Keep your dream alive

Livet från den ljusa sidan, så att säga.

Det finns olika saker man fastnar för

Publicerad 2009-11-30 18:44:15 i Allmänt,

Måndag kväll.
Och jag kom hem för ca en timme sedan. Sjukt va?
Ja, skolan idag var ganska så chill. Gjorde inte så mycket, och var ensam på eftermiddagen.
Då jag också fick veta att Ola ska vara med i Melodifestivalen 2010 :) SMS-bombad men ja, sedär så kan det gå!
Hade företagsekonomi i alla fall och ja det var ju en lite speciell lektion. Vi lär ju oss verkligen saker 8)

Nej men okej, det blev disskution om hur lätt det är att få betyg och alla klagar på ProCivitas. Okej, jag erkänner att jag kanske tycker att det är en snobbskola. Inte alla som går där, men ja jag tycker i vilket fall som helst att det är en snobbskola. Men när folk börjar säga att ALLA får sina betyg hur lätt som helst, då ger jag mig in i leken. Jag har en väldigt nära vän, fina Sara, som pluggar järnet av sig för att få dom fina betygen som hon har. Och det tycker jag att allmänheten ska få veta, att ProCivitas elever också pluggar. Att de inte bara ska se det som står i tidningarna. Men ja, folk lyssnar tydligen inte på HP-elever 8) Okej, vi slutade sisådär en halvtimme tidigare vilket innebar att jag hade 1,5 timme att ta död på. Satt i bibblan ett tag och kollade lite mejl och fick tips om en himmlans mysig blogg att läsa. Dagens favorit, om man säger så. Well, vid tre blev det insläpp till aulan där jag skrev nyprov i företagekonomi, om nollpunkt och ekonomiska termer. Det gick...som det gick, men ja, helt okej i alla fall. Kilade ner till knutan och hade trevligt sällskap på tåget. Emma, Filip, Morgan och Frida. HAHAH, okej det var en väldigt flummig tågresa faktiskt Morgan hade införskaffat sig ett par ASCOOLA skor, och Filip hade glömt göra sin labbrapport som skulle varit inne för två veckor sedan 8) Jag lärde Morgan att man ska välja sina tillfällen och ja, alltså allt blev bara så flummigt. M: Sofie, Du är alltid så elak! S: Duvet att du får vad du förtjänar? M; Okejdå....det är sant! HAHAHA!"

Hemma var jag i alla fall lite efter fem, då det blev käk. Nu pratar jag med bästa vän på msn, som åker utomlands imorgon :( I will miss you!!

Vi hörs kanske senare.

Love.
S.

En helg som gått alldeles för fort

Publicerad 2009-11-29 23:17:10 i Vardagar,

Nu är klockan fem i elva och jag ska snart sova. Imorgon är det skola igen men då påbörjas det också att det faktikst bara är tre skolveckor kvar av denna terminen. 15 dagar? Vart har denna terminen tagit vägen?
Imorgon har jag i alla fall nyprov i företagsekonomi A, om ekonomiska termer och nollpunktsanalyser. Termerna är inte så svåra men det är lite andra bullar med nollpunktsanalysen. Ja, jag får plugga i skolan imorgon. Har 1,5 timmes håla helt själv imorgon så, då blir det att fördriva tiden med plugg. Vad ska jag annars göra liksom?

Well, helgen har varit bra. Igår var det somsagt Lund, vilket var mycket mysigt. Träffade Andy från min gamla klass på stationen här så det blev sällskap med honom och Jénnsan på tåget. Trevligt värre! Vi hoppade av i Lund och mötte Emma, då vi sen kilade bort till mormors bageri för att vänta in Christina och Sara. Efter ett litet samtal om lite missförstånd, så tilslut så kom även halländarna. Det blev mysig fika, innan Emma kilade bort till universitetet och skrev sin andra del på tentan och då tog vi en mysig promenad i stan. Såg ett och annat bekant ansikte (och en übersöt kusinsbästakompisbarn!) och sen så tillslut kom Emma och Christina och Sara åkte hem. Jénny, Emma och jag chillade runder i stan, och sen så blev det pizzakäk och konstaterande att det är illa att ta 20 spänn mer betalt för att få en glutenfri pizza, och så är den mindre än en vanlig? inteokej! Vid 5 kilade vi in på Filmstaden (lovelovelove) och halv sex satt vi i salong 1, för att checka in New Moon. 8 kom vi ut därifrån och så jävla bra film hade vi sett. Så fin och liksom, åhh! :') Jag gillar handligen väldigt mycket, och liksom skulle man över all förmodan INTE gilla handligen så har man alltid något fint att titta på. Antingen Edward eller Jacob liksom. Även om jag känner mig lite Jacob-ig. HAHA! Kilade ner till centralen där Emma åkte mot sitt håll, och jag och Jénny åkte mot Kävlinge där vi blev hämtade av Ann-Louise och jag fick skjuts hem! TACK SÅ MYCKET FÖR DAGEN TJEJER!

Väl hemma blev det att fixa adventsljustaken, och sen så blev det ett emotionaltalk med Pernilla. ..ibland ska man nog inte förståsig på allting va? Vid tolv snåret kilade jag ner och såg The proposal (halva i alla fall) och sen vare bedtime vid halv två snåret.

Vaknade vid elva snåret idag, av ett samtal från Sandra. Det var ju Helsingborg som stod på schemat idag. Fick skjuts av Pappa och Sandra (en annan sandra, min storasyter dådå!) upp och vi gick på Saras UF-mässa. Trevligt värre, och jag måste säga att ProCivitas har lyckats bättre med att få till den rätta mysstämningen iår än förra året. Sen så var där väldigt intressanta företag faktikst, med roliga saker. Vissa hade snygga montrar (Sara, Er var finast!) och sådär. Kilade därifrån vid 2 för att sedan ta död på 1,5 timme i stan. Lätt med Sandra. Det blev lite olika besök härochvar och jag fick med mig ett par hela leggins hem också. Var hemma vid 4 snåret då det käk, och mys med familjen. Gilla gilla gilla!

NU ska jag i alla fall kila och sova. Som sagt skolan imorgon.
Hoppas att min halsont går över snart också.
Men ja; godnight my readers!

Love.
S.

När Jönsson är i farten så

Publicerad 2009-11-27 23:15:59 i Allmänt,


Okej, nu har jag bloggat om det senaste.
Tänkte berätta lite snabbt om när det team ola blev firade i Lund också.
Efter en galen dag i skolan, och jag var i Lund vid 20 i 3. Kilade ner till Korthuset för att inse att min handledare inte var där så jag kilade tillbaka till centralen igen, såg en viss fyhr som bankade på fönstret vid BK så det blev sällskap där inne. Mötte upp Yoyyo på centralen, kila ner till stan, besöka donken, träffa Baloo (SOM BRÖT PÅ STOCKHOLMSKA!!!!!), fixa lite, gå tillbaka till stortorget, "Vi får ha öråd om saken", flumma, skratta! Möta Perniiiiiiii, och sen SEEEEEEEEEEEEEEEEEEEN så började det roliga.
HAHA, klockan var 5 och team Ola skulle upp på scen. Ett gäng lila pågar, blev tackade av kommunen med inbjudan till nästa års körfestival och rosor. Sen så blev det sång, skratt och och ett och annat leende. Men ja, jag gillar att le, så är det ju bara :D Om någon nu har missat det....
Det blev lite prat med kören efteråt och sen lite mys på donken och sen hem. SÅ!
Några frågor på det? HAHA!

Nej men ja, NU är det fredagkväll. Jag kan bocka av att ha skrivit klart mitt religionsarbete (FYRA dagar innan deadline, jag är fan stolt över mig själv!!), att ha bloggat om viktiga saker. Jag har en sak att göra, och det är att få tag i Emma. Imorgon är det först fika med Christina och Sara (Getineborna!) vid universitetet i Lund (på Emmas rast, hon skrivet tenta! ÖNSKA HENNE LYCKA TILL!!) och på kvällen ska jag, Jénny & Emma gå och se New Moon. Vilket faktikst innebär en heldag i Lund imorgon, med fina vänner (även om bästis saknas!) och sådär. På Söndag är det Saras UF-mässa i Helsingborg som gäller. Jag fick en sån fin inbjudan och givetvis kommer jag - det är ju Sara det handlar om. Min äldsta barndomsvän!! Så ja, jag har fullt upp i helgen. Undra när jag ska få vila? HEHE, det är ju visserligen bara tre veckor kvar till julavslutningen. Skönt! För vetnivetnivetni?!

JAG SKA TILL LINKÖPING ÖVER NYÅÅÅÅÅR!!

Bara så att Ni vet liksom. HEHE! :D

Nej men okej, nu ska jag publicera detta och nörda vidare lite här.
Hoppas att Ni kommer att få en kanonbra helg!

Love.
S."Nehe, men det var ingen som ville prata med mig där inte..! HAHA"

Publicerad 2009-11-27 22:53:05 i Special moments,

Okeeeeeeej, läser ni detta nu så tycker jag att ni ska scrolla ner till de två understa blogginläggen. Läst det understa först av dessa tre, sedan läs uppåt. Just do it liksom! :)


, nu hoppas jag att Ni gjort som jag uppmanat Er. Annars får ni skylla er själva, för Ni missar jävligt mycket roligheter. Okej, nu ska jag berätta om lite Team Ola på Nova Lund. Det blev avslöjjat på Lördagen av kören att Team Ola skulle ha spelning på Nova Lund på tisdagen (fattar Ni nu vad jag & Martina tittade sistaminutenbiljetter till?) och ja, i was there. Snackade ihop mig med Jénny, Emma, Perniii och Baloo, och så blev det bestämmt tider och sådär. Ett fjäskande för Pernilla om att få sluta tidigare i skolan och ett försenat tåg, så mötte jag Emma och Ellen på centralen. Söta Ellen som jag inte hade träffat på ja, jagvetintenär. Kärt återseende i alla fall. På centralen kom Adinisfinis också och sen så bussade vi ut till Nova. HAHA, trevlig bussresa i alla fall! Checka läget och typ..parkerade oss. Jag fixade mat (killen på donken är vääärsta fjäskaRn) och sen så ja satt vi där och pluggade lite, flummade lite, smsande med Jénny från Kenny, och lite så. Efter ett tag kom Pernii och Baloo och sedan Jénny också. Och Anna! :) Det blev flumm, fixfix och vid kvart i sex tog sig hela 21 man upp på kören. Ola och hans teaaaaaam! :D Det blev lite hejjarramsor, flumm, förklaring om vem som var vem "...det gick inte att missa...." , SÅNG och lite skratt. Efteråt fick kören skriva autografer, och så även Ola. Då det var KAOS. Det fanns 0 syre, ingen logik i någon kö men Ola såg lika glad ut för det. Jag agerade kameraman (varför skriver jag man om jag är tjej?), det blev häslningar, flin och skratt. Hälsning på en körmedlem och ja, det var lite roligt. "Men alltså.....var är resten av....kören? Och...Ola? HAHAHAHA!" Efter det blev det fika på donken, och så fick jag skjuts hem av Fru Wernberg! TACK!!!

Tack tjejer för en bra eftermiddag.
Tack Ola & hans team för att dom är så jävla sköna!
TACK!

   


(Bilderna är Emmas & Pernillas)

If you just keep your dream alive - ge inte upp föräns det är över!

Publicerad 2009-11-27 22:28:44 i Special moments,


Vår plan var ju att gå och lägga oss i tid på fredagskvällen då va. Och ja, så gick det med det. HAHA, jag tror Ni nog kan lista ut själv hur det gick. Upp tidigt på Lördagen, och fixa och käka. Locka Martinas hår och halvspringa till bussen. Vänta på centralen, och sen så 5 i 8 på morgonen satt vi i vår alldeles egna vagn på tåget till Stockholm. Det blev FLUMMIGT ända fram till Norrköping vill jag lova, och ehm....har man en egen vagn och man är påväg till Sveriges huvudstad så kan det bli lite...hoppigt. HAHA, väl i Norrköping hoppade en familj på (-.-) och vi somnade. Ända fram tills ja, Södertälja i princip. Vid 10 snåret (då jag ännu en gång fascinerats över hur det serut när man kommer in mot Stockholm med tåg/buss) hoppade vi av och hade fötterna på Stockholms mark.

VAD SKULLE VI GÖRA I STOCKHOLM DÅ?

Äta mat? Shoppa? Käka glass? Se Bingo Rimer & Katrin Zyto-javadhonnuheter? JAAAA! Det också. Vi skulle till Frihamen och magasin sju. Undra vad som hände där en Lördagskväll?

K-Ö-R-S-L-A-G-E-T!

Efter en helflummig dag på stan, med mat, glass och x-antal toabesök, se kändisar, bli informerad om "Just däääär i den trappan har Zac Eafron gått", så satte vi oss på bussen mot Frihamnen. Det blev en flummig resa om väldigt mycket trallande på en gaga-låt. Tillslut var vi ju där, och flummade. Gjorde x-antal toabesök till (känner att judet den delen är så viktigt 8) HAHA!) och efter ett tag kom lite andra Ola-tjejer. Trevligt värre, och sen blev det insläpp (justja, vi hade smygigt med att fixa biljetter hela veckan också. Gilla fb-mikaela alltså! :D ) och det blev lite taggning i foajen. Kören kom och hälsade och jaa, dom är trevliga. Tar i hand och allt, duktiga pågar! :') Det blev insläpp och jag blev lite koko på hur liten studion är. Liksom, snacka om att kameramännen kan sina vinklar. Vi taggade, det blev genrep (HAHAHAHA, okej detdär var jävligt roligt...) och seeeeeeeen tillsut blev det sändning. Grabbarna körde lite BSB-låt och ja ehm.....sen så var det ju filmlåt. Och de hade fått en från Moulin Rouge. De tog in kören precis innan reklam, så där stod de extremt charmiga med sina manliga sidor, tills produktionen inte kunde hålla sig längre. Då kommer tre saknade killarna in på scen, SOM TJEJER!!! Seriöst det var det roligaste jag har sett sen ja, gudvetnär. Vi knäckte mig helt totalt och alltså, ja. Jag säger såhär; Det är fan tur att folk bjuder på sig själv! Kören körde en hejdundrande låt i alla fall, och sen så skulle de visa hur det gick. Folk raggade röster med att skaka rumpa (HAHAHAHAHA, okej detdär är fortfarande kul...) och andra med att helt enkelt visa sin feminima sida. Tillslut så stod det mellan Team Amy & Team Ola och då trodde jag att det var kört. Men tjiiii fick jag, för när gry ropade upp att det var justja team Ola som gick vidare blev det jubel på läktarn. The boys (ehm....får jag ändra texten lite där? Boys & GIRLS!) are back (8)
Nej men ja, vi var glada, team Ola var glada, OLA var glad och ja, everything was good good good. Vi kilade ut och jag gick och kissade ännu en gång. Flummade därute i alla fall, träffade kören igen (GILLA! *klick* ) och tillslut kom Ola ut. Han var glad, och Vi var glada. Det blev flum flum, kramar och hälsningar innan vi drog oss tillbaka till stan och Ola och Therese åkte iväg. Åkte in till centralen med bästa vän och lite andra söta ola-tjejer, där jag och Martina sedan tog pendeln till vår sovplats. Eller ja, det blev ett bussbyte först men sen så tillslut efter lite om och men så var vi på sovplatsen. Tack säger jag!! Somnade nästan direkt, och vid 7 snåret morgonen efter var det dags att gå upp igen. Trötta som ja, gudvetvad, tog vi oss upp käkade frukost och sedan bussen in mot Stockholm igen. Mötte lite Ola-tjejer på centralen, killen på donken förstod inte min skånska ("ehm...ja...JO MEN DET KAN DU FÅ!!") och sen blev det tåget hem vid tio. Jag & Martina satt med en ASTREVLIG (Pluggade i Lund men kom från Stockholm om Ni ville anteckna 8) ) kille i vår kupé och ja, det var en bra tågresa hem. Ganska så väldigt mycket sovande, men ja är man trött så är man! ;)

Tack alla för körslaget-dagen!
Tack bästa vän, min fina bästa Martina för att Du gjorde det möjligt.
och liksom; Tack Ola! (+ hans sköna team dåva!)

   
 <3


Jag har ju faktiskt sagt att det ska bloggas om det, och då får jag ju hålla det!

Publicerad 2009-11-27 22:09:03 i Special moments,

Som rubriken lyder; jag får hålla vad jag lovar!
När jag kom hem från Linköping lovade jag att blogga om mitt höstlov, Stockholmsresan med bästa vän & ett teamola besök på Nova. Dock har jag inte haft någon ork innan, och idag sitter ändån skrivfingrarna i så lets shoot! Here it comes och vi börjar med:

HÖSTLOVET

Jag åkte upp till Martyparty med halv nio tåget från Lund, och efter lite om och men så kom jag tillslut till Linköping, sisådär vid halv 12. Mötte bästa vän, flummade om toaletterna (HAHA, stackars kille som kom ut alltså....) och sedan tog vi bussen till mysiga fina tallboda. Vi lämnade mina saker, fikade och var Vi liksom. Pratade, skrattade och flummade. Så som det ska vara helt enkelt. Senare blev det ompackning av väska, för vi skulle till Räkan (á la Christer) och vara barnvakt åt film. Det var roligt, mysigt och att få film i säng var inte en dans på rosor. "Film trött" "Film inte sova" "Film sova" HAHA, tillslut så somnade hon när hennes föräldrar väl hade kommit hem. HAHA, det blev lite flummigt där på natten och ja alltså....jag och Martina är bra på att vända dygnet. Och att prata hela nätterna...om allt. Dagen efter blev det att säga hejdå, och sen hem till Martina och mysa.

På Måndagen blev det en svängom till Maria (Martinas mamma) för att Marty skulle färga sitt hår och ja, det var roligt. Jättetrevligt, verkligen. Sen blev det en svängom i stan coh ja alltså...jag undrar vad det var i dendär vitamincare drickan? HA HA HA HA HA HA HA, flummigt var det i alla fall 8) På bussen tillbaka blev någon utstirrad för sin dialekt av ja, en väldigt söt kille. "Såg du var han hoppade av??!?!?!?!?!?!?" HAHA, jag och Martina promenerade hem från bussen då det sen blev käk och mys med film, snack och skratt. 

Tisdagen innebar utflykt och vi tog oss till Norrköping för ännu mer shopping. Träffade Maten och flummade på stan. Pratade lite om allt möjligt och jag hittade ett galet fint (även om det är väldigt väldigt enkelt) armband inne på BikBok, och sen så blev det mat och fika förstås. Film var det och ja, ibland är man lite trött vettni 8)

Onsdagen innebar promenad in till Tallboda för shopping på Tallen (vad är grejjen med att bli utstirrad för sin dialekt? HAHA!) med Balle (Isabelle) och ja, det var roligt. Vi hade bokstavsleken och det kom upp både det ena och det andra ordet på olika bokstäver. Roligt värre! Vi nördade Markus musik, och ja han är bra bra bra. Om Ni nu missat det 8)

Torsdagen blev det en sväng till IKEA ellerja, IKANO-center heter det nog. Vi checkade affärer och fikade så mysigt inne på själva IKEA. På kvällen blev det planering planering, och ja vi trodde allting var klart. Tills.......vi inte hade någonstans att sova. Ehm, sova på centralen var vår första tanke? (Om någon av mina släktingar läser detta så N-E-J vi sov inte på någon centralstation) Dock löste det sig väl på fredagen då vi på långavägar fixade sovplats till vår lilla resa mot El Stockholmo! Tio i sex på kvällen hade vi våra biljetter i handen, tur och retur Linköping-Stockholm. Gilla sista minuten alltså! *klick*
Japp, det var Stockholm som gällde på Lördagen.

(historia om körslaget kommer i nästa inlägg)

Väl hemma i Linköping var vi vid 12 och vi var ja, vad ska jag säga? TRÖTTA!!
Väldigt trötta. Men ja, vi levde och hade en rolig dag. Jag var lite förkyld och helt koko i näsan men ja, det var en bra dag i alla fall. Jag var ju med min bästa vän, kan det bli något annat då? På natten blev det film, och ja vi somnade.

På månden var det tur för mig att åka hem och det blev lite sorgligt. Vi tyckte att SJ kunde ta sig någonstans för att dom inte ville ha bra sistaminutenbiljetter till Lund till dagen efter och det blev ett jobbigt hejdå vid perrongen när jag satte mig på tåget. Varför är det alltid lika jobbigt? Well, jag satte mig på tåget och somnade ja...direkt. Vaknade några gånger under resans gång, och mellan Hässleholm och Lund insåg jag att jag nog hade sett en väldigt fin människas hemliga tvilling. Sjukligt lika! :o Hemma på skånsk plan vid kvart i fyra vilket betydde= MISSADE TÅGET HEM! Tog mig en sväng ner till donken för att köpa lite varm choklad (& för att fördriva tid) och vid 5 var jag hemma i Billeberga igen. Trött och kännde saknad, men samtidigt jävligt lycklig. Lycklig över att ha haft världens bästa höstlov. Igen. Med världens bästa vän, Martina Holgersson.

TACK Martina!
Tack tack tack tack tack x 156413521458965347968145341598647..!!

Igår.
Idag.
Imorgon.
Förevigt!

Jag älskar dig!

Systeryster

Publicerad 2009-11-25 23:35:08 i Special moments,
jag har världens bästa syster.
justsoyouknow.

Och jag är så stolt över henne.
För idag klarade hon teorin till körkortet.

GRATTIS SANDRA!!

i love you

<3

Jag måste bara flika in lite här va

Publicerad 2009-11-23 23:31:50 i Special moments,

Om man snokar lite om bra människor, och om bra saker så kan man hitta ganska så intressanta saker.
Först och främst så hittade jag ett jätteviktigt klipp på svt. Inte viktigt för vem som är med i själva klippet, utan vad som sägs. Rättigheter!


"Kändisar om rättigheter"

Jag vet. Två ansikten syns, som Ni har sett här förut.
Ola & Matte. I know. Men det är inte det som är hela syftet med hela.
Liksom, åh. Jag önskar att jag egentligen hade kunnat förklara det bättre varför jag känner såhär, men liksom.
Det är en så pass viktig sak det handlar om, varav så många barn mår dåligt och inte vet sina rättigheter.
Då tycker jag det är fint att kunna se två människor (tre, för Molly är också med!) som har påverkat mig på ett och annat sätt, faktikst kan vara med och påverka andra människor också med något utöver deras musik!
Jag tycker det är fint i alla fall.

Vad tycker Ni?

Jag är så lättroad alltså

Publicerad 2009-11-23 20:59:44 i Tankar,

De senaste dagarna har det ju kommit ut lite roliga klipp med roliga människor.
Första klipper är då Ola som var med i ett inslag i Cirkus Möller som går på TV4. ROLIGT!
"Vill du ha lite bacon?"
Sen så idag har det då kommit ut en nya ICA-reklam. Och det är ju såhär dåva, att EMD har ju faktikst släppt en julskiva som endast säljs på ICA. Och säljer man bara skivan på ICA, så får man ju vara med i ICA-reklamen!
"Men Erik och Mattias,  ingen kommer endån tro att Dänny är jag...." ROLIGT!
HAHAHAHAHA, jag vet att jag är lättroad men erkänn att klippen är roliga?

Hos mostern min

Publicerad 2009-11-22 00:19:20 i Vardagar,

Hejopp!
Har stiter jag och forsoker blogga med ett tangentbird utan de tre sista bokstavertna i alfabetet. HAHA, sa kan det ga om man har ett tradlost tangentbord fran taiwan! Har ar det bra i alla fall, barnen so och Mia och Fredde ar inte hemma an. Kommer nog senare, men jag och Martin vantar uppe. HAHA, nattmanniskor bade tva liksom 8) Saja, allting ar bra med mig, om ni undrade da tankte jag. HAHA, noter dock att jag sitter & skriver detta blogginlagget pa en 40 tums TV. FETT SAGER JAG!!!

Nej men nu ska vi se vidare pa filmen


Love.
S.

Here´s a thing

Publicerad 2009-11-18 22:32:33 i Vardagar,

...ja ser Ni?
Jepp, jag har ny header. Inte världens mest wohow-iga jättehightech gjort i PS, men liksom, den känns lite mer höst/vintrig. Jag tänkte dock notera att bilden med hjärtana på, har Martina tagit.
Så liksom, jag inte får cred för att den är så fin utan det ska bästa vän ha. Jag gillar den men;

VAD TYCKER NI?

Gammla


Nya


What do you think? :)

Nu ska jag i alla fall kila ner till mamma o pappa en sväng, sen så äre bedtime. Först skola imorgon, sen är det somsagt tid att fira Team Ola. Ska bli ruligt och se vad Lund har gjort för dom! :):)

Love.
S.

rubrikerärjusååmingrej

Publicerad 2009-11-18 14:32:47 i Vardagar,

Sitter i skolan nu och har religion. Har faktikst gjort en del, det känns bra!
Jag och Mikaela jobbade på som tusan på inköp och varuhanteringen och sen så har vi kirrat idrotten tills på fredag. Go us liksom! :D Jag sitter dock fortfarande med huvudvärk och jag förstår det inte. Varför fungerar det inte att sova bort huvudvärk längre? WHY? :o Jag hade öppet fönster = extra syre, inatt. Plus att jag tog alvedon o så (enspecialarkursomfaktikstärläkargodkännd). Men det är nog inte meningen att man ska förstå allt va?
Well, skolan idag och imorgon blir det Lund. It´s time to celebrate team ola! (dock utan Ola men endån!)

Nej men nu ska jag plugga vidare


Love.
S.

Om man säger såhär dåva

Publicerad 2009-11-17 22:36:11 i Vardagar,

Tjingelingtjohej!
Här sitter jag, lagom trött och tänkte snart gå och sova. Eller ja, det är det som är planen i alla fall....
Idag har det varit en helt okej dag i skolan. Flummig där på eftermiddagskanten, vilket var bra! Hade religion sista timmen och vi fick veta provet. GODKÄNNT! Yeeeeeees, jag är nöjd med det alltså. Sex poäng över godkännt så jag var absolut nöjd. Med tanke på mitt tillstånd när jag skrev det så 8) HAHA! Ja, vad har annars hänt idag då?
Joo, jag träffade Sabina på knutan och vi åkte tillsammans hem. Pratade gammla tider såsom linåkertider.
Och att det inte är långt kvar tills hon tar studenten. HAHA, helt sjukt! När jag väl kom hem fastnade jag framför TVn och ja, där somnade jag. Och vaknade igen vid sex. Men så kan det gå ibland vettni!
Nu ikväll har jag suttit här en sväng, checkat Andra Avenyn och pratar med Mia. Min moster vettni!
Jag ska hem till dem på Fredag för att vara barnvakt på Lördag. Gilla! *klick* Så fick jag veta idag att Martin också ska dit, och då blir det ännu mer väldigt mycket gilla gilla gilla! HAHA! Jag har berättat för Er att jag har världens bästa kusin va? :D Maaaaaartin Huismann, lika gammal som jag. Vi kan prata om ja, allt och vi vet väldigt mycket om varandra egentligen. Han finns där alltid, vad det än är liksom. Världens bästa Martin!
Vi är dock lite koko, men ehm.....det går i släkten vettni. HAHA!

  
Erkänn att Vi är charmiga? ;)

Gammla bilder dock, men fortfarande lika koko.
Så ja, till helgen blir det Veberöd för hela slanten :)

Annars då? Vad händer i veckan? Imorgon är det skola, as usual. Måste arbeta på i både religion och inköp och varuhantering, ligger lite back där. Dock känns det lite halvomöjligt att verkligen komma någe vart för vi behöver datorer, men imorgon är alla datorer på hela skolstaden upptagna för det är nationella i svenska. Och vi har 4 datorer i bibblan. Det känns ju bra liksom. Eller inte....men ja, jag och Mikaela ska göra så gott vi kan. Det måste planeras inför idrottsletionen på fredag också. Vi vet vad vi ska ha, men hela grejjen måste byggas upp också. Fast vi har många raster imorgon så det ska vi nog kunna lösa. HAHA!

Nej men nu så ska jag prata vidare med bästa vän, sen så blir det bedtime. Kanske ska gå och lägga sig lite tidigare nu såå. Kroppen mår nog lite bättre av mer sömn, I guess. Så jag säger vell godnatt nu dådå!

GODNATT!!!

Love.
S.

Ojjdå, redan?

Publicerad 2009-11-16 21:28:28 i Vardagar,

Cha cha blogeeeeeeeeeen!

HAHA, jag har velat skriva det överallt idag, så nu blir det faktikst i just....bloggen!
Hur är det med mina söta läsare idag då? Själv är det fint. Lite trött kanske, men tja, det är sånt man får ta.
Har varit ledig från skolan idag, kompdag eftersom vi var på öppet hus i lördags. Goodie tänkte jag, då kan jag åka iväg och fixa skor. Min tanke var igår i alla fall att gå och lägga mig i någorlunda bra tid och ja, gå upp i bra tid. Hur gick det då? Bra? N-E-E-E-E-E-J! Jag gick och la mig vid två och vaknade runt....halv 1. BRA SOFIE!
Jag tog mig upp då i alla fall, duschade och tog två tåget till Lund. Eller tja, jag kom till Kävlinge innan jag fick ett samtal av Jenny som undrade om jag skulle med till Malmö. WHY NOT TÄNKTE JAG?! :D Och där hoppade jag av, och läste lite tidningar. Ehm, där var en lite rolig serie i City Lund/Malmö. HA HA HA, tur att jag är så jävla lättroad alltså 8) PRECIS MIN HUMOR! Men ja, vid halv 3 brummade Jenny in på stationen och vi körde ner mot Malmö stad. Trevligt värre, då det blev shopping på Panduro outleten, och även shopping till lilla mig, nämnligen ett par stövlar. Gilla! *klick*  Kom hem väldigt trött då det blev käk, och sen så har jag suttit och kollat upp lite roligheter på datorn, hoho! Jag fastande på någons blogg och hittade ett klipp med en lugn version av Olas feelgood, eller som jag då kallar den, Feelgood á la Båstad. Waah, jag hade glömt hur bra den versionen är!
Så nu sitter jag och drogar den, samtidigt som jag pratar med Marre om kärlek och säger balle på att Martinas msn har damp. Sånt gillar vi inte vettni! HAHA, och balle syftar jag på rumpa och inget annat (jag vet ju inte om det bara är skåningar som läser min blogg. För balle på skånska = rumpa!)

Imorgon är det skola igen som gäller. Vi får antagligen veta vårt religionsprov, och ja, bara jag får G är jag faktikst jävligt nöjd. Med tanke på att jag skrev detdär provet i 39 graders feber och ont i hela kroppen!

Men okej, nu ska jag publicera dethära, sen så ska jag nörda vidare!

Love.
S.

GE MIG ETT L, LLLL, GE MIG ETT U, UUUU, GE MIG ETT N, NNN, GE MIG ETT D, DDD! VAD BLIR DET?!

Publicerad 2009-11-15 00:47:40 i Musik,

LUNDLUNDLUNDLUNDLUNDLUND!!!!!!!!!!!!!


Vinnare av körslaget ääääääääär;

TEAAAAAAAAM OLAA!!!

Yesbox, team Ola tog hem det här. Killarna fixade det!
Ola & killarna fixade det här. Jag känner mig så
...såå
....så
.......

fantastiskt glad för deras skull. Alla 21!
Det är liksom inte bara Ola hela den här körslaget-grejjen har handlat om. Det är inte det!
Utan det har handlar om 20 man till. 20 man som har kämpat och slitit varje vecka, för att få stanna kvar.
Det är, trottsallt, de 20 man som har stått & levererat varje vecka. Och jag blir så glad, för deras skull!
De förtjänade det här, till 110%!!
Självklart är jag jätteglad för Olas skull också.
Så mycket tid och energi som killen har lagt ner på det, och att se glädjen i hans ögon gör mig glad.
Och hur det än är så; As long as you keep your dream alive. Tänk på den Ni! ;)


Såååå då säger vi såhär då;

GRATTIS TEAM OLA!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Bild från kvartsfinalen :)

Nattlig blogg om gårdagen

Publicerad 2009-11-14 00:47:08 i Skolan,

Godkväller!
Eller säger man godnatt egentligen? När man börjar ett blogginlägg mitt i natten?
Hmm....det får jag tänka på. HAHA! Jag är i alla fall hemkommen från Jessica nu, där det har varit tjejmiddag. Mysigt och roligt, verkligen. Tack tjejer! :)

Annars har min dag, gårdagen, varit fin. Skola, Melonicofestivalen (som avslutades med Baby goodbye och jag dog...) och sen så var det idrott. Vidare ner till Lund med Pernii för att insipirera Lundaborna att rösta på Ola och de flesta reaktionerna var positiva. "JUSTJA!!! JAG SKA RÖSTA!" - tanter som var påväg hem från jobbet liksom.
Skönast var ju dock mannen i kebabvagnen. HAHA, jag drog vääärsta historien om vad det är för fördel för Lund om Team Ola vinner, och han var på och så och sen när vi går vidare så hör vi han säga till sin kompis i vagnen; "Men jag känner ju denhäääär killeeen! Lätt att jag röstar!!!" HAHAHAHAHA, det var komiskt!

Hemma lite efter fem, och var dränkt som en katt. Fixa fixa och sen bar det av till Jessica. Som sagt; MYSIGT!!

Nu ska jag snart gå och lägga mig. Skolan imorgon igen....öppet hus vettni!
Så skulle Ni känna för att se hur JAG har det på MIN skola så är det Nicolaiskolan som gäller. Studievägen 2, huvudentrén! Där står jag, i en fin "Min talang"-tröjja och hjälper små småttingar om vart de vill ta vägen med sina studier. Ohyes, välj HP säger jag


GODNATT!!!

Love.
S.

Plötsligt händer det

Publicerad 2009-11-12 23:53:06 i Vardagar,

Idag har varit en...hektisk dag. Fasst endån inte liksom. För att kortfatta såå:

- Skolan (då jag & Rebecca fick stå vid montrar och berätta om HP för 9:orna. 20 elever på typ, 2 timmar. KRÄVANDE. Eller inte...!)

Det där var då den mindre hektiska delen. Här kommer då...den hektiska delen:

- Bussa till Flaggfabriken (Vilket gick bra, belive it or not!)
- Hämta flagga till Team Ola supportrar (Där jag träffade Ann-Charlotte, min pappas kusin, vilket gav extra rabatt på flaggan. GILLA!)
- Missa bussen tillbaka in till Helsingborg (Vilket gjorde mig liiite nervös, för jag hade ett tåg att passa!)
- Ta nästa bästa buss in till stan 
- SPRINGA TILL PERRONG 4! (......för att sedan inse att tåget är mer försenat än vad jag var!)
- Tåga ner till Lund (Då jag egentligen inte hade någon ro i kroppen!)
- Möta Baloo på Centralen (Det gick ju fint!)
- Möta Anna Sölve och få flyers och affischer (HEHEHOHOHHIHI, GILLA!!!! *klickklickklick* HEHEHOHOHIHI!)
- Få praktikpapper påskrivna (JÖNSSON HAR PRAKTIIIK!!!)
- Missa direkttåget hem (...vilket innebar att jag fick ta värsta omvägen....)
- Tåga till Landskrona (....där jag dock han göra lite reklam för Team Lund...)
- Ta bussen hem (Där jag hade sällskap :) )
- PIMPA BILLEBERGA LILA!!! (Okej, ICA & bussstationen. Även om det blev jävligt snyggt alltså!)
- Försammlingshemmet (Andas ut lite, även om jag var på väldigt pratgladigt humör...)

Notera då också att jag han göra allt detta på loppet av 3 timmar med ca 10 mils resor.
Det är händelserika dagar jag har, somedays. HAHA!
Nu ska jag snart sova i alla fall, på det imorgon igen med skolan, och så även på Lördag. Öppet Hus!
Visserligen blir vi ju komplediga på Måndagen, vilket är skönt!

Hoppas att Ni har haft en bra dag i alla fall. GODNATT!!

Love.
S.Tänkte bara meddela världen

Publicerad 2009-11-11 16:11:28 i Vardagar,

..att jag mår bra nu.
Lite extra sömn (jag som sov hela dagen igår...) och prat med bästa vän på msn - DET LÖSER ALLT!!
Så är det bara. Och ehm....vår konversation blev lite flummig. EXTREMT flummig faktikst. Men så kan det bli ibland. Nu sitter jag i alla fall och pular med en ny design till bloggen. Eller ja, ny header i alla fall. Det är ju trottsallt höst och hösten är lite mörkare än blå. Satsar på min favoritfärg denna gången. Vilket är?
Maha, 5 poäng till Er som kan. HAHA!....jag sa ju att jag var på flummigt humööör!

Dagens dejt: Sängen

Publicerad 2009-11-11 07:48:17 i Allmänt,

....idag.....igen.
Huvudvärk är inte att leka med, och verkligen inte när jag är på dåligt humör.
En alvedon nu, och sen sängen. Sorry skolan! :(

Det kan bli för mycket att dejta sängen en hel dag

Publicerad 2009-11-10 22:31:55 i Vardagar,

Godkväll!
Söta läsare, Ni ska få riktiga blogginlägg om vad som hänt på senaste tiden.
Liksom, Höstlovet, Körslaget, Team Ola på Nova, och tja allt där emellan. Idag är dock ingen sån dag, då Ni kommer att få det. För jag mår inte så bra. Sofie gillar inte biverkningar om man säger så.

Tog vaccinet igår för nöffnöffinfluensan och tja, när jag gick och la mig igår var det bra. Hade lite ont i armen och i skuldran. Men det var liiiiiiite värre imorse kan jag ju berätta. Båda skuldrorna gjorde ont, hela vänsterarmen och ja, i princip hela vänster sida på kroppen gjorde ont. Kul? Nej. Det blev ingen skola i förmiddags, för då sov jag bara, men vid 12 fick jag åka upp till Helsingborg och skriva ett viktigt prov som jag hade, som jag inte kunde missa. Det gick ju halvbra, men ett G blir det nog. Och det kan jag tycka är bra för att skriva prov med muskelvärk i hela överkroppen och feber. Åkte hem vid tre, då jag stupade i säng. Käkade vid 5 och sen så sov jag fram till halv 10 igen. Och jag är fortfarande trött. Men jag tänkte att det kunde vara bra att faktikst ha varit uppe lite idag i alla fall. Tog nyss tempen och har fortfarande lite feber. Hoppas bannemig att det går över tills imorgon :( Men ja, som Ni nog har räknat ut så är detta då biverkningarna av sprutan. Men ja, jag mår helt okej nu i alla fall. Nog om det, hur har Er dag varit? Good or bad?

Nej men nu ska jag nörda vidare med lite julmusik (EMDs nya skiva, helt okej alltså!), prat med finaste vännen på facebook (eftersom min msn inte funkar :( ) och kanske något att äta. Det skulle vara gott med en macka....
Ha det så bra söta läsare!!

Love.
S.

When you say nothing at all

Publicerad 2009-11-08 03:04:36 i Musik,Känsomänniska som jag är har jag redan hunnit gråta en sväng till detta framträdandet.
Söder knäckte Norr och nu är det såhär va att;

TEAM LUND/OLA ÄR I KÖRSLAGETFINAAAAAAAAL!!!!!!!!

Att leta musik på spotify tar mig in i hjärtat och jag blottar mig

Publicerad 2009-11-06 23:30:57 i Tankar,


If it´s all I ever do - Anders Johansson (Nu; Anders Fernette)
Breakaway- Kelly Clarckson

Två starka låtar som alltid kommer att påminna mig om kärleken.


If it´s all I ever do - Anders Johansson (Nu; Anders Fernette)
Denna låten är för en kille som jag var kär i på låg-mellanstadiet.
Some of you vet vem det är, och vissa vet inte. Han var en fin kille då. Både på in-och utsidan.
Vilket han fortfarande är idag. Eller nu kan jag bara tala för utsidan. För han är stilig idag. I sina glasögon med tjocka bågar möter jag honom ibland på bussen, vi ler åt varandra och han går vidare och sätter sig längre bak i bussen. Ett bevis på fortsatt vänskap? Jag uppskattar det i alla fall. 

Breakaway- Kelly Clarkson
Den här låten påminner mig om min första högstadiekärlek. Inte den största, men den första.
Det blev på någon vänster, även om han inte tyckte om det, att vi umgicks ganska mycket. Jag, Han, Amanda, hans kusin. Jag var kär, men inte han. Och av någon anledning så kom denna låten till att spelas väldigt mycket. Därför blir jag påmind om det, varje gång jag hör den. Men kärleken till den här killen är inget jag ångrar!


Men nu när jag ändån skriver om kärlek så kan jag ju lika bra lägga till den största av dom alla.
My big love. Det var nog på vårterminen i sjuan jag insåg att jag faktiskt hade känslor för honom. Dolt dom bland känslorna för killen jag nämnde av låt nummer två. Men då var det nog det hela började, i sjunde klass. Dock gick mina känslor i vågor. Där på vårterminen i sjuan var dom starka, i åttan var de inte så farligt, och i nian var dom jättestarka. Jag vågade aldrig under våra tre år som klasskamrater ta mig mod att faktiskt berätta för honom att jag var kär. Störtkär. Förälskad. Mitt hjärta var bara för honom. Han var en jättefin kille. En jättefin vän, som jag alltid kommer att bära med mig. Även om han kanske inte bär med sig mig. Han var bara inte en jättefin kille, han är fortfarande en jättefin kille. Både på in-och utsidan. Jag skrev förut att jag inte berättade för honom om om mina känslor, men jag tog mitt förnuft till fånga och berättade det för honom. Om mina känslor Men det var försent. Skolavslutningen i nian. "Jag vet Sofie, jag vet....." var det jag fick höra viskande i örat. Han visste, men jag visste också att han inte kände samma sak. Men man kan inte styra sina känslor eller hur? Man kan inte lura sig själv att man inte tycker om en människa bara för att människan inte tycker om en tillbaka? Jag har kommit över honom nu i alla fall. Till viss del. Ibland när jag ser honom slår hjärtat lite, men det är bara en sån "förstunden"-flashback. Och det kommer jag nog att få leva med hela mitt liv, tills jag hittar den rätta.
Han kommer alltid att finnas i mitt hjärta, i hela mitt liv. Min första stora kärlek

Det där med kärleken är verkligen jättesvårt.
Även om jag fortfarande inte har hittat någon som får mig att känna mig knäsvag, så är jag så himlans glada för mina vänner, som har hittat den där killen. Killen som det att bubbla i hjärtat av känslor, som Ni kan pussa på när ni vill, som Ni kan stå och krama i en evighet utan att det känns konstigt och som Ni kan dela allt med. Ni förtjänar det så himlans otroligt mycket. Att se Er glada och lyckliga, gör mig glad och lycklig.
Då kan min kärlek vänta!

Har Ni någon gång känt som jag?
Har Ni låtar som påminner om kärleken?
Hur var det mer Er första kärlek? (Om Ni har haft er första kärlek)

Nu har jag blottat mitt hjärta.
Vågar Ni blotta ert?

Världens bästa höstlov spenderades med den finaste människan i världen, min bästa vän, Martina Holgersson!

Publicerad 2009-11-02 21:58:49 i Special moments,

Är hemma i Skauneland igen.
Efter 10 underbara dagar med världens finaste vän.
Vi har hunnit med att :

- Skratta (Väldigt mycket faktikst, men det är ju inte ovanligt för att vara Vi liksom!)
- Dricka Te (ÄLSKA FAMILJEN HOLGERSSONS MUGGAR!!!!!)
- Besöka Norrköping (Ilovemyarmband!)
- Besöka Stokholm & gå på Körslaget (Team Lund är sköna grabbar. Typ...som Ola himself då alltså! GILLA!*klick*)
- Åka tåg (HAHA, killen på tåget hem var ju skönast. Det måste ha sett ganska så roligt ut i vår kupe!)
- Vända på dygnet (Men det är faktikst olika okej, beroende på situation. HA HA HA HA!!!!!!)
Lyssnat på Markus Krunegård (Han är duktig alltså!) 
...och mycket mycket mycket mer!

Det har varit så in i bubblans bra, så jag kan inte beskriva det i ord.
Love love love love love love love x 126548458241897 liksom!
Tack för allt Martina. Tack tack tack!
I love you!
<3


L.Y.C.K.A

Om

Min profilbild

Sofie Jönsson

20 åring, som älskar livets glada stunder, även om hon vet att hon ibland måste gå igenom svåra för att komma dit. Familj, vänner och musik ligger mig varmt om hjärtat. Och hon lovar, att hålla sina drömmar vid liv.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela