Keep your dream alive

Livet från den ljusa sidan, så att säga.

Fina timmar i Lund!

Publicerad 2011-03-10 23:09:51 i Jobb,

Det är Torsdagkväll och jag sitter i soffan i hallen, och undrar hurfan jag tänkte gällandes mitt skoval imorse?
Mina fötter skriker AJ, men fint ska det vara! Well, jag var i skolan imorse och hade svenskalektion och mentorstid. Ja, det var väl det. Sen tuffade jag ner till Lund med tåget och bussade ut till Nova. Började jobba vid halv ett, och mös på Dressmann med killarna till sju snåret. Som sagt, jag undrar fortfarande hur jag tänkte gällandes mitt skolval imorse. 6 timmar på golvet, och fötterna säger aj när man har klackar. Men fint var det, all of it! Gjorde mitt bästa sälj någonsin på mina 3 månader på Dressmann, så det känndes skönt! HIGH FIVE PÅ DET!

Kom hem vid halv 9 snåret, och har nu svirat om till leggings (som om jag inte jobbade i dom?) och myströjja och sitter nu här. Imorgon är en jobbig dag då det är begravning, men jag tar mig igenom det. Han har inte ont längre. <3

Nej men nu ska jag väl publicera det här och tvätta bort detdär kladdet i ögonen. Smink, tror jag det kallas. Som sagt, det är ju en dag imorgon också.

Love.
S.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Sofie Jönsson

20 åring, som älskar livets glada stunder, även om hon vet att hon ibland måste gå igenom svåra för att komma dit. Familj, vänner och musik ligger mig varmt om hjärtat. Och hon lovar, att hålla sina drömmar vid liv.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela