Keep your dream alive

Livet från den ljusa sidan, så att säga.

Advent

Publicerad 2008-11-30 20:49:08 i Allmänt,

Första söndagen i advent, ett litet litet ljus vi tänt.
Strålar mot oss varmt och klart, och säger julen kommer snart!

Julmys

Publicerad 2008-11-28 23:17:46 i Allmänt,

Godkväll! :D
Nu sitter jag här igen, framför min datorskärm och skriver, med ett mysigt tangentbord. MM, jag gillar min dator! (a)
Snart så kommer Sandra & Kenny hit för att hämta min bror och mig, för vi ska fixa lite saker imorgon. HÖ HÖ!
Och då kanske ni undrar varför dom ska hämta oss nu?Jooooo, för vi ska sova hos dom inattt!
Det blev mycket lättare så kom vi fram till. Men iaf, adventsljusstakarna har börjat komma upp i grannarmas fönster, och så även i mitt. Jag tycker att julen är så mysigt. Familj, släkt, vänner, julklappar hit och dit, och bara allmänt..mys!
Jag längtar tills julgranen ska in i huset, för det är min favorit. Julgransdoften luktar så gott!

Nog pratat om julen, jag ställde ju en fråga innan idag, hur ni trodde det skulle gå i Idol. Jag har svaret!
Johan Palm åkte ut. Jag kan tycka att det är både sorgligt, och roligt.
Han verkar vara en go kille, med sköööön humor, och liksom, han var duktig. Jag tyckte det i alla fall!
Men samtidigti, så känndes det inte riktigt som att hans stil, passade in i Idol. Idag gjorde han verkligen det bästa han kunde av gospel, och jag behöver inte påstå att det var dåligt. Samtidigt vill jag nog inte säga att han var bäst ikväll heller!
Men jag kommer att hålla tummarna för honom, att det kommer att gå bra. För nu när hans "Idol-tid"  är över, så kan han göra det han verkligen vill, och kan. För det har han inte riktigt kunnat göra i Idol. Där är det nytt tema, vecka efter vecka, och eftersom att Johan har så speciell stil, och röst, så passar inte det till allt. Men jag håller tummarna för honom!

Nu när vi endån är inne på ämnet Johan Palm. SÅG NI HANS FAN? :o
Visst att man kan gilla någon artist/Idoldeltagare men någonstans måste man dra en gräns. Och många av Johans fans vet inte riktigt vart den går. Att hoppa upp på scenen och gallskrika är inte okey.
Sorry ni som tycker det, men dääär har gränsen gått. Way to long ago!!

Nog pratat om Johan Palm, och över till helgens planer. Vad har ni tänkt hitta på i helgen?
Själv så ska jag som sagt till min syster ikväll, och sova där tills imorgon, då vi ska fixa en grej. Sen på kvällen, så ska jag,Sara och Sandra på Jennys 26 års fest. Det ska bli trevlans! :D
Sen på söndag så kanske jag ska på Emmas UF (om hon var seriös när hon frågade..) annars blir det bara att stanna hemma och ta det lungt. Söndagar är "ta-det-lungt" dagar för mig. hehe! :D
Nej men jag kanske ska avrunda här då? Ja why not?
Men som sagt, i inlägget under här, så tycker jag inte att ni ska glömma att det är Vibbes födelsedag imorgon!
Skicka en kommentar i bloggen till henne vettja!
nej men som sagt, avrunda var det ja. Ni, mina kära läsare får ha det så bra, så skriver jag en annan dag!


Kram & Godnatt // Sofie

Jul jul, stråååålande jul (8)

Baguett-morgon

Publicerad 2008-11-28 08:44:09 i Allmänt,

Godmorgon! :D
Nu sitter jag i skolan och har praktiskt marknadsföring. tjoho, jag känner mig lagom duktig som gjort läxan. bra sofie, bra!
hah, nej men ja, skolan idag kommer antagligen att bli lite...ja, jag vet inte riktigt. Varken Mikaela eller Greta är här, och jag känner att jag passar inte så bra in med någon annan. Så jag får se hur det blir. Junior är iaf i byggnaden bredvid, så det blir nog helt okej. Vad händer annars idag då?
Jag ska ner till stan (Helsigborg city) för att fixa present från mig,Sara & Sandra, för vi ska på fest hos Jenny imorgon. Tjoho, det ska bli trevligt tycker jag. Jenny är en trevlig prick!
Sen så blir det att ta sig hemmåt, och ja, ikväll är det som nog alla vet, Idol 2008.  hur tror ni att deg går?
Carola ska vara gästjury idag, och ja...hon är inte min stora favorit om man säger så. Men vi får se hur det går helt enkelt.
Sen vid 11 ikväll så kommer Kenny och Sandra och hämtar mig och min kära broder, för vi ska sova hos dom inatt, för att vi ska fixa en sak imorgon. Och till mamma och papap har vi sagt att vi ska utomlands..haha, danmark! xD
Nej men ja, jag började skoldagen väldigt gott med att köpa en baguett i cafeterian. MMM, det är så gott!
Att äta frukost hemma imorse var inte så gott :(
Ja, iaf vi är 10 pers borta från klassen idag...bra verkligen. INTE!
Juste, inatt kanske jag får agera mamma. HAHAHAHAH, eller alltså..inte mamma mamma, men endån mamma. Fröken J har tänkt på allt. hehe :P
Nej,men nu så ska vi ha genomgång av frågorna som vi hade i läxa. ha det bäst, så hörs vi!

Hugs// Sofie

ZzZzzZ

Publicerad 2008-11-26 21:02:49 i Allmänt,

Ich bin trött, så nu ska jag allt gå och sova!
Ha det bäst, så kanske jag bloggar jag någon annan dag!
GODNATT MINA KÄRA VÄNNER!

Sommaren 2008

Publicerad 2008-11-25 21:07:06 i Special moments,

Jag kom på att jag inte har hunnit lägga upp bilderna som kom upp på Olas hemsida från Sommaren!
Här kommer några, från min absolut bästa sommar. Tack ALLA som var med och gjorde den till den bästa!Här är en bild från RixFm i Halmstad. 17/7-08
Ola sitter och signerar, och Christinas kakor hade han fått.
Dock undrar jag, vart gjorde människan av "Feel Good" drickan?!
HAHA, nej men Halmstad var bra, och massvis med kärlek på Ola!


HEHE,  ännu en bild från RixFm i Halmstad. Detta är under Ola, och åhhh, det var så BRA då! :D


Ola på allsången på Liseberg, Göteborg. 28/7-08
Han var helt gullig i Rix stugan, och under tiden han var på scen, var det fullt ös. Signeringen var så bra, för det var min och flum-emmas 1-års dag, och min och Martina á la Ballongs 1-års dag!RixFm i Malmö  16/8-08
Ola var omtänksam och bra på alla sätt och vis. "Är det bra med dig idag?!"
Gigget var roligt, dock väldigt stekigt. HAH,Ola är sommar för mig!Detta är från Landskrona gigget den 12/7-08. Massvis med kärlek på Ola den dagen!
Gigget var så förbaskat bra, allsångngen på Natalite var halleuljah gåshus,
Umgänget var trevligt, och det bästa av allt var att Martina var här.
Jag, Ola & Martina 12/7-08
Denna bilden betyder jättemycket för mig. Anledningen är många, men den största är att jag är lycklig!
Lycklig är jag vekrligen på den bilden. Det bästa jag vet är Ola och Martina!
Ni undrar kanske hur Ola kan vara det bästa jag vet? Jo, för hans spelningar har gett min tusentalsvänner, därav Martina, som är min bästa vän. Vi har 40 mil mellan oss Martina och jag, men hon är den som står mig absolut närmst!
Ola då? Varför är han så förbaskat bra? Jo, för han som människa, han som idol, och han som artist, är ett paket som det står bra på. Skrivet med en tjock svart spritpenna som inte går att ta bort!
Ha är bäst!

Matematik

Publicerad 2008-11-25 20:31:19 i Allmänt,

Godkväll! :D
Nu har jag varit duktig och räknat några tal i Matten, och jag känner mig lite duktig faktiskt Dock var det inget skönt att sitta på golvet i hallen där ute, men liksom, mamma och pappa skulle ha datorn, och jag orkade inte gå ner, så det fick bli där ett tag. Fast då fastanade mina tankar i annat. Bra Sofie, bra! (Y)
Nej men jag har räknat typ 7 tal eller något, det var iaf alla G talen, så det känns bra! :D
Snart ska jag hoppa in i duschen och sen kila ner för att kika lite TV. Sandra & Kenny är här, så det kan ju vara lite trevligt om jag hälsar på dom också kan jag ju tycka. Tjoho, min syster så har hon och min bror skrivit in sig på körskola och varit där idag. Tjoho, jag hejjar på dom som bara deras lillasyster kan! :D HÖHÖ! xD
Nej men jag hoppas att det kommer att gå bra för båda, för jag har inte ens börjat övningsköra. Ahh, jag vill inte! :(
Jag känner inget behov av det nu heller, men jag vet att jag i slutändan lär behöva ett. Usch, ja det får vi ta då!
Nu ska jag leva i nuet, det är bäst så. Juste, jag skrev i förra inlägget att jag hade prov, och det kändes jättebra faktiskt Eftersom att vi inte gjort prov för Suzan (TurismA lärare) innan, så var jag lite nervös på hur provet skulle vara, men det var no big deal! (Som i Donken reklamen xD)
När vi gick på Linåker så hade vi ganska så svåra prov, och jag känner att jag klarar mig bättre nu, pga det. Eller hur man nu ska säga det. För liksom, Markus (NO/Matte) prov var svåra, och alltid så verklighetrelaterade.
"Siv & Åsa står på centralstationen i Lund för att åka tillbaka till skolan med 491. Det hör att tåget kommer, men de ser det inte. Varför?"
Det var en fråga som han hade på ett prov en gång, och det var endån en enkel fråga. Svaret på den kan jag, för liksom järn är bra ledningsämne, och därför hör man, men inte ser. Men liksom, jaa jag tycker iaf att det känns bra att vi hade så svåra prov på Linåker, för allt känns så enkelt nu. Slutbabblat om det, hur har er dag varit? Bra? Dålig?
Min har varit ganska så bra faktiskt Jag, Mikaela och Greta har det bra i skolan, och vi har bestämt att vi på Torsdag nästa vecka ska simma på Nautilus i Helsingborg. Vi gör det gratis med skolan, och det är bra träning, så why not liksom? :D ja, jag tycker att det känns kul, och så gör vi något efter skoltid också. Även om vi inte är samma typer av personer, så har vi väldigt roligt ihop Sen så han jag med det tidiga tåget hem idag, som jag tyckte var väldigt trevligt. En timme hit eller dit spelar ganska så stor roll, i lilla Sofies liv. Det blev inget Lund, som ni kanske har förstått. Jag hade ingen att åka med, och jag ville inte åka själv :( men ja, snart så ska jag vell ta en tripp ner dit, varesig jag får åka själv eller inte. jao, i skolan imorgon händer det inte så mycket. Jag måste läsa kapitel 2 innan engelsklektionen, men liksom vi har rast så det hinner jag göra där. Nej, vad sägs om att jag kanske ska avrunda här då? Ja, jag tror att jag gör det!
Men mina kära läsare, ni får ha det bäst, så hörs vi. Och glöm inte att ta hand om varandra där ute i vintermörkret. Ta hand om din pojkvän/flickvän, vänner i allmänhet, och din familj. För det tänker jag göra!


Kram & Käärlek // SofieMin mysiga vinterutsikt från mitt fönster!

Lund i mitt hjärta

Publicerad 2008-11-25 13:14:11 i Allmänt,

Tjohejsan! :D
Nu sitter jag i datorsalen, och har Turism. Sitter vi datorn, samtidigt som jag lite vid sidan av läser till provet som vi ska ha lektionen efter detta. Och efter provet, då sluuuuutar vi! :D TJOHOOO! :D
Jag har blivit helt sugen på att åka till Nova Lund idag. Jag vet inte varför, eller ja, jag MÅSTE ha vinterskor. Jag håller på att frysa tårna av mig i detta snöväder. Det är mysigt, men det är så kallt! :o
"Hej mitt vinterland, nu är jag hääär (8)"
Snön får mig att tänka på julen, och det är faktiskt mindre än en månad kvar tills julafton. Och jag har inte hunnit införskaffa mig en enda julklapp ännu. HA, ännu en anldening att åka till Nova idag!
Hmm...jag ska tänka på saken. Jag är ju hemma vid 3, så jag skulle kunna åka vid 4, och vara hemma senast 8. Hmm...jag får tänka på saken. Nej, nu ska jag plugga till provet och sen så är det slut i rutan för min del.
KRAAAAAAAAAM // Sofie

Juste, jag tänkte ha en fråga i bloggen och den lyder :

VAD ÖNSKAR NI ER I JULKLAPP?

Helgen

Publicerad 2008-11-23 20:42:39 i Allmänt,

Hejhopp!
Ja, jag suger på att blogga jag vet. Det är inte första gången jag säger det vet jag det också, men sanningen är ju så. Och nu tänker jag aldrig mer lova något i ett inlägg, eller iaf inte lova att jag ska blogga imorgon, eller ikväll eller något sånt. För jag vet att jag inte alltid kan hålla det. Jag försöker, men det är inte alltid det jag prioriterar först!
Men nu så ska vi inte vara så negativa, utan positiva istället. så var har hänt i mitt lilla liv sedan jag bloggade senast?
Jooo, i söndags förra veckan (16/11) så var jag i Burlöv och tittade på idolerna, från idol 2008 med b.la Flum, Junior och Sandra. Det var trevlans bananer, och dom var duktiga. Yazmina var söt, och Robin var gulligull mot Emma! :D
På tågresan ner så fick jag höra värsta historien om hur Flum och Junior hade haft det i Göteborg på Lördagen, och hur söööt Jesper hade varit mot Junior. Tjoho, jag är glad för din skull vännen!

I skolans väg, så har det varit ganska så lungt. Nu har vi dock minst ett prov i veckan, fram till jullovet. Men samtidigt som det kanske kan kännas lite jobbigt, så känns det också skönt. För vi har nästan ingenting. Inga läxor, inga läxförhör, och därför kan det vara bra med prov, så jag ser om jag kan det vi har lärt oss eller inte. Knäppt att en elev kan tycka så kanske, men ähh...jag är som jag är!
Häromdagen så fick jag också ett brev av världens bästa vän, alltså Martina Holgersson. Jag gillar brev och det känndes så bra att få öppna det. Jag älskar dig mest av allt Martina, don´t ever forget that! <3

I helgen, vad har hänt i helgen då?
Jo, i fredags så var jag, Flum, baloo och Junior hemma hos Junior och skulle ha Idol-kväll. och OJ vad mycket Idol det blev av den kvällen. HAHA, vi såg Robins båda framträdanden och Johans båda framträdanden. Därimellan sjöng vi singstar, och ojojojjj, jag känner att sångkarriären är nära nu. HAHAHAHA, eller inte!
När jag sjöng, så hördes tydligen min skånska väldigt mycket, och deeeeeet tyckte dom andra var roligt! HAHAH xD
Och som emma har sagt, så är ju skånskan mitt modersmål, och det står jag fasst vid! SKÅNE! <3
HAHA, ja kvällen var bra, även om Baloo inte hade gjorde världens bästa skoval, klackar när det är snö och halt ute?
BRA JOBBAT BRUDEN! ;)
Vi åkte hem med 11 tåget, då Baloo åkte åt Malmö hållet, och jag och Emma åkte åt Helsingborgshållet. Fasst vi skulle av i lilla  Billeberga. haha, eller bulleberga, som Emmas pappa säger! :D
Vi var här hemma vid 20 över 11, då vi checkade datorn lite, och sen lite 90210 på TV400. Ganska så trevligt program!

Igår så vaknade vi i lagom tid, låg och babblade innan vi vid halv 12 snåret gick upp och åt frukost. MM, mackor med varmchocklad är mysigt. MEN VÄNTA, JAG HAR GLÖMT EN VIKTIG SAK!!!!
DET ÄR SNÖÖÖ HÄR HEMMA!!!!
& snö innebär vinter, och snö är mysigt! :D
Iaf, vi åt frukost och sen så gick vi upp och pluggade en sväng. Emma spanska, och jag Turism. Även sånna tråkiheter måste göras på helgerna. Vid 2 tiden så tog vi oss ut i Billeberga en sväng, jag hade ju trottsallt lovat Emma en guidad runda.Inte för att det finns så mycket att guida..men endån!
Emma blev fasinerad av att vi hade övergångställen, och vi konstaterade att man skulle kunna spela in en julkalender här, eller iaf när här är snö. Vilket är mysigt! :D
Vi var hemma vid 3, då vi brummade ner till Lödde för att hämta min syster vid 4 tiden, för att vi sedan skulle hem till henne och Kenny och äta. Och undertiden mamma och pappa var på bauhaus och Micro, så gick jag och Emma en runda inne på centrat. NOOOOSTALGI SÄGER JAG!!!
Just där, i Löddeköpinge, på Center Syd vad det första gången för både Emma & mig, då vi såg Ola. Vilket är mer än två år sedan idag. Nostalgi Nostalgi. Man blev nästan lite tårögd. Även om jag är där då och då, så tänker jag inte på det på det sättet, som jag och Emma tänkte på det igår. 30/9-2006!
Vid 4 slutade Sandra (min syster då) och vi brummade hem till henne och kenny lite efter 4. Vi åt och hade allmänt trevligt. Dock hade Kenny glömt köpa kaffebönor och alla 4 ville ha kaffe , så jag och emma promenerade bort till Coop!
HAHAHAHAHAHA, ehm ja, det var roligt! "Tror du vi hinner?!" HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA xD
När vi kom tillbaka så snodde vi deras dator  lite, för mamma,pappa,sandra & Kenny skulle spela wii och det kännde inte vi för, så vi använde datorn istället. Checkade lite på Olas hemsida, och det första vi ser när vi kommer in där (checka in hemsidan vettja http://www.ola.cd/) är bilder från sommaren 2008. ÅHHHH!
Wildkidsbarnen i Landskrona, Rix Halmstad, och min & flums & min och Baloos ett års dag i Göteborg. ÅHHH! Sommaren 08 var bäst, helt enkelt! :D
Ja, vi blev lite känslomässiga där ja tillslut efter att ha sett alla fina bilder från den fina sommaren så la vi oss att titta på Sex and the city, och den filmen är faktikst bra. Igentligen så behöver man inte ha sett serien, för att förstå filmen, men eftersom att den handlar mycket om Carrie (Sarah Jessica Parker) och Mr.Big (Chris Noth) förhållande, så kan det vara en fördel och veta hur dom haft det innan. men ja, filmen är BRA! :D
Efter filmtittandet så körde vi hem och var hemma vid halv 12 snåret, då vi gick och la oss. Vi sjöng på So Sick, som hade varit dagens låt (den går inte att få ut ur huvudet!!) och så disskuterade vi lite mobiltelefoner. haha, I-landsproblem det dära! :D & ja, vid halv 1 eller vad klockan kan ha varit, så somnade vi.


Imorse så vakanade vi tidigt, vilket innebar att klockan inte han ringa. Vi låg och snackade ett tag, tills klockan ringde. HAHA, eller ja, Emma ställde om den lite, för ni anar inte vilket problem vi hade för att välja alarmsignal. HAHA xD
Vi gick up, käkade frulle och fiaxde och så och vid halv 12 så kilade vi ner mot stationen då Emma åkte hem!
TACK FÖR HELGEN FLUM! <3


Vad gjorde jag när jag kom hem då? jag slog mig ner här vid datorn, i denna stol, och här har jag suttit i princip..hela dagen. Vilket i sig är ganska så illa, men ähh, är det söndag så är det. då får man ta det lungt, och så!
Eftersom att jag är ett Ola-fan, så är jag inne på Olas hemsida en del (GLÖM INTE LÄNKEN SOM JAG SKREV INNAN!) och Ola loggade faktikst in ikväll och jag fick lite svar. Han är helt klart bäst Ola!
Jag har pratat en lite med Martina idag också på msn , vilket var mycket trevligt. Hon är välrdens bästa vän!
Vid 8, alltså för ca 40 minuter sedan så såg jag veckans första avsnitt av Andra Avenyn (Serienörd var det ja 8) ) och det var braaaa. hehe, Jonas Bane är söt! (a)
Nu tänkte jag titta på resten av veckans avsnitt om SVTs hemsida vill som jag vill idag. Man kan aldrig vara så säker på det vettni. Men ha det bäst, och sådära!

Kraaaaaam // SofieHan är bäst!

Du säger alltid hur bra Ola-familjen är..
Har du någongång tänk på hur bra DU är?!
& hur mycket vänskap du har gett, på att göra det DU älskar?
TACK FÖR ALLT DET!
& du ska ta åt dig av det, det ska ska ska ska ska du!
för du är en gigantisk del, till att jag har alla dessa vänner som jag har idag. & jag vet inte hur jag ska kunna tacka dig nog för det. du är bäst helt enkelt!

kram & kärlek // Sofie


Svar:
Blir verkligen rörd av ditt gb!

Tack!
kram Ola
                                 

Veckan

Publicerad 2008-11-15 23:30:05 i Allmänt,

Tjohejsan! :D
Här sitter jag, och har inte bloggat på ett tag. Jag känner mig inte som världens bästa bloggerska, men ibland så kan det allt komma ett inlägg eller två. Jag tänkte att jag kan faktikst uppdattera lite om veckan :

Tisdag:
Sist jag skrev, så skulle vi ju till Linåkerskolan, och hälsa på lärarna. Det var ROLIGT! :D

Vi missade precis bussen till Torp, när vi kom fram till busstorget, vilket innebar att vi fick ta bussen till Landskrona, där vi sedan bytade och åkte hem. En aning lång omväg, men mycket rolig sådan!  :D
När jag kom hem, så satte jag mig vid datorn, där jag pratade med världens bästa vän och lite annat smått och gott! :D

Dagens bästa :

Chocolate chooocolate! (8)


Onsdag:
Dagen började med sovmorgon, ända tills klockan 8. Skönt säger jag! :D
Jag som vanligtvis brukar gå upp vid 6, så är 8 rena himmelriket. HAHA, 2 timmar gör faktikst väldigt mycket!
Vår första lektion började 10 över 10, och jag fick ta 9 tåget, vilket är anledningen till att jag kunde sova till 8.
När jag kom till skolan vid 10 i 10 så var där knappt något folk. Mikaela och Mirre (han heter Admir, men kallas för Mirre) vad där, och vissa hade ju varit där längre än andra. HAHA, en av dom hade varit där sedan kvart i 8, för personen hade missat att våra två första lektioner var inställda. Så personen var en aning lack, eftersom att personen är Helsingborgare.
jaja, skit i vilket, vi hade våra lektioner, och dagen bara gick förbi. Skolan i sig är ganska så trevlig, och jag tycker att ämnena är riktigt roliga. Ihh, min klass har börjat med ekvationer nu, så nu kan det vara lite roligare att titta på deras genomgångar.  he he, jag känner mig värsta smart när jag direkt kan se vad x ska vara i en ekvation, då dom andra får ha värsta uträkningarna. hehe, skrytigt kanske, men jag är stolt över mina matematik kunskaper!
Jaa, som sagt dagen flöt förbi vi hade ingen läxa (alla klagar på läxa i min klass, vi har det så sjukt soft!) och ja, jag var hemma vid 4. Sen så var det typ det vanliga. Äta, dator, sova. Lite enformigt ibland men jag tycker att det är ganska så trevligt. Gick och la mig vid 10, men jag somnade inte förräns 12. Jag hatar att jag har lite svårt för att somna!

Torsdag:
Skeulan som vanligt, dock var vår datorkunskap inställd för Anna-Lena var sjuk, men eftersom att vår klass är så smart, haha, det känns som jag sagt det förut, så hade vi vår Praktiska Marknadsföring den timmen istället för att ha det på eftermiddagen. Vilket alltså ledde till att vi slutade tidigare. JIPPIE! :D
Mindre jippie var att jag fick sitta och vänta på knutan i 45 minuter på tåget, men ja, jag överlever. & tur kan vell det vara! :D
Jag fick sälskap av Sara på tåget, vilket var trevligt. Hon är den enda, som jag liksom träffar "ofta" nufötiden från den gamla klassen. Och eftersom att jag och Sara kännt varandra sen vi var små, så känns det bra! :D
När jag kom hem var det till att äta maat!
"Mat är mat, och mat är bra!"
Min och Martinas mening det dära, matvraken av alla matvrak. HAHA, nej men alltså..vi älskar mat helt enkelt! :D
ja, sen så blev det väldigt hastigt bestämmt att jag och Sandra skulle till Jenny för att käka lite och så. Tacooos! :D
haha, väldigt gott det dära. Var hemma vid 8, då det blev lite datortime och prata med världens bästaste vän! :D
tjoho, Martina Holgersson är bäst i världen, punkssluttackochhejfördensaken!
datorn skulle vara avständ vid 9 pga saker och ting, hehe, och jag fixad det faktiskt. 21.00 var denna dumburk avstängd!
Efter det , så kilade jag ner och tittade på veckans avsnitt av Prison Break som jag missat. likosm, MIKAEL OCH SARA?
Åhhw, dom är helt söta. HAHAHAH, jag pratar om söta saker, till just den serien. HAHA xD
Och efter Prison Break, så var det tack och hej och godnatt!

Fredag:
Skolan som vanligt, haha, har jag sagt det förr eller har jag sagt det förr? haha, nej men ja, det var skola och när det är fredag så innebär det datorsal hela förmiddagen. Det gillar HP1D kan jag säga. eller ja, vi har en matelektion imellan, men liksom, den lektionen i fredags var rolig. Liksom, ekvationer är den bästa delen! :D
På eftermiddagen så hade vi idrott, vilket var hinderbana och var jätteroligt. Halleluljah vilken träningsvärk jag sitter med nu alltså. haha xD
Och efter så skulle vi städa för att det var öpptet hus på lördagen (idag då alltså). Annette hade sagt att det skulle ta 1-2 timmar, så jag hade inte räknat med att vara hemma förräns 5. men nej, vet ni hur länge vi städade? I 20 MINUTER!
haha, och det innebar att vi slutade tidigare än vad vi skulle, och det är ju trevlans. Där fick jag sälskap av Jénny på tåget, och när jag hoppade av visade det sig att Sara också satt på tåget. Och eftersom att jag och Sara bor två hus ifrån varandra, så blev det att ha sälskap hem, vilket var mycket trevligt! :D
ja, vad gjorde jag igårkväll då? Jo, jag checkade Idol, som vanligt och Johan och Robin E:s duett var bra! :D
Dock tyckte jag inte att han skulle behöva åka ut, men liksom ingen skulle behöva åka ut. Alla är faktikst bra!
Även om det är många som är på Johan om att han borde åka ut, så fine, soul kankse itne var hans grej, men han är duktig. Han är speciell, på något sätt. Det han bli lite snack med världens bästa vän också, en sväng innan Idol.

Och vad jag har gjort idag, det får ni läsa en annan dag, för nu måste jag stänga av datorn. Ska upp tidigt imorgon och åka till Burlöv Center för att kolla in Idolerna med lite folk. trevlans trevlans!
Ha det så bra, så skriver jag när jag har lite tid! :D
 Och en stor applåd till alla er som läst, jag kännde att detta blev en aning långt inlägg! *applåderar*
 
Godnatt! // Sofie

Ledig

Publicerad 2008-11-11 14:21:30 i Allmänt,

Hejsan hoppsan!
Nu sitter jag här, nyduschad nyklädd och ska snart kila ner för att titta på gårdagens avsnitt av Prison Break, och Cityakuten men jag tänkte blogga lite först.
Fick gå och lägga mig vid halv nio igår, pga en enorm huvudvärk. Usch, jag hatar det verkligen!
Men idag vaknade jag upp, pigg och glad. Dock med lite huvudvärk kvar, men det överlever jag.
Igår kännde jag att jag knappt orkade skriva färdigt turismarbetet, men liksom nöden har ingen lag, så jag gjorde det. Därför blev kanske inte slutet världsbäst, MEN nu är det inskcikat iaf. Och när ni läser nu, så trilla inte av stolen, för hela arbetet blev på 10 SIDOR! fattar ni? jag skrev ett arbete på 10 sidor? jag? haha, ja men som sagt, det är inskickat, och sådära iaf. och det känns bra. & ni undrar kanske varför min rubrik är "ledig"? Jo, helt enkelt för att jag är ledig idag.
Vår datorukunsakpslärare och turismlärare är på kurs idag, vilket innebär att vårt schema hade sett ut såhär idag :
Matematik A (där jag läser MaB) :08:55-09-40,
HÅLA i 85 min, (1 h 25 min)
Mentorstid (som aldrig varar så länge det är schemalagt) :11:05-11-45,
HÅLA  11.45-14-20 (155 min, 2h 35 min)
Engelska A 14:20-15:05


Men eftersom att vår klass är så smarta (höhö) så fick vi uppgifter på engelskan, så den lektionen blev inställd. Och så hade vi matten, som var det stora problemet. antingen så kunde man komma igår eftermiddag, och ha lektionen då, eller så kunde man komma nu imorse, och sedan gå hem. jaja, tänkte jag, men då tar jag den i eftermiddag. Så frågar jag Anders (min mattelärare) 
Jag : Men lektionen i eftermiddag, när börjar den, och vart ska vi vara?
Anders: Ja, eftersom att det är som det är med din MatteB, så behöver du inte komma på någon av lektionerna!
Jag : jaja, tack för den! :D

haha, ja och mentorstiden hoppade vi över, för det var inget viktigt som skulle tagits upp. skööönt

haha, och förstår ni då? TACK FÖR LEDIGHETEN SÄGER JAG! :D
Men nu i eftermiddag så vid fyra tiden så åker jag, Sara och några till från min gamla klass till Linåkerskolan för att hälsa på lärarna, vilket ska bli mycket roligt! :D
Sist jag var där så fick jag order om att ringa dit, innan vi kom och så. Så ringde jag imorse, och tänkte berätta att vi ville hälsa på våra kära gamla lärare idag (det är faktikst så, att dom är kära, goa och världens bästa lärare genom tiderna).
HAHA, det blev ett roligt samtal med Markus (Vilket var vår matte/Teknik/Fysik-lärare) där det bestämmdes lite saker och ting. Så ja, om sådär två timmar sticker vi dit helt enkelt. Trevligt värre ska det bli!
nej men som sagt nu så ska jag kila ner för att titta på lite serier, sen så bär det av till Svalöv!
men ha det så bra, så kanske det kommer ett inlägg ikväll.


Loooove // SofieP.S Idag är det ett år sedan det var Ola på Peugeot Center i Malmö.
       Vilket innebär att Martina á la Ballong fyller 1-år idag. GRATTIS TILL DET! D.SOla & Jag, 11/11-07

Ola & Jag, 11/11-07
Ola & "Ballong"-Martina

Johan Palm

Publicerad 2008-11-09 00:53:17 i Allmänt,

hej och hå! :D
nu är klockan alldeles för mycket igentligen, så jag ska snart gå och sova! :D
Men jag tänkte bara fråga en sak : VAD TYCKTE NI OM IDOL I FREDAGS?!
Min favorit var Johan. Eller ja, han ÄR min favorit!
Alltså, han har något speciellt. Även om han bara är 16 år, så är han duktig. visst, han har mycket att lära, men det har alla artister, lika så 60 åriga dansbansmän som 16-åriga Idoldeltagare!
Johans framträdande i fredags var helt klart ett av hans bästa, genom hela Idol-tiden! :D
men ja, min fråga är fortfarande : VAD TYCKTE NI?!

Johan Palm - Poison

brandlarm

Publicerad 2008-11-06 22:34:51 i Allmänt,

Tjohejsan!
dagen i skolan idag var helt okej. men vet ni vad? VI HADE BRANDLARM, igen....
jag förstår verkligen inte hur folk kan tycka det är kul att sätta eld på ett papper, och sedan slänga ner det i papperskorgen, så att den smälter, och alla andra får lida för det?
Vi fick stå ute i kylan, i 45 minuter för att någon hade haft lite roligt. men roligt är det ju absolut inte. kanske just för stunden för dom, men sen inser dom vad dom verkligen har gjort. tänk så blir dom tagna? hur kul tycker dom att det är då? för man ska aldrig säga aldrig, och inte om att bli tagen för en sådan sak, absolut INTE!
men ja, vår sista lektion blev inställd pga branden också, för man kunde inte vara i korridoren, där vi skulle ha Praktisk Marknadsföring. visst, det var skönt att sluta tidigare, men jag fick vänta i en timme tills tåget kom.
men efter ett tag så kom sara, och det är ju alltid trevligt. dock var det sjuuuuuuuuuukt kallt! :o
HAHA, men jag klarade mig, jag hade ju trottsallt vantar! :D that´s good !:D
sen när jag kom hem så krängde jag lite, sen så stack jag ner till Församlingshemmet med Sandra och Marina. Vi såg Mamma Mia. den är faktikst ganska så bra, och man vill sjunga med. vilket vi också gjorde! HAHAHA xD
sen så tog jag mig hem, fastnade här, och har fått ännu ett smeknamn. KEBAB!
hahah, jag har nog ganska så sjuka smeknamn. HAHA, liksom snusk-sofie(nu så martina & maten, nu har jag nämnt det)? kebab? bonden? HAHA xD
nej men nu så måste jag nog avrunda här, ska gå och sova. visserligen har jag sovmorgon och börjar inte förräns 10 över 10, men det kan ju vara bra att sova lite mer än 7 timmar? skönt är det i alla fall!
nej men som sagt, avrunda var det. men ni får ha det så bäst, och sov gott!

kram och godnatt // Sofie

Den nya designen

Publicerad 2008-11-06 09:36:49 i Allmänt,

Åhhh, här bara checkar jag bloggen, så har vibbe fixat designen. TACK VIBBE!
Hon är liksom, kunglig på det hära med bloggdesign och checka in hennes blogg också! :D
www.jessicaviberg.blogg.se

ja, jag tänkte mest säga det, om ni skulle missat att vibbe skrev in ett inlägg. jag har lektion nu, så det är bäst att plugga kan jag ju tycka. Jag saknar Martina, Maten, och liksom jag saknar jättemycket Ola-folk, och mina kära vänner från 4:9-1!
OCH, så saknar jag Ola.
det känns som om det var jättelängesedan jag träffade honom. Sjunggung i Lund vad senast och det var så BRA!
Bra med STORA tjocka bokstäver, BRA!
Han är så bra, och snuttig, den dära Ola, eller ja Nils-Åke, som han också kallas! HAHA xD

Ha det så bra, så lovar jag att blogga lite mer sen ikväll!

looove // Sofie

Lund

Publicerad 2008-11-03 21:01:07 i Allmänt,

tjohejsan alla läsare!
snart så ska jag kila ner till TVn och titta lite serier. serienörd? jag? NEJ NEJ, inte aaaalls va (a)
men ja, först så är det Cityakuten, sen så är det Prison break. & I LIKE THEM! :D
ja, men iaf, det jag tänkte informera var om att jag har varit i lund idag med skånetöserna - Sandra. Det var mysigt, och det blev givetvis en tur till donken också. haha, ovanligt va? xD nej men vi gillar donken helt enkelt!
Och helt seriöst, så tror jag att den ena kassörskan känner igen oss. för vi handlar typ, ALLTID av henne!
hur sjukt är det inte igentligen, att man handlar av en och samma försäljare var gång? HAHA, sjukt!
men ja, Cityakuten börjar om 1 minut, så nu blir det att springa ner till TVn.
men ha det bäst, och jag lovar att jag ska komma med en rejäl uppdattering om mitt höstlov. för det var b-ä-s-t!
kram & kärlek // Sofie

Om

Min profilbild

Sofie Jönsson

20 åring, som älskar livets glada stunder, även om hon vet att hon ibland måste gå igenom svåra för att komma dit. Familj, vänner och musik ligger mig varmt om hjärtat. Och hon lovar, att hålla sina drömmar vid liv.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela