Keep your dream alive

Livet från den ljusa sidan, så att säga.

Ledighet!

Publicerad 2012-10-13 20:49:06 i Jobb,

För övrigt så:

Att vara ledig en lördag, det känns fan som att ha semester.

LOVELY!!

Tyler Ward @ Malmö

Publicerad 2012-10-13 20:42:33 i

Inte nog meda att jag hade en FANTASTISK fredag med fina vänner, min Lördag var en liten dream-come-true-day. Då spelade fantastiska Tyler Ward i Malmö. Och med sig från andra sidan Atlanten hade han också Alex G och Epic. 

Jag har varit på många typer utan konserter i mitt liv, i konserthallar, på torg, på lastbilsflak, ja you name it.
Men när Tyler spelade på KB, det var fan den bästa spelningen jag NÅGONSIN varit på.  Mycket av det har med att göra med vilket otroligt talangfull kille han är, och hans fantastiska scenspråk. För INGEN, ingen jag har sett, har haft ett sådant scenspråk som Tyler hade. Han lekte med publiken, fick oss att skratta, sjunga oss hesa och flörta. Det kallar jag, för en riktig konsert, för där var nog ingen som gick där ifrån oberörd. Efter 1,5 timmes konstant sjungande var min hals lite rosslig när jag och Jempa tog tåget hem på kvällen. And that´s the sign of a god koncert! Sök på Tyler Ward på Youtube, så får ni se hela hans resa. Du kommer inte ångra det. I like it!

 
Love.
S.

Ett hejdå!

Publicerad 2012-10-13 20:05:24 i

Förra fredagen, den femte oktober tjugohundratolv, då hade vi avskedspartajj för våra älskade Erica, Alma och sist men inte minst, Martin. Det var en av de roligaste kvällarna jag har haft på dölänge. Vi började på Harrys i Lund med käk och goda skratt, sedan fortsatte vi till Malmö och Big Bowl för att visa hur duktiga vi var på att slå ner käglor. Vilket inte var vår absolut starkaste sida, ingen av oss. Oavsett om man var nykter eller ej! Efter två timmars bowling, dans, shottar och cider drog vi vidare in till Malmö för utgång, och vi hamnade på Chili och gick BANÄNAS!! 

Jag och Martin dealade om att att dansa som om det inte fanns någon morgondag, och ALLA i vårt gäng var på det!    
Så efter någon timme inne på Chili så kände vi oss färdiga för kvällen, och drog oss hemåt. Bengan tog tåget, och vi andra delade plats hos taxi Wendt. Så efter en fantastisk kväll av god mat, gott sällskap, galen bowling, att sitta på nitar, dans och fina fina vänner, var det godnatt. Och denna veckan, har vi allt fått fräscha upp minnet hos några av oss, och skrattat så vi gråtit. Så summan av kardemumman var: Vi är så jävla bra!

Denna veckan på jobb gick fort, vi vinkade som sagt av Erica för nya äventyr på Dressmann på Emporia på fredagen, och i Onsdags vinkade vi av bästa Martin, för nya äventyr på LEVI´S på Emporia. Och nästa vecka, vinkar vi av Alma för äventyr rakt över gatan från vår butik, in på Flash. Skönt att hon inte försvinner bort så långt. 
 
Så, let´s give u some pictueres of the legendary night:

Love.
S.

Frukost i början på Oktober

Publicerad 2012-10-05 09:53:34 i Vardagar,

En skön morgon med frukost på Mormors bageri. Garanterat BÄSTA fiket du hittar i Lund/Malmö regionen. Love it!! Så här hänger jag, ska springa iväg och göra ett litet ärende innan jag börjar jobba. Idag är det sista arbetsdagen för världens bästa Erica på Nova. Väldigt blandade känslor för det. Mestadels glädje, för hon får börja i ny butik och anta sig nya utmaningar. men och andra sidan, kommer jag sakna henne på jobb. Men man ska inte deppa, vi kommer att ses endån!!

Ikväll blir det middag på Harrys och sen bowling och fest i Malmö. Tacka av Erica och Martin, för han slutar snart också. Onsdag för att vara korrekt. Jag sa stora förändringar på jobb va? Hur som haver, så är det PARTAJJ ikväll!

Nu, make som buisness. Ha en riktigt fin dag!

Love.
S.

Ullared!

Publicerad 2012-10-02 23:55:20 i Vardagar,

Jo men hemma igen, några slantar fattigare. En jacka, en tröja, trosor, BB-cream och ett penselsätt var väl det största jag fick med mig hem från Ullared idag. Varje gång man kommer dit får man en chock, för det hinner hända SÅ mycket mellan gångerna. Snart minsann, då är sportsbaren färdig inne i varuhuset. Blir riiiktigt coolt känner jag! Jaja, haft en suuupermysig dag med mami och pappa i alla fall. Och justja: i restaurangen har de byggt upp hela varuhuset i LEGO, med hyllor, varor, ALLT!!!! Dööcoolt!!

Imorgon är det på det igen med jobb!!

Love.
S.

När saker och ting vänds UPP och NER!

Publicerad 2012-10-01 21:51:55 i

HOOOLA!

Här knallar livet på, som om inget annat hade hänt. Men what to do, tiden stannar inte för att förändringar sker.
För det kommer att ske förändringar i mitt liv. På mitt jobb. I vardagen. I allt!

Chefer slutar, kollegor slutar, jag stannar kvar på Nova, konflikter har skett, kramas har getts, sms har skickats, kärlek har visats. Men jag tror ju på att man måste möte en motgång för att kunna möta en framgång, så jag tror ljust på framtiden inom jobb. Mer om det, en annan gång, i ett annat inlägg!
 
Okej, i mitt andra liv då, förutom jobb, vad händer då?
Fredag blir trevlig med middag,vänner och bowling. Lördag blir det Tyler Ward i Malmö på KB. WHAAAAD UP med det?! HUR AWSOME?! Jag har ju vetat vem TW har varit länge, väldigt väldigt länge. Och nu ska mister king of youtube till MALMÖ. Hur najs?! Riktigt roligt att han äntligen får komma ut på världsturné. Och hur najs är det inte att få gå på konsert igen?! Så jag tar med mig Jempa, Anjelica och Pernilla så det ska bli riktigt roligt! :D Ser fram emot det.

Annars så letar jag vidare efter lägenheter, och känner SÅ för att flytta hemifrån. Jag älskar mamma och pappa, och vi bråkar i princip ALDRIG. Men; jag vill också skapa något eget. Jag vill inreda, bädda sängen när jag vill, och ha KAOS om jag känner för det. Utan att någon säger till mig. Jag vill köpa min egen mat, tvätta mina egna kläder och se till att alla räkningar blir betalada. Döh, jag vill sååå gärna! Så snälla rara, håll tummar för mig att det går bra med mitt sökande!!
 
Imorgon bär det av till Ullared med Mamma och Pappa. Ska bli dömysigt att komma iväg vi tre!

Love.
S.
 
 Och här kan man givetvis lyssna på TW's platta! 
 

NO PROBLEM!!!

Publicerad 2012-10-01 21:48:07 i

 
 
 
Fick minsann ett glatt samtal vid 16 snåret idag av Alma om aaaaaaaaaaatt:
NOVA LUND VANN NO PROBLEM-TÄVLINGEN OCH SKA TILL LONDON!!!!!!!!!
 
Helt galet att vi faktiskt vann. Vi vann av alla tävlande butiker i hela Sverige, varav tävlingen gick ut på att man skulle skicka in en film vad man ansåg var No Problem. Och det gjorde vi, med grunden om standardkunden som ville byta skjorta utan kvitto. NO PROBLEM, NEMAS PROBLEMAS, HAKUNA MATATA!!!!
Önskar jag kunde visat filmen, men den har jag inte. Men jag lovar, NI HADE GILLAT DEN!! Så;

GRATTIS TILL OSS FÖR ATT VI ÄR SÅ JÄVLA BRA!!!!
 


Love.
S.
 
 

Om

Min profilbild

Sofie Jönsson

20 åring, som älskar livets glada stunder, även om hon vet att hon ibland måste gå igenom svåra för att komma dit. Familj, vänner och musik ligger mig varmt om hjärtat. Och hon lovar, att hålla sina drömmar vid liv.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela