Keep your dream alive

Livet från den ljusa sidan, så att säga.

Lägenhet!

Publicerad 2012-09-26 22:39:45 i

Idag var en sån dag då mina 6 arbetstimmar bara svischsvisch försvann. Jag började dock dagen med att överaska mina fina vän och kollega Danielle som var inne i Lund city och jobbade. Blir alltid så glad av att träffa henne! :D

Hur som haver, sitter jag nu i min onepiece och småkollar lite TV. Letade lite lägenheter förut, men det gör mig så lissen för jag hittar inget. Är såååååååååå sugen på att flytta hemifrån, och jag söker konstant i Lund/Kävlinge/Hjärup-området men jag har stått i kö alldeles för kort tid för att komma långt upp på listorna. JAJA, någon gång ska jag väl också kunna ta steget och lämna mitt föräldrarhem. Den dagen, den kommer. Men det hade varit fint att kunna göra det typ...nu! 

Hur har er dag varit idag? 

Love.
S.

#sleep #dreams

Publicerad 2012-09-24 02:04:33 i Vardagar,

Alla som känner mig vet att jag är väldigt fantasirik när jag drömmer. Allt från pyskopater som hugger huvudet av någon till djur som är i helt fel format. Inatt var en sådan natt, då jag drömde helt bananas. Om en kille som jag inte träffat på nästan 2,5 år och ja, vi skulle tydligen på sittning som var...galen. Och ingenting stämde, inget alls. Men jag klagar inte när man drömmer om en hotboy till bekant, MEN ENDÅN!! Hela grejjen var så bisarr, och förvånande.


Någon som är duktig på det där med att tyda drömmar? Skulle gärna vilja veta vad saker och ting betyder egentligen!

Love.
S

Oh happy day!

Publicerad 2012-09-21 23:12:21 i

HOLA !!

Idag har jag jobbat, skrattat, jobbat, velat dö av värk i fötterna, och jobbat lite till. Hängde med Nalle (aka Victor Lundin) i Lödde idag, vilket var väldigt skönt. Han är en sådan vän, som man inte alltid behöver höras av med, men man vet att han alltid finns till. Vi köttade i alla fall i butiken, ändrade om och tömde lagret. Ohh yeah, vi kom en bit på vägen i alla fall. Jobbigt bara att där inte var så mycket kunder...MEN JAJA, sånt är livet ibland när man jobbar i butik. Fördel? Man hinner allt annat !! Blev hämtad av Linda då hon varit iväg och endån körde förbi, så jag slapp ta buss/tåg för att komma hem. Thank yoou!!

Nu halvligger jag i soffan, ytterst ergonomiskt och funderar på att kanske ta ett avsnitt Gossip girl innan jag går och lägger mig? Fick ju hem sista säsongen på box för någon vecka sedan, och man MÅSTE kolla igenom avsnitten igen, för att vara på den säkra sidan. Oh yeah, Sofie = serienörd. Så ja, valet är enkelt: GOSSIP TIME!! 

Hoppas att ni alla får en fin helg!

Love.
S.Godnatt!

Publicerad 2012-09-18 01:10:51 iCheck this out!


Här läste jag mig till hur man bytade bild i headern i designen. Designadinblogg.se har alltid hjälpt mig när ja haft blogg (okej, kanske inte så aktivt, MEN ENDÅN!) och ännu en gång löstes mina problem av den sidan. Så om ni inte vet hur man löser något i någon design här på blogg.se, READ IT THERE!!

Jaja, nog om det, nu är det sängen som gäller. Är hemma i Skåne igen efter en helt A-W-S-O-M-E helg i Linköping hos BFF. Mini-semester som har bestått av film, bakning, att färga håret och allmänt chill. Love it!

Nu är det bedtime, det är jobb imorgon!


Love.
S.

Season 4 of Glee

Publicerad 2012-09-18 00:22:43 i TV-shows,

 


Första avsnittet av Glee Season 4 släpptes i USA i torsdags, och eftersom jag är så god vän med internet så har jag som icke amerikan sett detta fantastiska avsnitt. My god!

Man kan väl sammanfatta det som : Detta blir en intressant säsong!

Och justja, check out the video!
Klaine, love och en fantastisk sångröst.

Love.
S.

#train

Publicerad 2012-09-14 09:52:41 i Vardagar,

GODMORGOOON!!!

Sitter på tåget mot nu, wohow!
Pigg kan jag inte påstå att jag är, men JAJA, den förlorade sömnen kan jag ta igen någon annan gång. I vilket fall som helst, så är det häng i Linköping i helgen. SÅ JÄVLA NAJS!!! :D:D

Nää, nu är det frukost nummer två och lite läsning.

Love.
S.

#myworld

Publicerad 2012-09-14 01:10:18 i

Det är intressant hur ens värld kan vändas upp och ner, av ett litet litet samtal. Men jag ser fram emot det, nya utmaningar, och ny omgivning. Och framförallt: jag vet vem jag har var.
I love you.

Men här ligger jag, och får ingen ro i kroppen eller knoppen. Men who cares, jag drar till bästa vän imorgon. Mini-semester, hell yeah. Sova, det kan jag ju göra på tåget!

Love.
S.

Malmö

Publicerad 2012-09-10 11:34:31 i

Sitter på tåget mot Malmö nu och ska möta upp en vän för Måndagshäng. Vi har mycket att prata om känner jag. Annars då? Jo men jag jobbar 3 dagar denna veckan, sen åker jag till Linköping och hänger hos min BFF!
Underbart skönt att komma iväg, mini-semester kan vara något bland det skönaste som finns. Jo, juste; i fredags gjorde vi något så gaaalet på jobb. Vi har en tävling där man skulle filma in en video vad No Problem är för något i våra ögon (NP är ett motto vi har på Dressmann, att vi löser allt!!) och vinnaren vinner en weekend i London. Så mellan 8-10 han vi med att skriva manus, skratt så vi grät, höra mig sjunga, filma in allt, ligga på golvet och snurra paraplyer, ja, en massa GALET helt enkelt. Så håll en tumme för oss, snälla!! För videon må låta galen, men den har ett himla bra budskap!! Nä, nu rullar vi in i Malmö!

Love.
S

#klantröv

Publicerad 2012-09-07 23:18:58 i

Det finns klantiga saker att göra, och så finns de där, klantigaste. And that's what i did igår. Trillade ner från stegen/bordet igår när jag skulle sätta skyltar på jobb. Så här har ni resultatet!

KLANTRÖV!

Gossip girl

Publicerad 2012-09-04 21:50:13 i

Jag var som ett barn när jag såg vad som trillade ner i brevlådan idag.
Hälsningar /

Serienörden

It´s a passion

Publicerad 2012-09-02 21:48:46 i

Har en enorm längtan efter mitt jobb,
mina kollegor,
våra kunder,
stammisarna,
flamsiga kollegor i telefonen från andra butiker,
kaos i A-zon,
fin A-zon,
TAG 3 BETALA FÖR 2 PÅ ALLA UNDERKLÄDER,
flanellskjortor,
NEW YORK TÄVLINGEN,
personalmöte,och en after work.

Så efter nästan 3,5 veckas semester från Dressmann så går jag på hösten på Onsdag,

and i´m redy.

Let´s rock this shit Super-Nova!

PUSS!

/Tjejen som älskar sitt jobb

Om

Min profilbild

Sofie Jönsson

20 åring, som älskar livets glada stunder, även om hon vet att hon ibland måste gå igenom svåra för att komma dit. Familj, vänner och musik ligger mig varmt om hjärtat. Och hon lovar, att hålla sina drömmar vid liv.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela