst ut, kollat upp om författaren, och väntar på att min andra bok, ska komma in på bibblan. Vilket den förhoppningsvis gör imorgon! :D
tjoho, I hope so! :D
Japp, ni har nog inte missat vad det är för dag idag, det är rockbjörnen ikväll, och jag är nervös...
och iår, är det bannimej värre än förra året. Förra året, usch, ja, då var det jobbigt. Och nu sitter jag här, med en klump i magen, och hur blir det inte då ikväll? :o
shit, jag jag kommer ju ja....avlida? HAHA, nej såå allvarligt får detinte bli! :D
Men alla som är där ikväll, NI FÅR HA DET BÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄST! :D
Nu så ska jag pyssla med annat, men ni får ha det bäst, och jag lovar att uppdattera er, hur det går på galan ikväll!
Love Love // Sofie

 
Rocknallen

Discodaggarna, Erik Hassle & Rockbjörnen

Publicerad 2009-01-21 21:44:58 i Allmänt,

Nu är jag sur...
Som ni kanske vet, så var det tänkt att jag,Emma,jénny och Turkland skulle på bio på fredag och se Discodaggarna. Trodde vi ja!
Men nej, nu visar det sig, att den visas EN gång på fredag, då det är premiär, och det är klockan 15:00. VAD ÄR DET FÖR FÖRBASKAD TID?! Visst att det är en barnfilm, men liksom, den är faktiskt inte i stuk med Mamma Mu, och Spöket Laban, som brukar visas vid dom tiderna. Så besviken jag blir....

DOCK så har jag ju något trevligt att det är Rockbjörnen imorgon. Dock är jag nervös, inteför hur det kommer att gå för Ola. Jag hoppas verkligen, jag hoppas hoppas hoppas, att han vinner iaf en. Antingen "Årets manliga artist" eller "Årets låt", för i dom kategorierna tror jag att han har mest chans. Men jag hopps på alla, men i dom tror jag att han har störst chans. Jag vet, jag sak inte dit, jag ska inte vara på Cirkus, och se det live, men endån, jag är så, jag längtar!

Föresten, här är ett klipp, där Erik Hassle, har tolkat Olas Feel GoodVad tycker ni?
Jag tycker att det är en väldigt bra tolkning, om jag ska vara ärlig. Dock kan ingen göra Olas låtar som Ola, men ja, jag gillar den iaf! :D
Nej, nu så ska jag publicera häär. Ni får ha det bäst, så ja, jag lär ju blogga imorgon!
Godnatt! // Sofie

Luund

Publicerad 2009-01-20 20:59:57 i Allmänt,

Godkväll! :D
Nu sitter jag hääär, och tänkte blogga lite, innan Andra Avenyn börjar. hoho, jag älskar den serien! :D
Well, min dag har varit bra idag. Riktigt bra faktikst! :D
Förutom det negativa imorse...men överlag, så har min dag varit kanon! :D
Vi började dagen med Drama vilket jag tycker är roligt. Dock tycker jag att det är mindre roligt, när folk inte ger saker och ting en chans, som ett ämne som dom inte gillar. Och att andra ska behöva lida för det, det är ännu värre...
Ja, nu dissar vi det negativa, jag är positiv idag, så vi kör på det stuket! :D
Efter draman, så hade vi NK, där det visade sig, att det är halvklasstimmar på tisdagar (vi har knapps fått veta något om vårt nya schema :s) och min grupp, skulle ha denna veckan, alltså A-veckorna! :D
Vi hade genomgång om regler och sånt i labbsalen, och ja, jag ser fram emot att ha det, belive it or not :D
Efter det, så var det mentor, inget sådär jätteöverdrivet viktigt, mer än att vi ska på UF-mässa på IH på fredag med Kristina. Trevligt värre säger jag, eftersom jag har varit på UF-mässa innan, med min kääära vän Sara! :D
tjohooo, märker ni hur glad jag är i mitt inlägg? :D:D:D:D:D
Well, efter det, eller ja, under dagen, så bestämmdes det att Jénny skulle med mig till Lund, för att jag skulle prata med folket på SF angående fredag. Vi, alltså jag, Emma, Jénny och Turkland titta på Discodaggarna, på självaste premiären.
Sjukt trevligt ska det bli, dock måste man ju ha biljetter, för att kunna gå på bio, om ni missat det. HAHA xD
Och ja, jag tyckte det var lite konstigt att man inte har kunnat boka, eller reservera biljetter än, vilket man inte kan idag heller. Men så pratade jag och Jénny med dom på SF, och dom sa att det nya läggs inte upp förräns imorgon. Konstigt, premiärer brukar alltid kunna bokas långt innan, vilket man kan med andra filmer som har premiär på fredag. Well, vi fick det förklarat iaf, och det var ju bra. Jénny och jag fixade godis liksom, vaniljfudge, SÅÅ gott! :D
HAHA, sen så checkade vi efter en butik som vi inte hittade, HAHA, och så ja, vi gick på stan helt enkelt. Mycket trevligt kan jag säga. Jag var hemma vid kvar över sex, käkade mat. Sedan har jag bara tagit det lungt, så skönt! :D
Men ja, snart börjar Andra Avenyn, så jag borde nog publicera det hära. Men ni får ha det bäst, tills nästa inlägg!
Jénny? TACK FÖR EN BRA DAG!!

Love// Sofie
Jag på tåget hem lutandes mot ett sjukligt varmt element!

Skånetrafiken

Publicerad 2009-01-19 22:03:35 i Allmänt,

Hejhopp! :D
Ibland gillar jag skånetrafiken och deras nyinsatta bussar. Eller ja, nyinsatta är dom inte, men deras nya resvägar!
För kolla hääär, jag börjar 08:35 imorgon, eller ja, varje tisdag då.
Och kolla mina resvägsval :


Ex1. Åka hemifrån 07:04 och ankomma till Helsingborg 07:27. Vilket innebär 1 timme och 8 minuters väntetid!

Ex 2. Åka hemifrån 07:17 med buss 240 via Landskrona, där jag bytar till tåg til Helsingborg.
 Ankommer till Helsingborg C 08:02, vilket innebär 33 minuters väntetid!
Vilket väljer man liksom?!?! :D
IHH, jag blev helt glad nu, för jag verkligen HATAR att vänta.
Och tar jag ex2 så går där en buss 5 över, som går direkt till Munkavägen, där min skola ligger! :D
Och tar jag ex1, så måste jag först vänta på knutpunkten i 25 minuter, för att sedan ta bussen som går till Munkavägen, för att sedan vänta på skolan! :D
Så ja, imorgon ska jag åka bussen iaf, och liksom, hehe, jag få  yp, 10 minuters längre sovmorgon. Bra va?! :D
HAHAHAHAHAHA, nörd jag vet! :D
Well,  nej nu så måste jag snart dumpa datorn, ska ju endån upp ganska så tidigt imorgon.
Och jag kännde att detta inlägget måste ha varit väldigt intressant för alla mina läsare! HAHA xD
Men ja, ha det bäääst, tills jag skriver nästa gång! HAHAHA xD


Love Love // Sofie

Skolan, igen...

Publicerad 2009-01-19 12:45:11 i Allmänt,

Hejhopp!
Nu sitter jag i skolan, och fryser som en apa. Här är så förbaskat kallt!
Ihh, sofie goes isbit, eller nått. Well, ja annars är det bra.
HAHA, jag är impad av mig själv alltså, jag är verkligen uppe i tid när jag ska till skolan. Idag gick jag upp 3 minuter tidigare (det låter kanske helt lite!) för att det inte var lönt, att sova dom sista tre minutrarna. HAHA xD
Det låter lagom stört, men alltså...innan var jag den som alltid tänkte "ja, men 5 minuter till, det är lungt". Och så tänkte jag så, tre fyra gånger / morgon, så gick jag upp alldeles för sent, och fick stressa. Men nu slipper jag det! :)
Sjukt skönt att kunna dricka mitt té (så som alla andra dricker sitt kaffe!) utan att stressa. Verkligen!
Och att kunna äta frukost, tills jag verkligen blir mätt och sådära. Det känns bra iaf! :D
En annan sak som känns bra är att jag fick MVG i Administation.  Det känns så sjukt bra! :D
Ja, jag ville bara berätta, för jag blir så stolt över mig själv, för en gång skull!
Well, nu så ska jag lyssna på vad vår lärare har att säga. Ny kurs, Näthandel A .
Länken är mest för att jag själv ska komma ihåg det, men vill ni se mina uppgifter, så kolla ni! ; )
haha xD
Nej nu så ska jag publicera detta. Ha det bäääst!

// Sofie

Söndag

Publicerad 2009-01-18 16:51:50 i Allmänt,

Hejhopp!
Här sitter jag och gäspar, efter att ha varit vaken i typ, 5 ½ timme. bra verkligen, skitbra!
Eller inte...
Well ja, jag har inte uppdaterat så mycket den senaste veckan, förlåt för det!
Men liksom, jag har tänkt på det, och så stannade det, vid bara tanken. Det har inte blivit gjort med andra ord alltså!
Skolan denna veckan har varit soft, haft sovmorgon i princip varje dag, för att inte ha behövt gå på lektionerna. höhö
Och angående inlägget om där jag hade försovit mig och skulle få frånvaro på Datorkunskaper?
Jag fick aldrig någon ogiltig frånvaro, för jag behövde inte komma på lektionen :D:D:D:D:D:D:D
Ja, nu sitter jag här iaf, och är hungrig. Fast, vi ska inte äta förens om typ, två timmar...
En macka hade ju då inte suttit fel....ähh, jag får se hur det blir med den saken!
Detta kanske inte blev världens roligaste inlägg, men I hope att ni överlever!
Ha´re bäst, tills jag bloggar nästa gång!


Love Love // Sofie


i´m happy! :D

Publicerad 2009-01-14 22:50:19 i Allmänt,

Vetni vetni vetni?!

JAG SKA TILL TALLBODA OCH VÄRLDENS BÄSTA VÄN PÅ SPORTLOVET!!

Jag är så glad!

Martina, jag älskar dig! <3

Godmorgon

Publicerad 2009-01-14 08:43:34 i Allmänt,

Godmorgon! :D
Jag tänkte slänga iväg ett inlägg, innan jag sticker till tåget. Tjoho, lilla jag hade sovmorgon idag. trodde jag...
Vår andra lektion, den behövde jag inte komma på för att jag är färdig med allt, och så har vi datorkunskap innan det. Och så jag bara : jo men det var vell idag jag inte heller behövde komma på den? SÅ FEEEEEEEL JAG HADE!!
Så ja, nu kommer jag ha frånvaro från Datorkunskapen, not good not good. men jag överlever!
Ja, nu så måste jag kila till tåget iaf. Men hoppas att ni, min käraste läsare, har haft en bra morgon!

Looove // Sofie

Kväll

Publicerad 2009-01-12 21:22:11 i Allmänt,

Tjohejsan! :D
Nu sitter jag här, här hemma och inte i skolan och tänkte blogga. Gulligt av mig va?!
Idag har det inte hänt så mycket i mitt liv, inte sedan jag bloggade sist.
Jag hade den dära mattelektionen med Anders, och nuuu känns det mycket bättre kan jag säga. Även om jag tycker att det är lite svårt, men ja, man kan inte vara bra på allt.
Oj vad ego det lät, men liksom, man har ju områden som man är lite mindre bra på, och grafer är det området, som inte är min grej. Men ja, jag ska göra så gott jag kan, mer än så kan man inte göra!
jaha, vad har jag mer gjort idag då?
Jo, jag somnade på tåget hem från skolan, jag han t.om drömma under den tiden. Att Ola svarade en massa i gästboken, och hade bloggat på hans hemsida...helt mysko!
Och liksom, vad sov jag , en kvart. MAX. Det är mysko det dära. 
Dock kom jag hem till en besvikelse vilket var att han inte hade bloggat, och han hade inte varit inne och svarat på någonting i gästboken heller..haha, som det kan gå!
Och jaha, vad har jag mer gjort? Sett lite på One Tree Hill och så åt jag och min bror innan. hehe :)
Jag har hunnit baka en kladdkaka också ikväll, men nja, den blev inte så bra. Inte som jag hade tänkt mig, tyvärr!
Men ja, jag överlever. Om en timme så börjar Prison Break, ihh jag älskar den serien!
Och nej, jag är inte alls en serienörd, inte alls, nej nej. Cityakuten, Prison Break, One Tree Hill (OTH) och så ska man absolut inte glömma den svenska serien : ANDRA AVENYN!
Bra serie, verkligen. Dock är den nog väldigt svår att förstå, om man inte sett den från början. Vilket är typ, omöjligt, för avsnitten från första början finns inte på SVTs hemsida, och ja, man kan ju kanske ladda ner, men ja, jag gillar serien iaf.
"Fem toasters utav fem, KANONKUL. BEEEEEEEENJAMIN!" HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA xD
Juste, jag måste säga en sak innan jag publicerar denna också, det är ett halvår sedan Ola var i Landskrona!
Den dagen var sjukt bra, ren lycka, som Martina förklarade det. Och jag saknar den dagen, jag saknar värmen, jag saknar alla som var där och jag saknar Ola!

Nej, men nu så tänkte jag publicera detta, om mitt internet vill som jag vill...
Ha det bäst, och ännu en gång : GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN CHRISTINA!

Looove // Sofie


FÖÖÖDELSEDAG

Publicerad 2009-01-12 13:37:21 i Allmänt,

Idag är det faktiskt en väldigt viktig dag, för som ni kanske förstår, så är det någon som fyller år idag.
Och det är inte vem som helst heller, utan det är:
 
Världens bästa Christina!

GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS!

Hoppas att du får världens bästa dag, för det är du värd!


(hehe, Emma jag lånade din bild (a) )

Jag älskar dig! <3

Gissa var jag är..

Publicerad 2009-01-12 13:28:51 i Allmänt,

..jo i skolan!

Vi har vår sista lektion nu, Turism. Sen så ska jag upp till Anders och få genomgång på Matten. Jag fattar verkligen ingenting nu "/
Lite jobbigt faktikst, när man vill räkna matte, o inte kan. Men ja, som sagt jag ska få hjälp sen.
Well, vad har annars hänt idag? Nja, inte så mycket. HAHA, jo man fick gratis frukost på knutan imorse av "Öresundstågen". HAHA, sjukt gott vare! :D
JO, jag har skrivit en liten artikel om Danny i svenskan. Vi skulle göra om "Kejsarens nya stil" till något modernt, och så skulle man göra en artikel av det. HAHA, och min blev : Dannys nakenchock!
HAHAHAHAHAHAHAHA, den var lite rolig att skriva, bara inte människan tar illa upp. Det var ju bara fantasi! "/
Well, ja nu så ska jag lyssna vidare på vad min lärare, så ja jag kanske bloggar ikväll!
Love Love // Sofie


Pappa <3

Idoler

Publicerad 2009-01-09 23:37:54 i Allmänt,

Hejhopp!
Just nu, så är jag så besviken...
För som ni vet, som läser min blogg, mina vänner, mina kanske inte vänner, jag vet inte alltid vem ni är, men iaf, som ni vet så har jag en idol, eller ja, två kan man nog säga. Ola Svensson & Mattias Andréasson. Båda två kommer från "Idolfabriken" men är två av dom mest kända popkillarna i Sverige idag. Jag gillar dom, för hur dom är som personer, vilket är två underbart trevliga prickar, och för deras musik. & ja, fine, dom är söta, och snygga, det ska jag inte förneka, det har jag aldrig gjort under den tiden jag har haft någon idol. MEN, nu kommer det här stora "Men":et :

Varför kan jag inte få ha dom, utan att det är fel? Utan att jag är en "jag-har-inget-liv"? Utan att det är töntigt?!

Jag vet, jag ska inte bry mig om folk som säger så, men ibland är det så jäävla svårt att låta bli. Någon gång rinner koppen över liksom, och ja, då måste jag få skriva av mig lite. För liksom, om jag inte haft Ola som Idol, så hade jag inte haft världens underbaraste vänner (tillsammans med girlsen här hemma <3) och jag hade inte upptäckt lika många nya ställen, som jag gjort av att ha honom som Idol. Och jag hade inte haft de glada stunderna, med honom, i väntan på honom, och undertidens hans gigg är. För att stå och sjunga med till Natalie, fy vad underbart det är!
Och Ola som person, väääärldens omtänksammaste människa, jag lovar. "Hur är det?! ÄR det bra med dig idag?!", massa snutt på honom. Och liksom, han bjuder på sig själv, kan skämta om saker, som ja, haha, han är för rolig. För jag menar, vem skämtar om att han som gammal ska sitta med rastaflästor och signera på ålderdomshemmet?!
JO OLA! Och ja, i like him, och hans musik, och jag gillar honom för den han är!

Matte då, Matta har jag sett och träffat två gånger. Ena gången var det mest för att liksom, umgås med folket, vilket i sig är i princip samma människor som jag umgås med när jag träffar Ola. Vilket är enormt trevligt folk. Och Matte, han är ju med i gruppen EMD (som ni nog inte har missat?) och ja, jag har lärt mig att tycka om Erik och delvis Danny, påköpet liksom. Och Matte som person, är väldigt trevlig, och såhär, omtänksam, också. Andra gången jag träffade Matte, det var i Lund på Lundakalaset, och sötare människa får man leta efter. "Klart att jag ger dig en kraaaaam", snutt!
Hans fru är jag också (HAHA, "Min fru?!") och ja, jag gillar även honom, för det han gör och den han är.


Men varför tycker vissa folk, att det är så fel?! Vad exakt är det för fel med att ha en Idol?

Ola är visserligen nummer ett, men någon hamnar alltid på andra plats, och Matte ligger väldigt stadigt där, kan jag ju meddela om. Och ja, jag tycker iaf INTE att det är något fel med att ha en Idol. Även om man kanske inte har samma, så blir jag glad, för mina vänner skull, och deras realtion med sin Idol. För alla har olika relationer till sin Idol!
Man ska respektera andras åsikter, och (jag har aldrig tvingat någon att tycka som jag om både Matte och Ola) även om dom kanske inte alltid är dom samma. En gillar hårdrock, en gillar punk, en gillar pop, alla är vi olika, men samtidigt exakt lika mycket värda!
Ja, okej detta kanske blev lite knäppt inlägg, men ja, jag hoppsa att ni förstår delvis vad jag menar. Och jag tänker inte släppa det här med att ha en idol , för att gå på ett gigg är bland det bästa jag vet. Jag kännde bara att jag var tvungen att skriva av mig lite, för det kan behövas ibland. Och jag har inte tvingat någon att läsa, men ja!


LOOOVE // Sofie
  
  Mattias Andréasson      


Ola Svensson

Sjuk

Publicerad 2009-01-09 18:05:17 i Allmänt,

Hejhopp!
Nu tänkte jag blogga lite, trevligt va?! :D
hehe, nej men ja, iaf jag har varit hemma från skolan idag, huvudvärk tar död på mig alltså. Usch, jag verkligen hatar det. Och så börjar jag bli förkyld också, tjohoo, sofie hoppar högt. Eller inte..
Men ja, i princip hela min familj har varit sjuk, så varför skulle jag få leva lyx och inte bli det?
I survive och det är ju bra! :)
Tjoho, så nu undrar ni kanske vad jag har gjort när jag har varit hemma idag?
Jo klockan 05:35 (klockan hade ringt då) gick jag upp och sjukanmälde mig. Sen så blev det sängen igen, och jag somnade direkt när jag hade lagt huvudet på kudden. Pappa kom upp vid tolv och sa att det var...jag citerar "Sofie, det är frukost, eller ja, för oss andra är det lunch", HAHAHA xD
men åhh, man måste sova när man inte mår bra, det är den bästa medicinen. Eller iaf om man heter Sofie Jönsson.
Anyway, jag gick ner och åt och drack lite, sen så somnade jag igen, och vaknade inte förräns vid 2, då min käära vän Sara ringde och ja, tyckte att jag skulle åka med henne hem med halv 3 tåget men tjaaa, det blev lite svårt eftersom att jag låg hemma i sängen och var sjuk. Vi pratade lite, jag lär nog mest som en död fisk när jag väl sa något. HAHA xD
När vi lagt på, så drog jag mig i sängen ett tag till, tills jag vid halv tre snåret gick ner, och där nere satt Kenny tillsammans med mamma och papppa. Jag letade upp datormusen så pappa slapp den dära musen som man har på en lapptopp ni vet, haha, han blev galen på den, som han sa. Men ja, jag kan gärna byta ut, han kan ha denna datorn på jobb, så kan jag ha pappas jobbdator, erkänn att det lät bra?! En Dell är det, helt fiiiiiiiiiiin! :D
Japp, jag tryckte i mig en banan och drack lite vatten, jag hade fått order av Sara att äta något, och ja jag tänkte att det var bäst att lyda. Bra gjort av mig vaa?! :D
Ja, jag kilade upp och fastnade vid datorn och ja, mitt i allt så kom jag in på EMDs hemsida, och liksom, Mattes blogg, han är så söööööt! :D
& vetni vetni vetni?! HAN HAR SNART ETT HELT ALBUM SKRIVIT! :D
tjoho, sofie goes happy! :D För ja, Matte är bra han, väldigt bra faktiskt hehe!
 jaha, vad har jag mer gjort idag då? Inte så mycket.
Ikväll så blir det let´s dance, och ja, vilken stjärna faller först?!
haha, jag har då ingen aning, för jag är inte så insatt hur det har gått för dom. Jag vet iaf att bla Leila Bagge ska vara med, ni vet den kvinnliga i Idol 2008 juryn? Ja, hon ska vara med, och Kitty Jutbring och Mojje. Det är iaf några som ska vara med. Juste, blondinbella ska också vara med, hon kände bloggerskan? Inte för att jag har så stor koll på henne, men ja, hon ska vara med. Det ska bli trevligt och se hur det går.
Och imorgon, får ni absolut inte glömma att titta på körslaget klocka 20:00, för Erik Segerstedt med sitt Team Uddevalla ska uppträda med låten som EMD vann grammis för, nämnligen Jennie let me love you. Trevlans bananer! :D
HEHE, och så ska ju Emma sitta i publiken och stötta Erik. hoho, trevligt värre! :D

Nej men nu så ska jag publicera detta tänkte jag. Kanske inte värdens intressantaste inlägg, meeen det är iaf ett inlägg!Looooove // Sofie

P.S
Jag vill bara påpeka en sak också, att ja det kanske har stått en del om EMD och så i min blogg på senaste, meeeeeeen, det är såhär att Ola kommer alltid att vara numbero ono i mina ögon. Bara så att ni inte tror att Matte har kommit och kickat ner Ola på något sätt nu, för det har han inte. No way!
D.S

Betyg

Publicerad 2009-01-08 10:49:46 i Skolan,

Heeeeejsan! :D
HAHA, varför blir det att jag bloggar oftare när det är skola, eller ledig? HAHA xD
Anyway, jag tänkte skicka iväg ett inlägg till, när jag endån är i skolan.
På tal om skolan, så hade jag Försäljning & Service innan, och ja, innan jullovet så skrev vi prov i det, och vi skulle få se det idag. Och ja, he he ho ho hi hi, gissa vad jag fick?! :D

MVG, SCHALALALAAA! (8)

MVG på provet, vilket i sig betyder att jag har fått MVG i kursen. Gissa om jag blev glad?! :D
Jag har sagt det förut, men liksom, på Linåker så hade jag "bara" VG på mina flesta prov, i know, VG är ett bra betyg, men liksom, ja det finns ju bättre. Men nu, när jag går på Nic och gymnasiet, så känns det som om allt går såå mycket bättre!
Jag har ingen aning om varför, att jag är duktig (det låter helt ego att säga..) eller för att det är lättare än på Linåker, jag vet inte, men det känns väldigt bra iaf! :D

Nu så ska jag ha Datorkunskap, och där är det viktigt att göra det man ska!
Ja, huvudsaken med inlägget var att berätta om mitt betyg, för jag blev stolt över mig själv när jag fick veta!
nej, men plugga var det!

Love Love // Sofie

Skolan..igen!

Publicerad 2009-01-08 08:48:16 i Allmänt,

Tjohejsan!
Nu sitter jag i skolan, och är back on track på det vanliga. Trött är jag också, det är verkligen inte bra att vända på dygnet när man har lov. Vid halv 2 snåret somnade jag, och klockan ringde 10 över 5, och med snabbmatematik så blir det 3 timmar och 40 minuter, BRA VERKLIGEN. Eller inte...
Well, jag lever och det är huvudsaken. Trött, men still alive! :D
Ja, föresten, var det någon av er som såg Grammisgalan igår? :D
Tjoho, EMD vann pris med Jennie let me love you för årets låt. & ja, dom var värda det, på riktigt! :D
och, HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA, var det någon som såg vad Timo pysslade med under galan?
HAN RÄKNADE MATEMATIK! :o
haha, det är fan värre än jag alltså, och ja, han räknade ut något med typ, Phytagoras. På en servett...
HAHA, inte ens jag skulle göra det på en sådan gala, och då är jag endån mattenördarnas mattenörd!
Eller ja, så farligt är det vell inte igentligen. Men ja, nu så ska jag göra uppgiften, eller ja, först publicera, men ja, shit the same! Ha det fiiint, så hörs vi!

Looove // Sofie

Grammisgalan

Publicerad 2009-01-07 22:19:13 i Allmänt,Årets låt
 
Jennie le me love you - EMD

GRATTIS GRATTIS GRATTIS! :D

Nu så ska jag sussa, skolan imorn. Komma in i vardagen igen och sådära!
& ja, jag ska blogga om mitt lov, och ni kommer att få en sammanfattning av mitt 2008 också, någongång!
Jag kan inte lova när, meeeeeeeeeeeeen, den som väntar på något gott väntar aldrig för länge!

Godnatt //
Sofie

Om

Min profilbild

Sofie Jönsson

20 åring, som älskar livets glada stunder, även om hon vet att hon ibland måste gå igenom svåra för att komma dit. Familj, vänner och musik ligger mig varmt om hjärtat. Och hon lovar, att hålla sina drömmar vid liv.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela