Keep your dream alive

Livet från den ljusa sidan, så att säga.

Snabba casssssh

Publicerad 2010-02-24 15:13:27 i Vardagar,

Hejhopp!
Här sitter jag i en ny tröjja, i alla fall för mig. Igår när jag & Marty kom hem från Lund (resten av den historien kommer senare) stod det en kasse med kläder från sis innanför dörren. HEHEOHOHIHI, det gillas. Har ni tänkt på hur bra det är att ärva saker? Vissa anser det konstigt, jag älskar det. Min syster har så himmlans fina kläder, och det är onödigt att slänga om det fortfarande kan användas liksom. Så ja, nu sitter jag i en ny brun/vit tröjja. Gilla den va!

Ja, men som sagt igår var jag och Martina nere i Lund en sv ängom på kvällen och gick på bio. Snabba casssssh. Den var väldigt bra, om man frågar mig. Och Martina, HAHA! Ehm ja, det var en rolig kväll i alla fall.
Och justja, igår var det Olas födelsedag också. Bara ett år kvar till 25 = Halvvägs till 50! Nej men ja, grattis till honom. Jaha, vad har vi annars hittat på då? Vi var på shoppingrunda i Lund i Måndags, vilket var väldigt roligt. Gilla gilla gilla gilla H&M alltså, och ja, vi kom fram till att saker och ting är okej. Så shooot sofie!!!!
Eller okej, ehm...ja. HAHAHA, nej men ja, det var en hemskt rolig dag i alla fall. Vilket det fortfarande ääär!

Nu står Martina i duschen i alla fall, och vad som händer sen har jag ingen aning om. Imorgon intar vi Malmö stad för en dag i alla fall. Gilla gilla gilla! :D

Hoppas att Ni har det bra, för det har jag. Helt galet bäst!

Love.
S.

Du existerar i min värld - inte siffrorna på vågen!

Publicerad 2010-02-13 17:08:16 i Tankar,

Det finns justnu två ord som inte borde få vara med i ett lexikon, och de är:

Ord: Normal
Förklaring: Som inte avviker från genomsnittet

Ord: Perfekt
Förklaring: Bra på alla sätt, fulländad.

Justnu känner jag mig en aning frustrerad, besviken och arg. Jag läste nyss Molly Sandéns blogg (ja, hon är en favorit hos mig!) och där ser jag att hon och Elin Kling igår hade blivit mobbade för deras kroppar igår i Let´s Dance. Den ene är för tjock och mullig medans den andra är för smal. Slutresultatet blir då:
De är inte normala och perfekta.

Min fråga blir: Hur är man om man är perfekt och normal? HUR?!

Under mina 17 år, 7 månader och 21 dagar har jag aldrig hittat något svar på den frågan. Hur man är om man är om är perfekt och normal. Vi bor ca 6,6 miljarder människor på jorden och alla har vi våra fel och brister. Men vi blir inte mindre människor för det.

Jag ska inte påstå att jag inte hittar fel hos mig själv, för det är klart att jag gör. Jag är en människa.
Men jag försöker att påminna mig själv om att när jag ser den siffran som jag inte vill se på vågen, att det faktiskt är min insida mina vänner älskar mig för. Inte för att mina siffror på vågen inte är "perfekta". Och det borde fler människor göra. Det är inte lätt, och det tar sin tid att komma dit att faktiskt kunna göra det. Men stora små bäckar stora, eller är det inte så man säger? Give it a try! 

Det är inte enbart Mollys blogginlägg och aftonbaldets artikel som fått mig att regera. Tanken har funnits länge. Jag vet många som mår dåligt över att de inte är "perfekta" och "normal". Vågen visar för lite kilon, eller för många. Måttbandet visar förmånga eller för få siffror när du mäter dig hos läkaren. Du har sneda tänder, tjocka fingrar, smala höfter. Så fort du öppnar ett modemagasin, så är det en extremt smal tjej som står där, i de snygga kläderna. Går du in på H&M och tittar på hur deras skyltdockor ser ut då är dom pinnsmala. När de t.o.m har fått sätta nålar för att kläderna ska passa dockorna, har det inte gått lite långt då? I min mening, har det gått för långt. Jag vill inte ödsla min tid, på att påpeka vad det är som gör någon "onormal" eller "operfekt". För det existerar inte i min värld.

Du existerar, precis som Du är.
Lång, kort, tjock eller smal - so what?
Det är insidan som räknas.

Glöm aldrig det.För att lugna folks nerver och lätta mitt hjärta med ett "wihoow"

Publicerad 2010-02-13 14:54:56 i Vardagar,

Nu är klockan tjugo i tre, och det känns som om jag nyss vaknade. HAHA, okej jag gjorde det för två timmar sen.
Ehm, jag kännde faktiskt att jag var värd mycket sömn efter en vecka som verkligen inte har velat som jag har velat. Well, jag kan lugna folks nerver lite: Det är tydligen inte värsta utvikningsbilderna.

Om man lyssnar på intervjun på Vakna! med the voice, så berättar Mattias att det hade varit lite nakna bilder.
Inte såhär "vi-flashar-allt" utan mer, "vi-tar-av-oss-tröjjan". Men ja, jag vet inte hur det ser ut och hur naket och utviket det kommer att bli, men vi får se. Det kanske lugnar era nerver i alla fall?

Och på tal om att lätta hjärtat med ett wihoow så kan jag berätta att min äldsta vän Sara , hennes UF-företag (ni borde gå med i gruppen på facebook, klicka in HÄR! ) har gått vidare och är ett utav de tolv bästa UF- företagen i Nordvästra skåne. Så nu är de steget närmre EM i Milano. Jag är stolt över dig Sara! :') i love u.

Sen så måste jag berätta en annan hemskt fin sak. I Torsdags trillade det ner ett brev till mig i brevlådan.
Ett jättefint brev, från världens finaste människa, min bästa vän, Martina Holgersson.
Hjärta hjärta hjärta liksom.

Okej, nu vet ni det. Nu så ska jag gå ner och fika lite sen så kanske jag får fixa mig lite.
Vi ska ut och äta hela familjen ikväll, och ehm...jag kan inte se ut såhär då, HAHA!

Hoppas att Er Lördag är kanon i alla fall.

Love.
S. 


Utvik?!

Publicerad 2010-02-12 16:56:24 i ,

...okej jag måste säga att jag faktiskt blev rädd när jag gick in på voice hemsida och läser att:

"Mattias från EMD avslöjade imorse att han vikt ut sig under en fotografering för tidningen QX, bilder som tydligen är väldigt vågade."

URSÄKTA?!?!?!?!?


En död router

Publicerad 2010-02-09 21:21:41 i Vardagar,

Hejhopp.
Vår router är död = inget internet på min dator.
Så justnu sitter jag vid mammas, som sitter inkopplad till modemet.
Så ja, the reason why i´m not aktiv är ja...jag har inget internet  helt enkelt.
Men snart, så kommer den nybeställda routern hem, and såhär säger vi om det:

:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Nog för att jag kan vara lite datornördig ibland, men när man väl inte har det, så känner man sig handikappad.
Jag skulle kolla banken förut när jag satt och fixade med bilder på min dator, och sen bara; ahh, jag har ju inget internet......kul liksom! 8) men ja, nu ska jag publicera dethär och fortsätta titta på the O.C. Imorgon är vi på det igen, praktiken. Det ska bli roligt, hehehohohihi!

Love.
S.

FINAL

Publicerad 2010-02-06 22:23:54 i Musik,Finaaaaal final final final.
Ola är i final i Melodifestivalen 2010 med låten Unstoppable.

GRATTIS!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nattligt blogginlägg, hoho!

Publicerad 2010-02-06 01:42:45 i Special moments,Idag blir det Halmstad med fina vänner, för att kika Melodifestivalen hemma hos bästa Christina.
Ola medverkar med låten Unstoppable, och av den första minuten man har hört är den väldigt bra. GILLA!*klick*
Mysmysmysmys, och mat givetvis. HOHO, det trodde Ni ju säkerligen inte att Ni skulle höra från mig va? 8)
Justnu är jag trött och ska upp om 6 timmar så nu säger jag: Godnatt!

Eula

Publicerad 2010-02-04 00:08:17 i Musik,


Tänkte bara slänga in en bild på Ola.
För jag gillar bilden :D

I´m walking in Lund

Publicerad 2010-02-04 00:03:56 i Vardagar,

Känner verkligen att jag har så mycket vettigt att skriva.
Jag går i skolan, har praktik. Jag äter, sover och ja - jag lever!

Pratade nyss med min hemskt fina syster i telefon, och ja, det var ett blandat telefonsamtal.
Det var allt från snåla tanter (som vägrar betala EN krona för ett vykort istället för 50 öre), sommarjobb och om att jag fyller arton till sommaren. HEHE, jag bjöd snällt och vänligt in henne till min 18-års dag också. Snällt va? :D
Jag har hört att det gäller att vara ute i god tid liksom, HAHA! Som om min syster inte skulle komma i alla fall 8)
Well, she´s the best and deserve the best. Så är det bara.

Men ja, det var praktik idag. Korthuset i Lund.
Dock började dagen mindre bra med klödd med tågen, men ähh det löste sig, tillslut. Efter sisådär 40 minuters väntan i kyla i Kävlinge, HAHA! Men ja, dagen gick fort och lunchen blev en sen lunch. Jag brukar gå vid ett och tjugo i två kommer chefen och säger "Ojj, Sofie klockan är tjugo i två! GÅ OCH ÄT MED DIG!!"
Så det var bäst att lyda order kännde jag. Kilade bort till Coop och köpte yoggi och tog mig sedan tillbaka till köket för att äta lite mackor och dricka yoggi. Läste tidningen gjorde jag också, och hittade en ganska komisk reklam. Jag satt och smålog för migsjälv där inne i det lilla köket kan jag ju säga 8)Kännde att det helt plötsligt blev väldigt mycket indirekt reklam både för Eva-butiken, "Rösta Lundensiskt - VOTE FOR OLA"-kampanjen, och hur man når Team Ola!

Okej, nu är klockan alldeles förmycket egentligen och jag ska snart krypa ner till sängen. Eller tja, först slänger jag in två bilder till. Den ena bilden är på min nya ring (eller okej, jag införskaffade den förra veckan 75% rea = me like!! ) och min nypimpade mobil. HA HA HA, okej mobilen är ju lite ironi men med gratis mobilpimpning på praktiken, då är allting fint. HAHA!


The ring


Den nyaste modellen, jag lovar 8)  Eller inte...men den fungerar till vad jag behöver den till. HAHA!

Men ja, som sagt: beeeeeeedtime!


LOVE.
S.

Om

Min profilbild

Sofie Jönsson

20 åring, som älskar livets glada stunder, även om hon vet att hon ibland måste gå igenom svåra för att komma dit. Familj, vänner och musik ligger mig varmt om hjärtat. Och hon lovar, att hålla sina drömmar vid liv.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela