Keep your dream alive

Livet från den ljusa sidan, så att säga.

@ Falkenbergs station

Publicerad 2010-07-28 10:45:28 i Allmänt,

Godmorgon världen! Eller okej, du på jag för 4 timmar sedan. Jag är i alla fall on ny way till Ullared nu, vilket ska bli svinkul :-D:-D jag ska träffa Martina igen, och ikväll kommer Christina. Oh ska få läsa mer om mina två senaste veckor någon annan dag. Jag har inte varit hemma på....1,5 vecka i alla fall. Men mer om det sen! Gå det fint i sommarvärmen :) LOVE. S.

"Erkänn att Du inte skulle bli förvånad om jag hittade en miljon nu va?"

Publicerad 2010-07-10 21:31:33 i Vardagar,

Lördag!

Idag var det jobb som gällde, och yees - it was funny!
Morgonen var kanske inte lika rolig med att behöva åka klockan ÅTTA för att börja jobba kvart i tio.
Men ibland har man inget val, och jag tog mig upp vid sju snåret (drömde sjukt konstigt inatt också...) och tjugo i åtta knallade jag ner till stationen, där jag stötte på Lovisa Härdin och vi hade följe ner till stationen. Väl där begav jag mig åt mitt håll och hon åt sitt, och tjugo över åtta var tåget inne i Lund. Och det var varmt!
Knallade ner till Mårtenstorget för att köpa frukost på donken, men så blev det icke. För dom öppnade nio :(
Jag ville ju inte sitta utanför och köa direkt, för att få en frukostmacka. Fixade lite käk från coop och kilade sedan bort till jobb. Jag var först (ahhhfan, vad konstigt....8)) så jag satte mig på trappan, lyssnade på musik, åt frukost och myste. I liked it!

Eric kom vid tio i tio, med andan i halsen, och vi öppnade vid tio. Efter lite om och men. Vi fick mycket gjort, och vi fick mycket babblat också. Så nu ska det funka finfint att göra id/passbilder hos oss också. Bra teamwork är det med oss serni! :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Well, vi stängde fyra, och efter det hade jag 1,5 timmes dötid i Lund tills mitt tåg. Och vad gör man då? :D
Joo, man går en runda. På sådär, några kilometer. En ny runda, med nya gator och nya saker att se.
Det var ganska så folktomt i lilla Lund när jag började tralla ner mot stan vid halv nio.


@ work

När jag kom hem möttes jag utav Kenny & Ayika (Min systers bästa kompis hund, JÄTTESÖT!!) och vid åtta blev det käk. För alla. Så nu har jag suttit här en stund, och jag tänkte bege mig ut igen. För det är fööör varmt för att kunna sitta inne.  Hoppas allt är bra med er, för det är det med mig. Liksom, ibland så bara, är det så :D

Big Love.
S.

Det fick bli bilder istället

Publicerad 2010-07-08 20:03:51 i Vardagar,

Okej, idag är ingen bra dag att skriva. Så jag berättar med lite bilder istället, vad jag gjort sedan sist.

Fredag:

Mys, mat & film hos Cina & Mats i fredagskväll.

Lördag:

JOBB! (& bilden visar en intressant Hjärup station vid halv tio på en Lördagmorgon...)

Söndag:

Stranden med Sandra, Sara, Maria & Jessica :)

Måndag:
Schtek hemma med en...mindre glad....storebror (HAHA, seriöst det var kul....HAHAHA! ) och budapesttårta med mamma och pappa.

Tisdag:

Åkte till Kristianstad och besökte Emma. Och liksom, bara var. Underbart!

Onsdag:

JOBB! :D:D:D

Torsdag:
SYSTERDAG!!!
Vi har hunnit steka på beachen, fika, gå på stan, äta glass, gå på stan, hämtat ut nyklackade skor, och ja, vi har hunnit med mycket. Jag kan glatt informera att vår timme på stranden gav färg. Underskatta aldrig solen som går i moln.

Nu funderar jag dock på att ta en cykeltur, för vädret känns så skönt, men jag vet inte om jag orkar.
Gör jag det? Ehm...låt mig fundera ett tag till. HAHA!

Love.
S.

I Hjärup

Publicerad 2010-07-03 00:19:24 i Allmänt,

Det funkade att blogga med mobilen såhär ju. Så därför tänkte jag lämna ett inlägg ikväll om att jag är i Hjärup hos min moster och ska snart sova. Jobbar imorgon mellan tio och fyra! Ikväll har vi myst med käk, godis och film. Pirates of the carabean - Död mans kista! Nu ska jag sno Martins laddare, sen ska jag sova. Hoppas att er fredag varit kanon. Love. S.

Undra om detta har funkar

Publicerad 2010-07-01 23:48:15 i Allmänt,

Jag sa ju att jag köpt ny mobil idag, och på denna funkar ju faktiskt internetfunktioneni, till skillnad från min förra 8) Därför måste jag givetvis testa att blogga också. Så om detta nu funkar så tänkte jag berätta att jag just nu sitter nere vid tvo och tittar på sex and the city! :) Love. S

Pictures

Publicerad 2010-07-01 23:09:45 i Special moments,

Bilder från i Söndags. + att Sara var med. Men eftersom hon var paparzzi så var hon ju bakom kameran!

Glass, Linbaneåkning (Ehm...jag vet inte riktigt om jag blev 18 eller 8 den 23:e...men ähhh, jag är barn så länge jag vill vara barn. Sådetså!)och solning på fotbollsplanen! Thanks girls! <3





T700

Publicerad 2010-07-01 17:03:35 i Allmänt,

Idag är det torsdag, och idag har jag investerat i en ny mobil.
En Sony Ericsson T700 svart/silvrig. Jag är sjukt nöjd! (...so faaar! (tänk er Homes röst i the simpsonmovie))

Idag har jag också varit på banken och träffat en trevlig kille som hjälpte mig med internetbanken. Så nu kan jag föra över pegnar till andra konton än mina egna, finally! :D Mamma var med, så nu funkar allt fint!

Annars då, vad ha jag gjort? Tja, inte så mycket. Drömde väldigt koko inatt, och ja...det var koko. Annars har jag varit med mamma i Lödde bara, och fixat dedär sakerna. OCH handlat på Ica Maxi! :D

Nej nu så ska jag kila ner till ICA för att fixa en grej (väääärsta shoppingnörden 8) ) och vid sex snåret kommer pappa hem och då blir det MAT. Grillat är godast! ;) MUMS!

Hörs kanske senare ikväll!

TJIIIIINGELING!


Sony Ericsson, T700! :D

Om

Min profilbild

Sofie Jönsson

20 åring, som älskar livets glada stunder, även om hon vet att hon ibland måste gå igenom svåra för att komma dit. Familj, vänner och musik ligger mig varmt om hjärtat. Och hon lovar, att hålla sina drömmar vid liv.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela