Keep your dream alive

Livet från den ljusa sidan, så att säga.

Jag gillar att blogga på lektionstid

Publicerad 2009-03-31 13:34:28 i Allmänt,

Nu är klockan 13:16 och jag skrev färdigt mitt prov för 25 minuter sedan. hoho, det gick faktiskt bra!
Eller ja, det känndes bra åtminstonde. Igentilgen kan jag sluta nu också, men ähh, jag orkar inte att bara sitta i korridoren och inte göra någonting, när jag kan sitta här och läsa en massa saker. Smart va?!
Tiden går mycket fortfare när man sitter här också, det ska inte glömmas. Och as you säkert kan räkna ut, så sitter jag i en datorsal (afan om jag bloggar jöns!) och just denna datorsalen är B310. Om ni ville anteckna det!

Skolan började klockan 10 imorse med NK, vilket var ganska så trevligt. Man skulle undersöka syror och sånt, om det var surt eller basikt. Ganska roligt faktiskt. Imorgon ska vi också få veta vårt prov i NK, och liksom ahhh, jag är nervös!
När jag skrev det provet, så känndes det bannimej inte bra. verkligen inte!
Igentligen så skulle jag vilja ha ett högt betyg i NK, och liksom, för att drömma bort lite, så våre det roligt med ett MVG. Riktigt jätteroligt. Men, NK är inte riktigt min grej, men jag ska göra mitt bästa!
Well, eftersom jag började klockan 10, så fick jag åka hemifrån 9, men hade sovmorgon fram tills klockan 8. SKÖÖÖNT!
Det är lite skillnad på att gå upp klockan 10 över 6 och 10 över 8. Jag gillar dock det sistnämnde bäst! HAHA xD

Just nu håller jag på att kolla igenom Mysteriet på Greveholm avsnitten, för att leta efter en grammofon. Grammofon tänker ni, är flickan störd i huvudet? Mja, inte riktigt. HAHA, saken är den att min kära vän Sara Johannesson, hennes morfar har varit radiosamlare. Och imorse fick jag veta att en av hans grammofoner har varit med i Mysteriet på Greveholm. Tufft va?! HAHA, jag som är Mysteriet på Greveholm-nörd, tyckte jag det var lite frrrräsigt! HAHA

Nu kanske jag ska avrunda här lite, och bloggar antagligen mer ikväll. Ha det fint!

Love.
S.Mysteriet på Greveholm in my heart <3

Trellehulla & Malmö

Publicerad 2009-03-30 22:11:51 i Special moments,

,Godkväller kära vänner!
Nu tänkte jag faktikst blogga lite om i lördags och igår. Det var liksom, väldigt bra dagar!

Emma kom i Lördags, och vi hade det väldigt trevligt. Vi konstaterade att vi verkligen skulle ha Earth hour mellan halv nio och halv tio. Visst hade vi det, men man skulle nog dock kunna säga att vi hade Earth hours. Mellan halv nio och kvart i tolv satt vi nere i tvrummet och bara pratade och hade det allmänt mys. Vid halv tolv tänkte vi gå coh lägga oss, men vi konstaterade att det är mycket bättre att platta håret kvällen innan, så man slipper göra det på morgonen, så jag var först till kvarn. Och ja, mitt hår går inte så fort att platta så Emma fick nörda dator medans jag plattade. HAHA, när det var Emmas tur, gjorde hon det dock väldigt snabbt och jag fastnade här. Och Emma fastnade på sin madrass. Ett litet tag iaf. Vid tjugo i ett snåret, så kände jag hungern komma fram i magen, och jag tvingade med Emma ner på en nattamacka. Mums, det satt fint. Även om Emma var väldigt trött, och kunde knappt sitta upp. HAHA, ja vi gick upp och la oss, även om jag var pigg som en lärka. Kanske inte så bra att sova till halv ett en lördag i alla fall?
Jag läste lite Twilight innan jag somnade iaf, ihhh, det går inte annat än att älska den boken, MUMS! :DSöndasmorgonen började halv sju då klockan ringde och vi vaknade. Pigga och glada, absolut!
Vi käkade (SÅKLART!!!) fixade oss, och vid fem över halv åtta kilade vi ner till stationen. Vi tog rundan genom skogsdungen, haha, eller ja, granet som det så vackert kallas och vi var i tid på stationen, därifrån vi skulle ta oss till Malmö med tåg. Väl i Malmö mötte vi Turkland på centralen och tog oss sedan ner till lilla Trellehulla med en buss. en guuuul buss. Anlände med den guuuula bussen till trelleborg sådär 40 minuter senare och vi var först på plats inne på Valen. Hälsade på inne på ICA, och handlade XL-risifrutti (SKRATTA INTE MARTINA!!!!!) och lite kakor, innan vi slog oss ner på vår campingplats på golvet på Valens köpcentrum. Vi fördrev tiden på ett bra sätt med att åka rulltrppor, sjunga och bara vara Vi, och vid halv tolv tolv snåret sattes kravallen upp och det blev kaos. Ibland förstår jag mig inte på folk, ibland förstår jag mig inte på fans, ibland förstår jag mig inte på att alla inte kan låta vakterna göra sitt! :o
Ja, herr "vityckerinteomdigidag" (förklaring kommer!) kom upp på scenen vid halv ett och berättade att vi skulle sjunga för Mattias, eftersom det faktiskt var hans födelsedag. AFAN, det hade vi säkert inte alls räknat ut helt själva innan, NEJDÅ!
Ja, vid ett kom killarna upp, och vi sjöng för kung och fosterland för Mattias! :D

Trelleborg
       


Ja, det blev Alone, Jennie let me love you och Baby Goodbye, vilket var mycket trevligt. Mattias var jättesöt och sådära.
Juste, jag har ju glömt att vid halv ett tiden så kom Ellen också, vilket var mycket trevligt. Efteråt var det signering, och man blev potatismos. Ohja, såååå bra ograniserat. Vi fick köa ett tag iaf, och tillslut kom vi fram. Igentligen var det  bara deluxe utgåvan av A state of Mind som skulle signeras, och därför kunde man bara komma upp på scenen om man hade den. Hade jag den? Nej juste. Kom jag upp till sigenringen? JADÅ! :D
Vakten såg att jag bara hade singel och ja, han sa att det var okej, men bara för den gången. Så konstasterade jag att det iaf var något från EMD iaf och inte bara papper, vilket vakten höll med om att det var bra.
Väl uppe på signeringen blev det inte så mycket sagt, Erik fjäskade (som han alltid gör för sina fans!), Mattes kommentar om att han skulle få present i Malmö blev: Present? Till mig? Nejmen vad ni är gulliga! :D och Danny skrattade och var allmänt rolig. Efter det bar det av ut till bilen, för Ellens mamma körde oss mellan Trelleborg och Malmö, (TACK FÖR DET!!!), och sedan brummade vi upp till Malmö. Dock blev jag helt besviken i bilen, över att jag knappt sa något till varken Matte eller Erik. Jag hade ju så mycket att säga, om både det enda och det andra. Hmm...
Jag smsade med Jénny i bilen till Malmö också, och vi fick veta att EMD skulle komma senare än tiden som var utsatt. Vi körde från Trelleborg vid kvart över två, och då satt dom fortfarande och signerade. Vi kom iaf hela till Malmö. Väl inne på Bilia mötte vi Janni (trevligt att ses igen hörru!) och Jénny. Vi dumpade våra saker hos dom, för att kunna ta oss en körv och ett glas läsk, som bilfirman bjöd på. Vad jag gillar signeringar på bilfirmor alltså. Gratis mat, bra signeringar, och inte så mycket stress. Liksom, peugoet center i mitt hjärta, 11/11-07, liksom, MUMS!!!

När klockan var lite över tre så kom killarna och det blev sång för Mattias där också. Dock var det grymt mycket mer drag i Trelleborg än Malmö, men ja, man kan inte få allt alltid. Det blev samma låtar som i Trelleborg, alltså Alone, Jennie och Baby Goodbye. Ögonkontakt hit och dit i Jennie och ja, mattias är bra bra bra!
Efteråt så blev det signering, och jag och anna hade även hunnit fixa med vår present till Matte. Ehm ja, häääär kommer då herr "vityckerinteomdigidag" in i bilden. Ellen, Emma och Jénny skulle upp på signeringen och få träffa killarna igen. Men just dååå, kom herr "vityckerinteomdigidag" och informerade dom att dom redan hade varit uppe. Jo men det låter ju väldigt troligt (INTE!), eftersom signeringen nyss hade börjat? De blev iaf kickade från kön, och fick snällt vänta bredvid!
Då slog hjärtat lite snabbare på mig och anna vill jag lova, för vi var i samma situation. Även om han inte kickat bort oss!
Dock hade vi turen med oss, och precis när vi skulle upp, gick herr "vityckerinteomdigidag" och hämtade nya pennor till EMD. liksom, YEEEEEEES!
Först denna gången blev Matte, och vi gav honom presenten, som han blev överglad för. När han såg att det var salta fiskar i muggen (som liksom är hans favoritgodis!) så blev han överlycklig och bara: åhhhhh, fiskar!! *trycker in en i flabben*

Sen så skulle vi ta kort och så, för det är inte varje dag man träffar Mattias på hans födeseldag inte. Matte ställe sig med öppna armar och jag och Anna ställde oss. Dilemmat blev dock vem som skulle ta kortet, hehe, men ellen räddade oss. Dock tänkte hon fotta med sin kamera, så där stod vi och posade, medans Ellen konstaterade att hennes kamera hade dött. Så Anna fick fibla fram sin (då jag kunde stå och mysipysa med Matte!) och sedan blev det bild tagen. Sen var vi tvugna att kila vidare. Eller kramas gjorde vi ju också med Matte, det får inte glömmas! HAHA xD
Vidare till Danny, som vi så snällt posade med och babblade skånska om. HAHAHAHHAH, ja han är lite rolig allt, den där Saucedo! :D
Han gjorde ett hjärta (ego är han också!) om sig själv på min singel, och ja sådära. Vidare till Erik så blev det jättefin bild på han och Anna, och ja, sedan hade han och jag en lite rolig konversation. Let´s se :

Jag : Öhm, Du Erik?
Erik : Jaa?
Jag : Du vet att du suger på att blogga va?
Erik : Ja, altlså..att blogga på EMDs hemsida är inte riktigt min grej *drar värsta förklaringen om varför*
Jag : Ja, för saken är den att Matte skulle kunna få guldmedlaj med tanke på hur mycket han bloggar, Danny skulle få silver....men du bloggar så illa så du är inte ens värd bronset!
Erik : HA HA, men jag gillar mer att viiiideoblogga ser du!  *berättar om massa videobloggar på hans gamla hemsida*
Jag : Ja, men det får jag hålla med om, att det är sjukt roligt!
Erik ; Ja, men jag ska försöka bättra mig!
Jag : BRA! :D

Sedan berättade jag lite annat för Erik också, om Emma och herr "vityckerinteomdigidag" och sådära. Sen så var vi tvugna att gå Anna och jag. Vi gjorde oss smärta och smidiga och trängde oss bakom Danny, och sedan hoppade vi ner till Emma &  co.

   
                                                                                                                       
Det blev en aning mycket flum med Jénny och liskom, ja kan man inte se framsidan av killarna, så får man ju titta på baksidan, eller hur?!
Man kan ju inte bara blunda, när man har det framför sig, eller hur?! :D
Ja, vi tittade på baksidan iaf, och Dannys rumpa kände sig lite iaktagen. Eller Danny överhuvudtaget!
Så många blickar och knäppa miner han gjorde, och Jénny missade typ...ALLT?! :D
Tillslut, när signeringskön var slut, så fick äntligen Emma & co. komma upp till killarna för herr "vityckerinteomdigidag". Eller ja, efter lite om och men så! :D
De fick de trevligt, medans jag och Anna stanade kvar där nere. Efteråt så kilade vi till donken, där vi mötte Balooo och sedan blev det käk där. Lilla Menyn i mitt hjääärta alltså. Anna blev hämtad, Ellen blev hämtad, Janni blev hämtad och Balooo cyklade hem, medans vi åkte till centralen. Jénny åkte hem vid tjugo i sju, och jag vid tjugo över sju och emma vid halv åtta. För att sammanfatta allt så var det en kanonbra dag med finfina tjejer, finfina pojkar (MATTIAS!!!) och god mat på donken.   

Tack alla för dagen, alla alla, tack tack tack! <3<3<3Okej, nu menar jag detta, men liksom, applåder till den som orkat läsa hela mitt blogginlägg. Jag hatar mig själv för att jag aldrig kan skriva saker och ting som jag är så glad för, kort. Igentligen hade jag velat skriva mycket mycket MYCKET mer, så det där är en förkortningen, men inte tillräckligt, tror jag!
Nog pratat om det, nu ska jag försöka få lite liv i luckan och sen lär det blir TV. Har sovmorgon ända tills klockan åtta imorgon, JIPPIE! :D
Om jag inte bloggar sen, så goodnight!

Love.
S.

Födelsedagsbarnsdag

Publicerad 2009-03-29 22:35:48 i ,

 

"JA MÅ HAN LEVA, JA MÅ HAN LEVA, JAA MÅ HAN LEVA UT I HUNDRADE ÅÅÅÅÅR"


GRATTIS PÅ 28-ÅRS DAGEN MATTIAS!!!


Tack för idag allihopa!

"Present? Till mig? Nejmen vad ni är gulliga! :D"


Jag, Mattias & Anna

Hope

Publicerad 2009-03-28 17:36:23 i Allmänt,

Ibland är världen så in i helvetes jävla orättvisMåns Zelmerlöw - Hope & Glory (acoustic version)

Min otroligt begåvad vän Anna Lundberg

Publicerad 2009-03-27 20:45:47 i Allmänt,

Jag känner en tjej, som heter Anna Lundberg.
Anna är fjorton år och bor utanför staden Helsingborg.
Fröken Lundberg är en trevlig prick, med rolig humor och är en naturbegåvning.
Annas rum är stort, med en soffa, säng, dator, TV och massor av planscher på hennes favoriter på väggarna.
Men det finnt något i det rummet, som skiljer sig från mängden. Det står en keyboard.
Ett keyboard med massor av funktioner och självklart, vita och svarta tangenter.
Kan Anna spela då, kanske ni frågar Er. Ja, det kan hon!
Jag fick höra idag, och ja, jag kan inte säga något annat än att Anna är en så otroligt begåvad människa.
När hennes fingrar glider över tangenterna och den ljuva musiken hörs, kan man inte göra något annat än att beundra ljudet. Det är inte något skorrigt eller hackigt, utan det är som en enda lång våg. Så otroligt fint och vackert!
Inte är det bara så att Anna kan spela på tangenterna, utan hon kan lägga till sin egen sång, och allting blir så otroligt.....vackert. Min fina och så otroligt begåvade vän, Anna Lundberg!


I love you 

I väntan på bättre tider

Publicerad 2009-03-25 10:51:05 i Allmänt,

..så sitter jag och Mikaela i bibblan! :D
IGENTLIGEN, så ska vi läsa Engelska..men alltså....datorerna kallade så på oss, och liksom, vi kan ju faktikst inte svika datorerna? Det vore vell tragiskt, eller hur? HAHHAHAH, nörd I know! :D
Igår vad jag som sagt ledig, och det blev en heldag i Lund för min del. Jag skulle igentligen bara ha ett par jeans, meeeen, tror ni jag hittade några? Nej, precis, det gjorde jag inte. Men jag hittade dock lite annat, basic saker. Leggings, linne och två par skor. Ni lär nog få se bild på allt, om vår dator vill fungera ikväll. Den slutade fungera igår nämligen, och vi tror att det är grafikkortet. Men pappa skulle ringa HP idag och prata med dom, annars lär vi vell behöva lämna iväg den. Den datorn har bannimej varit mysko sedan vi köpte den. SUCK!
Men ja, snart så ska jag och Mikaela sticka till matan, som öppnar om en kvart. Käka lite  (fast vi igentligen inte ska, men anyway) och sen så är det NK, sen är det slut i rutan för min del. Ska till Lund idag igen, först lite shopping med Jéns och sen så ska jag till tandläkaren. Återkoll antar jag att det är, eftersom det är hos tandregleringen. Ikväll ska jag jobba med Sandra och Sara på försammlingshemmet. Dock ska vi bara göra våfflor, men ja. Dock kommer Larsan och Brittan (Prästen & Kantorn) vilja att vi är med på andakten, men njäää, jag dissar nog det. Jag har bättre saker för mig, jag kan ju plugga NK under den tiden. Och Annapanna á la Turkland?! WE NEEED TO TALK OM FREDAG!
Nu ska jag publicera detta, men hoppas att ni har en kanondag!

Love.
S.

Jag blir gå glad av att läsa sånt här

Publicerad 2009-03-23 20:29:23 i Musik,


Klicka på bilden för att komma till Olas blogg Jag vet, nu blir det mycket bloggande på liten tid, men liksom, jag är på så bra humör idag, och jag känner mig något så gaaaaaalet glad. Jag var liksom helt hypad innan jag kollade in Olas blogg och nu liksom, jag blir så glad för hans skull!
Något som han lagt ner så mycket tid på, och som han tycker om så pass mycket, får så bra omdömme och att det liksom, går så bra för honom i och med hur hort han jobbar och liksom, jag säger såhär :

AKHBGADJHBGAJKUDHAJYGEDBUAJHGDVJBAUEGJHDYABJLUNDAPÄKOLÄ,'PÅJRIÖAUEYTG!

Den som knner mig tillräckligt väl vet nu att jag är så glad, att jag inte kan beskriva det i ord. Okej!? :D
Men ja, glöm inte kolla in Olas blogg, för att läsa resten av inlägget, och hey, kommentera gärna också.
Jag vet att han uppskattar det! :D

Love.
S.

Det är mysigt med gitarrer

Publicerad 2009-03-23 18:42:59 i Allmänt,

Paniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiik......fast endån inte!
Ibland hatar jag städer som har två av samma sak. Som Malmö t.ex, dom har två Bilia. Vad är det bra för?! Räcker det inte med ett?! Ack och ve, jag har mejlat och frågat om Söndag iaf...om någon ville anteckna det!

Well, jag han med halv fyra tåget, med nöd och näppe. Vi slutade 17 över och tåget går 33. Jag gick fort som tusan bort till Lasarettet, men då körde precis 220:an och 506:an, så gick inte nästa buss föräns 27, vilket innebär att jag hade misasat tåget. Klockan var då 24 när jag stod vid busshållsplatsen, och eftersom jag har tagit tiden på hur lång tid det tar att gå från knutan till skolan, och det tar 12 minuter så chansade jag på att gå ner till knutan. Eller ja, jag började med att gå, men det slutade med att jag fick springa. Men jag han med tåget! :D
Väl på tåget ringde Jénny och vi pratade en stund. HAHA, det blev två uppringningar eftersom någon, jénny, åkte igenom en massa tunnlar. Det var trevligt iaf, tack för det samtalet! :D
Väl himma så informerade jag mina kära föräldrar om provet som vi fick veta idag, ihh, MVG! :D
Väldigt stolt över mig själv måste jag faktiskt säga at jag blev när jag fick se resultatet. hehe!
När jag kom in och satta mig häär, och läste Olas blogg så fick jag se denna bilden :Inte visste jag då att Ola kunde lira gitarr inte, och erkänn att bilden ser väldigt mysig ut?
Jag saknar Ola, och allt vad det innebär. Väldigt sådär jättemycket, måste jag då bara påpeka!
Nej men nuuuu så ska jag plugga lite Näthandel, så IKEAs hemsida, here I come!

Love.
S.

Konsumenttjänstelagen

Publicerad 2009-03-23 15:11:32 i Skolan,

TJA! :D
Eftersom jag skrev på bilddagboken att jag tycker att folk borde gå in på min blogg så liksom borde jag ju blogga, eller hur? Ja, så då gör jag vell det. Just nu sitter jag i A124 och går igenom våra uppgifter. Jerica är så söt! :D
Om ni vill veta så har man 10 års garanti på arbeten som görs på hus eller i trädgårdar!
Jag tänkte....det kanske ni ville anteckna, för det är sånt jag lär mig i skolan. HAHA xD
Nu börjar jag känna panik, jag vill hinna med halv fyra tåget, men ja, jag får se! :D
Det lär ni ju få veta när jag bloggar när jag kommer hem isf...så smart lilla Jönsson är! :G HAHAHHA xD
Nej men okej, nu så ska jag lyssna på vad Jerica har att säga. HAHA xD
Jag bloggar mer sen.

Love.
S.

Godnatt

Publicerad 2009-03-22 22:47:01 i Allmänt,

För fyrtiofem minuter sedan så tänkte jag att jag skulle gå och lägga mig. Se hur det gick med det liksom?
Jag måste verkligen bli bättre på det här med att gå och lägga mig tidigare. Jag måste måste måste!
Jag säger godnatt nu iaf, så ja: GODNATT!

Back to school

Publicerad 2009-03-22 20:55:34 i Allmänt,

Igår var det tjejkväll hemma hos Sandra, vilket var mycket trevligt.
God mat, underbara vänner, och SingStar = KANONBRA! :D
Visserligen kanske vi inte ska satsa på sångkarriär, men ack vad fint det var. NOT!
HAHAHAH, ni som vet hur jag låter efter en konsert? Ungefär sååå, fast kanske inte lika illa, lät jag igår efter några låtar tillsammans med Sara. HAHAHA, men ja, roligt hade vi! (Y)
Tack för en trevlig kväll/morgon/förmiddag tjejer, I love you!

Idag har jag inte gjort så mycket, vaknade upp hos Sandra vid nio imorse (tidigt för att vara jag, jaa!) och var där tills tre då jag kilade hem. När jag kommer innanför dörren visade det sig att min kusin Angelica var här, och så pratade vi lite och så. Det är helt mysigt att se att kulan på magen har växt. Ihh, jag tycker det är så roligt, för jag ska som sagt få ett kusinbarn. Det är planerat att bli ett augustibarn, och ack vad jag längtar. Och till hösten ska jag faktikst på mitt första bröllop också. IHH, min andra kusin, Mikael, ska gifta sig. Vad jag tycker sånt är roligt! :D
Och eftersom jag aldrig har varit på bröllop, så ska det ju bli en upplevelse. En tår lär jag vell fälla, känslomänniska som jag är. HAHAHAHAHAHAHHAHAHA xD
Ja, efter att ha pratat lite med Angelica så blev det att sitta här vid datorn. Flummat med Martina har jag gjort, pratat med Emma om hur råååååmobbad jag antagligen kommer att bli den 29:e av Danny för min skånska. HAHA xD
Jénny och jag har pratat lööööve, och att det är något som är väldigt svårt. Fint, men svårt!
Imorgon är det skola, vilket kanske inte är så kul. Men veckans planer är :

Måndag : TA DET LUNGT!
Tisdag : Börja plugga till NK-provet
Onsdag: Tandläkaren i Lund ca 14:00, Plugga till NK-provet
Torsdag: Tjejgrupp, plugga till NK-prov
Fredag: NK-prov, Väla med Turkland efter skolan och fixa present till Matte
Lördag: Ta det lungt, SOVA UT!!
Söndag: Trelleborg EMD, 13:00, Malmö EMD, 15:00, MATTIAS FÖDELSEDAG!!!


Ni kan ju nog gissa vad jag längtar till mest? PRECIS, NK-provet!!!!
Eller inte...usch, jag fasar verkligen för det provet. Provet är på fredag, och tror ni vi har haft någon genomgång på det?
Nej, precis. HAHA, nej men ja, det jag längtar till är som sagt EMD. Det ska bli så gaaaaaaalet roligt. Att få höra Baby Goodbye live och träffa Mattias på hans födelsedag. Det är inte alla som har den turen inte!

Nu tänkte jag faktikst kila ner och ta lite chips som jag vet ligger i skåpet där nere. Här är vi inte nyttiga inte!
Ha det fint, tills jag bloggar nästa gång!

Love.
S.

Här är dom två nya låtarna från EMDs album föresten :  
EMD- I´m No RomeoEMD- Yongblood


Vad tycks? :)

EeeEekKkkkooOOooo

Publicerad 2009-03-19 22:30:52 i Allmänt,

Godkväller!
Japp, jag kan vell börja med att säga förlåt, för att jag inte har bloggat på sisdåär, hundra år?
Men nu ikväll tänkte jag ta mig i kragen och ta igen allt ni missat. Och när jag tittar i bloggen så ser jag att det är exakt en vecka sedan, jag bloggade ordentligt....om man då bortser från "jagförsökerfiskarösteråtEMDikväll"-inlägget i Lördags. Men ja, vad har ni missat? Hmm....slutet av förra veckan hände inget speciellt, jag slutade tio över tolv i fredags, vilket innebar att jag var hemma vid ett snåret. Mycket skönt kan jag ju säga. Emma kom i Fredagskväll, och vi åt mat, jag träffade BengtEric (som förövrigt ska döpas om) och så tittade vi på högskola musikal 3! :D
Somnade gjorde vi vid två tiden, och vaknade på Lördagen vid elva snåret då vi åt frukost och mättade våra magar.
I LÖÖÖÖÖVE FOOOOOD!!! HAHAHAHAHAHAHAHAHA xD
Japp, medans Emma skrev projektrapport duschade jag, och ja, fixade mig så jag såg liiite vettig ut tills kvällen då resten av folket skulle komma. Vår dator här hemma blev som ny (återställning till fabriksinställningar!) och jag och Emma nördade vid vars en dator, haha. Vid fyra tiden blev det en promenad i lilla Billeberga (eller Bulleberga som Emma säger) och då blev det lite flum vid lekplatsen. HAHAH, ja....jag har aldrig påstått att vi är normala inte! HAHA

Bilder från promenaden:
   


Efter en kort promenix så blev det hem för att fixa käk, ohh, TACOS! :D
Emma var superduktig på att skära grönsaker och fixa vitlöksås, höhö. Medans jag var väldigt duktig på att steka kött!
HAHA, teamwok kallar jag det. Vid kvart i sex snåret knackade fröken Lundberg á la Turkland på dörren och fick lov att stigaa in. Fröken var impad av Billebergas kyrka, och tydligen av vår TV också. HAHAHAHAHAHAHA xD
Baloo och Jénny kom kvar över sex, då det blev käk. MUMS PÅ MAT ALLTSÅ! :D

Efter maten blev det att checka in husvagnen som skulle vara sovplatsen, och ja, jag älskar vår husvagn. Vilket jag hoppas att ni tjejer också gjorde. Eller i alla fall att ni gillade den! :D hoho :D

Vid åtta snåret så blev det att bänka sig framför TVn med glass tillsammans med världens godaste chockladsås, närmare bestämt min kära faders hemmagjorda chockladsås, MUUUUUUMMMS PÅ HÖG NIVÅ! :D
Mello var trevligt, och vi hade vår egna lilla show när det var EMDs tur. Dock är det lite illa att jag inte kommer ihåg EMDs framträdande, utan bara att vi (jag,Emma & Turkland, the real EMD fans!) satt och sjöng i soffan för kung och fosterland. Det enda jag kommer ihåg är att vi konstaterade deras lilla fint, och att jag såg Matte, sedan kommer jag inte ihåg mer!
Melodifestivalen vann Malena Ernman med låten La Voix. EMD kom på en förtjänt tredje plats med 145 poäng.
Grattis till dom säger jag, massor av grattis!
Efter Mello så blev det att kila ut i husvagnen där det blev att titta lite på OTH på BengtEric. Baloo var med och såg ett avsnitt, sedan gick hon och la sig hon också, som Jénny redan hade gjort. Jag och Anna bestämmdes oss för att dejta kudden på riktigt vid tre snåret, då jag först fick höra om hennes dröm om att rida på glasstrutar för att rädda oss själva med EMD. HAHAHAHAHAHAHAHAHAH, en rolig dröm vill jag lova! :D
Emma gick tydligen och la sig vid halv fem tiden (då hon den senaste en och halva timmen hade tittar på Grey´s) och vi vaknade vid tjugo över nio av att Baloo och Jénny skulle hem. Tack för en megatrevlig kväll tjejer. I LOVE YOU!

Bilder från kvällen/natten:
   
  

Jag, Anna och Emma kilade upp vid tio tiden och åt frukost, vilket smakade smaskens. HAHA, ni har inte missat att jag gillar mat va? HAHA, efter det så slöade vi lite i husvagnen och vid halv ett, kvart i ett så åkte Anna hem.
TACK FÖR TVÅ FINFINA DAGAR TURKLAND!
Jag och Emma nördare intervjuer med EMD och lite så, och sedan vid halv två så kilade vi ner till stationen, för Emma skulle hem. Tåget kom, och vi sa hejdå.  TACK FÖR EN MEGABRA HELG EMMA!

Bilder från söndagen:
 

Jag kilade hem, städade lite i husvagnen och blev på senimentalhumör. Söndagen gick fort, och det blev snabbt måndagen. och ja, jag ska inte påstå att den dagen blev särskillt bra. Skolan blev helt fel, jag gick hem, och jag kände mig allmänt värdelös. Jag hatar sånna dagar! Annars har veckan varit finemang, det går fint i skolan med ämnena och så, och idag var en väldigt bra dag. Vi lyssnade t.om på Ola på idrotten, och det fick mig på ännu bättre humör!

Nu måste jag lämna här, men jag ska bättra mig att blogga. Men ha det finast, tills jag bloggar nästa gång.

Love.
S.

Biblioteket

Publicerad 2009-03-11 14:52:43 i Allmänt,

Nu sitter jag i bibblan och väntar på  bättre tider. Man måste ju göra något för att fördriva tiden liksom.
Vår svenska slutade halv tre, vilket innebar att jag inte han med tåget, tråkigt nog. MEN, allt har ju två sidor. Det dåliga med att jag inte han med det tidiga tåget, var att jag kommer hem senare. Men det bra var att jag hinner träffa Sara. Det är sjukt, vi går i skolan i samma stad, men vi har inte träffats på arton hundra år! It´s baaaaaaaad!
Men ja, nu träffar jag henne iaf, vilket hon visserligen inte vet, haha xD
Okej, just nu kommer jag verkligen inte på något vettigt att blogga om, förutom att öhm....glöm inte att rösta på EMD på Rix topp 6. Viktigt viktigt!
Tjingeling!

R.I.P

Publicerad 2009-03-10 23:10:01 i Allmänt,


Idag lämnade älskade Elof världen!

Christina med familj - jag tänker på er! <3

Min drömlägenhet

Publicerad 2009-03-10 13:30:34 i Skolan,

...är precis vad jag sitter och pysslar med just nu. Vi har fått det i uppgift på Näthandeln, att vi ska handla varor på internet för att skapa vår drömlägenhet. Sjukt roligt, men sjukt mycket svårare än vad jag trodde. Men men, nu så ska jag plugga vidare. IKEA.se here I coooooome! :D

Godnight my lover

Publicerad 2009-03-09 23:01:15 i Allmänt,

Godkväller!
Här sitter jag kvart i elva en måndagskväll och tänkte blogga, trevligt vaa?
Bättre sent än aldrig liksom. Men ja, som sagt så var det skola som vanligt idag, vilket var helt okej. Hade genomgång med Anders om nya funktioner och sånt, och ja, det var svårt. En okonsentrerad Sofie med enorm huvudvärk och enorm hunger är inget bra att börja jobba med kan jag ju säga. MEN lite lärde jag mig iaf. Slutade tio över två vilket innebar att jag han med halv tre tåget, där jag mötte Fille. Han är en schysst snubbe han. Vi snackade lite, flummade och ja, disskuterade Caroline af Ugglas. Ja, hur kunde hon gå vidare i Lördags? Man kan ju lungt säga att jag var i chocktillstånd. Ja, när jag kom hem så checkade jag lite TV och tog det lungt. Vad roligt detta inlägget blir...
Ja, kvällen spenderades till viss del vid datorn där jag och Emma konstaterade att vi skulle bli 50" homiesar, eftersom båda våra familjer har just precis, 50" TV. Jag förhörde Emma på spanska glosor och si si, i´m verry god at it now. NOT!
En annan sak jag och Emma gjorde var att vi bestämmde att hon kommer hit på fredag, eftersom hon åker gratis hit då, för på Lördag kommer det some people och ska checka Mello och bara ha det allmänt mys.
EMD TILL MMOOOOOOSKVAAA! :D
HAHA, ja det ska bli trevlans bananer iaf. Tillslut så loggade Martina in på Face Book och jag blev överglad. Vi pratade, flummade och konstaterade vem som raggar på vem igentligen. HAHAHAHAHAH, stackars lilla tösabit!!
Klockan nio var det cityakuten iaf, vilket var ett känsloladdat avsnitt. Alex och Sarah var med i bilolycka och sådära.
Juste juste juste, man ska inte glömma att öhm, jag är med på bild på Olas blogg. HAHA, stackarn hade lyckats få bort alla sina bilder, men som tur är känner han datorsnillen som hjälpte honom, vilket ledde till att Ola fick rätta till alla bilder igen, i rätt mappar och såntdära. Vill när läsa mer, så gå in på han blogg. Nu så ska jag kila bak såhär en och en halv meter och slänga mig i sängen. Har sovmorgon tills klockan åtta imorgon, JIPPIE! :D
Börjar gör jag inte föräns klockan tio, men ähh, sovmorgon tills klockan åtta är ju för fasiken värsta himmelriket för lilla mig. Men ja, avrunda här kanske?! Detta inlägget kanske inte blev det roligaste jag har skrivit, men ähh, bättre än inget alls. Godnatt!
Love.
S.

Bransch och Produktkunskap

Publicerad 2009-03-09 08:58:56 i Skolan,

Gooodmorgon!
Nu sitter jag i skolan och har Bransch och Produkt. Vi skulle haft Info. & Layout, men vår lärare var sjuk, så vi flyttade upp denna lektionen som vi igentligen skulle haft i eftermiddag. Bra va?!
För mig gör det inte så stor skillnad, för jag ska stanna kvar och ha Matte med Anders i vilket fall som helst...kul, men endån inte. Jag lär inte vara hemma föräns 10 i 5 och jag måste vänta i Helsingborg helt länge. Och folk som känner mig vet att jag hatar att vänta. Men ja, detta inlägget känndes ju...givande? Nej, men jag publicerar nu, för jag kommer inte på något vettigt att skriva. Ha en fin fin dag!
Love.
S.

A Cinderella Story

Publicerad 2009-03-07 23:15:51 i Allmänt,

Nu ska jag bege mig mot TVn och titta på film, A Cinderella Story.
Jag har visserligen sett den typ, tio tusen gånger, men den är verkligen såå bra så att man kan göra det!
Antagligen kommer jag att SMSa lite med mina vuxna vänner, Jens & Emil som är ute ikväll. HEHE, the birthday kid goes vuxen liksom. Ha det bäst!
Love.
S.

Trailern till A Cinderella Story:

GRATTIS

Publicerad 2009-03-07 18:04:19 i Allmänt,

VI GRATTULERAR VI GRATTULERAR VI GRATTULERAR VÅRAN JÉNNY IDAAG.
MED BLOMMOR OCH BLADER VI FIRA HENNES DAGER JA VI GRATTULERAR VÅRAN JÉNNY IDAAAAAAAAG
!

Grattis på 18-års dagen Jensan! :D
I love you!

<3<3<3<3

TOMAS LEDIIIIIIIIIIIN

Publicerad 2009-03-05 22:59:26 i Allmänt,

Jag känner mig helt sprallig och glad och liksom, ja allt vad det nu är. Ni vet att jag är fan till Ola & Mattias, det är nog inget ni direkt har missat skulle jag kunna tro. MEN, jag är fan till en person till. Dock skulle man nog inte kunna säga att denna man har hållt på i några år, nej han har hållt på i massor av år. Ohja, som rubriken lyder: DET ÄR TOMAS LEDIN JAG PRATAR OM!!
Jag har nästan alltid levt med hans musik. Skivorna har alltid spelats i bilen på semestern, och alltid på sommrarna, och det som ger mig mest sommarfeeling (sorry Ola!) är faktikst Tomas Ledin. Säg någon som inte kan iaf en rad på "Sommaren är kort?" Jag kan hela texten, i promise. Så många gånger jag hört den låten, och så mycket jag älskar den!
Så...sommrig!
Såhär ser iaf hans turnéschema ut :
Som ni ser, så ska han ju spela i både Helsingborg, Kristiandstad och Svedala, och det vore fett att kunna gå på alla. Men as you know, så är varken jag eller mina föräldra gjorde av pengar. Och även om vi hade varit det, så hade vi inte kunnat gå alla tre, för mammi och pappi är i Turkiet då. SUCK!
MEN då så ser ni att han faktikst den 22 Juli ska spela i Tylösand och ja, det är ju inte så farligt långt, eller hur?!
Biljetten är ju faktiskt så dyr, inte för att vara Ledin. Så ja, visst låter det fint? En sommarkväll i Juli och konsert med Mamma och Pappa. JAG VILL!!

HAHA, nej men okej, nu så måste jag faktikst lämna datorn här, men jag tänkte slänga in litar låtar med Ledin, så ni garanterat inte missat vilken snubbe det är jag pratar om. höhö! :D
Godnatt people!

Love.
S.


Tomas Ledin - Sommaren är kort

 
Tomas Ledin - En del av mitt hjärta
 
Sedan kan jag inte bädda in denna låten, men den är så bra!

Tomas Ledin - Släpp hästarna fria
http://www.youtube.com/watch?v=FoN0Wee1yTQ

jagärhungrig (!!)

Publicerad 2009-03-04 22:29:24 i Allmänt,

Godkväller!
Nu så är klockan lite över tio, och ja, som det står i rubriken så är jag hungrig. Vad fan är det med mig igentligen?!
Jag åt ju för tre timmar sedan, och efter det har jag hunnit få i mig lite popcorn också. What´s the problem?
Det får ja la fundera på....
Jag ska snart kila och sova är det tänkt, eller ja jag ska läsa en stund innan dess också. Det är ganska så mysigt, att läsa en bok och leva sig in i den. Få sina egna bilder hur det ser ut hos människorna i boken, hur människorna i boken ser ut, och hur snygga dom snygga killarna i boken verkligen är. Det är faktikst ganska så mysigt!
Dock är det en nackdel, för görs böckerna sedan till film (t.ex I taket lyser stjärnorna) så kan man bli helt förkrossad sen när man ser filmen, för den inte alls var så som man hade upplevt den själv. Så därför vet jag inte riktigt om jag vågar gå och se I taket lyser stjärnorna för liksom, själva boken är så fruktansvärt bra på alla sätt och vis. Nej, ja vi får se hur det blir med den saken helt enkelt.
 
I skolan imorgon ska vi ha debatt, som faktikst ska bli ganska så trevligt. Jag är i den gruppen som ska stå för att vi ska behålla lagen om fri abort i Sverige. Det var den enda jag kunde stå för (man behövde inte stå för det, men jag tycker det är enklare att debattera om saken då), för jag tycker att man ska ha fri abort, men att det inte ska användas som preventivmedel. Man ska inte ha sex, och skita i att skydda sig, för man kan endån göra abort. I det fallet tycker jag att det är fel. Men tänk så har man sex och man har skyddat sig, och sen går kondomen sönder? Ska man behöva bli förälder då, om man endån har gjort sin "plikt" och skyddat sig? I det fallet tycker jag att abort är bra. Vissa kan se det som mord (vilket jag tycker om man inte gör abort förräns långt in i graviditeten), medans vissa inte tycker att det kan vara så farligt, för det är ju inget liv, dom första veckorna. Men hur vet man det?! När bli det befruktade ägget verkligen ett liv? Alla anser vi olika, och jag vet inte riktigt själv vad jag anser. När blir det ett liv? Svår fråga, och just nu (och antagligen inte tills debatten imorgon heller) så har jag inget svar på det...Vad tycker ni?! 

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH, ni vet, nästa gång jag träffar Nils-Åke, dåååå har jag allt mycket att ta upp med honom ska ni veta! HAHAH, och mina teorier om hur kidnapnningar går till stämmer absoluuuuuut. NOT!
haha, men ja, ni får ha det finemang tills jag skriver nästa gång, och liksom, glöm inte att ta hand om de ni håller kära!

Love.
S.

Här är lite snygga bilder på systeryster och ja, i väntan på bussen ner till stan igår. Erkänn att vi är snyggare än snyggast med våra poser? Vi lär varandra vettni! HAHAHA xD

 
Syskonen Jönsson, da posers! ;)

Landskrona

Publicerad 2009-03-03 11:57:00 i Allmänt,

Nu sitter jag med Sandras dator i knäet och skriver. Det låter trevligt va?! :D
HÖHÖ, jag kan berätta att det är det. Vi checkar Rachel Ray och har ätit lite. Gott kan jag säg att det var.
Well, skolan idag (som endast var typ, 50 minuter?!) var ganska så trevlig, även om vi bara blev fyra personer.
Drama är faktikst ganska så roligt, om man väll kan göra någonting. Nej nu så ska jag och Sandra slå våra kloka huvuden ihopa, och komma på något att göra. Jepp, systrarna Jönsson är faktikst så smarta som vi ser ut! HAHA

Love
S.

Systeryster, mejl och rix topp sex

Publicerad 2009-03-02 20:55:41 i Allmänt,

Godkväller! :D
Nu sitter jag här, och ska blogga i min egen blogg. Har gästbloggar hos en annan idag, vilket var väldans trevligt.
Dock förstår jag inte riktigt fokl som klagar på den bloggen, för öhm, om dom inte gillar den, varför läser dom den då?!
Det är inget jag riktigt förstår mig på. Men jag tycker den är rolig iaf, haha
Just nu så nördar jag RixFM för fulla muggar, och ja, jag gillar den radiokanalen. Jag röstade lite på rix topp sex innan. EMD var utmanare med Baby Goodbye, och för att vara utmanare är det inte illa pinkat att traska rätt in på 3:e platsen inte. Det betyder ju att låten är bra, eller?! Jag tycker det iaf! :D
Efter det, så mejlade jag lite om olika saker, för ja, jag har börjat mejla helt mycket. Jag mejlade aldrig innnan, men nuuu så. HAHA, det är ganska så roligt. Varför gör jag inte det oftare? Ja, jag konstaterade att kidnappningar kan vara roliga, även om mina teorier om hur det verkligen gick till var lite....osannolika. HAHAHAHAHAHA xD
Inga kidnappningar, alltså...allvarliga kidnappningar, men fina kidnappningar. HAHA, nu fattar säkert inte en kotte vad jag babblar om, mer än typ...två personer?! Varav den ena bara läser min blogg...tror jag! HAHA
Efter att jag skickat iväg lite trevliga mejl, så ringde jag systeryster men hon ville då inte svara. Dock ringde hon tillbaka en halvtimme senare, då vi bestämmde att jag ska hem till henne imorgon efter skolan. För jag slutar tidigt imorgon. Sådär halv tio. Jag har en lektion, vilket är drama, sedan slutar jag. MM, jag gillar det! :D
Nu så ska jag flumma vidare med Turkland på facebook (det enda stället där jag kan chatta!) och sedan så blir det snart TV och sådära. Men ni får ha det bäst, tills jag bloggar nästa gång!
Love Love // Sofie


"The most beautiful cheeks, with the colour of rose"

Näthandel

Publicerad 2009-03-02 12:18:08 i ,

Nuuuu börjar vår lektion. Dock har vi suttit här i typ, 45 minuter innan dess. HAHA xD
Greta har spelat spel, medans jag och mikaela nördar bilddagboken och sånt roligt. Sedan sak vi inte glömma att jag har drogat musik också, mattes musik på hans MySpace är mysig och bra. Klicka på bilden, och lyssna på honom vetja!
Nu så ska jag börja med uppgiften, så JK blir nöjd! :)
Love Love // Sofie

En fin människa

Publicerad 2009-03-01 23:16:04 i Musik,Jag vet en väldigt fin människa, som jag är evigt tacksam för allt han gjort som faktikst förändrat mitt liv. Och den fina människan är du. Tack för allt Ola, tack tack tack
Du är bäst, så är det bara!
Love // Sofie

Svar:
tack så mkt! Och ni alla har förändrat mitt!


Kram Ola


Ni har inte missat att Ola är en av världens finaste människor va?!
Han är fin fin fin, på alla sätt och vis!
<3

Storebror

Publicerad 2009-03-01 23:08:14 i Allmänt,

Jag har världens bästa storebror som vill ägna tid att formatera min MP3 såhär klockan elva en söndagskväll.
Även om han är väldigt knäpp, så är han endån världens bästa storebror. I love him! <3

Tim

Publicerad 2009-03-01 20:28:01 i Musik,
Alltså, HAHAHAHAHAHAH, nej men okej, jag ska sansa mig här....HAHAHAHAHAHAHAHA xD
När Ola börjar babbla om Tim (vilket verkar vara en schysst kille, annars hade ju inte Ola varit polare med honom?) så tänker jag bara på Anna och Martina. HAHA, och då undrar ni, varför tänker du på Anna och Martina för?!
Jo, för att när Martina var här i julas, så blev vi lite flummiga på msn med Anna och då så på något sätt, så kom vi in på Ola och hans kompisar. HAHAHA, men så kom vi in på Tim, och våra åsikter om honom! HEHEHOHOHOIHIHIH :D
Men ja, hoppas att favorit Ola har det bäst med sina polare ikväll! ;)

Baby godbye baby farwell (8)

Publicerad 2009-03-01 16:26:16 i Allmänt,

Idag är det söndag, vilket innebär sista dagen på helgen. Jag vaknade vid 11 imorse, och låg kvar i sängen och läst till halv tolv. Så nu har jag läst ut "Expret på att rodna". Sjukligt bra bok, verkligen!
Annars idag så har jag inte hittat på så mycket vettigt, checkat in lite klipp från Mello med EMD som jag hade missat, och har lite planer inför den 14:e då det är final av Melodifestivalen 2009. Ni får själv gissa vem jag vill ska vinna alltihopa! (a)
Ja, annars har jag mejlat till lite olika ställen idag, och önskat massor av saker. Jag har bla. önsakat EMD till Landskronakarnevalen. De har satsat väldigt hårt de senaste åren på artisterna till karnevalen. 2007 var det artister som bla. Måns Zelemerlöw, Danny (som förvisso hoppade in för Darin), Martin Stenmarck mfl.
2008 var det Ola, Sanna Nielsen och Jill Johnsson. Så varför skulle dom inte satsa på bra arister iår? Ja, jag mejlade Olle Larsson (som har hand om det) och önskade Mattias och grabbarna. Det vore sjukligt roligt om EMD kom och röjde Landskrona till sommaren skulle jag tycka. Dock kan ju inget knäcka Olas gig i sommras. IHH, ta mig tillbaka!
Allsången på Natalie är verkligen oförklarlig. Att själv stå och sjunga med med 5 000 pers till Natalie tillsammans med min bästa vän coh en massa underbart Ola-folk, ja oförkligt säger jag bara. IHH! :D
Nej men okej, vad har jag mer gjort idag då?! Jag har lyssnat sönder Molly & EMDs låt, varav rubriken. Baby Goodbye är så fruktansvärt bra, och jag hoppas för allt i världen att det kommer att gå bra för dom den 14:e. HAHA xD
Sedan har jag pratat lite med Emma på facebook och ja, den lyxliraren ska på bingolotto ikväll för att checka EMD! ;)
Men ja, sedan har jag inte gjort så mycket vettigare saker. Ska titta in EMD på bingo ikväll givetvis, för dom ska göra Baby Goodbye, coh vem vet, Emma kanske syns i rutan. HAHAHA
nej nu så ska jag avrunda här, men ni får ha det så bra.
Love Love // Sofie

Godnatt

Publicerad 2009-03-01 00:41:01 i ,

Nu så tänkte jag lämna datorn för att läsa en stund. Jag läser som sagt "Expert på att rodna" och ja, den är såå bra.
Katarina von Bredow är så duktig författare, eller författarinna man kanske säger, men ja, hon är så bra!
Om ni vill läsa en bra bok någon gång, så tipsar jag om hennes.
5 av 5 toasters, kanonbra, BEEEEENJAMIN!
(Min & Martinas replik!!!)
HEHE, dock är helt på väääldans Mattias humör nu när jag ska stänga av. Hittade massor av fina bilder på honom på finest.se, så jag tänkte bjuda på en fining-bild här i bloggen. Snällt va?!
GODNATT!hehe, jag kunde inte hålla mig till en, så ni får två till....

Jag tycker om honom också, okej?!

Om

Min profilbild

Sofie Jönsson

20 åring, som älskar livets glada stunder, även om hon vet att hon ibland måste gå igenom svåra för att komma dit. Familj, vänner och musik ligger mig varmt om hjärtat. Och hon lovar, att hålla sina drömmar vid liv.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela