Keep your dream alive

Livet från den ljusa sidan, så att säga.

Coolaste katterna i stan 8-)

Publicerad 2010-09-30 23:45:36 i Vardagar,Sandra, Kenny och jag hängde inne på OnOff idag.
Coola som jag och Kenny är kikade vi lite på 3D-tv.
Det sjuka är, att det funkar. HA HA HA!

Nej mne okej, nu ska jag skriva färdigt mitt CV och senda skicka in det till min lärare.
För vetni? I´M FREEEEEEEE FROM SCHOOL IMORGON! :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
Långhelg kallas det.


Love.
S.

Flurry

Publicerad 2010-09-29 23:52:42 i Vardagar,Serni någon viss kärlek som jag har till McDonalds?
"Vill du ha något, JAG BJUDER!!"

Tja, billigt är bra men gratis är bäst! HAHA!
Så för att inte bestämma hela deras sortiment av vad de har som är ätbart (haha!) så tog jag en glass. I väntans tider på Sis. Nu sitter jag här i alla fall, och efter tre timmars plugg med Personaadministrationen och fyar väldigt välutvecklade uppgifter (med de sämsta namnen som exempel, HAHA! Eller namnet är fint, men ehm...ja! 8) Dålig fantasi kallas det!) senare anser jag mig vara värd en got natts sömn. Så nu säger jag och godnatt!

Jag lär då aldrig vinna ett pris på BlogAwards!

Publicerad 2010-09-27 22:46:23 i Vardagar,

Nej men sensationellt, sofie skriver faktiskt ett inlägg. Yes, det är sant!
Nu vet jag många små smurfar som hoppar inne i era huvud. HAHA, nej men skämt och sido, jag har nog lagt bloggen lite åt sidan ett tag. Och den kommer nog vara ganska så off ett tag framöver också. Det är ju inte åtta inlägg om dan, två i veckan om man har tur. Men hey, det är väl upp till mig om hur mycket jag vill skriva? Jag har inget mål att vinna pris som årets blogg i alla fall. Men på tal om det, jag tyckte Egoina var värd det priset på BlogAwards. Faktiskt. För hon är då en rolig tjej. Eller ja, jag tycker att man ska se hennes blogg med en liten klackspark. Vissa bloggar ska man göra det med, och speciellt med Egoinas. Skratta lite åt det. Hon är ju en sån, humorbloggare. Och skåning. Och från Landskrona, dendär Regina. Jag gillar hennes blogg i alla fall!

Well, vad har hänt i mitt liv sedan sist då? Eller sedan jag faktiskt skrev ett blogginlägg, och publicerade det?
Ja, jag har färgat håret. Så jag är numera brunett. Vad har mer hänt? För någon helg sedan så var vi ute och åt i lund på Glorias. Jag, Mamma, Pappa, Cina, Mats, Martin och Emelie. Riktigt roligt och mysigt. Och ovanpåallt, träffade jag min gamla vän Carl på centralen i Lund på kvällen också. Väldigt oväntat, och...chockerande. Jag har ju bara träffat killen sisådär, 3 gånger. På riktigt. Men ja, det var trevligt!

Jaha, vad har mer hänt? Jag funderar nästan på att titta i kalendern? Nej men jo, Olas platta har ju kommit ut, och han har startat eget bolag. Oliniho records. Kuligt namn, och kuligt med eget bolag. Well, jag hoppas det går bra för plattan i alla fall. Ja, annars då? Jag går i skolan, pluggar och kikar på How I met your mother lite då och då. Ett förbannat roligt avsnitt som ni alla borde se är "The naked man". Yes, det är lika roligt som det låter!

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!

Detdär skrattet behövde en hel rad för sig själv. För så kul är det. Så min humor!
Ja, men senast i helgen så var jag nere i Lund (gud vad jag hade saknat den staden!!!) och träffade finfina vänner och kikade in Team Ola. Awsome dudes, och Adam gör Natalie förjävla bra alltså. I klass med Ola, och det är inte många som fixar. I alla fall, det var mys med pizza, musik, flum och fika på EH. Trevligt var det i alla fall!
Och i Söndags så var jag ner i Veberöd och Mia och Fredde på lite fika, och sådär. Jag ska vara barnvakt om tre veckor. Barn och hudnvakt. De får en valp om två veckor, så när jag träffar den är den 9 veckor. Åhhh, typ...dra mig baklänges, jag som är så svag för hundar. Hade jag inte varit allergisk hade jag velat ha en när jag blir stor.
Vänta....äldre. Men det lär blir lite svårt! Men mysigt ska det bli i alla fall. Och som sagt, på höstlovet åker jag ääääääääntligen upp till Norrland och bästa vän. Välbehövligt, verkligen.

JUSTJA!!! Det har ju varit riksdagsval för i helskotta. Och jag har rösträäätt, så jag röstade. Och enligt mig, så röstade jag rätt. Och rött. För jag gillar den röda sidans politik. Det sorgliga med hela dethär valet är att Sverigedemokraterna kom in i riksdagen. Detta blir ju en intresassant mandatperiod liksom.

Men ja, okej nu har jag ju skrivit ett riktigt långt blogginlägg. Erkänn att era smurfar fortfarande hoppar av hur intressant det varit? Haaa, jag ser dom 8) Nej men ha det så fint, tils vi hörs nästa gång.

Love.
S.


Ja, avsnittet är svinkul. Kolla in det. Så humor så det finns inte! HA HA HA HA!

Beautiful Rain

Publicerad 2010-09-18 22:00:37 i Musik,"But I can´t go, without you, without you, without you.
No I can´t go I´d be lost in this world without you"

Crashbombang, låten har satt sig rakt in i hjärtat.
Lyssna, relatera och känn kärlek.

I do.
I really really do.

<3

Glad_tjej_92!

Publicerad 2010-09-14 23:41:38 i Musik,

Idag trillade det ner en skiva i brevlådan hos Jönsson.
Signat från en snubbe på 24 år. Vars debutalbum på hans egna skivbolag släpps imorgon.
Yes, it´s Ola we´re talking about.  OLA heter albumet, tio låtar, och alla är bra. Jävligt bra!
Favoriten justnu är som för många andra Beautiful Rain och Busy doing nothing. Svinbra låtar!
Well, den får i alla fall en solklar tia utav mig. En tia, för att den är värd en tia. Nu tänker säkert många att:" Åhh, men hon måste ge Ola enbart bra kritik, därför ge hon honom en tia"

Men så är inte fallet. Det är klart att Ola har gjort dåliga saker. Jag menar, hur bra är Love in stereo egentligen?
Förlåt alla som älskar den låten, men nej, den funkar inte här. Så jag säger det från hjärtat, att OLA är värd en tia. Varför? Jo, för de utomordentliga låttexterna och melodierna och vilken känsla man får till det hela. Vilken utveckling han gjort. Röstmässigt, och liksom som buisnessman. Oliniho Records är det nya, då han lämnar Universal Music för att köra på sitt egna skivbolag. I vilket fall som, så tycker jag att alla borde ge det en chans!
För jag rådiggar det. Stencoolt!


Tio utav tio.

Släpps imorgon 15 September!

Sarah Dawn Finer

Publicerad 2010-09-09 23:50:29 i Vardagar,Jag tycker denna låten är hemskt fin.

Imorgon är det fredag, sista skoldagen denna vecka. Skönt!
På Lördag blir det Hjärup, och en snabb sväng inom Staffanstorp. I´m going to my boss. HAHA!
Eller före detta boss kanske man ska säga. Anyway, Hjärup på Lördag och Systerdag på Söndag.
Det låter bra dethär. I need this. Och vetni? Vecka 44 åker jag till Linköping och bästa vän. Det behöver jag också, jävligt mycket.

Godnatt världen!

Om

Min profilbild

Sofie Jönsson

20 åring, som älskar livets glada stunder, även om hon vet att hon ibland måste gå igenom svåra för att komma dit. Familj, vänner och musik ligger mig varmt om hjärtat. Och hon lovar, att hålla sina drömmar vid liv.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela