Keep your dream alive

Livet från den ljusa sidan, så att säga.

Det går fort när man har roligt

Publicerad 2009-09-30 15:05:59 i Special moments,

30 September 2006

3
år
1095 dagar.
Sedan första gången.

Ola Nils Håkan Svensson


Idag är det tre år sedan första gången. Sedan jag för första gången kännde lyckoruset i kropppen av att se och träffa Ola. Första gången. Att det har gått tre år sedan jag hörde ”I've been looking for something all my life…” och nu tre år senare inser jag att jag verkligen har hittat det jag letade efter. I found you!
För Er som läser mig blogg, förstår Ni nog att Ola är en otroligt stor del av mitt liv. Han som artist och person har gett mig väldigt mycket. Många fina glada dagar, många fina vänner och många fina dagar då jag har fått känna kärlek. För hur det än är, och hur klyschigt det än må låta så hade jag inte varit den jag är utan Ola.
It´s just a simple fact!

Jag är så himmlans glad att jag för tre år sedan verkligen åkte till Löddeköpinge. Att jag gick på signeringen och fick känna lyckoruset. Jag är verkligen det, bokstavligt. Så himmlans glad! För genom det, började jag vara inne mycket på hans hemsida där jag pratade med fler fans, och jag började även träffa fler fans. 2007 var ett år då jag verkligen kopplade mig ordentligt med Ola-fansen. 2007 var också ett fantastiskt år, med en fantastisk höst!
På någon vänster så lyckades jag klicka in en Ola-dag i varje månad från Juni till December. Vilket fick mig att känna lyckan. När allt inte riktigt var som det skulle i skolan, fick Ola och tjejerna mig på bättre tankar. Och så är det även idag. Hösten 2007 innebar också väääldigt mycket flumm och Wildkidsbarnen kom till! "Och här kommer Nöööördarna med Ola i spetsen!" Well, hösten 2007 var fantastisk och på våren 2008 var Ola med i Melodifestvalen, där han kom till andra chansen. Vilket är väldigt starkt jobbat, med tanke på vilket motstånd han hade. Efteråt åkte han ut på signeringsturné med medodifestivallåten Love in stereo och jag träffade honom några gånger den våren. Ett speciellt datum där är den 26 April 2008. Janni frågade mig kvällen innan om jag ville med till Jönköping på signering och jag ville givetvis med. Allting blev väldigt spontant besämmt och jag fick klartecken av mamma och pappa vid 10 på kvällen (eftersom dom var på firmafest & jag hade ringt dom 13354698457 gånger utan svar) att jag fick åka och allting klaffade. Samma kväll bestämmdes det också att världens bästa Martina skulle åka ner till Jönköping och Vi skulle ses för första gången. Alla tre Wildkidsbarn skulle ses för första gången. Jag, Martina och Ola. Det blev en stor suprise där i Jönköping då Vi överaskade Christina och co. som var där också, och det blev en av dom bästa dagarna i mitt liv. Bokstavligt! "Ni förändrar världen"

Våren fortsätte och jag träffade Ola några gånger till. Kännde lyckan och glädjen i hela kroppen!
Det bestämmdes att Martina, min bästa vän, min Wildkidskompanjon, skulle komma ner till mig en vecka i Juli månad och vi skulle tillsammans gå på ett Ola-gigg i min hemstad. I min hemstad, den stad jag har växt upp med. Så den 12 Juli var det tid. Spelningen var så sjuinihelvetes bra ("Nej men Du är vell inte från Asmundtorp?") och jag var så glad över att allting hade varit så lyckat, i min stad. Första och antagligen enda gången han var där, var min tanke. Signeringen var som den var, men jag ångrar inte att jag gjorde som jag gjorde. För någon måste sätta ner foten när det är fel, och Vi gjorde det. Sommaren fortsatte och Juli 2008 var en riktig Ola-månad för mig. Sommare 2008 överhuvudtaget var en Ola-sommar. Till hösten det året börajde spelningarna ta slut och vi gick in i mörkare tider. Men mitt där i allting skulle Ola ha en spelning i Lund. Första spelningen på hemmaplan! Jag var där, skånetöserna var där, och min bästa vän var där. Ola var så himmlans bra, och allting bara...klickade! "VADÅ?! VILLE HAN INTE HA DOM!??!?! :o :o :o" Men det blev också den sista Ola-spelningen det året. Men jag var så glad för hur bra den dagen var. Den hösten blev Ola-tom, men det kompleterades med så många fler dagar med Ola-tjejerna. Jag var hos Martina en vecka i Linköping, då jag hade världens bästa höstlov. Jag träffade Martina aka Maten för första gånen och jag träffade även Emma Cademan för första gången. Vilket jag är så glad för. Men som sagt, hösten var Ola-tom och vintern kom, då Martina var här under Nyår. Jag avslutade alltså 2008, ett fantastiskt underbart år, med min bästa vän. Och jag startade även 2009 med min bästa vän. Våren 2009 var väldigt Ola-tom den också, men i Juni började allt. Ola var på SR i Malmö en måndagsmorgon så jag, Emma, Jénny & Baloosan var på plats och det var roligt.
"DET var längesedan!" "Så Ni har picknick här ute?"
Ola släppte ny singel, Sky´s the limit och jag kan säga såhär att jag hade världens bästa "dageninnanminfödelsedag"s dag! För den 22 Juni släpptes Sky´s the limit och Lotta på Liseberg hade premiär. Och på någon vänster lyckades jag ta mig upp dit, tack vare att jag fick åka gratis med Sandra till Göteborg.
TACK! För det var den bästa dagen på länge. Lyckan i Olas ögon, en galet bra låt, fina vänner och en galet glad Ola kunde inte bli mycket bättre. "Åhhh, vad blir du? 18!?!?!"
Sommaren fortsatte och det blev några gånger till. Den 12 Augusti var det dags för min första och enda (det är D-Y-R-T!) Diggilo och jag kan säga såhär; Har Ni aldrig varit på någon, GÅ GÅ GÅ GÅ GÅ!!!!! Det var så galet roligt och jag är så impad. Den dagen var nog också en av dom flummigaste på hela sommaren.
"Vad pratar Ni om tjejeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrr?" "Varsågod, det är fritt fram" 

Sommaren 2009 och min sista Ola-gång var den 29 Augusti. RixFm avslut i Lund, på Mårtenstorget.
Har man aldrig sett lycka i någons ögon, så kunde man göra det då. För Ola var taggad, till 1000 och det var sånt drag på torget. Hela Lund gungade med till alla låtarna och vilken feeling. MM, där kände jag ännu en gång det där ruset i kroppen, som får mig att känna mig lycklig. Jag vet, för vissa låter det töntigt och för vissa låter det helt förståligt. För under dessa tre åren har jag som sagt lärt känna väldigt många fina människor i Olafamiljen och jag har träffat min tvillingsjäl, Martina Maria Holgersson!

Ni undrar kanske fortfarande varför jag åker runt och träffar honom? Är det bara för att få känna det där lyckoruset? Nej, det är inte bara därför. Delvis, yesbox, men det är inte bara det det handlar om. För när jag är ute och ska gå på spelning, så är det ett sätt att umgås med vänner och se vårt vackra land. För det är såhär att..av att vara ett Ola-fan så har jag träffat de finaste vännerna i mitt liv. Bokstavligt.

Ola är min absoluta favorit, min idol, min förebild. Han är sig själv, en glad och flummig skånepåg. Och han stannar kvar här på jorden, och har inte flygit upp i det blå av allt vad det nu innebär av att vara "kändis".
Så vad som än har hänt, och vad som än händer, så kommer Ola alltid ha en speciell plats i mitt hjärta.
Men...resan är inte slut. Inte än! För jag kommer att göra detta, så länge mitt hjärta vill det. Jag lever på ett motto: Follow your heart. Och det är vad jag kommer att göra.

Men TACK för dessa tre åren.
Tack Ola, för allt du gjort och allt Du gör. 
Tack alla jag har träffat på denna resan.
TACK TACK TACK TACK TACK!!

Lite bilder från min resa:
    
   
   

Fan Award 2009

Publicerad 2009-09-27 10:36:43 i Musik,

Detta värmer i hjärtat på mig! :')

Det är såhär att varje år så har det blivit så att det är FanAward på ola.cd (Olas hemsida då) i forumet, med fansen och sådära. Och awarden avslutades i Fredags och idag fick vi veta reslutatet! Jag blir så...glad! :')
Tack alla fina Ni som har röstat, jag blir verkligen helt...åhhhw!! T-A-C-K! :')
Jag vann i de kategorierna. T-A-C-K snälla söta Ni!
Men jag är fortfarande väldigt nyfiken, vilken kommentar Ni menar som jag har sagt?
Så ni som röstade dääär, VILKEN MENADE NI?! HAHAHAHA!

Ännu en gång; TACK TACK TACK TACK TACK TACK TACK TACK!!!
Jag blir så glad. Tack!! :')

Och Grattis till alla andra vinnare, och Tack till Madde (& Alex, delvis!) som fixade detta!Love.
S.

Lördagskväll

Publicerad 2009-09-26 21:10:30 i Vardagar,

Nu är klockan lite efter nio och det känns som om hon är mycket mer. Detta var ju en riktigt tråkigt Lördagskväll. Funderar på att gå ner och göra lite varmchocklad faktiskt. Är galet sugen på det. Undra om vi har någon grädde hemma? Så hade jag kunnat ha det också? Det är väldigt lockande att gå ner till köket nu alltså! Innan det tänkte jag faktikst tipsa om en låt, som varit min drog ikväll. R-kelly är en riktigt duktig artist alltså! :)


R-Kelly - I belive


Vad tycker Ni om låten?

Love.
S.

Mörka jeans och en vit fällande hund är en jättebra kombination

Publicerad 2009-09-26 16:48:26 i Allmänt,

Hejhopp alla söta läsare!
Lördag idag då ja. Veckans bästa dag, skulle jag nog kalla det.
Jag vaknade väldigt sent idag, nämnligen vid halv 1 snåret. Jag älskar att sova, om ni då missat det! HAHA!
Sen så har jag bara suttit här. Men jag kan ju berätta om min gårdag i skolan i alla fall. Är väldigt impad över mig själv. Skolan var chill, och vi tog det mest lungt. Fötetagsekonomin var som den var och jag förstår mig fortfarande inte på den läraren. Idrott sista timmen där vi skulle springa 2,6 km. Och vet Ni? Jag hade förbättrat min tid sedan i våras. Jag är impad över mig själv. Jag ligger fortfarande på dålig om man ska kolla på mätningen (och den bryr jag mig ju mycket om!!) men i vårsa sprang jag på 20:10. Igår sprang jag på 19:30, vilket innebär en förbättring på 40 sekunder. Jag är sjukt nöjd över mig själv, eftersom att springa inte är min starka sida. Vi slutade tidigare på idrotten och jag tog 10 över 2 tåget till Lund, där jag skulle ha mitt byte. Líte sömn på tåget, och sen väntan på 163 mot Veberöd. MOSTE MIA FYLLDE JU ÅÅÅR!! :D
Väl på bussen hamnade jag, och jag åkte mot Veberöd. Hoppade av en station förtidigt, så jag fick gå genom nästan halva byn innan Fredde (Mias man) hämtade upp mig och vi skulle hämta saker hos bygghandlaren. Väl i bilen konstaterade jag och Fredde att dom har många pizzerior i sin by, hela fyra stycken :D Jag är då impad!
Vi brummade hem till deras mysiga hus, och jag sjöng så fint för Mia. Hälsade på Ceven, the dog, och ja där kommer det då in att.....det inte är så bra att ha mörka byxor och kela med en vit hund. HA HA HA HA!
Jag lekte lite med Kajsa, och ja, vi var priater. Tjoho! :D "Kusin Martin kan putta mycket högre" "Ja, men det är för att Martin har mycket större muskler än jag Kajsa" "Ja, men kusin Robin har ännu större. Han måste ha ett eget hus!" "För att få plats med sina muskler!" "Jaaa-aa!!"

Ja, det blev en mysig eftermiddag hos familjen Andersson, inanna jag och Mamma skulle köra hem och hämta pappa på jobb på vägen. Det blev en rolig runda, dock inga felkörningar. Även om vi trodde det! Hur kan man i kvällens mörker missa stora blåa lysande bokstäver? Ähh, haha, vi kom fram till Tetra Pak tillslut! :D

Men ja, det var igår det. Ännu en gång; GRATTIS MIA!!
Idag har det ju inte hänt så mycket. Jag har suttit här, och typ..gjort ingenting. Pratat med Christina, och; Tack föra att du finns. I love you! Mamma och pappa ska bort senare ikväll, så då blir det bara jag och storebror hemma. Men imorgon bär det av för att se Anders med Emma, Turkland, Jénny (we need to talk om det!) och Jossan.

Nu blir det publicering av detta! Hoppas att Ni har det bra!

Love.
S.Min bästa vän & jag

Publicerad 2009-09-25 23:30:34 i Tankar,

Igårkväll fick jag ett sms från min bästa vän, Martina.
Hon hade varit på akuten, och jag....jag visste inte varför, eller någonting.
Idag fick jag höra anledningen. Och jag blev så rädd. Jag blir så rädd på tanken om att vad som helst kan hända, och man vet aldrig när.
Martina är min bästa vän. Vi har kännt varandra i lite mer än två år, och jag vet inte vad jag skulle göra utan dig. Jag skulle inte klara av ett liv utan dig.Du är den bästa i mitt liv, min andra halva! Jag älskar dig så oerhört mycket, och jag är så glad att du finns i mitt liv, och att jag får finnas i ditt liv. Vi har våra stunder då vi bråkar, men vi blir alltid sams igen. För hur det än är, så alla bråkar, men finns det tillräckligt stor kärlek, löser det sig. Jag behöver dig, jag behöver våra flummkvällar, jag behöver våra seriösa samtal, jag behöver dina tankar, jag behöver dina åsikter. Jag behöver dig helt enkelt, så lämna mig aldrig aldrig. Jag blir rädd på bara blotta tanken!


  
   

Jag älskar dig Martina Maria Holgersson
<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3


Veckorna går fort

Publicerad 2009-09-24 22:08:05 i Vardagar,

..det gör dom verkligen!
Well, torsdag idag. En helt okej dag. Skolan var bra, jag & Mikaela kubbade ner till stan på hålan för att handla en tröjja som tydligen var slut. HAHA, bradär! Terasstrapporna t/r inom loppet på 3 minuter. Good work!
Efter skolan så träffade jag Emelie Nilsson på knutan. Roligt att ses igen! Vi pratade lite, och jag fick veta en del saker. Jisses säger jag bara! Himmel och pankaka. Hem då, se lite Tyra och lite GossipGirl. Roligt värre!
Stack ner till försammlingshemmet vid halv 6 då det blev snack och pärlsortering. HAHA, vilket liv alltså...Idol när jag kom hem vid 8 och sen så har jag bara suttit här. Fick ett sms av bästavän nyss och liksom, iloveyou! Men annars då, vad har hänt i min vecka? Joo, jag åkte ner till Lund i tisdags och handlade ett par nya jeans. Bra storlek, trodde jag. Insåg att dom var för stora och bytade dom i Onsdags ute på Väla i Helsingborg. Så nu har jag ett par mörkblåa, snygga stuprörsjeans. Andra paret stuprör i hela mitt liv, jag tror mina vader har minskat.............när jag var ute på Väla så träffade jag Annapanna á la Turkland, som berättade att Anders Fernette ska till Helsingborg på Söndag. I´LL BE THERE!!!!!!!!! Och justja, imorgon ska jag till Veberöd efter skolan och till Mia, min moster, som fyller 36. GRATTIS!!
Men ja, kanske ska avrunda här? Känner att det blev en ganska så meningslös blogg i alla fall.
Hoppas att Ni söta läsare har det bra!

Love.
S.


P.S  Kärt barn har många namn, HAHAHAHAHA!! D.S

Kvällens outfit

Publicerad 2009-09-21 23:33:14 i Vardagar,

Jag har garanterat kävllens snyggaste outfit!
(Ni får dock ingen bild på det, MAHA!!)

Orange rix-tröjja
Bara ben 
Vinröd scarf


Det låter snyggt, eller hur?
Pappas kommentar var: Sofie, hur kan man gå runt med bara ben & sen ha scarf? Där är ingen logik i det!
Det finns vissa saker som gamla män inte förstår sig på. HAHA!

Jag är liksom, nästa Sofi Fahrman.
Kan allt om dagens mode!
HA HA HA HA!

Okej, nu ska jag sova.
GODNATT!

Love.
S.

Inte visste jag att jag hade skillsen i lightgrafitti

Publicerad 2009-09-21 16:04:58 i Vardagar,Inte visste jag att jag hade vunnit!
Tydligen kom jag på 4:e plats i deltävlingen och äger nu ett blåtandsheadset från Samsung.
Grattis till mig och gud vad snygg bild jag har gjort! HA HA HA HA!


Vad tror Ni bilden ska likna, egentligen?

(Historien bakom det hela är ju liksom, lite roligt...!)

L.O.V.E

Publicerad 2009-09-20 22:47:27 i Special moments,

4 veckor och 6 dagar. 34 dagar. 25 skoldagar.
MMMM, give me some höstlov nu, TACK!Jag & Martina - Höstlovet 08

Kim & Nilla i Riverside

Publicerad 2009-09-19 20:23:13 i ,

Okej nu är jag sjukt nördig, jag vet!                                                        
Men dagens avsnitt av Riverside:
"Jag har nog underskattat dig lite grann"

Så gulligt. Med tanke på vad man vet om vad Nilla tycker om Kim...
även om han är....bög. HAHA, för er som inte sett serien kan ni ju gå in här och klicka er fram till alla avsnitt. Jag tycker det är bra i alla fall!


NU SKA JAG GÅ NER OCH BAKA!

Love.
S.

Detta är i alla fall dagens avsnitt;Sjuka drömmar

Publicerad 2009-09-19 13:46:54 i Vardagar,

I´m gonna se things eye to eye (8)


Hejhopp på Er!
Sitter här med huvudvärk, men är endån på bra humör. Det är ju heeelg!
Gick och la mig tidigt igår. Min kropp mådde inte bra och inte mitt huvud heller. Så vid tio snåret hade jag däckat!
Vaknade vid elva idag, då det blev frukost. Dock fortfarande med huvudvärk. Jag förstår inte det där med min huvudvärk. Jag har det allt för ofta, och det brukar försvinna när man sover, men inte på mig. Och nej, jag har inte för varmt på rummet, I promise. Ähh, jag ska endån till läkaren nästa vecka så då tar jag upp det också!
Men ja, det jag skulle komma till var att jag drömmde helt sjukt inatt. igen!
Det var tydligen avslut på Rix i Kristianstad. Så var jag där och allting, och Ola skulle spela. Sen så skulle helt plötsligt EMD också spela, och ja, alltså...jag kunde inte gå på spelningen tillslut. För då hade jag missat tåget hem. Vilket jag gjorde i alla fall 8) Och sen mitt i allt, så träffade jag Daniel Radcliff (Ni vet, Harry Potter?) och ja, han var jättetrevlig och kunde gå som en helt vanlig människa på stan. HAHA, helt sjukt! Sen blev Erik arg på mig för att jag sa till honom att han liksom....skulle vila för att jag inte villa att han skulle gå in i väggen eller något eftersom han är så pass bra som han är. "MEN DET VAR JU FLERA VECKOR SEDAN!!!" 
Matte klagade på att min farfar (hur kom han in i bilden?) hade knutit hans slipps för hårt. HAHA, hur har allt det här gått ihopa? Liksom, jag var hemma om en sväng mitt i allting också. Ähh jag förstår det inte riktigt. Jag förstår inte mig & mina sjuka drömmar. Detta är ju endån...en mild variant av vad jag kan drömma. HAHA, jag har drömmt att Morgan har varit vaktmästare i Olas lägenhetshus? Sen så har jag drömmt öhhhm, saker om Matte också. + att jag har drömt att Ola skulle äta kötbullar & prinskorvar hemma hos Jönssons på midsommarafton! HAHA, jag är sjukt!

Nu ska jag nörda vidare på facebook och spela lite farmevill, samtidigt som det får bli dagens riverside avsnitt!
Hoppas att Ni har en bra Lördag!

Love.
S.

"Jag blev för het på gröten helt enkelt och glömde var vi skulle gå"

Publicerad 2009-09-17 22:58:59 i Vardagar,

Godkväll!
Här sitter jag och skriver. & trött som en idiot är jag också. Ska gå och sova snart.
Skolan idag då, friluftsdag. Vi gick 9 km varav 8,5 var uppförsbacke, TJOHO! Eller inte....
Vi fick motion i alla fall, och ja, Daniel råkade gå en omväg. HAHA, men som sagt; MOTIONEN!!
Var hemma vid 4, såg lite Gossip och sen så bar det av till Tågarp och Jenny. Vi käkade fondy och pratade mys, hon jag och Sara. Roligt! Och öhhhm, vi är koko. Och om Ni missat det så kan det vara sjukt tråkigt att diska 8)
Men ja, nu är det snart bedtime. Imorgon är det vanlig skoldag igen, dock hoppar jag över idrotten. Jag är ju som sagt förkyld, och jag behöver inte överanstränga mig då. Inte med tanke på att jag var med på friluftsdagen idag!
Daniel är säkert förstående, han brukar vara det. Hoppas att Ni söta läsare har haft en bra dag! GODNATT!

Love.
S.

Erik Segerstedt

Publicerad 2009-09-16 22:43:10 i Allmänt,

När jag är förkyld blir jag alltid extra känslig och lyssnar ofta på ballader, och ja såndär "bölemusik". Ikväll blev det en youtube-kväll och även mycket Erik Segerstedt. Två favoriter är:

  
Right here waiting


Bed of roses


Han är duktig Erik. Lite underskattad ibland bara.
Han var fruktansvärt duktig under Idol, vilket jag kommit på nu i efterhand...
Bättre sent än aldrig. Jag har ju sett honom live, både som soloartist och som band, men jag vet inte riktigt vad som är bäst egentligen. Är det när han kör solo, eller när han är med i EMD? Vad tycker Ni?


Love.
S.

Jag älskar värmen i halsen då drickan sipprar igenom

Publicerad 2009-09-16 22:14:18 i Allmänt,

Gud vad jag älskar det. Älskar älskar älskar!
För visst är det gott? TE!

Brutalt galet gott. Den söta smaken sipprandes ner i halsen, och smaken på tungan.
MM, såsom andra älskar sitt kaffe (vilket jag inte ritkigt kan förstå, men accepterar!) älskar jag mitt te.
Morgonens viktigaste: TE!
Hjälp för att hållas vaken; TE!
Drickanågotvarmtnärdetärkallt: TE!

Ni har inte missat att jag älskar Te va?

Det är dags för Onsdagsmys

Publicerad 2009-09-16 20:18:30 i Vardagar,

och det är även dags för Idol. Första reklamen nuu, och ja jag gillar det!
Baggarna & Carlsson, me like them. Och så får vi inte glömma våran allas fina Peter Jihde. HE HE HE!
Jag tycker att han är bra. Det finns en massa grupper lite överallt om att man hatar honom, men tja jag tycker han kan vara ganska så rolig. Bättre än när Gynning & Berg var programledare. Eller vad tycker Ni?

Vem har varit de/den bästa programledarna under Idol tiden?

Nu börjar det igen.
Love
S.

Att bygga upp en affärsplan är inte lätt alltid

Publicerad 2009-09-16 13:21:36 i Skolan,

"Det är inte lätt när det är svårt"

Och så är det även när det gäller att bygga upp en affärsplan om en webbutik. Just so you know liksom!
För det är det jag sitter och pysslar med nu. Vi ska på NäthandelB-kursen göra en webbutik, vilket i sig är kul med själva uppbyggnadet av affärsidén och affärsplanen är kanske inte lika kul....men det blir säkerligen bra! Hoppas jag! Slutar vid tio i tre idag, skönt! Även om det är vår längsta dag. HAHA, det är helt sjukt att det är vår senaste dag denna terminen. Förra året var det typ, vår tidigaste...


Hur många handgjorda smycken skulle man kunna sälja/vecka?
Som sagt, det är inte lätt när det är svårt.

Men nu ska jag plugga vidare!

Love.
S.

Tisdag tisdag kääära tisdag

Publicerad 2009-09-15 18:48:11 i Vardagar,

Idag är det tisdag. Andra dagen i veckan, vilket innebär att det bara är tre skoldagar kvar av denna veckan!
Varav vi ska ha idrottsdag på torsdag. Två riktiga skoldagar kvar alltså. Vad säger Vi om det?
S-K-Ö-N-T!!  Jag & Martin pratade igår om att kanske träffas i helgen, det vore roligt. We need to talk liksom!
Och reda ut saker och ting, varför det är som det är. Behövligt säger jag!
Justnu lyssnar jag på Håkan (yeees, Hellström!) och ja, han är duktig. Dock borde jag kila in i duschen, och sen så är jag sjukt sugen på att baka något till Idol. Kolakakor hade varit gott...! Eller typ, kladdkaka? HAHA!
Vi får se hur det blir med den saken! Föresten, ser Ni en sak på bloggen? Poäng till den som ser!
Nu ska jag...nörda vidare. Ha det så bra!


Love.
S.

Det är inte varje dag ens kusin gifter sig

Publicerad 2009-09-14 16:43:04 i Special moments,

Hejsanhoppsan där ute i världen!
Förlåt för extremt dålig bloggning men ja, det var som sagt bröllop i lördags och igår orkade jag verkligen ingenting. Men ja, back to the wedding. Vigseln var i Ekeby kyrka och allting var jättefint. Michael (min kusin) hade jättefin grå kostym och Madde (hans fru nu då) hade en väldigt enkelt men så himmlans fin klänning på sig.
Maddes syster sjöng en egen tappning av Hallelulja och jag grät nästan där alltså. Väldigt fint var det!
Festen var mitt inne i Helsingborg på Jacob Hansens hus, tror jag det hette. Roligt var det, med god mat (Micke hade gjort allt själv, så duktig han ääär!!) och trevligt sällskap :D Festen slutade vid två, då vi körde hem i lugnan ro. Somnade i bilen (ovanligt liksom) och ja, jag var i säng här hemma vid tre. Tack för en rolig och fin kväll!

   


Efter mycket om och men och sådär 1254885269 svordommar såå!

Publicerad 2009-09-11 23:28:10 i Vardagar,

så sitter jag nu här med färdigmålade nagalar, med fransk manikyr. Kanske inte världens bästa, men så pjåkigt blev det inte. Det är ju bröllop imorgon, och då kan man ju se fin ut tycker jag. HIHI! :D Tänkte kolla på Roast på Berns samtidigt, men tror Ni kanal5 ville som jag ville? -.- Alltid när man ska titta på deras program på webben, alltid -.- Så det blev att lyssna på lite favortilåt och sådära så! :D

Men nu så blir det att måla naglarna på fossingarna också, höhö, sen borde jag nog sova.
Men hur har Er dag varit?

Love.
S.

Idol 2009

Publicerad 2009-09-11 20:17:16 i Vardagar,

Nu är det paus i Idol och då tänkte jag slänga in ett blogginlägg. HÖHÖ!
Sitter för ovanlighetens skull här uppe och tittar på TVn. Jag kunde inte övertala mamma till Idol!
Dock fick vi lite problem, för jag visste inte om jag kunde se på 4:an utan boxerkortet. Men eftersom jag och Mamma är så smarta, så löste det sig. HAHA! Annars då, vad har hänt idag? Jo har har skrivit prov, vilket känndes bra. Och vi hade idrott i skolan idag också, och vi spelade fotboll. Seriöst, jag var fett duktig! :o
Här var det inget "wannabefotbollpåstortorgetimalmömedenkaffemuggnärmanköar"-spelande, utan jag tog passningarna skitbra och gjorde mål och allt. Jag är impad över mig själv alltså..! HAHA! Daniel också tydligen 8)
   Men ja, åter till rubriken. Idol 2009! Vad tycker Ni? Bra eller dåligt? Själv tycker jag att det är...okej. Inget såhär, woooow! HAHA! Men ja, nu börjar det snart så nu ska jag kila ut till TVn.

LOVE
S. 

Do you feel like I feel? Nej,det hoppas jag inte!

Publicerad 2009-09-09 10:35:31 i Vardagar,

Sitter i skolan nu och har lektion, och mår blä. Huvudvärk, illamående och så är jag himmlans trött. Så jag går hem efter detta. Och hoppas på att må bättre imorgon. Skallebank i tre dagar är ingen höjjdare vill jag då lova.
Hoppas att Ni mår bra i alla fall. För läsarantalet bara ökar och ökar, me like liksom!
Men ja, nu ska vi jobba vidare.

Love.
S.

dmaSOUL

Publicerad 2009-09-08 22:14:24 i ,Mattias Andréasson - 97 ways

Så himmlans bra, och så duktig är han :')

Vad tycker Ni?

Premiärstider

Publicerad 2009-09-08 14:15:03 i ,

Hejhopp!
Sorry för dåligt bloggande, meeeen lilla jag var sjukligt trött igår så jag somnade vid....halv 9.
Då jag hade varit hos Jenny på försammlingshemmet i sisådär 4 timmar. Roligt var det i alla fall, och öhhhhhm, barn har sjuk humör. Och sen så hade det varit en lite jobbig dag i skolan. Vissa lärare är otrevliga, och vissa är väldigt trevliga. Dock uppskattar jag mest dom trevliga, med tanke på vilka dom prioriterar. Eleverna och att det ska gå bra för eleverna. Och idag blev det uppföljning på det hela (okej sååå allvarligt är det inte, men akhgdkjagvhdbhagjb!!! Avreagering!) och när jag sa hur jag skulle lösa allting till min mentor så fick jag tillsvar; BRA SOFIE!! Titta jag får gåshud. Bara kööör ner henne! 
Maha, ännu en bra lärare på vår skola, maha, en väldigt bra mentor också. Ja, nog om det och över till något annat. Igår hade Riverside premiär på SVT-play. Och vad är det då? JO, Riverside är en liten "vidsidanom"-serie till Andra Avenyn (som då förövrigt har säsongspremiär idag). Det är en serie som bara visas på webben och det kommer upp nya avsnitt varje dag, som är ca 5 minuter långa. Och om man är insatt i huvudserien Andra Avenyn, så tror jag att Riverside kan bli extra intressant. Så check it out!! För det tänker jag göra! (Klicka på bilderna så kommer Ni till deras hemsidor)

Love.
S.


Riverside!


Andra Avenyn


Mikaela väljer rubrik och då blir det : ..............vadskajagsäga?

Publicerad 2009-09-07 09:18:34 i Vardagar,

Hejhopp!
Sitter i skolan nu och har praktisk marknadsföring B. Ganska så roligt faktiskt, dock inte så krävande.
Jag har lärt Mikaela hur man lägger upp bilder på facebook och så har vi hunnit lämna in vårt arbete också.
Bra av oss va? HAHA! Jaha, vad händer annars idag då? Egentligen skulle jag åkt till Malmö med Jénnypenny idag, men eftersom min fina vän är sjuk så blir det inget med det. Krya på dig! <3
Nu är det rast, sen så har vi engelska, tjoho!

Love.
S.

FÖR JAG ÄR SÅ HIMMLANS GLAD!

Publicerad 2009-09-06 22:25:03 i Special moments,

HEJSANHOPPSAN!
NU BLIR DET STORA BOKSTÄVER HÄR, MEN JAG ÄR SÅ HIMMLANS GLAD JUST NU!
FÖR VETNI VETNI VETNI?!
JAG, SOFIE ANNA JÖNSSON SKA TILL MIN BÄSTA VÄN, MARTINA MARIA HOLGERSSON
PÅ  HÖSTLOOOVET!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Tänkte bara påpeka det för Er söta läsare. För it makes me feel good! :D
Men jaha, märker Ni någon skillnad på bloggen föresten? Gör Ni inte det, borde ni nog gå och kolla synen!
FÖR JAG HAR ÄNDRAT DESIIIIIIGN! :D :D :D
Blått är mer mig & jag gillar min header. Texten har sin betydelse för lilla mig! :D :D :D
Hoppas att Ni har haft en underbart bra Söndag idag då!

Love.
S.

Det är inte lätt när det är svårt

Publicerad 2009-09-05 15:48:30 i Vardagar,

Som rubriken lyder så stämmer det, verkligen!
Jag sitter just nu och skriver CV med allt vad det nu innebär. Och jisses vad svårt det är!
Att få med allt, vad som nu ska vara med, och att få det rätt skrivit. Det är svårt!
Och jag vet att jag har papper på det, för vi har gjort det i skolan. Tror Ni jag hittar papperna? Nej.
Tror Ni jag hittar det i min skolmejl? Nej. Åhh, det är inte lätt alltså. Men ja, nu ska jag inte klaga för mycket.
Idag har varit en bra dag. Var med mamma på centersyd en sväng innan och fick handlat lite. HAHA, eller okej, mamma fick handlat till bröllopet vi ska på nästa vecka. Jisses, min kusin gifter sig nästa vecka :') Hej böle-sofie!
Ikväll ska vi i alla fall hem till Sandra och Kenny och ha spelkväll i alla fall. Jag, Mamma, Pappa & så min moster och hennes sambo. Ska bli galet roligt. Därför kan jag inte se Sommarkrysset (där Ola ska vara med!) live, men jag lovar att spela in det. Borde nog gå ner och förhandla med pappa om det ja.....
Innan jag skriver vidare på mitt CV så tänkte jag publicera en riktig sköning-bild på Ola.
Det är liksom, tur att han är Han och bjuder på sig själv.
Jag fick mig i alla fall ett gott skratt när jag såg denna bilden;
Som sagt; Det är tur att han är Han liksom!


Vad ska Ni hitta på ikväll då?


Love.
S.

Det är ju fredag idag

Publicerad 2009-09-04 08:33:07 i Vardagar,

Godmorgon Godmorgon!
Här sitter jag i sal A124 och har projekt och företagande. Verkar vara en rolig kurs det dära, dock har vi inte hunnit så långt. Svarat på lite frågor i boken och så. Men sen så ska vi starta ett ja, "låtsasföretag" á la MiniUF!
Det tycker jag ska bli roligt. Träffade Jénnypenny imorse på knutan (kul att vi alltid ses på knutan & inte på tåget, HAHA!) och ja, vi bussade upp till skolan tillsammans. Trevligt värre, som vanligt!
Nu ska jag nörda lite hääär, men Ni får ha det så fint mina söta läsare!

 

Love.
S.

Om

Min profilbild

Sofie Jönsson

20 åring, som älskar livets glada stunder, även om hon vet att hon ibland måste gå igenom svåra för att komma dit. Familj, vänner och musik ligger mig varmt om hjärtat. Och hon lovar, att hålla sina drömmar vid liv.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela