Keep your dream alive

Livet från den ljusa sidan, så att säga.

Varför inte bli kille tolv veckor om året?

Publicerad 2010-06-30 22:53:44 i Vardagar,

UPDATE!

Vad har hänt sedan jag senast bloggade? Tja, vi tar dag för dag.

Söndag: Jag var på promenad med Sandra och Sara sådär lagom en söndagseftermiddag. Det blev asmundtorp, glass och väldigt mycket prat. Jag fick present av Sara också, och liksom; Tack hjärtat! <3
¨


I Måndags var det jobb som gällde, med Eric och Gittan. Det gick bra...men långsamt. Inte särskillt mycket kunder, men tja, vi tog oss egenom dagen. Åkte med the rallydriver, min far, hem istället för att ta tåget och det var såå skönt.

I Tisdags var tanken att jag skulle åka till Lund med tio tåget för att möta upp Jénny och Emmis för en shoppingrunda, men tankar blit inte alltid som de är tänkta. Jag försov mig, och sov ganska så mycket längre än tänkt. Så vid ett tiden dök jag upp på Nova, där vi kilade runder några varav. Införskaffade mig en sjal (i sommarn, ja jag vet.....) ett par skor och nya shorts. Tummen upp säger jag! (Y) Emmis och jag åkte tillbaka till stan, där vi gick in på jobb för att jag skulle hämta ett papper som jag mitt ljushuvud glömt, och ja det var ju trevligt. "FY SAATAN I GATAN VAD SNYGG!!!!!!!!!!!!"  får vara dagens citat från Emma, och ja, det var väldigt roligt. Lämnade Emma på centralen vid kvart i fem, kilade till Filmstaden där jag mötte upp Marre och Johanna, och vi kilade in och tittade på Sex and the city 2. En helt okej sevärd film, men jag hade trott den skulle vara bättre. Efter filmen kilade vi runt hörnet och tog oss lite käk på Mårtens pizzeria och vid nio snåret skildes vi åt (eller ja, snälla Johanna följde mig till centralen) efter en mycket trevlig kväll. Thanks tjejer!

Idag då, Onsdag, har jag jobbat. Hela dagen. Från halv tio till kvart över sex. Det har gått bra, var dock sjukt trött och mådde ap-dåligt imorse, men om man bortser från det (jag har ju märkt anledningen i eftermiddags liksom -.- ) så var det bra. Jag räknade kassan idag, och låste - all by myself. BRA SOFIE!

Kom hem lite efter sju, åkte med pappa till Lödde för att hämta storebror på jobb, och sen var det hem. Och nu är jag här. Snart börjar "kvällstidenvidTVn" som innebär : SATC x2, 2½ men och sen så är det How I met your mother.
Perfekt avslut på kvällarna tycker jag. Imorgon ska jag och mamma till banken, och sen så blir det matshopping @ Ica Maxi. DET NI! ;) HAHA! På fredag drar jag mig ner mot söder i alla fall, till Hjärup, för att mysa hos moster Cina. Och så är det jobb på Lördag morgon också. Fast...jag har sovmorgon! ;) HAHA!

Nej men nu ska jag nog avrunad lite här I think.

ELLER VÄNTA!!!!
Jag glömde ju att säga att jag *damdamdaaaam* tog en spontan cykeltur sådär på kvällskvisten i Måndagskväll. En halv mil, inte illa pinkat va? Jag som bara skulle hämta cykeln på stationen...I vilket fall som, så var det skönt! :D Check out my cykelväg!



Ta hand om er!

Love.
S.

Vecka 29

Publicerad 2010-06-26 23:04:12 i Special moments,

..tar jag semester och åker till Martina och bor där en vecka.
Tänkte mest säga att the ticets är bokade och väskan står nere.

Såhääär glad är jag för det:












































I know, kvalitén är den bästa och självutlösare är perfekt.
Efter sådär, tjugo bilder. MEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEN,
bilderna visar att jag är glad i alla fall!

TJINGELINGPLING!

Jag blir så glad i hjärtat

Publicerad 2010-06-26 19:02:33 i Special moments,

Tjohejsanhoppsan!

Jag vet, det var jättelängesedan jag bloggade. For real liksom. Men nu ska jag ge det ett försök igen.
Kan inte lova att jag blir superbloggarn, eller ja sådär men jag ska ge det ett försök. I vilket fall som, så vad har hänt sedan sist? Sedan jag bloggade sist, alltså...på riktigt? Tja, jag har tagit sommarlov, vilket var jävligt skönt. Att kunna släppa allt vad skolan heter, och också släppa huvudvärken där på Nicolaiskolan. Jävligt skönt, om jag får säga det själv. Jag har också skaffat mig jobb, vilket är himmlans jätteroligt. Nivet där jag hade min praktik i våras, på Korthuset? Ja, precis DÄR sommarjobbar jag. För att göra lång historia kort så: Butiken är öppnad för att sälja ut Göteborgslagret. HAHA! Men ja, det är där jag hänger för det mesta nuförtiden, annars ligger jag och steker i solen hela dagarna (läs; tio minuter, sen är jag så uttråkad!). Jahaaa, vad har mer hänt då? JO, jag har blivit myndig, fyllt 18, BÖRJAT LIVET (som Baloo förklarade det som)!!!!!!! :D :D :D Okej, inte för att jag känner så stor skillnad gentemot att vara 17, men det kommer väl antar jag. Något fint med att fylla år är att mina kära vänner/kollegor/whatever på Korthuset hade köpt present. Liksom, '):'):'):'):'):'):'):'):'):'):'):'):'):') Sa jag att jag blev rörd eller? Det var i alla fall ett hemskt fint silverhalsband med turkosblåa stenar, och ett lika dant armband. Jättefint och väldigt jag liksom. Vet ni vad som mer har hänt sedan jag bloggade sist?
SOMMAREN HAR KOMMIT!

DET är då något som gillas väldigt skarpt utav mig. Sol och värme, MMMM! :D



Dethäääär var då min present från jobb. Väldigt Sofie-färgat. Och väldigt fint tycker jag.
Tack Gittan, Eric, Pernilla och Frida. TACK! :D

Love.
S.

Sunshine

Publicerad 2010-06-16 11:16:55 i Allmänt,

Solen skiner.
Jag är glad.

Men jag har då jävla ont i halsen.
Dagens inteokej.

Annars lever jag loppan. Idag är jag ledig, men ska jobba imorgon.
Så idag blir det först en runda upp till Sandra, Jenny och Marina, och sen så ska jag vidare på shoppingrunda.
Kan ju vara en fördel att äga minst ett par hela jeans kanske 8)

TJIIIIIIIIIIIIIIIIIIIINGELING!!!!

Next station; STUDENT!

Publicerad 2010-06-11 11:47:13 i Allmänt,


Utspringets outfit;
Linne -Byoung Byxor - Only Kavaj - H&M

Nu drar jag på utspring för att se en lycklig Jénny. Ikväll blir det studentparty x 3!

Om

Min profilbild

Sofie Jönsson

20 åring, som älskar livets glada stunder, även om hon vet att hon ibland måste gå igenom svåra för att komma dit. Familj, vänner och musik ligger mig varmt om hjärtat. Och hon lovar, att hålla sina drömmar vid liv.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela