Keep your dream alive

Livet från den ljusa sidan, så att säga.

A day in bed

Publicerad 2011-04-07 23:51:54 i Vardagar,

Vaknade imorse av att mitt huvud gjorde ont ont ont ont ont och valde att sjukanmäla mig. Somnade om och vaknade lite lätt vid 1 och insåg att jag behövde några timmars sömn till. Pappa kom tydligen in vid 3 (bra att jag har pratat med honom men inte komma ihåg det) och tyckte att jag kanske skulle gå upp och äta i alla fall. Sov dock vidare, och åt min så kallad frukost vid halv 8. 19:30 alltså! Det vill säga att jag har sovit såhär 19 timmar. Jaghatarhuvudvärk! Nu mår jag dock bättre, fast med lite ont i skuldrorna. I vilket fall som, så ska jag snart träffa min kära vän sängen igen. Är fortfarande trött! (WTF tänker Ni, och det gör jag också!)

Jahaja, vad har hänt sedan jag bloggade sist då? Tja, jag har skrivit ett mindre bra matteprov, skrivit ett jävligt bra samhällsprov, jobbat med fina människor på Nova, pratat med fina människor från Lödde, bestämt att bästa vän kommer hit vecka 16 (finast!!) och sen så har jag hämtat ut studentmössan. Katschiiing, så jävla fint det känndes!
Nu är det inte långt kvar. Trotts allt!

Nej men okej, publicera och gå och lägga sig dåva. Det är en ny dag imorgon, som innebär skola och jobb. Fint ska det va. Godnatt dådå!

Love.
S.


Hur den ser ut på, får Ni se den 10:e Juni!

Godnatt!

Publicerad 2011-04-03 23:41:07 i Vardagar,Sofie in myskläder (dvs tjockiströjja och leggings) säger nu godnatt.
Det är ju en dag imorgon också. Så; Godnatt!

Love.
S.

ULLARED!!

Publicerad 2011-04-03 01:26:48 i Special moments,

Det är Lördag natt, jag ska upp om 7 timmar och sitter vid datorn. Bra där Sofie!
Anyway, för att nämna något kul: Jag har varit i Ullared idag! Det har varit en riktig systeryster dag, som börajde i morse med bilfärd upp till hallandsåsen där jag och Sandra fikade på baguetter (som hon gjort, MUMS!!) och saft i champagne glas. Fint ska det va! (Okej, sen att dom var i plast var en annan femma!) Brummade uppåt, och intog Ge-kås. GALET med folk! Fram tills klockan....3. Då så bara: POFF! Så försvann alla människor när vi var på 3:e våningen och fikade! Well, jag har kommit hem lite fattigare men lite saker rikare. En ny väckarklocka tillexempel. Inte helt fy skam, om ni frågar mig. Cool är den! Coola tjejer måste ha coola klockor! HEHE! Nej men okej, vad handlade jag mer då? Lite såhär, småkrams en ny HIMYM box säsong 4 (mitt sista hopp på att det är rätt - annars får det vara fel!) och en jeansklänning. Gud, jag kännde mig som 7 år när jag äntligen hittade en ny jeansklänning. När jag var liten använde jag alltid det. Grät nästan en skvätt när mamma var tvungen coh slänga den. 7 år gammal, förtvivlad för att ha mist sitt favoritplagg. GALET! (Det ordet missbrukar jag känner jag). Well, i vilket fall som så var det en himla mysig dag, med Sis. Sånt behövs, underskatta aldrig det! Nu ska jag dock stänga av här och faktiskt gå och lägga mig. Imorgon blir det jobb på Nova 11-17 ! Trevligt tycker jag! 

Men ja, godnatt dådå!

Love.
S.

Efter en dag på Ge-kås blir man lite knäpp. (Eller så var detta ungefär det bästa jag kunde ådstakomma i ett försk till bild på mitt nyplattade hår. Jag vet, mogen_tjej_92, som inte kan göra normala miner. Men that´s just who I am!)

GODNATT!!
Love.
S.

Om

Min profilbild

Sofie Jönsson

20 åring, som älskar livets glada stunder, även om hon vet att hon ibland måste gå igenom svåra för att komma dit. Familj, vänner och musik ligger mig varmt om hjärtat. Och hon lovar, att hålla sina drömmar vid liv.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela