Keep your dream alive

Livet från den ljusa sidan, så att säga.

Sex and the city

Publicerad 2009-06-29 23:18:08 i Allmänt,Nu blir det att titta på SATC-filmen innan jag somnar!
MM, jag älskar att ha datorn på rummet!

Goodnight people!


Love.
S.

Tydligen är jag Susse

Publicerad 2009-06-29 10:43:33 i Allmänt,

Hejhopp!
Sitter på jobb nu, och ja, det är trevligt. Jobbar till 1 sen så blir det att åka in till stan och bada med Maria, Sandra och kanske Sara. Fröken Johannesson har lite beslutsångest om hon ska eller inte. HAHA, roligt ska det bli i alla fall.
Jag ska kila ut till barnen nu, mne bloggar kanske ikväll.

Love.
S.

När det nalkas vattenkrig, då är det sommar!

Publicerad 2009-06-27 17:06:42 i Allmänt,

Nu har jag fixat mig, efter öhhhm, eftermiddagens vattenkrig.
HAHA, jag som låg så fint i solstolen med en bok i handen så kommer pappa och bara vräker vatten över mig. TACK PAPPA! Där började vårt lilla krig, som sedan ledde till att storebror kom ner och vi krigade alla tre. HAHAHA, så gaaaaaalet roligt. Vattenslangen är ju egentligen bäst, men man får ju tänka på sina stackars medkrigare så jag kunde ju inte använda den hela tiden. HAHA, mamma stod i alla fall och asgarvade åt oss för roligt måste det nog ha sett ut.
Roligt var det i alla fall och man blev ju lite blöt. HAHA! Snart kommer Cina,Mats och Martin vilket ska bli mycket ruuligt!
Martin är då alltså min jämngammla kusin, och ja, han är bäst helt enkelt. Så är det bara! höhö!
Så nu kanske jag ska publicera det hära och kila ner för dom skulle varit här för fem minuter sedan. Bra Soffe! HAHA!

Love.
S.


Martin & Jag

Jag har gjort det....igen.

Publicerad 2009-06-27 00:32:49 i Allmänt,

HAHA, jag kunde inte låta bli, så jag har ändrat min bloggdesign. igen!
Dock är det lite annat som är ändrat också. Som....att menyn är på andra sidan helt enkelt.
Vissa kanske undrar "Hur kirrar hon denna biffen?!" och då måste jag rekomendera det stället där jag har lärt mig hur man ändrar design och det har jag gjort på Designadinblogg-bloggen. Det är bara att följa vad där står, så ändras det i sin egen blogg. Väldigt enkelt, om man följer instuktionerna. Så Ni som är sugna, gå in där och just do it! HAHA!
Egentligen är det en sak jag inte är riktigt nöjd med just nu, men ja det får jag ta en annan gång. För nu blir det snart bedtime. Även om jag har sovmorgon imorgon behöver jag ju inte sova bort heeeeeeeela dagen. Men ja, jag kan ju fråga; Vad tycks om bloggen? Tumme upp eller tumme ner? :D


Love.
S.

Göteborgsresor är bra!

Publicerad 2009-06-25 20:08:29 i Special moments,

Okej, nu tar jag dom senaste dagarna i olika inlägg, annars blir det lite mycket i ett känner jag.
Som jag skrev för något inlägg sedan så skulle jag försöka med göteborg fram tills söndagkväll.
Dock behövde jag bara göra det tills söndag eftermiddag. Vid 1 tiden ringde min vän Sandra Hinz och frågade mig om jag skulle till Liseberg på måndagen. Nej svarade jag då, eftersom ja jag hade ju inte löst det. Men då fick jag ett erbjudande, som jag tog direkt. Eftersom de endån skulle köra upp så fick jag lov att åka med dem gratis dit och hem. Taaaaaaaaack för det Sandra!!!

Dagen börajde dock med två timmars jobb, vilket var trevligt. Sen bar det av till Ängelholm, där jag blev hämtad. Brummbrummade upp gjorde vi på 2,5 timme så vi var i Göteborg vid 4.
Inne på Liseberg träffade vi fin fina flickor som hade tagit plats till oss (TACK!!!) och jag träffade framförallt Martina, min fina och bästa vän. Vi hade inte träffats sedan i Februari, så det blev ett vääldigt kärt återseende. Du är bäst!!
Sen det blev lite chillibill och toabesök som slutade i lite vattenkrig (moahahaha!!) och sen så var det rep. Då kom Maten också, och det blev kramkalas. Nanne är söt, Brolle är dukig och Ola är bäst. Sann fakta det dära!
Sen blev det ännu mer chillibill, massa dricka vatten och glassätande. HAHA, Ben & Jerry´s glass är vell helt okej. Men inte sådär, wohoooow överdrivet speciell. Men ja, gott var det i alla fall. Vid sju tiden kom Emma & Baloo tillbaka (de hade varit där sedan tidigre!) efter sina karusellåk då det även blev lite toalettbesök till. Vatten går rakt igenom en om man dricker 345968747 liter liksom. HAHA, okej det var 3 men endån. HAHA!
Allsången började vid 8 och höll på till halv 10. Nanne, Christer Sjögren (jag var ju där för hans skull liksom 8) ), Brolle (eller som jag säger; Brålle!) och givetvis då herr Ola Svensson. Programmledaren var ju Lotta, vilket är en sjuuuuuuukt spontan och trevlig människa. HAHA, rolig också för den delen! 8)
Galet rolig var allsången i alla fall och vilken stämmning det var. Jag fick sjunga i micken med Lotta, Martina fick sjunga i micken och vi syntes på TV. Roligt var det i alla fall, och efteråt var det tänkt att det skulle vara signering. Vilket det blev i typ, 5 minuter vid stängslet och sen så blev Ola tillbaka dragen av vakten, hur mycket han än ville fram till fansen. Kul liksom, kul. Men ja, han fick träffa sin familj (döda mig så söt Olas brorsdotter är!!!!) och sådära. Men ja, vi kilade ut och gick bort en sväng till artistingången för att se om han var där. Vilket han var, och med en telefon i örat vinkade han till sig (han vinkade som en dåre!!) oss och så blev det lite mysigt prat, flumm och många skratt. Ett grattis på födelsedagen och troendehet om att jag blir arton blev det också ja.Vi konstaterade att nästa gång blir Kristianstad (för de flesta) och att Vi inte var norrlänningar. HAHAHHAHAHAHA!!
"So:SER VI UT SOM NÅGRA NORRLÄNNINGAR ELLER?!?! Ola; HAHAHAHAHAHHAHAHAHAHA!!!!!!!!!! *död* "
 Har jag sagt hur mycket jag tycker om hans humor? HAHA!
 Sedan skulle Ola åka till hotellet och vi vinkade hejdå och kilade till bilen. Påvägen fick vi säga hejdå till Martina och Anna som skulle till campingen, och ja, det var lite sorgligt att säga hejdå till min bästa vän utan att veta när vi ses igen. Det blev stoooooooooooor kram i alla fall, och sen kilade vi vidare. Tog en runda in på donken-skandinavium där vi träffade Emma & Baloo (igen, för vi hade sagt hejdå vi också) och sen så brummbrummade vi tillbaka till Skåneland. Väl hemma i skåne á la Sandras place var vi vid tre tiden, och somnade gjorde vi inte föräns vid halv fyra. Dock hade det ju blivit lite sömn i bilen, men jag kan ju berätta att jag var trött när klockan ringde klockan 6, alltså 2,5 timme efter att vi somnat. Sandra skulle jobba och så även jag. Hemma i lilla Billeberga var jag klockan 8 då det blev lite frukost med mamma och en liten snabbtitt av allsången. Sen bar det av till joubb!
Jag säger bara såhär; Allsång med Lotta på Liseberg is the shit!!


Tack alla alla alla för en fantastisk dag/kväll!
Jag tycker om er, hela stora bunten!!!
Och sist men inte minst; Tack Ola!

   
  
  
  

Sky´s the limit

Publicerad 2009-06-24 20:14:52 i Allmänt,

Jag ska blogga om Liseberg, jag ska blogga om att fylla sjutton, och jag ska blogga om att jobba.
Men inte just nu, för nu ska jag gå ner, ta en alvedon och vila. för aj aj aj ajjj, jag har huvudvärk!
Dock bjuder jag på klippet från i måndags, och applåder till Er som ser mig! (Y)Ola - Sky´s the limit

19 Juni är tydligen ett bra datum, för allt?

Publicerad 2009-06-20 01:05:05 i Allmänt,

Godkväll!
Egentligen borde jag inte sitta här, jag vet. Men liksom, jag är fortfarande pigg, och mamma o pappa är vakna. Så då kan jag ju sitta här? Ja, min dag har varit bra i alla fall. Dock blev inte allt som planerat, förlåt jéns, men ja det har varit trevligt annars. Firat mig och min bror med släkten idag eftersom han fyller år, och ja, det gör jag ju också om några dagar. Så ja, det var trevligt i alla fall. Så nu sitter jag här mitt i natten, och bloggar, då jag får ett sms av min vän Jéns. HIHI, och jag blev så glad. Grattis hjärtat! Nu kanske Ni undrar vad det handlar om, men då får Ni bannimej gå in på Jénsans blogg och läsa och då går ni in på länken "Jénsans blogg". För ja, tydligen är den nitton juni ett bra datum.
Okej nu ska jag nog avrunda här. Kanske ska sova i alla fall? Ähh, vi får la se. Hoppas att Ni har det kanon i alla fall!

Love.
S.

Sky´s the limit

Publicerad 2009-06-19 21:02:18 i Musik,nytt, så fräscht, så coolt!

Fy bubblans vad jag vill ha måndag nu.
Även om det inte blir Göteborg (jag kommer jobba på det ända tills söndag kväll, det KANSKE går!) så tycker jag att det ska bli så galet kul. Ny singel, med premiär på Lottas allsång, kan det blir bättre?I don´t think so!

Nu ska jag kila ner och fika i alla fall.
Hoppas att alla har en bra midsommar!

Love.
S.

Ibland tycker jag synd om Er

Publicerad 2009-06-17 22:52:48 i Allmänt,

Helt ärligt, så tycker jag det. Synd om Er som dag in och dag ut går in här och kollar bloggen, och så uppdatterar jag inte.
Det är väldigt dåligt egentlien, men redan från början när jag startade denna bloggen så sa jag att jag inte skulle orka/hinna/kunna uppdattera bloggen varje dag. Och ja, så har det blivit. Jag har mina peridoder då jag bloggar åttahundrafgemtioelva gånger på en dag, och då jag nästan aldrig bloggar. Så ja, Ni får leva med det, men jag tycker endån att ni är gulliga som kommer in här och läser. Tack liksom!

Men ja, vad har hänt sedan sist? Okej, sist jag uppdatterade var om Mattes nya låt, men innan det? Ja, då var det Palm. Men ojj, det var ju längesedan. Gaah, jättelängesedan. Men okej, min bror har tagit studenten (IP06, SCHALALALALA! (8 ), Emma har tagit studenten, Frida har tagit studenten, och sist men absolut inte minst, min bästa vän har tagit studenten. Jag är så stolta över Er, det ska Ni veta. Att klara av så många år i skolan, det är verkligen inte en dans på rosor, och det är starkt att klara av alla åren. Men ja, grattis!!

SEDAN MÅSTE JAG OCKSÅ PÅPEKA ATT MIN KÄRA VÄN MARTINA "BALOO" "BE...." JARESTIG HAR FYLLT 18!!

Jag har ju också börjat jobba nere på försammlinghemmet, vilket är väldigt roligt. Jag, Sandra och Jenny är ganska så koko tillsammans, men det gör det så roligt. Därför gillar jag att jobba hos Jenny! Eller ja, det är ju för Lars vi jobbar egentligen, men vi jobbar ju MED Jenny. Och det är galet roligt ska Ni veta. Även om Jenny är tio är äldre än oss, så kännsdet inte så. Och vi har lärt känna varandra så bra på de 5 åren (jag tror det är fem år!) och liksom, det gör mig så glad. Hon lyssnar alltid, och man kan alltid skratta med Jenny. Det är verkligen jättebra, och jag säger det kanske inte allt för ofta, men ja, Jenny är så otroligt bra och jag är glad att hon finns i mitt liv. Sandra har jag kännt sedan dagis och öhhhhm, vi två är inte normala någonstans. But I still love her!

Annars då, vad händer i mitt lilla liv? Ja öhm, jag jobbar nu i två veckor framöver. Det är midsommar på fredag då min bror fyller 19 (grattis bigbro!) och sen så fyller jag själv 17 nästa vecka. Grattis till mig själv. Samma dag fyller även Tilda och Linn (Ola-fan) år. Nästa vecka släpps också Olas nya singel, Sky´s the limit. Glöm inte att titta in "Allsång med Lotta Engberg" på Måndag den 22;a klockan 20;00 på TV4. Då blire liveframträde och väldigt mysigt, I guess. Allsången med Lotta var jättemysig förra året, så jag hoppas det blir lika bra i år också, för de som ska dit.

Okej, detta blev ju ett ganska så långt blogginlägg i alla fall. Nu så ska jag stoppa in en bit chocklad i munnen och njuta, för snart är det godnatt och upp och jobba imorgon!

Love.
S.

Idolpågen från Västerås, han kan den!

Publicerad 2009-06-15 00:59:57 i ,Så bra låt :o
Han är så duktig.
Och liksom, jag vill höra den live.
Nu nu nu
Godnatt, nu ska jag sova!
Joubba imorgon, ska bli ruligt!
Min sommarjobbstid avslutas ju dock med en trip till Trelleborg
för att just ja, precis, checka in EMD. Och förhoppningsvis, höra denna låten!


GODNATT!!

Vi är störda!

Publicerad 2009-06-11 18:41:31 i Allmänt,

Jag; Robban, fungerar ditt internet?
Robban; Jag vet inte!
*två sekunder senare*
Robban; Okej, ingen pratar med mig så jag tror inte det!
Jag; *DÖÖÖÖR*


HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!!!!!!!!!
Det DÄR var kul! Syskonen Jönsson i ett nötskal!

Nu blire snart käk, pizza. MUMS!

En nationaldag utan dess like

Publicerad 2009-06-10 21:49:41 i Allmänt,

Godkväller!
Nu tänkte jag vara lite snäll att berätta om Lördagen som då spenderades i Malmö i Folkets Park med finfina vänner.
Well, jag var i Malmö vid halv 11 där jag mötte upp Marie på centralen. Vi kilade sedan en runda i stan, jag fick köpt lite saker (efter att ha stått i kö till kassan i 28 miljoner år! SUCK!) sedan blev det bussen till Folkets Park. Väl där checkade vi in scenen och insåg att allsång i Folkets Park i Malmö inte var vår grej, så vi tittade runder lite, kollade dans och så, innan vi bestämmde oss för att vi var hungriga. Vi bestämmde oss för att dela på en pizza, och tydligen är vi ganska lika Marie och ja, liksom, Hawaii. HAHA, ja vi hade en heltrevlig lunch i alla fall. Pizzan var också god kan jag meddela!
Påväg därifrån ringde Emma och sa att hon var påväg så vi mötte henne vid ingången till parken, och kilade sedan bort till scenen, där vi träffade Johanna och hennes kompis. TREVLIGT VÄRRE!
Efetr att ha chillat lite vid scenen började det regna, så då blev det lite tid under ett tag, vid backstageområdet. HAHA!
Palmen och gänget kom och gick till sin loge, och ja, vi flummade där ute. Emma borde känna sig....rumpad. HA HA HA!!
Eftersom jag är så snäll vän, så handlade jag lite mat till Emma, dock betalade hon mig med en glass. HAHA, galet gott!
Justja, vi hade hunnit träffa the big palm däremellan också. Hälsat från Martinis till Palmen (Henrik då, lill-Palmen hade vi ju inte träffat!) och ja, han var glad. Efter där, så skulle bandet ha soundcheck och ja, det var trevlig.
Skinnjacka, Vittröjja, Masse, Alien & Henke was the band liksom, och ja, dom var king. HAHA, eller ja, dom är king borde jag nog säga. Efter soundcheck blev det ännu mer chill, och tillslut så gick Emma och köpte kaffe och jag köpte snacks. Där mötte vi Baloos systrar och Leo, som är lika söt som alltid. Sedan ställde vi oss vid scenen och gänget och Lill-Palmen började gigget. Publiken var dock skittråkig, men Emma och jag var på G, så ja..det var ju trevligt. Dock sörjer jag för att mina sverigeflaggor gick sönder, men ja, jag hade kul. De körde några låtar, och Johan är grym på scen.
Sedan blev det signering för Lill-Palmen och ja, dit gick Johanna och Marie medans jag och Emma ville träffa gänget. Eftersom Emma då faktikst har pratat med trummisen, Mats (som jag döpte till Masse, mycket enklara att säga!!) och detta var första gången dom skulle träffas, så var det ju viktigt. Och ja, det blev bra tillslut, och Masse är rolig!
Sen så pratade vi lite med Skinnjacka och Vittröja vilket var mucho trevligt, och sen bar det av till The big Palm för lite snack. Föresten, innan jag forsätter kanske jag ska föraklara vem som är vem. Skinnjacka = Simon (Anledning; Han hade skinnjacka på sig, & innan vi inte visste att han hette Simon, kallade vi honom för skinnjacka! HAHA) Vittröja= Adaam (Anledning; Samma som Simons, fast att Adam då hade Vit tröjja! HAHA) Alien= Steve (Anledning; Öhm, intern!) och ja, the big Palm är ju Henke, som är Johans bror. HAHA! Men i alla fall, vi kilade bort till storpalmen och han är galet trevlig. Jag tog bild (bilder kommer längre ner!) och vi flummade en del. "Ler Du?!" - Emma goes dead! HAHA!
Nej men Vi konstaterade att det är viktigt och väldigt bra att le på bilder, och ja, Henke och jag klickade på saken, HAHA!
Det blev i alla fall mys i parken ett tag, innan vi var tvugna att ta bussen till Centralen för jag skulle till Hjärup. Men tack alla (Gänget borde bannimej inkludera sig själv!!!) för en härlig dag! :D

Bilder från dagen ;
   
   
   

En helt vanlig fredag

Publicerad 2009-06-05 22:33:36 i Allmänt,

Hejhopp!
Jag känner att jag verkligen varit usel på att blogga denna veckan. Förlåt!
Om jag ska köra veckan kortfattat så är det såhär;

Måndag;
Ola i Malmö på SR
Skolan - en lektion!
Handla med Jenny inför sommarjobb

Tisdag;
Ola i Kristiandstad på SR
Center Syd med familjen

Onsdag;
LEDIG!!
Baloos student (Grattis ännu en gång hjärtat!)

Torsdag;
Skolan - Betyg i bild; MVG. Betyg i drama = VG. Betyg i Estetisk verksamhet = ? (förklaring kommer!)
Sista idrottslektionen med Jens = :( :( :( :( :( :(
Sluta tidigt = :) :) :) :) :)
Försammlingshemmet med Sara, Sandra & Jenny

Fredag;
Skolan - Betyg i Näthandel; MVG!
Sluta tidigt = :D :D :D :D

Om jag då ska forsätta på vad som komma skall så är det ju såhär :

Lördag;
Johan Palm i Malmö
Robins 20-års fest

Söndag;
TA DET LUNGT!!

Det har varit en bra vecka i alla fall. Det var galet roligt att träffa Ola igen, och jag har saknat honom.
Det är faktikst så, att hans sprallighet smittar av sig. För glad och sprallig var han! HAHA!
Shoppingen med Jenny var ju intressant och ja, man blir lite skadad av att umgås med henne, men jag tycker om henne endån. Liksom, har jag något val att inte tycka om den människan jag ska jobba med nu i tre veckor? HAHA!
Som sagt, Onsdagen var Baloos dag. Jag har aldrig sett tösen så lycklig, och ja, som alla nog vet, så är jag en känslomänniska och när vi stod där på Borgarskolan i Malmö och Baloo skrek för fulla muggar föll det en tår. Töntigt? Kanske, men ähh, jag är lite känslig. Är Baloo lycklig, är jag lycklig. Så Grattis ännu en gång hjärtat!! <3
Bilresa blev det hem med Christina och Sara, och tack tack tack för skjutsen. Ni är så bra!
Ja, Torsdagen innebar sovmorgon till 20 över 10 då jag hade bild där jag fick veta betyg. MVG. Men vad gör det, om jag inte kommer få det i slutbetyg i Estetisk verksamhet? Det är nämnligen såhär, att vi läser två ämnen på estet. Drama och bild. Av någon anledning. Sedan sätter dom betyg var för sig i de kurserna och sedan pratar ämneslärarna ihop sig, och sedan sätter ett gemensamt betyg på estetisk verksamhet. Och ja, visst att jag har MVG i bild, men jag har bara VG i Drama. För att vi inte har kommit så långt som till MVG kunskaperna, pga bristande närvaro av resten av klassen. Vilket känns lite...tråkigt. Jag vill ju verkligen ha MVG i ämnet, men vad gör det om jag inte når upp till de i Drama? Ähh, jag får hoppas att Christer (Bild) övertalar Kristina (Drama) till ett MVG. HAHA!
Okej, nu kommer jag till veckans sorgligaste. Töntigt kanske, men åhh vad jag hatar lärarbyten. Vi hade i torsdags vår sista lektion med Jens. Snälla, charmiga och duktiga Jens. Även om killen kanske är mindre omttyckt av 80% av klassen så tycker jag om honom. Visst att han har haft sina fel och brister, men snälla nån, det var hans första jobb efter lärarhögskolan. Man kan inte räkna med att en lärare gör världens PANGJOBB direkt därefter? Eller? Och alla har ju sina fel och brister, ingen är perfekt. That´s just a simple fact!
Men ja, jag hoppas att han får stanna kvar till hösten (stor sannolikhet....) för nu ska tydligen Daniel (idrottsläraren vi hade i höstas!) också sluta. Suck, allt detta lärarbyte. När ska det sluta? Men ja, vi hade en chillad idrottslektion med att titta på beach-handboll på stranden. Soft, mysigt och väldigt....sommrigt. Men ja, efter det så bar det av hem, där det blev plugg på Näthandel arbete, och sen försammlingshemmet. Mysigt värre där nere också, men nej, jag har inget tålamod till att göra smycken. HAHA!   Vad har hänt idag då? Jo, skolan tio över tio, vilket visade sig bli dagens enda lektion. Det gillar Vi! (Y)
Jag redovisade mitt arbete för JK och det blev lite betygsprat. Han skulle till största sannolikhet sätta MVG på mig där ja!
Sedan åkte jag hem med halv tolv tåget med Emma, vilket var trevligt. Annars har jag bara tagit det lungt idag. Tittat på film, sovit en stund på soffan (pappa & jag snarkade i kör, HAHA!) och sen så blev det galet gott käk. Grillade kotletter, potatisgratäng, sallad och det bästa av allt...GRILLAD TOMAT!!! Det är så gaaaaaalet gott! :D
Imorgon blir det Palmen i Malmö i alla fall, där jag även ska träffa Marie. Efter det bär det av till Hjärup för att fira Robin som fyllt 20, vilket ska bli dundertrevligt. Viktig tid med Martin också, det var längesedan. The worlds greatest kusin liksom! Men om jag kanske skulle avrunda här kanske? Ja, why not! Sen så känner jag för att pula på en ny bloggdesign. Är inte så himlans nöjd med den jag har nu faktikst. Hmm...vi får se!

Love.
S.

Student

Publicerad 2009-06-03 15:19:24 i Allmänt,

NU DRAR JAG SNART TILL MALMÖ STAD OCH FIRAR BALOO!!!!!

GRATTS VÄRLENS BÄSTA BALLONG PÅ STUDENTDAGEN!!!!

<3<3

Sveriges Radio P4 Kristiandstad

Publicerad 2009-06-02 23:36:39 i Special moments,

Hejhopp!
Idag har varit ännu en sådan bra dag. Det bar av till Kristiandstad imorse med Sandra för att checka in hur Sveriges Radio ser ut där. Det gör man ju så gärna halv nio på morgonen, helt frivilligt!
När vi väl kom dit så möter vi av Anna och det blev stoooooooooooooooor kram. Det var längesedan sweetie! :*
Och ja, jag blev väldans överaskad, för det var bannimej ingen av oss som visste att någon skulle dit bara!
Ja, Ola var söt, Therese var snäll (!!!!!!), Arja var trevlig, P4 människorna var trevliga, och ja, allt var väldans bra helt enkelt!
Så ja, nu har det varit två galet bra mornar med Ola på SR och jag är så glad, för han gör mig så glad! Wihow!
Bilder kommer, someday. När jag fått, av alla! :D Men tack för idag tjejer!! 


Nu blire en macka och lite TV-tittande innan jag ska dejta sängen.
För imorgon är jag ledig och imorgon är det också en väldigt viktig dag.
Baloos studentdag!!!

Och justja, Olas singel har fått datum och titel;

22 Juni - Sky's the limit
LÄNGTA!!

Men ja, macka vare!
Godnatt!


Love.
S.

Jag har fått en plats i facket; legend!

Publicerad 2009-06-01 23:14:12 i Special moments,

Hejhopp!
Idag var en bra dag. Mycket bra dag. Jättebra dag faktiskt.
Dock var ju det enda negativa att jag faktikst bara sov fyra timmar inatt. Inte bra. Verkligen inte bra. Men ähh, jag överlever!
Som sagt, idag var en mycket bra dag. Sveriges Radio i Malmö, Baltzarsgatan 16, studio 3!
Fina vänner, en gudomligt bra Ola. Snäll Diggiloo-filmare och ja, allt var bra!

Tack alla för idag!You´re simply the best! <3

Ehm, ja....vi blev lite filmade idag också!
Diggiloo-bloggen!
Dock måste jag bara notera; jag skolkade inte!

http://diggiloo.com/#/senastenytt/videodagbok?dag=2009-06-01&video=3 - Intervju med Ola i SR
http://diggiloo.com/#/senastenytt/videodagbok?dag=2009-06-01&video=4 - Ola chattar med sina fans!
http://diggiloo.com/#/senastenytt/videodagbok?dag=2009-06-01&video=5 - Skånetösterna!

Om

Min profilbild

Sofie Jönsson

20 åring, som älskar livets glada stunder, även om hon vet att hon ibland måste gå igenom svåra för att komma dit. Familj, vänner och musik ligger mig varmt om hjärtat. Och hon lovar, att hålla sina drömmar vid liv.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela